2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Geçiyor canım valla öyle bir geçiyor ki biz cts 8 haftalık olucaz bile. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Merak etme kaçırmıyorsun ben ebe hemşireye nolur bastırmayın altıma yapmaktan çok korkuyorum dedim ultrasonla doluluğa bakarken karnımdan, yapmazsın dedi doktorumda o da. Yapmadım gerçekten ne zaman yapabilirsin dediler o zaman saldım gitti.

maşşalah sana bebışıne allah tamamına erdırsın ınsallah cok heycanı bakalım yarın neler olcak zamnda gecmıyor

nedemek canım ınsan paylaştıkça rahatlıyor tavız verme sende aynı sekılde davran eşinin ailesıne kv gelınce odaya gec ne hızmet et nede guleryuz nede başka bısey affetme sakın onlar bu dılden anlıyor madem sende onların dılınden konuşucaksın ne hızmet ne sohbet ne guler yuz ınan yazdıkalrın benım başıma gelmıs gıbı uzuldum gözlerım doldu allah esıne merhamet versın ınsallah senınde yardımcın olsun rabbım...

ıyıyız canım sen nasılsın sorma hava buz gıbı ıgne yaptırmk ıcın dışarı cıkamaya üşenıyorum sogukta valla
yiyim canım banka kredilerinin masrafları için başvurum vardı bu gün onu teslim edeyim dedim az zaman kalmıştı bir kaçta küçük iş vardı valla evde yapacak birileri varsa hiç çıkma

Bana da cts gelmiyor daha ilk defa doktora gidicez kesemiz tek mi çift mi bebiş ya da bebişler iyi mi sağlıklı mı meraktan ölücem.
ay maşallah hakıında hayırlısı olsun ne heycanlısındır şimdi zaman geçmez ınsaşşah keseyıde kalp atısınıda duyarsın gonlunuzden negecıyorsa tek veya çift hakkında hayırlısı olsun ınsallah canım maşallah sıze...

yiyim canım banka kredilerinin masrafları için başvurum vardı bu gün onu teslim edeyim dedim az zaman kalmıştı bir kaçta küçük iş vardı valla evde yapacak birileri varsa hiç çıkma
eşim aslında askerı personeldı onceden ve acıl durumlarda kalcadan ıgne yapma egıtımı almıs sen yap dıyorum yapamam ya yanlıs yaparsam dıyor ınatla yapmıyor yoksa cıdden hava soguk uzakta saglık ocagı havada buz gıbı canım yanımdada kımsem yok esım ıste oluyor tek başıma hergun gıtgel yapıyorum...

:)) sevdim bu telefon kaydını düzeltmeni canım iyi yapmışsın..
kv arayı katmasa bence eşinde hiç sorun yaratmaz demekki annesinin dolduruşuna geliyor zaman zaman..
insan başkasına yaşattığı üzüntüyü kendi yaşamadan hatasını anlayamazmış.. aynı yolda devam et canım benim..
ne yazıkki bazen şartlar bunu gerektiriyor.. kısasa kısas..

Canim yazdiklarini okuyunca dehsete dustum annen adina da cok uzuldum somdi yazacaklarimi seni uzmek icin yazmiyorim anneni bu kadar ezdirmen bana hic dogru gelmedi 2,5 yildir gelmemisti diyorsun ve esinle baska odada oturuyorsun diyecek borsey bulamadim annemi bende 14 ay goremedim bazi engeller vardi bana cehennem azabi gibi geldi bence annene deger verdigini gostermelisin sen onun yaninda annenin onemini gostermezsen o da gostermez seni suclamak icin demiyorum ama onun vazgecilmez olmadigini goster annesine o nasil ilgi gosteriyorsa deger veriyorsa sen de kendi annene deger verdigini goster annene yazik inan uzuldum soyleyecek o kadar sey var esinle ilgili ama soyleyemiyorum cok uzgunum
Kızçelerim internete giremiyorum henüz eve dönmedim kardeşimdeyim..
Herkes iyidir inşallah..
Canim nasil gidiyor tedavi durumun nasil

Esir hayatımı yaşayacakmışın ben sinir oldum kaynana ya..aynı benim ki gibi cadı vallaha...bende telde 3. ye gebe kaldım oģluna bu kızı işyen al dinlensin demedin dedim bebek düştü yine dedim gećen cuma kavga ettim telefonda bana ne desin ben mi çalış diyorum..evet o diyo daha evlenmeden ogluna evde oturtma çalissın diyen o...benimkiyle seninkini bayıltana kadar dövmek lazım..bayılcaklar su döküp ayıltıcaz bir daha dövücez...

