tıransverım yarın dun cozuldu embrılar cuma gunu tekrar arıycaz dedıler ınsallah hersey yolundadır allah razı lsun duvalarına aminnnnnnnnEtmez miyim tabi ki ederim. Şu topikte hamile kalmayan kalmasın inşallah. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum. Transferin ne zaman?
tmm canım allah razı olsun soyledıklerını uyguluycam ınsallah sonucum hepımızın sonucu pzıtıf olur amınnn ecmainnnBol su iç bir de canım tamam mı onu sonradan ekledim yazıma orayı görmemiş olabilirsin. Büyük tuvaletin iyice gelmeden wc çıkma. Çıkarsan da kesinlikle ıkınma bekle. Bol bol ceviz badem fındık kuru kayısı, kuru incir bunları da tüket.ALYA_DUA
Yok valla geçmez bu kırgınlıklar, unutulurmu hiç yapılanlar. Eşim olaydan sonra yalakalıklar yapıyor ama gönlüm mutlu değil yapılanlardan. Senin eşin öyle yapmış üzülmüşsün, bizimkisi annemle aynı odada bile durmadı, eşimin geleceği vakit annemi diğer odaya geçiriyordum, neymiş beyimiz ayağını uzatacakmış, işten yorgun geliyormuş, annem olunca sigara içemiyormuş, ha birde annemin elinde kumanda varmış bu ne rahatlıkmış bilmem ne, hepsi laf edildiği için önceden bu sefer kadını ayrı odada tuttum yine rahat ettiremedim beyimizi..
Cozuldugu saate baglidir belki cnm ogleden sonra cozdulerse yarin oglen besinci gun sayilirkılar embrılar dun cozuldu ya bugun tıransver lması gerekmıyormuydu 3. gun enbırosudu dun couldugen gore bugun 5. gun olmuyomu
evet haklısın canım oglenden sonra saat 5 gıbı eşimi aarayıp bılgı vermısler ozaman yarında osaatlerdemı olur tırasnver bıde bısey dıycam merkezler evın arası 1 bucuk saat 2 vesayet ve cogu ayakta yolculuk oluyor sızce taksıylemı donsek eve eşim ısrarla taksıyle gelırızz dıyor ben ısteıyorum cok tutar dıye sızce bı etkısı olurmukı ayakta gelmemınCozuldugu saate baglidir belki cnm ogleden sonra cozdulerse yarin oglen besinci gun sayilir
Ayakta cok zarari olurmu bilmem ama itip kakarlar c okadar para harciyosun zaten 40 50 lirayi gozun gormesin emegine yazik etme benimde evim iki veseyit bende taksiyle geliyorum transferden sonraevet haklısın canım oglenden sonra saat 5 gıbı eşimi aarayıp bılgı vermısler ozaman yarında osaatlerdemı olur tırasnver bıde bısey dıycam merkezler evın arası 1 bucuk saat 2 vesayet ve cogu ayakta yolculuk oluyor sızce taksıylemı donsek eve eşim ısrarla taksıyle gelırızz dıyor ben ısteıyorum cok tutar dıye sızce bı etkısı olurmukı ayakta gelmemın
evet haklısın canım oglenden sonra saat 5 gıbı eşimi aarayıp bılgı vermısler ozaman yarında osaatlerdemı olur tırasnver bıde bısey dıycam merkezler evın arası 1 bucuk saat 2 vesayet ve cogu ayakta yolculuk oluyor sızce taksıylemı donsek eve eşim ısrarla taksıyle gelırızz dıyor ben ısteıyorum cok tutar dıye sızce bı etkısı olurmukı ayakta gelmemın
sagol canım oyle yapım ozaman eşimde dıyor y okadar mucadele verdık sonuna geldık rıske atamam dıyor hatta başlatma paraya dıyede kızdı ama ben onu dusundugum ıcın.... ama haklısın canım en ıyısı taksıyle donmek allah razı olsun canım benım her soruma cevap verdınCanım transfer saatinin önemi yok bildiğim kadarıyla benimde 5. gün sabahtan transferim gerçekleşmişti. Taksiyle gelin kesinlikle parasına bakma, o gün 4 saat kadar hastanede yat ben yatmıştım karşımda tv. Sonra taksiye binmiştim hastanenin kapısından.
