2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amin canimmmm hepimizin insallah :) hergun bakiyorum buraya guzel haberlerinizi almak icin :) insallah hepinizin guzel haberlerini saglikla tezzzzzz zamanda aluriz :) dualarim sizlerleeee :)
Allahım seni sağlıkla yavruna kavuştursun.... hayırlı bi evlat olsun, upuzun sağlıklı bi ömrünüz olsun inşallahhhhhh

evet cnm istanbuldayim receteyi eline tutusturmadim bir ilac yoktu parasini odedim sun dedum git al gel aksam beni ariyo gec gelcekmis sen al dedim bugunluk var ilacim yarin getir

evet cnm istanbuldayim receteyi eline tutusturmadim bir ilac yoktu parasini odedim sun dedum git al gel aksam beni ariyo gec gelcekmis sen al dedim bugunluk var ilacim yarin getir

OOOH iyi yapmışsın ilgi alakaya alışmış ya şimdi hatasını biliyor onndan böyle yapıyor :) gelişmelerden haberdar et canım

Maalesef kadınların çilesi hep aynı benim eşimde ablasına para yardımı yapmış ve ben bunu görümcemden duydum tapi çıldırdım eşimde bana senin sorun çıkarmıcağını düşündümde verdim dedi bende çok kırıldığımı söyledim hem eşime hem ablasına.

kızlarr 4 ŞUBATTA negatif haberımı aldımm emrbıolar 1cı kalıtydıı döllenme çok ıyı dedıler 3cu gun trnsfer oldu ama ttmadı sanırım yaşımdan dolayı olabılırr histeroskopıde oldun daha once şimdiki aşaşm ne olmalı aacaba genetık test yaptrmalımıyım ilk dememydı aama

Cnm ihtiyaci olunca versin bende kardealerime yardim ediyorum fakat eltim masallah giyim kusam o bicim ev aldi borc icinde yine bazi seylerden feragat etmiyi ben iku pantolon bi botla kis cikariyorum oysa eltim ooo herseyin.yeni cikani idareli olsa ama yetirememis olsa tamam diycem

allah razı olsun canım guzel dıleklerın ve duvaların içinnn aminnnn saglıkla bebegını kucagına al huzurla mutlulukla sıgatle buyutun ınşallah duvlarını beklıyorum cuma gunu tıransver belkıde yarında olabılır

kızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı

Cnm gecmis olsun insallah son negatifin olur bu yasin kacki birde 3gun embriyosu cokta kalitelimi bunu suna istinaden diyorum benden 28yumurta toplandi ilk gun 18ikinci ucuncu gun14tane gununde gisen emvriyi vardi 4gun 8 5gun dorttane kaldi ucuncu gun trabsfer etselerdi belkude gelisimi duran olcakti dok girus fenetife yollarmi yollamazmi ona bagli

Beni de bunun stresi aldı şimdi.. Çok duyuyorum rahim istenen kalınlıkta olmadığı için iptal olan transferi..Bakalım benimki kaç çıkacak kontrolde.Ananas ve nar duydum evet.. Yerizzz onu da yerizzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…