Hadi gözümüz aydın darısı hepimizin başınaaa :) güle gle büyüt canım Allah uzun ömürler versin sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah

Canim su icme isini bemcede abartma ben giderken biraz ictim cogunu merkezde beklerjken ictim 1. Denememde cok icmisim ölüyordum sonra o kadar cok icmedim ve son zamanlatda ictim transferden sonra yarim saat sonra wcye gittim sıkıntı yapma transgerden sonra 3-4 evde dinlendim ama sirekli yatmadim uzun oturdim evin icinde gezfim sonraki gunler kisa sureli cok yurumeden dosari ciktim kafede arkadaslarla oturdum esimle yemege gittim eve arkadaslarim geldi sohbet ettik kagit oynadik kafami dagottim bol proteinli beslendim hergun yumurta yedim peynor sut kefir kayisi et yedim 3-4 gun ananas yedim hergun kabak cekirdegi citledim stresimi aldi oldu sukur ama en onemlisi dua ettim allahim hayirli ise saglikli ise uzun ömürlü ise nasip et dedim okuyabildigim kadar karnima dokunup ayetel kursi okudum
Imsallah hayirlisi ile mucizene kavusirsin canim :)

Canim hayirli olsun :) allahim mutlulugunizu daim etsin :) normal dogum mu oldu

Canim hayirli olsun :) allahim mutlulugunizu daim etsin :) normal dogum mu oldu[/QUOT allah razı olsun ya okadar heycanlıyımkı ıcım kıpır kıfır bılmıyorum cok mutlu huzurlu hıs edıyorum ama heyacanıma engel olamıyorum dedıklerın benım ıcın cok degerlı hepsını uyguluycam hergun dışarı cıkıcam saglık ocagına ıgne yaptırmaya gıdıcam mecbur ama rabbım buyuk olucaksa olur bana uyumadan dua edermısın yarın ıcın hamılelerın duası kabul olurmuş ismim ceylan

ay canım gozun aydın cok sevındım maşallah supanallah hayırlı uzun omru olsun ınşallah evladınında senınde amınnn ecmaınnnnn ya bısey desem hazır yenı dogum yapmısken banad dua edermısın adım ceylan yarın tıransverım var

Allah kavuştursun canım
Benim annem de 9 aydır ilk defa yanıma gelebildi ananem çok hasta ona bakıyordu... Bebeğim 2 aylık olunca yine gidecek seni çok iyi anlıyorum

Amin canım sağolasın gerçekten bu sefer bende çok üzldüm
bu arada 2 aylık olunca mı gidecekkk dedin ben yanlış mı anladım ????
canımmmmmm sen dogum mu yaptınnnnnnnnn

canım Allah hepimize nasip etsin inşallah
bende zor durumdayım sanırım
mayısda görümcemin nişanı var agustostada düğünü
eee abisi olarak haliyle bizede bir sürü masraf olucak
yani bu arada bi tedavi olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum
eşime ne zmn tedavi diye sorsam bi dur bakalım bi bakalım bi edelim diyor
tedavi planım henüz belli dğil
ama bu samsunda bi dr varmış idris koçak ismi. bi kaç kişiden tavsiye aldım
diğer ay reglimle bir görüşmeye gideyim diyorum bi durum degerlendirmesi yapalım istedim
tüp bebek olmasa bile belki aşılama falan denerim belki
boş durmaktan iyidir diyorum ne bileyim işte kafam karmakarışık

allah kavuştursun canım

sağol yeterim çok tşk

ayyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhh canımmmmmmm
az önceki mesajımda dogum mu yaptın demiştim evettttttt yapmışsınnnnn
geçmiş olsun sanada
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…