Ahhh canım yaramı deştin, bilmezmiyim gurbetlik çok zor, Aralık ayında tedavimde annem yanına geleceğim dedi, 2,5 yıldır gelmiyordu, neyse geldi, ama kadının burnundan geldi. Eşim eve geleni istemiyor birde üstüne kayınvalidem annem hakkımda ileri geri konuşmuş, eşimi doldurmuş, eşim devamlı annnen ne zaman gidecek, bilmem ne psikolojik baskı kurdular üzerimde,,kadının kaldığıda toplamda 10 gün, oda kar yağdı fazladan bir kaç gün kaldı yani...
Ama bunları bırakmadım kayınvalideme telefon açıp ağzıma geleni söyledim, benim ailem gelmiyorsa sende gelmeyeceksin dedim, hatta boşanmaya kadar gitti durum, annemle geri gidecektim...
Kız ne ara doğurdun ya hani sezeryan olcaktın yasenin oğlan erkencKızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlere inşallah...akşam mı doğurdun...Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Canım benim rabbim bu yolda uğraş verip çaba harcayn bizlerin dualrını kabul etsin inş bu kez kucagında sevmen nasip olsun ist dasın ama ben seni göremiyorum ne üzücüSelam kızlar..
Çarşamba günü histeroskopimi oldum perde tahmin edilenden daha derinmiş...
Çok iyi ellerde yapılması gereken bir operasyon geçirdim...
Bu ay buz bebişlerimin tedavisine başlıyorum..
Benim canım doktorum (Bülent Tıraş) ve ekibi her zaman ki gibi öyle ilgililerdi ki detayları daha sonra anlatacağım..
Hem işlem öncesi hem de sonrasın da hep birileri ilgilendi benimle...
Çok duygusalım bu aralar iyi ellerde olmakta rahatlatıyor beni..
Şimdi kardeşimdeyim 1 hafta sonra eve dönerim..
Canim hayirli olsun yeni tedavin.
Dilerim yavruna kavusursun.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin,gonlune gore versin.hepimizin insallah...
Ne zaman basliyor tedavin.
Canım seni görmek ne güzel özlemişim
4.denemeyi yaptım gibi yarıladım diyelim anlatayım sen şimdi detaylarıda merak edersin bilirim..
Ankara ya sığamadım İstanbul da soluğunu aldım
ilk muayenede doktorum bana septum yani rahminde perde var histeroskopi yapacağım o sırada alırım dedi ben şoookkk tabii bunca yıl kaç doktor baktı ilk kez bir doktor perdem olduğunu söyledi..sonra yıllarca TSH hormonumun gebelik isteyen bir hatun için çok olduğunu söylerdim ama referans aralığından çıktığından dikkata almamışlardı..Ben söylemeden eski değerlerimi gören doktorum tsh ın biraz yüksek düşürelim dedi..İlaç kullanıyorum 2 aydır ve düştü..Bugüne kadar yapılmamış detaylı kan pıhtılaşması testlerimiz,kanda kromozom analizlerimiz ve tekrar edilen rahim filmim ile tedaviye başladım..3 kez uzun protokol ile tedavi olan ve her defasında ohss olacam endişesi ile yaşayan ben öyle rahat bir tedavi geçirdim ki maşallah diyorum..kısa protokol 150 doz fostimon kullandım 8 gün son 4 gün cetrodite eklendi erken çatlamayı önleyici iğne..Opu da 24 yumi toplandı 20 tanesi olgundu ve işleme girdi..Bu arada sanırım başka merkezde olmayan mikro çip yöntemi uygulandı spermlere bunu bir araştır bence çok önemli..Bizde morfoloji %2 imiş onu da yeni öğrendim diyelim yani bekleme sürecinde kötülemişiz iyice...3.güne 14 tane çok iyi kalite embriyo geldi..amacımız CGH yani tam (kapsamlı) kromozom taramasına gitmeleri için blast olup hatta bir tık üzerine geçmeleri gerekiyordu..5.güne ilk kez sende bilirsin hiç olmamıştır 9 blastım oldu bunlardan 6 tanesi cgh işlemine uygun görüldü..6 tanesinden biyopsi alınıp dondurdular..genetiğe 4 tanesini yolladım 2 tanesi sağlam geldi 2 tanesinde kromozom sorunları varmış..Sperm iyi yumurta iyi ve 1.kalite embriyolar cgh ye gidiyor 2 tanesinde sorun çıkıyor..oluşturduğumuz yeni gen de sorun oluşmuş bu da her çiftin başına gelebilirmiş...4 donmuşum var şimdi..transfer öncesinde histeroskopi olacağım perde alınacak varsa bir sorun o çözülecek ve çizik atılacak rahmime..Histeroskopiden sonrada donmuş tedavisine başlayacağım işte böyle
Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum[/QUOTE
aaaaaaaaaaaaaaa maşallahgözün aydın sağlıklı uzun ömrü olsun cem paşanın
HAY MAŞALLAHHHKızlar ben doğurdum :)
Seninkide ayrı bir cadıymış, Allah merhamet versin ne diyeyim, herşeye burnunu sokarlar bunlar, benimki görünüşte hiç karışmıyormuş ama eşimin huyu böyleymiş gibi bir sergi takınıyordu, fakat zaman içinde anladım ne mal olduğunu.Esir hayatımı yaşayacakmışın ben sinir oldum kaynana ya..aynı benim ki gibi cadı vallaha...bende telde 3. ye gebe kaldım oģluna bu kızı işyen al dinlensin demedin dedim bebek düştü yine dedim gećen cuma kavga ettim telefonda bana ne desin ben mi çalış diyorum..evet o diyo daha evlenmeden ogluna evde oturtma çalissın diyen o...benimkiyle seninkini bayıltana kadar dövmek lazım..bayılcaklar su döküp ayıltıcaz bir daha dövücez...
Sırf eşim rahat etsin diye yaptım, annem ayrı odada, eşim ayrı odada, neymiş ayaklarını uzatamıyormuş, bütün gün masa başında yoruluyormuş, bende o yüzden annemi salonda oturttum, orada tv var, yanına uğradım ara ara...değer vermediğimden değil sırf beyimizin gönlü olsun,rahatsız olmasın diye, ama yine olmadı...Canim yazdiklarini okuyunca dehsete dustum annen adina da cok uzuldum somdi yazacaklarimi seni uzmek icin yazmiyorim anneni bu kadar ezdirmen bana hic dogru gelmedi 2,5 yildir gelmemisti diyorsun ve esinle baska odada oturuyorsun diyecek borsey bulamadim annemi bende 14 ay goremedim bazi engeller vardi bana cehennem azabi gibi geldi bence annene deger verdigini gostermelisin sen onun yaninda annenin onemini gostermezsen o da gostermez seni suclamak icin demiyorum ama onun vazgecilmez olmadigini goster annesine o nasil ilgi gosteriyorsa deger veriyorsa sen de kendi annene deger verdigini goster annene yazik inan uzuldum soyleyecek o kadar sey var esinle ilgili ama soyleyemiyorum cok uzgunum
Canim nasil gidiyor tedavi durumun nasil
zenginlikleri batsin benim ablamda zengin gelini bir evin biroglu sozde ama kaynanasi etmedigini birakmadi 19yasinda mide kanamasi gecirdi hamileydi bir dilim.karpuzu yedirmedi as eren.hamile kadina etmedikleri kalmadi.kaynanasinin kocasida ayni pinti anne sozunden cikmaz o calisir annesi tirtiklar ablasina yedirir ablamda eve getirdigiyle idare edecek kac kez bosanacakti hatta bu yaz bile ama uc cocugu var kiyamadi simdi ablam.cron hastasi hic bisey yiyemiyo su bile icse vc de ve her vc de sanki dogum.yapiyo oyle sancili cnm benden sana tavsiye hic biseyi icine atma ye ic gez onlari takma ablam suan daha 35yasinda ve hayati bitik eskiden vermiyolardi yesin simdide sagligi izin vermiyo ablamada dua edin rabbim sifasini versin oyle insanlarida rabbime havale ediyorumSeninkide ayrı bir cadıymış, Allah merhamet versin ne diyeyim, herşeye burnunu sokarlar bunlar, benimki görünüşte hiç karışmıyormuş ama eşimin huyu böyleymiş gibi bir sergi takınıyordu, fakat zaman içinde anladım ne mal olduğunu.
