tatlımmmm ilker ne zaman katılacak aramıza....sanada bebeğim
günaydın teşekürler canım benim
cmrts gün 14 subat saat 9 gibi inşşşşşşşşşştatlımmmm ilker ne zaman katılacak aramıza....
cmrts gün 14 subat saat 9 gibi inşşşşşşşşşş
Allahım seni sağlıkla yavruna kavuştursun.... hayırlı bi evlat olsun, upuzun sağlıklı bi ömrünüz olsun inşallahhhhhh
evet cnm istanbuldayim receteyi eline tutusturmadim bir ilac yoktu parasini odedim sun dedum git al gel aksam beni ariyo gec gelcekmis sen al dedim bugunluk var ilacim yarin getirbiz kadınlar böyleyiz sinirimiz geçtiğini görünce eski haline dönecekler şahsen bende öyle görüyorum bundan sonra bence tek gitme hastaneye egerki tek gidersen reçeteyi eline tutuştur o alsın bizde böyle canım istanbulda mı oturuyorsun canım
hayırlısıyla alın kucağınıza inşallahhhhhhh sevgi dolu olsunnnnnn
evet cnm istanbuldayim receteyi eline tutusturmadim bir ilac yoktu parasini odedim sun dedum git al gel aksam beni ariyo gec gelcekmis sen al dedim bugunluk var ilacim yarin getir
Maalesef kadınların çilesi hep aynı benim eşimde ablasına para yardımı yapmış ve ben bunu görümcemden duydum tapi çıldırdım eşimde bana senin sorun çıkarmıcağını düşündümde verdim dedi bende çok kırıldığımı söyledim hem eşime hem ablasına.Gunaydin cnm zaten esim tesitci onun isi aksam ben eve erken gittim soguk malum yattim esim geldi kalkmadim o yemekleri isitti cay yapti masayi hazirladi beni kaldirdi yedik yemegi masayida kaldirdi artik boyle dedim zaten bende kuyumcuda calisiyorum maaslari altina yatircam burda kasada saklicam oyle karar verdim baksin eve ve bana isin kotusu tedavi masraflarini beraber odefik suan donduruldu iki ay sonra transfer edilcek baskalarinin isine kosusturuyo gastaneye tek giderim genelde pzr denk gelince geldi ilaclari yazdir eczane eczabe ilac ara onun ruhu duymuyo ama bbana erkeklik tasliyo sinir hala konusmuyorum
Çok harika şükürler olsun Allahımıza çok sevindim. Darısı İnşallah hepimizeyok kuzum bu 1o yıldır bebeği olmayan kardeşim inş darsıda bekleyen tüm dostlarıma
amin amin aminÇok harika şükürler olsun Allahımıza çok sevindim. Darısı İnşallah hepimize
Cnm ihtiyaci olunca versin bende kardealerime yardim ediyorum fakat eltim masallah giyim kusam o bicim ev aldi borc icinde yine bazi seylerden feragat etmiyi ben iku pantolon bi botla kis cikariyorum oysa eltim ooo herseyin.yeni cikani idareli olsa ama yetirememis olsa tamam diycemMaalesef kadınların çilesi hep aynı benim eşimde ablasına para yardımı yapmış ve ben bunu görümcemden duydum tapi çıldırdım eşimde bana senin sorun çıkarmıcağını düşündümde verdim dedi bende çok kırıldığımı söyledim hem eşime hem ablasına.
allah razı olsun canım guzel dıleklerın ve duvaların içinnn aminnnn saglıkla bebegını kucagına al huzurla mutlulukla sıgatle buyutun ınşallah duvlarını beklıyorum cuma gunu tıransver belkıde yarında olabılırbulutefe amin canum insallah sizlerden guzel haberler alacagiz ve bebislerinize kavysacaginiz gunleri sayacagiz :)
ensu ve cemrem insallah bu ay tedavileriniz yolunda gider ve sizlerden saglikli bebis haberlerinizi aliriz :) allahim yardimciniz olsun :)
telden giriyorum cok kopyaladi silemedim :)
Cnm gecmis olsun insallah son negatifin olur bu yasin kacki birde 3gun embriyosu cokta kalitelimi bunu suna istinaden diyorum benden 28yumurta toplandi ilk gun 18ikinci ucuncu gun14tane gununde gisen emvriyi vardi 4gun 8 5gun dorttane kaldi ucuncu gun trabsfer etselerdi belkude gelisimi duran olcakti dok girus fenetife yollarmi yollamazmi ona baglikızlarr 4 ŞUBATTA negatif haberımı aldımm emrbıolar 1cı kalıtydıı döllenme çok ıyı dedıler 3cu gun trnsfer oldu ama ttmadı sanırım yaşımdan dolayı olabılırr histeroskopıde oldun daha once şimdiki aşaşm ne olmalı aacaba genetık test yaptrmalımıyım ilk dememydı aama
Beni de bunun stresi aldı şimdi.. Çok duyuyorum rahim istenen kalınlıkta olmadığı için iptal olan transferi..Bakalım benimki kaç çıkacak kontrolde.Ananas ve nar duydum evet.. Yerizzz onu da yerizzzz...Benimde bantlar iki günde bir artarak gitti ve adetin 10. Günü cyclo diye bi ilaç başladı adetin 15. Günü muaeyenede rahim kalınlaşmadığı için tedavi iptal oldu adetin 23. Günü emriyoyu verecekti bu arada benim dr um emriyo verildikten sonra özellikle hastalarına ananas yiyin diyor bilginiz olsun ve ayrıca her hastasının bir diyet listesi vardır bu zayıflamak için değil tedaviyi desteklemek için benim tedavim iptal oldu ve bu ay uzun protokole aldı doğum kontrol hapı başladık bitincede lucrine başlayacaz hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?