2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

progestan gerçekten çok ağrıtıyor proluton depot daha iyi hem hergün vurulmuyorsunda
hamılelık olursa 3 ay devam etcekmısım hergun ya aslında kendım yapabılsem gobekten yapılan ıgne gıbı olsa cok ıyı olcak bızım buralar hep kar ayagım kayıyor tırasnverden sonra nasıl gdıp gelcam ıgneye bılmıyom dusmekten korkuyom

hamile kaldıktan sonra dr.a söyle proluton depot versin hem hergün kullanmıyorsun hemde daha az can yakıyor.

hamile kaldıktan sonra dr.a söyle proluton depot versin hem hergün kullanmıyorsun hemde daha az can yakıyor.
inşallah ogunlerı gorebılırm hamıle kalabılırım ınşallah.... saglıcakla bebgını kucagına al ınsallah huzurla mutlulukla saglıkla buyut amınnn.... bısey sorcam tırasnver sonrası tavsıye edebılecegın besınler ve başka seyler varmı

İnanın aynı durum benim görümcemde de var eşinin maddi durumu çok iyi iyi bir mevkide ama eşimden para istemiş neyse yinede allaha havale ediyorum onu.Bence sizde giyiminizden yada kendinizle ilgili hç birşeyden taviz vermeyin alın giyinin bırakın ödesin eşiniz

yok canım bu bebiş doğal ama kardeşimin 3 aşılama 3 tüp bebek tedvaisi vardı 6 düşüğü ama inş bu sefer gelecek mucizemiz
Ay mucize bebek yani ne kadar güzel... Kucağınıza almaya çok az kalmış, sağlıkla kurtarsın Allah inş.....

Kızlarrr bayadır yoktumm geldım gcen hafta cumartesı keseye bakalım dedıler baktık sıkur gorundu 1 tek kese vr dedıler bu cumartesı fetuse bakıcaz dedıler dua edın benım ıcın cok korkuyorum bos kese cıkmasından bırde bırsey sorucam suan 1 tek kese gorundu sonra cogalma gıbı bırsey soz konusu olurmu kii

Ay mucize bebek yani ne kadar güzel... Kucağınıza almaya çok az kalmış, sağlıkla kurtarsın Allah inş.....
evet mucize bebek darısıda bekleyen dostlarıma bu gün son defa anne karnında gördük tüm işlemleri yaptık cmrts gün ALLAHIN İZİNİ İLE kucağımızda kolarımızda olacak

canım hayırlı olsun darısı kalp atışına olsun inşşş sağlıkla kucağını doldursun

kızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
çok sıcak su ile havlu ile pansuman yapınca biraz dinleniyordu

kızlar embrıolok eşimi aramiş benm tlf bozuk calısmadıgı için ve embrıolar cozulmus cuma gunu tırasnsver arıycaklamış yıne duvalarınızı beklıyorum

kızlar embrıolok eşimi aramiş benm tlf bozuk calısmadıgı için ve embrıolar cozulmus cuma gunu tırasnsver arıycaklamış yıne duvalarınızı beklıyorum
hadi bakalım hayırlı olsun bebiş olsun inş

canım dr konuş jel versin kendin yaparsın hemde iğnenin yeri rahatlar biraz sonra yine iğneye dönersin istersen

canım dr konuş jel versin kendin yaparsın hemde iğnenin yeri rahatlar biraz sonra yine iğneye dönersin istersen
canım hem jel hem ıgne kullancakmısım tıransverden sonrada ıksı bırden farklı etkılerımı var nıye acaba

Canim kolonya veya alkolle ov
Elinle dokundugunda sertlik varsa esin onu eritenekadar eliyle ovsun benim esimin eli yoruluyordu oklava ile ovuyordu rahatlatiyordu kizimda 12. Haftaya kadar kullandim bu hamileligimde kizimi kaybettigim icin o igneyi psikolojim kaldirmadi bir hafta kullandim jel istedim haftada birde proluton depot kullandim rahatladim :) tatlim transferinde insallah guzel gecer ve bebislerin sana sıkı sıkı tutunur insallah :)

cok sagol canım basın sagolsun melek annesı.... allah sıhatla cok kolay bı dogum nasıp etsın kucagına al saglıkla buyuk ınsallah amınnn bana onerebılecegın tutunmaya yardmcı besın takvıyelerı veya yapmamam gereken şeyler varmı cok sordum ama sızler bızlere umutsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…