Cok agrili bir igne cnm ben negatifle igneyi birakmistim yinede bir hafta kalcalarimin uzerine oturupta rahat bi sekilde yurutememistim kolanyali pamukla masaj yap biraz daha rahatlatiyo rabbim sifa versinkızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
kızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
amın cnmm yasım 46Cnm gecmis olsun insallah son negatifin olur bu yasin kacki birde 3gun embriyosu cokta kalitelimi bunu suna istinaden diyorum benden 28yumurta toplandi ilk gun 18ikinci ucuncu gun14tane gununde gisen emvriyi vardi 4gun 8 5gun dorttane kaldi ucuncu gun trabsfer etselerdi belkude gelisimi duran olcakti dok girus fenetife yollarmi yollamazmi ona bagli
Tek embriyomu transfer edildi pekiamın cnmm yasım 46
bulutefe amin canum insallah sizlerden guzel haberler alacagiz ve bebislerinize kavysacaginiz gunleri sayacagiz :)
ensu ve cemrem insallah bu ay tedavileriniz yolunda gider ve sizlerden saglikli bebis haberlerinizi aliriz :) allahim yardimciniz olsun :)
telden giriyorum cok kopyaladi silemedim :)
Umarım son negatifin olur canım bidahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın bana sorarsan genetige gönder derim tabi bu artı bi masraf hakkında hayırlısı olur umarım canımkızlarr 4 ŞUBATTA negatif haberımı aldımm emrbıolar 1cı kalıtydıı döllenme çok ıyı dedıler 3cu gun trnsfer oldu ama ttmadı sanırım yaşımdan dolayı olabılırr histeroskopıde oldun daha once şimdiki aşaşm ne olmalı aacaba genetık test yaptrmalımıyım ilk dememydı aama
devlette yapılıyrmuş sanırım kromozom ve genetık testiiUmarım son negatifin olur canım bidahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın bana sorarsan genetige gönder derim tabi bu artı bi masraf hakkında hayırlısı olur umarım canım
2 tane cnmm 2sıde 1cı kalıteTek embriyomu transfer edildi peki
Eşinle senin mi kromozom testin canım pardon ben yanlış anladımdevlette yapılıyrmuş sanırım kromozom ve genetık testii
Ozelde yaptirdin sanirim .neden 5gun e goturmediker embriyolari2 tane cnmm 2sıde 1cı kalıte
bılmıyorumkı cn dr sormadım daha srcammOzelde yaptirdin sanirim .neden 5gun e goturmediker embriyolari
Yeni tedavinde embriyolara yaptırsam mı diye soruyosun sandım canım kendinize yaptırıcaksanızda devlette gidin biran önce gün alın derim ileri bi tarihe atıyolar bayabi çünkü tedavini nerde olmuştun canım senevt cnmm embrom yok cnm zaten o çok pahalıı onu yptrmm
bağcılar medıpolde cnmmYeni tedavinde embriyolara yaptırsam mı diye soruyosun sandım canım kendinize yaptırıcaksanızda devlette gidin biran önce gün alın derim ileri bi tarihe atıyolar bayabi çünkü tedavini nerde olmuştun canım sen
sagol canım bende oturamıyom bıle allah yrdımcımız olsun emeklerımızın karsılıgını alalım yavrularımıza kavusupCok agrili bir igne cnm ben negatifle igneyi birakmistim yinede bir hafta kalcalarimin uzerine oturupta rahat bi sekilde yurutememistim kolanyali pamukla masaj yap biraz daha rahatlatiyo rabbim sifa versin
devamlı ovun kızlarr bnmde öyleydıısagol canım bende oturamıyom bıle allah yrdımcımız olsun emeklerımızın karsılıgını alalım yavrularımıza kavusup
canım progestan çok yağlı bir iğne çok yavaş yavaş enjekte edilmesi gerekiyor hemşireler biliyor ama önemsemeyebiliyor sen özellikle çok acı çektiğini söyle bi de ağrıyan yerlerine alkollü bezle masaj yap geçmiş olsun inşallah rabbim zahmetimize rahmet eder hepimizin emeğini boş çıkarmasınkızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
allah razı olsun canım belırlı bı hemsıre yapmıyo her ıgnemı başka hemşire yapıyo bugun saglık ocagında yaptıramadım gırev varmıs barı dun soyleselerdı uzak karyagıyo bursuru yol yuruyorum... ama dun gece cok fenaydı valla yarım saat ovalatım yuruyusum felan degıstı olsunda razıyım yeterkı kavuşayım evladıma hepımız kavuşalım allah emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah cok az kaldı heycan doruktacanım progestan çok yağlı bir iğne çok yavaş yavaş enjekte edilmesi gerekiyor hemşireler biliyor ama önemsemeyebiliyor sen özellikle çok acı çektiğini söyle bi de ağrıyan yerlerine alkollü bezle masaj yap geçmiş olsun inşallah rabbim zahmetimize rahmet eder hepimizin emeğini boş çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?