2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım benim inan çok üzüldüm
nasıl bi durum oldugunu tahmin edebiliyorum
annelerimiz de hep aman kızım sen iyi ol yuvanda sen mutlu ol ben gelmeyim varayım der dimi
ahh anneler ahhh... bizlerede Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin

Kız ne ara doğurdun ya hani sezeryan olcaktın yasenin oğlan erkenc
Allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlere inşallah...akşam mı doğurdun...

Canım benim rabbim bu yolda uğraş verip çaba harcayn bizlerin dualrını kabul etsin inş bu kez kucagında sevmen nasip olsun ist dasın ama ben seni göremiyorum ne üzücü değilmi inş bigün buluşurz cancagızım allh yar ve yardımcımz olsun hrpimzin bişey sorcam şekrim bizim genetik kan sonuçları çıktı eşimde no problem bende kanımda vitaminsizlik çıktğını söyledi doktor ve hamile kalmadn kadın doğum uzmnıyla görüşüp tedavi olmam gerktiğini kendiliğimden de hamile kalabilecğimi söyledi bizde yeditepe üniverste hastanesinden kadın doğum uzmnı bulduk OLUŞ APİ diye bi doktor bu ayın 25 inde gidecz asıl sormk istediğim heterizgot taşıyıcı yazıyordu bu hamilelikte büyük sorunmu acaba allhım hepimize önce saglık versin inş

Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Canim hayirli olsun yeni tedavin.
Dilerim yavruna kavusursun.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin,gonlune gore versin.hepimizin insallah...
Ne zaman basliyor tedavin.

Canım selam. Ben başladım. Transferi bekliyorum. İnşallah her şey yolunda giderse 15 şubat pazar yada 17 şubat salı transfer olacak.

Canım anlattıklarına bayıldım ve çok umutlandım. Allah'ın izni ile sonuçların mükemmel gelmiş. 2 tane sağlam blastın var, muhteşem bir şey bu! Rahim de hazırlanıyor, dinleniyor. İlaçlarla yorulmamış olacak. Allah'ın izniyle bu defa geliyor bebişlerin. Daha önceden gonal f mi kullanıyordun? fostimon aynı hormonun insandan elde edilmiş haliymiş. gonal f ise laboratuvarda yapılıyor. ben hepsi gonal f kullandım.

Benim de dün opu oldu. Benim rakamlarım her zamanki gibi. 8 tane yumişim var. Bakalım kaçı döllenecek. Yalnız yumurta kalitesinde sorun var dediler. Neden böyle oluyor anlamıyorum Belki benim de ilaçları değiştirmem gerek. Hem iş hem de tüp bebeği beraber götürmekte çok zorlandım. Muayenelere gidip işe dönüyordum ondan da eve. Günde 3-4 saat araba kullandım. İşlerim de birikti. Bakalım hayırlısı artık. Bu tedavinin diğerlerinden farklı başladan önce 3 ay lupron depo kullandım. Rahimi resetlediği için tutunmayı arttırıyormuş. İnşallah yumurtalarım torplanırlar. Merakla telefon bekliyorum ben de.

İnşallah güzel haberlerini alacağız.

HAY MAŞALLAHHH ÇOK SEVİNDİM,TAHTIDA BAHTIDA AÇIK OLSUN İNŞALLAH..ALLAH ANALI BABALI SAĞLICAKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Seninkide ayrı bir cadıymış, Allah merhamet versin ne diyeyim, herşeye burnunu sokarlar bunlar, benimki görünüşte hiç karışmıyormuş ama eşimin huyu böyleymiş gibi bir sergi takınıyordu, fakat zaman içinde anladım ne mal olduğunu.
Benim kide bekarken çalıştırıyordu annen seni, evlenince çalışmıyorsun rahat ediyorsun diyor. Sanki ayıp bir şeymiş gibi başıma kakılıyor.Üniversite mezunuyum, masa başı işim vardı, evlenince şehir değiştirdim, maddi durumumuz iyi olunca eşim çalışma dedi, ama bu bile başıma kakıldı. Haaa zengin aile geliniyim ama geçen tedavimde eşimden gizli iğne aldım, çok masraf oluyor diye laf etti, o parayıda kayınvalidem borç verdi, nerede benim zenginliğim...