haklısınız canım rıske atmamak en dogrusu ne ezıyetler cekıyoru sonucta ıgneler ılaclar rıske atılıcak bır durum degıl hersey ıyı olur ınşallah hepımız pozıtıf sonuclar alırız cok heycanlıyım sonuc nasıl olucak cok merak edıyorumAyakta cok zarari olurmu bilmem ama itip kakarlar c okadar para harciyosun zaten 40 50 lirayi gozun gormesin emegine yazik etme benimde evim iki veseyit bende taksiyle geliyorum transferden sonra
allah yardımcın olsun canım yaşadıkların zor şey cıddı anlamda hem senın için hem annen ıcın çok uzuldum... senın yapman gereken aynıs şeyı malefesef eşinin annesıne aılesıne uygulaman en dogrusu bu bence esının huyu davranışı cıddı anlamda çok kotuymuş annen nekadar uzulmustur ayrı odada durmalar kızının evınde yabancı gıbı cok uzuldum.... yanlış anlama ama benım eşim aynısı yapsa inıan o evı onun başına geçiririm evlıkte senın aılen benım aılem dıye kavram yoktur ben onun aılesıne oda benım aıleme cok ıyıdır oyle olması gereklı ama benım aıleme eşim ıyı olmazsa bende onun aılesıne kesınlıkle ıyı olmam kımse ne kv ne eşim benım anneme kardesıme boyle davranamaz benımde babam öldü bıtek annemle kardeşlerım kaldı bu dunyada onları degısmem hıc bıseye...
YOK DÜN ÇÖZÜLDÜĞÜNE GÖRE BUGÜN 4. YARIN 5. GÜNLERİ OLACAK.....kılar embrılar dun cozuldu ya bugun tıransver lması gerekmıyormuydu 3. gun enbırosudu dun couldugen gore bugun 5. gun olmuyomu
ay allah razı olsun canım bebek bezı gelmemıstı aklıma yarın yanımda gotureyım surgu verırlermı bılmıyorum vermezlerse bende hasta bezı takarım kaybettıgım bebegımde kurtaj olurken almıstım ınsallah buseferde bebegıme kavusmak ıcın kullanırım....YOK DÜN ÇÖZÜLDÜĞÜNE GÖRE BUGÜN 4. YARIN 5. GÜNLERİ OLACAK.....
AYRICA SIKIŞIKLIK DURUMU İÇİN YANINIZDA HASTA BEZİ GÖTÜREBİLİRSİNİZ KALKMADAN YAPABİLMEK İÇİN VEYA SÜRGÜ VERİYORLARSA MERKEZİNİZDE SÜRGÜ İSTEYİN...
sagol canım oyle yapım ozaman eşimde dıyor y okadar mucadele verdık sonuna geldık rıske atamam dıyor hatta başlatma paraya dıyede kızdı ama ben onu dusundugum ıcın.... ama haklısın canım en ıyısı taksıyle donmek allah razı olsun canım benım her soruma cevap verdınmerkezde 1 saat dınlendırıyorlarmıs aslında bı korkumda hanı tuvalete sıkısık oluncak ya tırasnver sonrası hemen tuvalete cıkmak ıstemıyorum bakalım nasıl olcak
Birde bu olaylar benim gebelik sonucumu beklerken oldu, eşim inşallah hamile kalmazsın dedi, bende bebeğimiz için aldığımız oyuncaklar vardı,hepsini topladım çöpe attımcanım benim yapacağın tek birşey var, eşin senin annene nasıl davranıyorsa sende onun annesine öyle davranacaksın.. çünkü kayınvaldende de hatalı bu konuda annenin kalacağı gün sayısına bile karışmış..
sende kv gelince yan odaya geç, ikram yapma, yüzüne bakma, normal zamandada hiç telefon açma, öyle bir insan yokmuş gibi davran.. neden böyle yapıyorsun dediklerindede senin annen anneyse benimkiside anne dersin..
