aminAyy maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Sagol canım dedıgını uyguluycam allah razı olsun bılgı verdıgın içinİğne vurduktan sonra oyalamayın ve bir baskı uygulamayın pantalonumdan eşofmanlarıyla neyse bel kısmında lastiğe ayda kemere denkgelmesin
Canimmmmmm Rabbim bebisinize saglikli uzunnn omur nasip etsinnn..Allahim anali babali buyutsu nn...dilerimm Rabbimm sana ve bizim gibi isteyen herkese yasatsinnn..mis kojusunu icine cek cnm benim icinnn...Kızlar sagolun allah razı olsun en kısa zamanda Rabbim bizlere de yaşatsin inş
Cancagizimm 11 gun sonra guzel haberlerini alicaz insaallahh...bebiisin sana simsiki tutunsunnn Rabbim sizi hiccc ayirmasinnn..igneni esin yapsin kuzumm..ben bu sefer hep esime yaptiedim hic hissetmedim..kan sulandiricilari da ona yaptircam..canim igneyi gobeginin sag sol tarafina etini sikarak egik bi sekilde yapp..sonra biraz ov ama bastirma cok morarir..Ca
Canım bugun arayıp haber verıceklerdı aramadılar şu an bende bılmıyorum kactane kaldı bozuldularmı ıyılermı hıc bılgım yok pazertedı inşallah arayıp bılgı istıycam
Ayyyy sen dogurdun muuuu..Allahimmmm ne cabuk geciyo gunlerrr..Allahim bebisine hayirli saglikli anali babali uzuuuuunnn bi omur versin insaallahhh...bizim icinde op kokla misssss cennet kokusunuuuu....Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Amin canım aminCanimmmmmm Rabbim bebisinize saglikli uzunnn omur nasip etsinnn..Allahim anali babali buyutsu nn...dilerimm Rabbimm sana ve bizim gibi isteyen herkese yasatsinnn..mis kojusunu icine cek cnm benim icinnn...
Canım gördüm kötü olmuştu geçmiş olsunIlk 3 gün ayaga kalkmam yasak olmasaydı bugun kadıkoye gıdıcektım özgehan için gercekten cok üzgunum..r yanlıs vurdugumdan dolayı sanırım dun ıgne gobegm cok morardı resım yukledım ama gerı sıldım
Transferin hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerinide alırız.Benim göbeğimde aynı durumda, mosmor oldu, şişdi içinde sertlikler oluştu, iğne delikleri kıpkırımızı duruyor halan. Hemşireye gösterdim tenin hashas dedi, artık vücut tepki veriyor galiba iğnelere, bu kaçıncı...Allahtan üç gündür kullanmıyacağım, opum var, göbeğim az rahatlasın..Sagol canım dedıgını uyguluycam allah razı olsun bılgı verdıgın için
amınnnn ınsallah duaların ıcın cok sagol canım akıntın normal benımde aynı boyle akıntım başlamıstı cok kortum sabahı zor etmıstım acaba erkenmı catladı dıye cok korktum ama hıc bı sorun yoktu sende korkma canım ınşallah herey yolunda gıder rahım duvarın ıstenen ölçüye gelir ve tıransverın olur inşallah pozitif sonuçlar alrsın ınşallah hepımız pozıtf sonuç alırız. benm hıc bı belırtım yok goguslerımde hassaslaşma akıntı hıc bıseyım yok oyuzden kendım ıcın karamsarım sureklı dua ediyorumTransferin hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerinide alırız.Benim göbeğimde aynı durumda, mosmor oldu, şişdi içinde sertlikler oluştu, iğne delikleri kıpkırımızı duruyor halan. Hemşireye gösterdim tenin hashas dedi, artık vücut tepki veriyor galiba iğnelere, bu kaçıncı...Allahtan üç gündür kullanmıyacağım, opum var, göbeğim az rahatlasın..