Sırf eşim rahat etsin diye yaptım, annem ayrı odada, eşim ayrı odada, neymiş ayaklarını uzatamıyormuş, bütün gün masa başında yoruluyormuş, bende o yüzden annemi salonda oturttum, orada tv var, yanına uğradım ara ara...değer vermediğimden değil sırf beyimizin gönlü olsun,rahatsız olmasın diye, ama yine olmadı...

zenginlikleri batsin benim ablamda zengin gelini bir evin biroglu sozde ama kaynanasi etmedigini birakmadi 19yasinda mide kanamasi gecirdi hamileydi bir dilim.karpuzu yedirmedi as eren.hamile kadina etmedikleri kalmadi.kaynanasinin kocasida ayni pinti anne sozunden cikmaz o calisir annesi tirtiklar ablasina yedirir ablamda eve getirdigiyle idare edecek kac kez bosanacakti hatta bu yaz bile ama uc cocugu var kiyamadi simdi ablam.cron hastasi hic bisey yiyemiyo su bile icse vc de ve her vc de sanki dogum.yapiyo oyle sancili cnm benden sana tavsiye hic biseyi icine atma ye ic gez onlari takma ablam suan daha 35yasinda ve hayati bitik eskiden vermiyolardi yesin simdide sagligi izin vermiyo ablamada dua edin rabbim sifasini versin oyle insanlarida rabbime havale ediyorum

Allahım şifa versin ablana, yazık etmiş kendine, keşke bu kadar içine atmasaydı...valla bir laf vardır bende durup dert olacağına, varsın ona dert olsun...içindekileri tutmamak gerek, ben öyle yaptım rahatladım ama bu konuda ne kendimi nede ailemi ezdirmeyeceğim. Eşim dırdır ediyor diye, eşimden gizli kayınvalidemden para aldım, 500 TL, ama borç olarak verdi, sanki ben çalışıyorum...Şimdiki tedavimde akıllandım, ne alınacaksa eşime söylüyorum varsın dır dır etsin, bu sorun ortak sorunumuz dedim, bilsin ne harcanıyorsa..

Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. 7 ay once dış gebelik sebebiyle sağ tüpümü kaybettim. Dış gebelikten once 2 tüpüm de açıktı . Dün ise hsg de sol tüpümün tıkalı olduğunu hafif hidrosalpenks olduğunu öğrendim. Dr um ultrasonda iyice baktı ve 4mm dedi. Yani evet şişmiş ama az dedi. Şuanda tüp bebekten başka bi çarem yok fakat dr sol tüpümü almadan önce tüp bebek denememi önerdi. Eğer tutmazsa ameliyat yapalım dedi. Hidrosalpenks in embriyonun tutunmasına engel olduğunu biliyorum ama Genişleme az ise hiçbir sorun olmayabilirmiş. Dr um cerrahpaşa da Prof. Ben özel yerine gidiyorum istese ameliyat eder çalıştığı özel hastanede fakat once bir kez deneyelim dedi. Sizler ne önerirsiniz bana ? Fikirlerinize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim Rabbim bu zorlu yolda hepimizin kucağını doldursun inşallah

canım çokkk geçmiş olsun daha iyi daha güzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak

kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım

Canım elinizde emriyo kaldımı dondurdunmu.Allah yar ve yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifi inşallah görürsün

Progesteron jelden bahsediyosun demi canım..eğer oysa ben gittiği yere kadar iceriye doğru koyuyodum...transferin hayırlı olsun inşallah..tek bebiş mi koydular..

Canım bu zor bir karar ama hangi kararı verirsen ver yaşamadan bilemeyeceksin. Doktor tutunmayı engellememe İHTİMALİ olduğunu düşündüğü için bir kere dene diyor. Eğer tutarsa boşuna ameliyat olmamış olacaksın. Ama bu bir ihtimal sadece. Eğer sızan sıvı yüzünden tutmazsa bu defa da boşuna tüp bebek yapmış olacaksın. Her iki durumda da ya boşuna tüp bebek yapma yada boşuna ameliyat olma riskini alıyorsun. Peki görmeyi beklediğin fayda ne? Bence risk fayda değerlendirmesi yaparsan tüp bebek yapmak daha mantıklı gibi. Hem bebeğine kavuşabilirsin hem de tüp bebekte yumurtların ve embriyoların hakkında daha fazla bilgi ediniliyor. Eğer tutmazsa bile tüpü aldıkdıktan sonra ikinci denemenin başarı şansı yükselir. Yinede başka bir doktordan da fikir almanı öneririm. hidrosalpenks ile kesinlikle tüp yapılmaz diyebilir.

Kızlar istanbulda oturan kızçeler yarın saat 13:00 te istiklal fransız konsolosluğu önünde hunharca tecavüz edilip bıçaklanıp yakılan gencecik güzel bir kız kardeşimiz özgecan aslan için yürüyüş yapılacakmış..konu bdv bölümünde ilgilenenlere duyrulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…