sagol canım ınan acık acık yazman daha ıyı hem yazdıkların ınan cok bılgı verdı bana bende oyle yapım en ıyısı bı lıtre su alayım yanıma ıce ıce gıdeyım ya ben encok tırasnver sırasında altıma kacırmaktan korkuyorum afedersın hanı sıkısık olunması lazımya ama senın yazdıkların ınan cok ıyı geldı cok bılgı verdı bana ınşallah yarın hersey cok guzel olur ıyı gıder sorunsuz sekılde olur tırasver ve 10 gun sonra poztıfı gorebılırım ınsallah zaman nasıl gecıcek bılmıyorum ama bakalım hayılrısıı
maşşalah sana bebışıne allah tamamına erdırsın ınsallah cok heycanı bakalım yarın neler olcak zamnda gecmıyorGeçiyor canım valla öyle bir geçiyor ki biz cts 8 haftalık olucaz bile.Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Merak etme kaçırmıyorsun ben ebe hemşireye nolur bastırmayın altıma yapmaktan çok korkuyorum dedim ultrasonla doluluğa bakarken karnımdan, yapmazsın dedi doktorumda o da. Yapmadım gerçekten ne zaman yapabilirsin dediler o zaman saldım gitti.
Bana da cts gelmiyor daha ilk defa doktora gidicez kesemiz tek mi çift mi bebiş ya da bebişler iyi mi sağlıklı mı meraktan ölücem.maşşalah sana bebışıne allah tamamına erdırsın ınsallah cok heycanı bakalım yarın neler olcak zamnda gecmıyor
nedemek canım ınsan paylaştıkça rahatlıyor tavız verme sende aynı sekılde davran eşinin ailesıne kv gelınce odaya gec ne hızmet et nede guleryuz nede başka bısey affetme sakın onlar bu dılden anlıyor madem sende onların dılınden konuşucaksın ne hızmet ne sohbet ne guler yuz ınan yazdıkalrın benım başıma gelmıs gıbı uzuldum gözlerım doldu allah esıne merhamet versın ınsallah senınde yardımcın olsun rabbım...Benimde babam hayatta değil senin gibi annem ve kardeşlerim var,,,,çok zoruma gitti, aynı evde farklı odalarda oturdular, annemin yanında dursam beyefendi surat yaptı, annem salonda, biz öbür odada, kadın yinede sesini çıkarmadı, sen ilgilen kocanla dedi. ama çok zoruma gitti, sanki kanlı bıçaklı kavgalılar gibi, kadını sakladım odalarda...
Aynısını bende onlara yapacağım, anası hastanede mesela hiç arayıp sormuyorum, dün gittim ziyaretine o kadar, eve gelirse bende onun davrandığı gibi yapacağım..
bu arada değerli destekleriniz için çok sağolun kızlar, bunları çok biriktirmiştim döktüm içimi...
yiyim canım banka kredilerinin masrafları için başvurum vardı bu gün onu teslim edeyim dedim az zaman kalmıştı bir kaçta küçük iş vardı valla evde yapacak birileri varsa hiç çıkmaıyıyız canım sen nasılsın sorma hava buz gıbı ıgne yaptırmk ıcın dışarı cıkamaya üşenıyorum sogukta valla
ay maşallah hakıında hayırlısı olsun ne heycanlısındır şimdi zaman geçmez ınsaşşah keseyıde kalp atısınıda duyarsın gonlunuzden negecıyorsa tek veya çift hakkında hayırlısı olsun ınsallah canım maşallah sıze...Bana da cts gelmiyor daha ilk defa doktora gidicez kesemiz tek mi çift mi bebiş ya da bebişler iyi mi sağlıklı mı meraktan ölücem.
eşim aslında askerı personeldı onceden ve acıl durumlarda kalcadan ıgne yapma egıtımı almıs sen yap dıyorum yapamam ya yanlıs yaparsam dıyor ınatla yapmıyor yoksa cıdden hava soguk uzakta saglık ocagı havada buz gıbı canım yanımdada kımsem yok esım ıste oluyor tek başıma hergun gıtgel yapıyorum...yiyim canım banka kredilerinin masrafları için başvurum vardı bu gün onu teslim edeyim dedim az zaman kalmıştı bir kaçta küçük iş vardı valla evde yapacak birileri varsa hiç çıkma
ay canım gozumuz yollarda senı beklıyoruz merak edıyoruz bızler ıyıyız ınşallah sende cok ıyısındırKızçelerim internete giremiyorum henüz eve dönmedim kardeşimdeyim..
Herkes iyidir inşallah..
