2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
Cok agrili bir igne cnm ben negatifle igneyi birakmistim yinede bir hafta kalcalarimin uzerine oturupta rahat bi sekilde yurutememistim kolanyali pamukla masaj yap biraz daha rahatlatiyo rabbim sifa versin

kızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
amın cnmm yasım 46

sağol canım benim, seninde sağlıklı bir şekilde doğumunu yapmanı diliyorum.. bebişini kucağına almana az kaldı maşallah canım.. senin için çok seviniyoruz.

Umarım son negatifin olur canım bidahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın bana sorarsan genetige gönder derim tabi bu artı bi masraf hakkında hayırlısı olur umarım canım

Umarım son negatifin olur canım bidahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın bana sorarsan genetige gönder derim tabi bu artı bi masraf hakkında hayırlısı olur umarım canım
devlette yapılıyrmuş sanırım kromozom ve genetık testii

evt cnmm embrom yok cnm zaten o çok pahalıı onu yptrmm
Yeni tedavinde embriyolara yaptırsam mı diye soruyosun sandım canım kendinize yaptırıcaksanızda devlette gidin biran önce gün alın derim ileri bi tarihe atıyolar bayabi çünkü tedavini nerde olmuştun canım sen

bağcılar medıpolde cnmm

Cok agrili bir igne cnm ben negatifle igneyi birakmistim yinede bir hafta kalcalarimin uzerine oturupta rahat bi sekilde yurutememistim kolanyali pamukla masaj yap biraz daha rahatlatiyo rabbim sifa versin
sagol canım bende oturamıyom bıle allah yrdımcımız olsun emeklerımızın karsılıgını alalım yavrularımıza kavusup

canım progestan çok yağlı bir iğne çok yavaş yavaş enjekte edilmesi gerekiyor hemşireler biliyor ama önemsemeyebiliyor sen özellikle çok acı çektiğini söyle bi de ağrıyan yerlerine alkollü bezle masaj yap geçmiş olsun inşallah rabbim zahmetimize rahmet eder hepimizin emeğini boş çıkarmasın

progestan gerçekten çok ağrıtıyor proluton depot daha iyi hem hergün vurulmuyorsunda

allah razı olsun canım belırlı bı hemsıre yapmıyo her ıgnemı başka hemşire yapıyo bugun saglık ocagında yaptıramadım gırev varmıs barı dun soyleselerdı uzak karyagıyo bursuru yol yuruyorum... ama dun gece cok fenaydı valla yarım saat ovalatım yuruyusum felan degıstı olsunda razıyım yeterkı kavuşayım evladıma hepımız kavuşalım allah emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah cok az kaldı heycan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…