hamılelık olursa 3 ay devam etcekmısım hergun ya aslında kendım yapabılsem gobekten yapılan ıgne gıbı olsa cok ıyı olcak bızım buralar hep kar ayagım kayıyor tırasnverden sonra nasıl gdıp gelcam ıgneye bılmıyom dusmekten korkuyomprogestan gerçekten çok ağrıtıyor proluton depot daha iyi hem hergün vurulmuyorsunda
hamile kaldıktan sonra dr.a söyle proluton depot versin hem hergün kullanmıyorsun hemde daha az can yakıyor.hamılelık olursa 3 ay devam etcekmısım hergun ya aslında kendım yapabılsem gobekten yapılan ıgne gıbı olsa cok ıyı olcak bızım buralar hep kar ayagım kayıyor tırasnverden sonra nasıl gdıp gelcam ıgneye bılmıyom dusmekten korkuyom
inşallah ogunlerı gorebılırm hamıle kalabılırım ınşallah.... saglıcakla bebgını kucagına al ınsallah huzurla mutlulukla saglıkla buyut amınnn.... bısey sorcam tırasnver sonrası tavsıye edebılecegın besınler ve başka seyler varmıhamile kaldıktan sonra dr.a söyle proluton depot versin hem hergün kullanmıyorsun hemde daha az can yakıyor.
İnanın aynı durum benim görümcemde de var eşinin maddi durumu çok iyi iyi bir mevkide ama eşimden para istemiş neyse yinede allaha havale ediyorum onu.Bence sizde giyiminizden yada kendinizle ilgili hç birşeyden taviz vermeyin alın giyinin bırakın ödesin eşinizCnm ihtiyaci olunca versin bende kardealerime yardim ediyorum fakat eltim masallah giyim kusam o bicim ev aldi borc icinde yine bazi seylerden feragat etmiyi ben iku pantolon bi botla kis cikariyorum oysa eltim ooo herseyin.yeni cikani idareli olsa ama yetirememis olsa tamam diycem
Ay mucize bebek yaniyok canım bu bebiş doğal ama kardeşimin 3 aşılama 3 tüp bebek tedvaisi vardı 6 düşüğü ama inş bu sefer gelecek mucizemiz
evet mucize bebek darısıda bekleyen dostlarıma bu gün son defa anne karnında gördükAy mucize bebek yanine kadar güzel... Kucağınıza almaya çok az kalmış, sağlıkla kurtarsın Allah inş.....
canım hayırlı olsun darısı kalp atışına olsun inşşş sağlıkla kucağını doldursunKızlarrr bayadır yoktumm geldım gcen hafta cumartesı keseye bakalım dedıler baktık sıkur gorundu 1 tek kese vr dedıler bu cumartesı fetuse bakıcaz dedıler dua edın benım ıcın cok korkuyorum bos kese cıkmasından bırde bırsey sorucam suan 1 tek kese gorundu sonra cogalma gıbı bırsey soz konusu olurmu kii
çok sıcak su ile havlu ile pansuman yapınca biraz dinleniyordukızlar ıcınızde pogestran ıgnesı kullanan varmı ya benım cok agrım var kalcamdan zor yuruyom bana yanlışmı yapıyolar acaba valla yurusum degıstı
sagol canım denıycam bunudaçok sıcak su ile havlu ile pansuman yapınca biraz dinleniyordu
günaydınn bebişle son durumlar ne
inş zamanını bekler canımYarın kontrol var canım açılma veya kasılma arttıysa acil sezeryan
hadi bakalım hayırlı olsun bebiş olsun inşkızlar embrıolok eşimi aramiş benm tlf bozuk calısmadıgı için ve embrıolar cozulmus cuma gunu tırasnsver arıycaklamış yıne duvalarınızı beklıyorum
canım dr konuş jel versin kendin yaparsın hemde iğnenin yeri rahatlar biraz sonra yine iğneye dönersin istersenhamılelık olursa 3 ay devam etcekmısım hergun ya aslında kendım yapabılsem gobekten yapılan ıgne gıbı olsa cok ıyı olcak bızım buralar hep kar ayagım kayıyor tırasnverden sonra nasıl gdıp gelcam ıgneye bılmıyom dusmekten korkuyom
canım hem jel hem ıgne kullancakmısım tıransverden sonrada ıksı bırden farklı etkılerımı var nıye acabacanım dr konuş jel versin kendin yaparsın hemde iğnenin yeri rahatlar biraz sonra yine iğneye dönersin istersen
allah razı olsun canım cok sagol amınnhadi bakalım hayırlı olsun bebiş olsun inş
Canim kolonya veya alkolle ovallah razı olsun canım belırlı bı hemsıre yapmıyo her ıgnemı başka hemşire yapıyo bugun saglık ocagında yaptıramadım gırev varmıs barı dun soyleselerdı uzak karyagıyo bursuru yol yuruyorum... ama dun gece cok fenaydı valla yarım saat ovalatım yuruyusum felan degıstı olsunda razıyım yeterkı kavuşayım evladıma hepımız kavuşalım allah emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah cok az kaldı heycan dorukta
cok sagol canım basın sagolsun melek annesı.... allah sıhatla cok kolay bı dogum nasıp etsın kucagına al saglıkla buyuk ınsallah amınnn bana onerebılecegın tutunmaya yardmcı besın takvıyelerı veya yapmamam gereken şeyler varmı cok sordum ama sızler bızlere umutsunuzCanim kolonya veya alkolle ov
Elinle dokundugunda sertlik varsa esin onu eritenekadar eliyle ovsun benim esimin eli yoruluyordu oklava ile ovuyordu rahatlatiyordu kizimda 12. Haftaya kadar kullandim bu hamileligimde kizimi kaybettigim icin o igneyi psikolojim kaldirmadi bir hafta kullandim jel istedim haftada birde proluton depot kullandim rahatladim :) tatlim transferinde insallah guzel gecer ve bebislerin sana sıkı sıkı tutunur insallah :)
Benim bildiğim kadar farklı etkileri yokcanım hem jel hem ıgne kullancakmısım tıransverden sonrada ıksı bırden farklı etkılerımı var nıye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?