ikimiz içinde ocak ayı pek hoş geçmemiş inşlh dediğin gibi bu aydan sonrası güzel geçer cnm...canim gecmis olsun, bu yasadigin son sikintin olsun.. ins bolcana embriyolariniz olusur..
bu ay ikimiz icinde ayni gecmis.. benimde tedavim baslamadi, gelecek aya birakti semra hn.. yumurtalarin durumunu begenmedi.. bakalim biraz on hazirlik yapip gelecek ay tekrar gidecegim..
cok optum canim
allah kavuştursun cnm gene devamı olur umarım ..iyigeceler arkadaşlar
bugün annemi ugurladımAllah tekrar kavuşmayı nasip etsin
haliyle buruk bir gün geçiriyorum gurbette olmak gerçekten zor
1 aydır beraberdik birden boşluk oldu o yüzden üzgünüm birazcık
sizlerle bu süre içinde çok fazla sohbet etme şansım olmadı
hepinizi merak ediyorum güzel haberlerinizi almak dileğiyle
artık buralardayım sohbet ederiz Allah ın izniyle
allah kavuştursun cnm gene devamı olur umarım ..
anne gibi var mı kız ...
benim tedavim üptal olduktan sonra zor zamanlar geçirdim şükür geçti gitti şimdi eşim biraz dinlenmek istiyor vebiraz kafasını dağıtsın eşim gene ara ara test vericek kısmet olursa eğer kaliteli çıkış olursa benim donmuş yumilerimle dölleyecekler dr.umun dediğine göre o zaman hemen bende donmuş tedavisine başlıcam kısmet bakalım demesi bile heyecanlandırıyor beni...peki sen ne yapıyorsun yani bundan sonra neler yapmayı düşünüyorsun tedavi var mı ufukta...amin canım çok teşekkürler
sen nasılsın yeni tedavi planı varmı son durumlardan hiç haberim yok
allah kavuştursun canımiyigeceler arkadaşlar
bende merak ettimegunal'dan haber var mı?
Gunaydinherkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................
Benimde öyle, göbeğim delik deşik oldu, beraberinde diğer iğnelerimide oluyorum, iğne yerlerinde kan topladı, sertlik oluştu , dün hemşireye gösterdim, cildin hashas, birde kılcal damara denk gelince daha çok kanama oluyor dedi.Kizlar bu kan sulandirici igne gobegimi maf etti kan.topluyo her ignenin yeri dogalmi bu yoksa bendemi bir problem var
bence cilt hassaslığından ileri geliyordurBenimde öyle, göbeğim delik deşik oldu, beraberinde diğer iğnelerimide oluyorum, iğne yerlerinde kan topladı, sertlik oluştu , dün hemşireye gösterdim, cildin hashas, birde kılcal damara denk gelince daha çok kanama oluyor dedi.
Ahhh canım yaramı deştin, bilmezmiyim gurbetlik çok zor, Aralık ayında tedavimde annem yanına geleceğim dedi, 2,5 yıldır gelmiyordu, neyse geldi, ama kadının burnundan geldi. Eşim eve geleni istemiyor birde üstüne kayınvalidem annem hakkımda ileri geri konuşmuş, eşimi doldurmuş, eşim devamlı annnen ne zaman gidecek, bilmem ne psikolojik baskı kurdular üzerimde,,kadının kaldığıda toplamda 10 gün, oda kar yağdı fazladan bir kaç gün kaldı yani...iyigeceler arkadaşlar
Galiba, hani ilk değil bu dördüncü tedavim, öncekilerde bu kadar olmamıştı, artık iflas etti göbeğim galiba..İnşallah son olur yavrularımıza kavuşuruz..bence cilt hassaslığından ileri geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?