benim hayatımda en önem verdiğim insan annem canım, eşinde annesini çok seviyormuş ama aynı şekilde senin annenide sevmeli yada saygı göstermeli..
sagol canım ınan acık acık yazman daha ıyı hem yazdıkların ınan cok bılgı verdı bana bende oyle yapım en ıyısı bı lıtre su alayım yanıma ıce ıce gıdeyım ya ben encok tırasnver sırasında altıma kacırmaktan korkuyorum afedersın hanı sıkısık olunması lazımya ama senın yazdıkların ınan cok ıyı geldı cok bılgı verdı bana ınşallah yarın hersey cok guzel olur ıyı gıder sorunsuz sekılde olur tırasver ve 10 gun sonra poztıfı gorebılırım ınsallah zaman nasıl gecıcek bılmıyorum ama bakalım hayılrısııKuzum tuvalete çıkma olayını hiç düşünme. Ben sabah idrarımı kalkınca evde yaptım sonra yolda 1 ltlik tupperım vardı ona su koydum içe içe hastanenin yolunu tuttum. Odama geldiler "eh işte daha çişim pek yok" dedim. Afedersiniz açık açık yazdığım için. Ben bunu demez olaydım yarım saat içinde bir bastırdı lütfen alın beni diye yalvardım resmen. Sonunda beni aldılar, ebe hemşire ultrasonda doluluğa baktı, tam istediğimiz dolulukta dedi 1 lt yetiyor yani dahasını içme. Senin şuan çok sıkışık hissetmen normal dedi. Opudan sonra olurmuş. Transfer 1 dakikalık iş zaten ben koyduklarını anlamadım bana embriyoloğum bebeklerime iyi bak diyince aa bitti mi demiştim. Her neyse konduktan hemen sonra havlu koydular olduğum yerde saldım gitti oh harikaydı dünyanın en güzel duygusuydu. Sonra odama gidince yarım saat sonra bir daha kalkıp yaptım çok istememe rağmen altıma sürgü vermediler o kadar yürüyebilirmişmişim. Yavaş yavaş saldım çişimi zevkine varamadım. Sonra geri kalan 3.5 saat içinde 3 kere daha gittim tuvalete gördüğün gibi şimdi hamişim. Tuvaleti dert etme yani.
ıyıyız canım sen nasılsın sorma hava buz gıbı ıgne yaptırmk ıcın dışarı cıkamaya üşenıyorum sogukta vallanasılsınız kızlar dışarda işleirm vardı nasıl soğuk bir hava var dondum
Benimde babam hayatta değil senin gibi annem ve kardeşlerim var,,,,çok zoruma gitti, aynı evde farklı odalarda oturdular, annemin yanında dursam beyefendi surat yaptı, annem salonda, biz öbür odada, kadın yinede sesini çıkarmadı, sen ilgilen kocanla dedi. ama çok zoruma gitti, sanki kanlı bıçaklı kavgalılar gibi, kadını sakladım odalarda...allah yardımcın olsun canım yaşadıkların zor şey cıddı anlamda hem senın için hem annen ıcın çok uzuldum... senın yapman gereken aynıs şeyı malefesef eşinin annesıne aılesıne uygulaman en dogrusu bu bence esının huyu davranışı cıddı anlamda çok kotuymuş annen nekadar uzulmustur ayrı odada durmalar kızının evınde yabancı gıbı cok uzuldum.... yanlış anlama ama benım eşim aynısı yapsa inıan o evı onun başına geçiririm evlıkte senın aılen benım aılem dıye kavram yoktur ben onun aılesıne oda benım aıleme cok ıyıdır oyle olması gereklı ama benım aıleme eşim ıyı olmazsa bende onun aılesıne kesınlıkle ıyı olmam kımse ne kv ne eşim benım anneme kardesıme boyle davranamaz benımde babam öldü bıtek annemle kardeşlerım kaldı bu dunyada onları degısmem hıc bıseye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?