lısıyla hamile haberinide alırsın inşlh evladın sıkı sıkı tutunur sana....darısı bizede.......kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
analı babalı büyütsün mevlam darısı sana ve bizlere olsun...Kızlar az önce ilker bebeği kucağımiza aldık
Kızlar az önce ilker bebeği kucağımiza aldık
kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
allah razı olsun canım benım dun bılmedıgım ıcın yarısnısı yerlestırdım bugun tamamını gıttım ıgnemı yaptırdım dun pıhtılaşma ıgnesını yaptım yanlış yapmısım yumurtlama ıgnelerı gıbı sandım gobek delıgınden 4 parmak ılerı yaptım gobegım ıkı elım kadar morardı şişti cok agrıyo canım ınşallah mujde vermek nasıl olur sureklı dınlenmeye çalısıyorumHoşgeldin canım crinone jelden bahsediyorsun sanırım. Sonuna kadar itiyorsun iki elinle sıkarsan içinde hiç kalmıyor. Doktorun nasıl uygulamanı tavsiye etti bilmiyorum ama bana sabah sıkıp yürü ki yayılsın demişlerdi. Hala aynı şekilde kullanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum.
aminnnnnn canım ınşallah hepımız pozıtıf sonuçlar alalım 12 gun nasıl gecıcek hıc bılmıyorumlısıyla hamile haberinide alırsın inşlh evladın sıkı sıkı tutunur sana....darısı bizede.......
cnm hayır
analı babalı büyütsün mevlam darısı sana ve bizlere olsun...
Canım bu zor bir karar ama hangi kararı verirsen ver yaşamadan bilemeyeceksin. Doktor tutunmayı engellememe İHTİMALİ olduğunu düşündüğü için bir kere dene diyor. Eğer tutarsa boşuna ameliyat olmamış olacaksın. Ama bu bir ihtimal sadece. Eğer sızan sıvı yüzünden tutmazsa bu defa da boşuna tüp bebek yapmış olacaksın. Her iki durumda da ya boşuna tüp bebek yapma yada boşuna ameliyat olma riskini alıyorsun. Peki görmeyi beklediğin fayda ne? Bence risk fayda değerlendirmesi yaparsan tüp bebek yapmak daha mantıklı gibi. Hem bebeğine kavuşabilirsin hem de tüp bebekte yumurtların ve embriyoların hakkında daha fazla bilgi ediniliyor. Eğer tutmazsa bile tüpü aldıkdıktan sonra ikinci denemenin başarı şansı yükselir. Yinede başka bir doktordan da fikir almanı öneririm. hidrosalpenks ile kesinlikle tüp yapılmaz diyebilir.
Canım pıhtılaşma iğnesini doğru yapmışsın , Göbek deliğinin sağ ve solunun 4 parmak yanına yapılır. Iğneyi yaparken göbeğini iyice sık. Ve ben şunu keşfettim. İğneyi eşim yapıyor bana henüz kendim cesaret edemedimallah razı olsun canım benım dun bılmedıgım ıcın yarısnısı yerlestırdım bugun tamamını gıttım ıgnemı yaptırdım dun pıhtılaşma ıgnesını yaptım yanlış yapmısım yumurtlama ıgnelerı gıbı sandım gobek delıgınden 4 parmak ılerı yaptım gobegım ıkı elım kadar morardı şişti cok agrıyo canım ınşallah mujde vermek nasıl olur sureklı dınlenmeye çalısıyorum
ben bılmıyodum canım yanlara degıl gobek delıgının altna yaptım ben meger yanlara yapılıyormuş valla cok fena oldu tlf bozuk olmayaydı resım ceker gosterırdım amınnn allah razı olsun 12 gun nasıl gecıcek bılmıyroum hayırlı sonuc alırmıyım hıc bılmıyorum dua edıyorum sureklı... esım elını karnıma koyup dualar edıyo nolursun annene sımsıkı tutun bız senı cok sevıyoruz ıstıyoruz annen gıbı ınatçı ol mucadele et ve sıkıca tutun dıyor elını karnıma koyup konusyor onunlaCanım pıhtılaşma iğnesini doğru yapmışsın , Göbek deliğinin sağ ve solunun 4 parmak yanına yapılır. Iğneyi yaparken göbeğini iyice sık. Ve ben şunu keşfettim. İğneyi eşim yapıyor bana henüz kendim cesaret edemedimeşim göbeğimi sıktığında iğneyi sokmadan nefesimi tutuyorum, iğneyi sokup ilacı verirken nefesimi verince, daha az acıdığını keşfettim. morarlamalar illa ki oluyor, maalesef kaçınılmaz ama üst üstüne çok vurunca oluyor bu arada transferin hayırlı olsun canım, hayırlı sonuçlar Alman dileğiyle
Gozunuz aydın canım mşallah saglık sıharle buyusun inşallah yegenın darısı hepımızın başına inşallahKızlar sagolun allah razı olsun en kısa zamanda Rabbim bizlere de yaşatsin inş
Canim hayirli olsun allahim anali babali buyutsun darisiiiiii sanaaaaaaaa :)Kızlar az önce ilker bebeği kucağımiza aldık
Maşallah Allah bağışlasın Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinKızlar sagolun allah razı olsun en kısa zamanda Rabbim bizlere de yaşatsin inş
Allah analı babalı büyütsün yetercim..darısı sana egunale ve bizler inşallahKızlar sagolun muhteşem bir şey küçük bir adam var kolarimda
aminA
Allah analı babalı büyütsün yetercim..darısı sana egunale ve bizler inşallah
Canım bugun arayıp haber verıceklerdı aramadılar şu an bende bılmıyorum kactane kaldı bozuldularmı ıyılermı hıc bılgım yok pazertedı inşallah arayıp bılgı istıycamCanım elinizde emriyo kaldımı dondurdunmu.Allah yar ve yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifi inşallah görürsün
Kızlar sagolun muhteşem bir şey küçük bir adam var kolarimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?