merhaba arkadaşlar...
2.denmemde hüsranla sonçlandı malesef.... izmitte tüp bebek denemesi yapan yaptıran varmı... git gel git gel gerçekten yorucu oluyor ve iş yerinden her seferinde izin almakta çok can sıkıcı oluyor.. acaba bu sefer izmitte mi denesek die düşünüyorum. tabi sizinde referanslarınız önemli....
slm arkadaslar florence nightingale de tup bebek yaptıran var mı
efet ordan hbrim var cnm ama benim için oraya gitmek daha zor istanbula gelmekten...Canım sanırım gebze de Anadolu sağlık merkezi varmış daha önce bu sayfada okumuştum araştır bi istersen sana yakınsa...
rabbim sağlıkla uzun ömürler versin hepinize....İyi akşamlar... Ben varım... Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara'yı tavsiye ederim... Biz 3 gün önce oğlumuzu kucağımıza aldıkDarısı isteyen herkese
hayırlı olsun darısı bıze inşallah bende hasan serdaroğluna gidiyorum işlemlerim o hastanede devam edecekİyi akşamlar... Ben varım... Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara'yı tavsiye ederim... Biz 3 gün önce oğlumuzu kucağımıza aldıkDarısı isteyen herkese
merhaba arkadaşlar...
2.denmemde hüsranla sonçlandı malesef.... izmitte tüp bebek denemesi yapan yaptıran varmı... git gel git gel gerçekten yorucu oluyor ve iş yerinden her seferinde izin almakta çok can sıkıcı oluyor.. acaba bu sefer izmitte mi denesek die düşünüyorum. tabi sizinde referanslarınız önemli....
Merhaba 2.denemenizi Nerede yaptirmisdiniz bende 2. Denemeyi Umuttepe yaptırmayı düşünüyorum orası hakkında bi bilgin varmı nasıl bi yermerhaba arkadaşlar...
Merhaba 2.denemenizi Nerede yaptirmisdiniz bende 2. Denemeyi Umuttepe yaptırmayı düşünüyorum orası hakkında bi bilgin varmı nasıl bi yer
merhaba ben ikinciyide amerikanda yaptırdım.. ancak ondan önce umuttepeye yinede gittim acaba rapor çıkartsammı hiç olmazsa ilaçların bir kısmını karşılamış olur die düşündüm ama yetişmedi prosedürler...Merhaba 2.denemenizi Nerede yaptirmisdiniz bende 2. Denemeyi Umuttepe yaptırmayı düşünüyorum orası hakkında bi bilgin varmı nasıl bi yer
hikayemiz benziyor benimde tüplerim açıktı normal yolla hamile kalmıstım 1 oğlum var sonra dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı hsg çekildiğinde diğerininde kapalı oldugunu öğrendim doktorum normal yolla hamile kalamazsın dedi ben başka özel hastaneye gittim ordada aynı söylendi ama ameliyatla açabiliriz kesin olmamakla beraber dediler doktorumda yaşımdan dolayı beklemeyelim dedi simdi tüp bebek tedavisindeyim transferim oldu bugun 5.günüm sonucu bekliyorum insallah pozitifi görürürüz..Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. 7 ay once dış gebelik sebebiyle sağ tüpümü kaybettim. Dış gebelikten once 2 tüpüm de açıktı . Dün ise hsg de sol tüpümün tıkalı olduğunu hafif hidrosalpenks olduğunu öğrendim. Dr um ultrasonda iyice baktı ve 4mm dedi. Yani evet şişmiş ama az dedi. Şuanda tüp bebekten başka bi çarem yok fakat dr sol tüpümü almadan önce tüp bebek denememi önerdi. Eğer tutmazsa ameliyat yapalım dedi. Hidrosalpenks in embriyonun tutunmasına engel olduğunu biliyorum ama Genişleme az ise hiçbir sorun olmayabilirmiş. Dr um cerrahpaşa da Prof. Ben özel yerine gidiyorum istese ameliyat eder çalıştığı özel hastanede fakat once bir kez deneyelim dedi. Sizler ne önerirsiniz bana ? Fikirlerinize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim Rabbim bu zorlu yolda hepimizin kucağını doldursun inşallah
canım benimm sağlıkla kucağına al seninle olsun inşKızlar günaydın bizde cumartesi günü bebeğimizin tek olduğunu öğrendik. Darısı başınıza.
canım TÜP bebekten aşılamaya geçmek nasıl bilmiyorum bu sizin durmunuzla ilgi ama bu arayaı değrlendirmek açısından bakarsa iyi olabilir (raporda almayı düşünüyorsan )iğneli olamalı aşılama yoksa rapor alamassın eğer hap kapsul kulanılırsa rapor için geçersiz olur canım ilaç olarak gonal f puregon ve ya menegon kulanılıyor ama çok çok az kulanıldığı için (1 2 kutu )fiyat çok uygun oluyor yani ilaçlar 200 tl falan tutyor ki devlette denersen başka ücret ödemiyorsunherkese iyi pazarlar
kızlar dün eşimle biraz bebek için konuştuk
tüp bebek denemek istiyoruz fakat zaman açısından malesef zor durumdayız
bende acaba tüp bebeğe kdr beklerken devlette aşılama mı denesem diyorum
böyle beklemektense daha ii diye düşnüyorum
tüp bebek denemiş biri için aşılamaya dönüş yapmak ne derece dogru olur tabi görüşmeye gideceğim doktorla
hem aşılamalarda tutmazsa rapor da çıkartırım diye düşündüm
ama kararsızm elbette
yani aşılama ilaçla mı olucak iğneyle mi olucak bilgim yok
aşılama iğneleride gonal f se ztn o ilaç parası aynı paraya geliyor tüp bebekle değil mi ?
canımmm taze anne sen topikdemisin CEM paşa nasılİyi akşamlar... Ben varım... Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara'yı tavsiye ederim... Biz 3 gün önce oğlumuzu kucağımıza aldıkDarısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?