2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

lısıyla hamile haberinide alırsın inşlh evladın sıkı sıkı tutunur sana....darısı bizede.......
cnm hayır

Kızlar az önce ilker bebeği kucağımiza aldık
analı babalı büyütsün mevlam darısı sana ve bizlere olsun...

Hoşgeldin canım crinone jelden bahsediyorsun sanırım. Sonuna kadar itiyorsun iki elinle sıkarsan içinde hiç kalmıyor. Doktorun nasıl uygulamanı tavsiye etti bilmiyorum ama bana sabah sıkıp yürü ki yayılsın demişlerdi. Hala aynı şekilde kullanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

allah razı olsun canım benım dun bılmedıgım ıcın yarısnısı yerlestırdım bugun tamamını gıttım ıgnemı yaptırdım dun pıhtılaşma ıgnesını yaptım yanlış yapmısım yumurtlama ıgnelerı gıbı sandım gobek delıgınden 4 parmak ılerı yaptım gobegım ıkı elım kadar morardı şişti cok agrıyo canım ınşallah mujde vermek nasıl olur sureklı dınlenmeye çalısıyorum

lısıyla hamile haberinide alırsın inşlh evladın sıkı sıkı tutunur sana....darısı bizede.......
cnm hayır

analı babalı büyütsün mevlam darısı sana ve bizlere olsun...
aminnnnnn canım ınşallah hepımız pozıtıf sonuçlar alalım 12 gun nasıl gecıcek hıc bılmıyorum

Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim cevabın ve ilgin için. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Sizlerle benzer şeyler kimimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. fikirlerinizi almak benim için çok önemli. bu çok zorlu bir yol, kararlarımız yaşadıklarımız bizi yorsa da sonuçları inşallah hepimiz için iyi olacak böyle diliyorum

Canım pıhtılaşma iğnesini doğru yapmışsın , Göbek deliğinin sağ ve solunun 4 parmak yanına yapılır. Iğneyi yaparken göbeğini iyice sık. Ve ben şunu keşfettim. İğneyi eşim yapıyor bana henüz kendim cesaret edemedim eşim göbeğimi sıktığında iğneyi sokmadan nefesimi tutuyorum, iğneyi sokup ilacı verirken nefesimi verince, daha az acıdığını keşfettim. morarlamalar illa ki oluyor, maalesef kaçınılmaz ama üst üstüne çok vurunca oluyor bu arada transferin hayırlı olsun canım, hayırlı sonuçlar Alman dileğiyle

ben bılmıyodum canım yanlara degıl gobek delıgının altna yaptım ben meger yanlara yapılıyormuş valla cok fena oldu tlf bozuk olmayaydı resım ceker gosterırdım amınnn allah razı olsun 12 gun nasıl gecıcek bılmıyroum hayırlı sonuc alırmıyım hıc bılmıyorum dua edıyorum sureklı... esım elını karnıma koyup dualar edıyo nolursun annene sımsıkı tutun bız senı cok sevıyoruz ıstıyoruz annen gıbı ınatçı ol mucadele et ve sıkıca tutun dıyor elını karnıma koyup konusyor onunla

Kızlar sagolun muhteşem bir şey küçük bir adam var kolarimda

Ca
Canım elinizde emriyo kaldımı dondurdunmu.Allah yar ve yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifi inşallah görürsün
Canım bugun arayıp haber verıceklerdı aramadılar şu an bende bılmıyorum kactane kaldı bozuldularmı ıyılermı hıc bılgım yok pazertedı inşallah arayıp bılgı istıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…