Bu arada pazartesi opum olacak kısmetse, çok şükür bu sefer yumurtalar güzel büyüdü sorun yok, dün gece çatlatma iğnesi vuruldum, sabah akıntım oldu, normalmi kız, bu kaçıncı ama unuttumgeçen sefer erkenden çatlamıştı bu sefer yine öyle olacak mı endişesi halan devam ediyor, dün doktora sordum hepsi yerindemi, iyilermi diye, oda gayet güzel büyümüşler dedi, rahim duvarım ince maalesef, vagifem kullanıyorum.
sagol canım gecer ınşallah razıyım yeterkı sıkıca tutunsun poztıf sonuc alayım hergun ıgne olmaya morarmaya razıyımCanım gördüm kötü olmuştu geçmiş olsun
belirti arama tatlım. herkes aynı şeyleri yaşamıyor burda çok okuduk kesin tutmadı diyip kan testinde pozitif sonuçlar alan... inşallah sende onlardan olursun.amınnnn ınsallah duaların ıcın cok sagol canım akıntın normal benımde aynı boyle akıntım başlamıstı cok kortum sabahı zor etmıstım acaba erkenmı catladı dıye cok korktum ama hıc bı sorun yoktu sende korkma canım ınşallah herey yolunda gıder rahım duvarın ıstenen ölçüye gelir ve tıransverın olur inşallah pozitif sonuçlar alrsın ınşallah hepımız pozıtf sonuç alırız. benm hıc bı belırtım yok goguslerımde hassaslaşma akıntı hıc bıseyım yok oyuzden kendım ıcın karamsarım sureklı dua ediyorum
allah razı olsun canımmmbelirti arama tatlım. herkes aynı şeyleri yaşamıyor burda çok okuduk kesin tutmadı diyip kan testinde pozitif sonuçlar alan... inşallah sende onlardan olursun.
sagol canım gecer ınşallah razıyım yeterkı sıkıca tutunsun poztıf sonuc alayım hergun ıgne olmaya morarmaya razıyım
Çok sağol canım duaların için, amin..Demek akıntı norma,l iyi çok şükür.....Bu arada daha dur kaç gün oldu şurda ne belirtisi, hatta bir çok belirti kullanılan ilaçlarla alakalı biliyorsun, herkesde belirti olmuyor, kimisi hiç bir şey hissetmiyor..sen şimdi bunlara takılmaamınnnn ınsallah duaların ıcın cok sagol canım akıntın normal benımde aynı boyle akıntım başlamıstı cok kortum sabahı zor etmıstım acaba erkenmı catladı dıye cok korktum ama hıc bı sorun yoktu sende korkma canım ınşallah herey yolunda gıder rahım duvarın ıstenen ölçüye gelir ve tıransverın olur inşallah pozitif sonuçlar alrsın ınşallah hepımız pozıtf sonuç alırız. benm hıc bı belırtım yok goguslerımde hassaslaşma akıntı hıc bıseyım yok oyuzden kendım ıcın karamsarım sureklı dua ediyorum
ablanıza çok üzüldüm çok yakın arkadaşımda da cron hastası ablanızın eklemlerinde ağrı çok oluyormu rabbim bütün hastalara acil şifa versinzenginlikleri batsin benim ablamda zengin gelini bir evin biroglu sozde ama kaynanasi etmedigini birakmadi 19yasinda mide kanamasi gecirdi hamileydi bir dilim.karpuzu yedirmedi as eren.hamile kadina etmedikleri kalmadi.kaynanasinin kocasida ayni pinti anne sozunden cikmaz o calisir annesi tirtiklar ablasina yedirir ablamda eve getirdigiyle idare edecek kac kez bosanacakti hatta bu yaz bile ama uc cocugu var kiyamadi simdi ablam.cron hastasi hic bisey yiyemiyo su bile icse vc de ve her vc de sanki dogum.yapiyo oyle sancili cnm benden sana tavsiye hic biseyi icine atma ye ic gez onlari takma ablam suan daha 35yasinda ve hayati bitik eskiden vermiyolardi yesin simdide sagligi izin vermiyo ablamada dua edin rabbim sifasini versin oyle insanlarida rabbime havale ediyorum
inşallah sorunsuz bir gebelikten sonra bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınızsagol canım gecer ınşallah razıyım yeterkı sıkıca tutunsun poztıf sonuc alayım hergun ıgne olmaya morarmaya razıyım
canımm aminnnn cümlemiz inşallah hepımız ıcın herşey cok guzel olsun amınnninşallah sorunsuz bir gebelikten sonra bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?