2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ikimiz içinde ocak ayı pek hoş geçmemiş inşlh dediğin gibi bu aydan sonrası güzel geçer cnm...

iyigeceler arkadaşlar
bugün annemi ugurladım Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin
haliyle buruk bir gün geçiriyorum gurbette olmak gerçekten zor
1 aydır beraberdik birden boşluk oldu o yüzden üzgünüm birazcık
sizlerle bu süre içinde çok fazla sohbet etme şansım olmadı
hepinizi merak ediyorum güzel haberlerinizi almak dileğiyle
artık buralardayım sohbet ederiz Allah ın izniyle

allah kavuştursun cnm gene devamı olur umarım ..
anne gibi var mı kız ...

Allah kavuştursun canım
Benim annem de 9 aydır ilk defa yanıma gelebildi ananem çok hasta ona bakıyordu... Bebeğim 2 aylık olunca yine gidecek seni çok iyi anlıyorum

amin canım çok teşekkürler
sen nasılsın yeni tedavi planı varmı son durumlardan hiç haberim yok
benim tedavim üptal olduktan sonra zor zamanlar geçirdim şükür geçti gitti şimdi eşim biraz dinlenmek istiyor vebiraz kafasını dağıtsın eşim gene ara ara test vericek kısmet olursa eğer kaliteli çıkış olursa benim donmuş yumilerimle dölleyecekler dr.umun dediğine göre o zaman hemen bende donmuş tedavisine başlıcam kısmet bakalım demesi bile heyecanlandırıyor beni...peki sen ne yapıyorsun yani bundan sonra neler yapmayı düşünüyorsun tedavi var mı ufukta...

allah kavuştursun canım

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................

Herkese günaydın arkadaşlarrr... az sonra ben işe gideceğim için yazışmalarınızı dönünce akşama toptan okurum artık :) herkese güzel haberler alacağı bir gün olmasını diliyorum

Kizlar bu kan sulandirici igne gobegimi maf etti kan.topluyo her ignenin yeri dogalmi bu yoksa bendemi bir problem var

Kizlar bu kan sulandirici igne gobegimi maf etti kan.topluyo her ignenin yeri dogalmi bu yoksa bendemi bir problem var
Benimde öyle, göbeğim delik deşik oldu, beraberinde diğer iğnelerimide oluyorum, iğne yerlerinde kan topladı, sertlik oluştu , dün hemşireye gösterdim, cildin hashas, birde kılcal damara denk gelince daha çok kanama oluyor dedi.

bence cilt hassaslığından ileri geliyordur

Ahhh canım yaramı deştin, bilmezmiyim gurbetlik çok zor, Aralık ayında tedavimde annem yanına geleceğim dedi, 2,5 yıldır gelmiyordu, neyse geldi, ama kadının burnundan geldi. Eşim eve geleni istemiyor birde üstüne kayınvalidem annem hakkımda ileri geri konuşmuş, eşimi doldurmuş, eşim devamlı annnen ne zaman gidecek, bilmem ne psikolojik baskı kurdular üzerimde,,kadının kaldığıda toplamda 10 gün, oda kar yağdı fazladan bir kaç gün kaldı yani...
Ama bunları bırakmadım kayınvalideme telefon açıp ağzıma geleni söyledim, benim ailem gelmiyorsa sende gelmeyeceksin dedim, hatta boşanmaya kadar gitti durum, annemle geri gidecektim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…