Benim kide bekarken çalıştırıyordu annen seni, evlenince çalışmıyorsun rahat ediyorsun diyor. Sanki ayıp bir şeymiş gibi başıma kakılıyor.Üniversite mezunuyum, masa başı işim vardı, evlenince şehir değiştirdim, maddi durumumuz iyi olunca eşim çalışma dedi, ama bu bile başıma kakıldı. Haaa zengin aile geliniyim ama geçen tedavimde eşimden gizli iğne aldım, çok masraf oluyor diye laf etti, o parayıda kayınvalidem borç verdi, nerede benim zenginliğim...
Allahım şifa versin ablana, yazık etmiş kendine, keşke bu kadar içine atmasaydı...valla bir laf vardır bende durup dert olacağına, varsın ona dert olsun...içindekileri tutmamak gerek, ben öyle yaptım rahatladım ama bu konuda ne kendimi nede ailemi ezdirmeyeceğim. Eşim dırdır ediyor diye, eşimden gizli kayınvalidemden para aldım, 500 TL, ama borç olarak verdi, sanki ben çalışıyorum...Şimdiki tedavimde akıllandım, ne alınacaksa eşime söylüyorum varsın dır dır etsin, bu sorun ortak sorunumuz dedim, bilsin ne harcanıyorsa..zenginlikleri batsin benim ablamda zengin gelini bir evin biroglu sozde ama kaynanasi etmedigini birakmadi 19yasinda mide kanamasi gecirdi hamileydi bir dilim.karpuzu yedirmedi as eren.hamile kadina etmedikleri kalmadi.kaynanasinin kocasida ayni pinti anne sozunden cikmaz o calisir annesi tirtiklar ablasina yedirir ablamda eve getirdigiyle idare edecek kac kez bosanacakti hatta bu yaz bile ama uc cocugu var kiyamadi simdi ablam.cron hastasi hic bisey yiyemiyo su bile icse vc de ve her vc de sanki dogum.yapiyo oyle sancili cnm benden sana tavsiye hic biseyi icine atma ye ic gez onlari takma ablam suan daha 35yasinda ve hayati bitik eskiden vermiyolardi yesin simdide sagligi izin vermiyo ablamada dua edin rabbim sifasini versin oyle insanlarida rabbime havale ediyorum
canım çokkk geçmiş olsun daha iyi daha güzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bakSelam kızlar..
Çarşamba günü histeroskopimi oldum perde tahmin edilenden daha derinmiş...
Çok iyi ellerde yapılması gereken bir operasyon geçirdim...
Bu ay buz bebişlerimin tedavisine başlıyorum..
Benim canım doktorum (Bülent Tıraş) ve ekibi her zaman ki gibi öyle ilgililerdi ki detayları daha sonra anlatacağım..
Hem işlem öncesi hem de sonrasın da hep birileri ilgilendi benimle...
Çok duygusalım bu aralar iyi ellerde olmakta rahatlatıyor beni..
Şimdi kardeşimdeyim 1 hafta sonra eve dönerim..
Canım elinizde emriyo kaldımı dondurdunmu.Allah yar ve yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifi inşallah görürsünkızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
Progesteron jelden bahsediyosun demi canım..eğer oysa ben gittiği yere kadar iceriye doğru koyuyodum...transferin hayırlı olsun inşallah..tek bebiş mi koydular..kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. 7 ay once dış gebelik sebebiyle sağ tüpümü kaybettim. Dış gebelikten once 2 tüpüm de açıktı . Dün ise hsg de sol tüpümün tıkalı olduğunu hafif hidrosalpenks olduğunu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?