Birde bu olaylar benim gebelik sonucumu beklerken oldu, eşim inşallah hamile kalmazsın dedi, bende bebeğimiz için aldığımız oyuncaklar vardı,hepsini topladım çöpe attımevi terkedecektim, öyle hazırlamıştım kendimi. Annem yine eşinle kötü olma dedi, her ne kadar ardından çevrilenleri bilmesede, anladı ama.
Akşamına eşim kuzuya dönmüş, elince çikolatalar, gönül almalara vardı, silip atarsam geri dönüşü olmazdı, çok düşündüm çok kafa yordum ne yapacam diye....
Kayınvalideye gelince aynen davranacağım, zaten başladım bile, eşim annemi telefonuna kaynana diye kaydetmişti, bir türlü düzeltmedi, bende kaynana diye yazdım onun anasını, öncesinde Sevinç anne yazılıydı...ama artık eski ben olmayacağım aynısını yapacağım..
Canim yazdiklarini okuyunca dehsete dustum annen adina da cok uzuldum somdi yazacaklarimi seni uzmek icin yazmiyorim anneni bu kadar ezdirmen bana hic dogru gelmedi 2,5 yildir gelmemisti diyorsun ve esinle baska odada oturuyorsun diyecek borsey bulamadim annemi bende 14 ay goremedim bazi engeller vardi bana cehennem azabi gibi geldi bence annene deger verdigini gostermelisin sen onun yaninda annenin onemini gostermezsen o da gostermez seni suclamak icin demiyorum ama onun vazgecilmez olmadigini goster annesine o nasil ilgi gosteriyorsa deger veriyorsa sen de kendi annene deger verdigini goster annene yazik inan uzuldum soyleyecek o kadar sey var esinle ilgili ama soyleyemiyorum cok uzgunumBirde bu olaylar benim gebelik sonucumu beklerken oldu, eşim inşallah hamile kalmazsın dedi, bende bebeğimiz için aldığımız oyuncaklar vardı,hepsini topladım çöpe attımevi terkedecektim, öyle hazırlamıştım kendimi. Annem yine eşinle kötü olma dedi, her ne kadar ardından çevrilenleri bilmesede, anladı ama.
Akşamına eşim kuzuya dönmüş, elince çikolatalar, gönül almalara vardı, silip atarsam geri dönüşü olmazdı, çok düşündüm çok kafa yordum ne yapacam diye....
Kayınvalideye gelince aynen davranacağım, zaten başladım bile, eşim annemi telefonuna kaynana diye kaydetmişti, bir türlü düzeltmedi, bende kaynana diye yazdım onun anasını, öncesinde Sevinç anne yazılıydı...ama artık eski ben olmayacağım aynısını yapacağım..
Canim nasil gidiyor tedavi durumun nasilKızçelerim internete giremiyorum henüz eve dönmedim kardeşimdeyim..
Herkes iyidir inşallah..
Esir hayatımı yaşayacakmışın ben sinir oldum kaynana ya..aynı benim ki gibi cadı vallaha...bende telde 3. ye gebe kaldım oģluna bu kızı işyen al dinlensin demedin dedim bebek düştü yine dedim gećen cuma kavga ettim telefonda bana ne desin ben mi çalış diyorum..evet o diyo daha evlenmeden ogluna evde oturtma çalissın diyen o...benimkiyle seninkini bayıltana kadar dövmek lazım..bayılcaklar su döküp ayıltıcaz bir daha dövücez...Eşimin huyu çok kötü, evimize gelen hiç kimseyi istemiyor, eee benim ailemle aynı şehirde değiliz, bu huyunu bilseydim evlenirmiydim hiç. Ailem o rahatsız olmasın diye sık bile gelmiyor, en son 2,5 sene önce geldiler, ama kadına dar ettiler, birde kayınvalidem demesin mi annen 5 günden fazla kalmayacaktı...çok sinirlendim, ağzıma geleni söyledim, benden duyduklarına şok oldu, hep susardım çünkü, saygıda asla kusur etmezdim..
Eşim anne kuzusu, bize gelir bizimkisi gider, günde bir kaç defa telefonda konuşur, ama benim aileme gelince buraya gelmeyecekler... hani ben sık gitsem desem senede 2 defa gidiyorum fazlasıda yasak, neymiş bana fazla yüz veriyorlarmış hiç gidemeyenler varmış..
Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Canim su icme isini bemcede abartma ben giderken biraz ictim cogunu merkezde beklerjken ictim 1. Denememde cok icmisim ölüyordum sonra o kadar cok icmedim ve son zamanlatda ictim transferden sonra yarim saat sonra wcye gittim sıkıntı yapma transgerden sonra 3-4 evde dinlendim ama sirekli yatmadim uzun oturdim evin icinde gezfim sonraki gunler kisa sureli cok yurumeden dosari ciktim kafede arkadaslarla oturdum esimle yemege gittim eve arkadaslarim geldi sohbet ettik kagit oynadik kafami dagottim bol proteinli beslendim hergun yumurta yedim peynor sut kefir kayisi et yedim 3-4 gun ananas yedim hergun kabak cekirdegi citledim stresimi aldi oldu sukur ama en onemlisi dua ettim allahim hayirli ise saglikli ise uzun ömürlü ise nasip et dedim okuyabildigim kadar karnima dokunup ayetel kursi okudumay allah razı olsun canım bebek bezı gelmemıstı aklıma yarın yanımda gotureyım surgu verırlermı bılmıyorum vermezlerse bende hasta bezı takarım kaybettıgım bebegımde kurtaj olurken almıstım ınsallah buseferde bebegıme kavusmak ıcın kullanırım....
Canim hayirli olsun :) allahim mutlulugunizu daim etsin :) normal dogum mu olduKızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Canim su icme isini bemcede abartma ben giderken biraz ictim cogunu merkezde beklerjken ictim 1. Denememde cok icmisim ölüyordum sonra o kadar cok icmedim ve son zamanlatda ictim transferden sonra yarim saat sonra wcye gittim sıkıntı yapma transgerden sonra 3-4 evde dinlendim ama sirekli yatmadim uzun oturdim evin icinde gezfim sonraki gunler kisa sureli cok yurumeden dosari ciktim kafede arkadaslarla oturdum esimle yemege gittim eve arkadaslarim geldi sohbet ettik kagit oynadik kafami dagottim bol proteinli beslendim hergun yumurta yedim peynor sut kefir kayisi et yedim 3-4 gun ananas yedim hergun kabak cekirdegi citledim stresimi aldi oldu sukur ama en onemlisi dua ettim allahim hayirli ise saglikli ise uzun ömürlü ise nasip et dedim okuyabildigim kadar karnima dokunup ayetel kursi okudum
Imsallah hayirlisi ile mucizene kavusirsin canim :) mesaj tekrarı
Canim hayirli olsun :) allahim mutlulugunizu daim etsin :) normal dogum mu oldu[/QUOTCanim su icme isini bemcede abartma ben giderken biraz ictim cogunu merkezde beklerjken ictim 1. Denememde cok icmisim ölüyordum sonra o kadar cok icmedim ve son zamanlatda ictim transferden sonra yarim saat sonra wcye gittim sıkıntı yapma transgerden sonra 3-4 evde dinlendim ama sirekli yatmadim uzun oturdim evin icinde gezfim sonraki gunler kisa sureli cok yurumeden dosari ciktim kafede arkadaslarla oturdum esimle yemege gittim eve arkadaslarim geldi sohbet ettik kagit oynadik kafami dagottim bol proteinli beslendim hergun yumurta yedim peynor sut kefir kayisi et yedim 3-4 gun ananas yedim hergun kabak cekirdegi citledim stresimi aldi oldu sukur ama en onemlisi dua ettim allahim hayirli ise saglikli ise uzun ömürlü ise nasip et dedim okuyabildigim kadar karnima dokunup ayetel kursi okudum
Imsallah hayirlisi ile mucizene kavusirsin canim :)
Canim hayirli olsun :) allahim mutlulugunizu daim etsin :) normal dogum mu oldu
ay canım gozun aydın cok sevındım maşallah supanallah hayırlı uzun omru olsun ınşallah evladınında senınde amınnn ecmaınnnnnKızlar ben doğurdum :)
Allah kavuştursun canım
Benim annem de 9 aydır ilk defa yanıma gelebildiananem çok hasta ona bakıyordu... Bebeğim 2 aylık olunca yine gidecek seni çok iyi anlıyorum
benim tedavim üptal olduktan sonra zor zamanlar geçirdim şükür geçti gitti şimdi eşim biraz dinlenmek istiyor vebiraz kafasını dağıtsın eşim gene ara ara test vericek kısmet olursa eğer kaliteli çıkış olursa benim donmuş yumilerimle dölleyecekler dr.umun dediğine göre o zaman hemen bende donmuş tedavisine başlıcam kısmet bakalım demesi bile heyecanlandırıyor beni...peki sen ne yapıyorsun yani bundan sonra neler yapmayı düşünüyorsun tedavi var mı ufukta...
allah kavuştursun canım
Kızlar ben doğurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?