2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar az önce ilker bebeği kucağımiza aldık
Allah analı babalı büyütsün, tahtıda bahtı da açık olsun inşallah
Darısıda tüm isteyelere olsun inşallah...Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzelliği annelik ve babalığı ....

Canım benim darısı başına inşallah nasıl gidiyor?
Bugün kontrolüm vardı, erken çatlamışlar yumurtalar, tedavi iptal. orgalutran vurduğum halde,neyse hayırlısı değilmiş.
patch protokol denilen uzun protokol var,mart ayının başında onu uygulayacağız inşallah dr.umla
bakalım hayırlısı diyorum...

Evet kızlar yumurtalar aceleci çıktı, klomenle büyümüşlerdi ancak erkenden çatlamışlar,bugün sadece sıvısını görebildik.dr. aşılama yapalım dedi ama klomen zaten rahmi inceltmişti ve tutma ihtimalide yoktu,hem olsa bile eşim uzakta.
mart ayının başında bana gene iğne yolu göründü sanırım.patch protokol varmış,onu uygulayacağız sanırım.kısmet hayırlısı neyse o olsun.

Aaaaa inanmıyorum ya tebrik ediyorum doktorunu. Çok sinir oldum gerçekten nasıl olur böyle birşey. Hayırlısı olsun ama üzüldüm yani böyle olmasına. Doktorun mu bilinçsizliği nedir yani bu durum kaç kişinin başına gelir ki.

bir çeşit deneme yanılma aslında, geçen sefer iğneler işe yaramamıştı,bu seferde klomen...
dr.umda çok şaşırdı bu kadar erken çatlamasına çünkü.çatlatmama vurduğumuz halde.yani bazen olabiliyormuş.o da beni buldu.az ama öz yumurta beklentimiz vardı,olmadı
kısmet değilmi sanırım.
patch protokole geçiyorum ve eski dr.uma dönüyorum.lab. olarak özel bir lab.ile çalışıcaz sadece.bakalım.mart ayının başında start vereceğiz inşallah...

İnşallah canım bu denemede bebeğin sana gelir. Dua edicem bol bol. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

İnşallah canım bu denemede bebeğin sana gelir. Dua edicem bol bol. Allahım gönlüne göre versin inşallah.
bu aralar en çok ihtiyacım olan şey...çok yorgunum ama ümitsiz değil,Allah güç kuvvet versin devam ederim inşallah,yumurtada sorun olduğundan maddi manevi gücüm oldukça ertelemeyeceğim...çok teşekkür ederim.aminn inşallahh

Kızlarr 14 subat gunu bebegımın kalp atıslarını duyduk cokk sukur dun gece hafıf bır lekeleme geldı doktorumu aradım nemal dedı basına hıc bolebırsey gelmıs varmı suan 6 haftalık hamıleyım

yetercim canım öncelikle bebişiniz gelmiş
Allah analı babalı büyütsün Rabbim sana ve bizlere de nasip etsin canım
yani kesinlikle boş boş beklemektense aşılama deneyim bari diye düşünüyorum
çünkü 2. tedavi için şehirdışı düşündüğümz için buda belli bi zaman gerektiriyor
bu zaman bu sene için eşim açısından sıkıntılı olucak.
daha öncede bahsetmiştim eşim bu seneki izinlerini kardeşinin nişanı ve düğünü için kullanıcak
hem aşılama denersem belki rapor da çıkartırım az da olsa tüp tedavimde faydası olur diyorum
demek iğne olmazsa rapor çıkmıyor bu bilgiyi öğendiğim ii oldu bilmiyordum
muhtemelen tüp denemiş birine ilaç yerine direk iğne verirler sanıyorum
bu ayki regl ile görüşmeye gideceğim doktorla fikir de alırım diyorum
tabi sizinde fikrinizi öğreneyim dedim tşk ederim cvp yazdıgın için tatlım

E egunal dan haber yokmu kızlar yaaaa
merak ettim onuda hep bakıyorum bişey yazmışmı diye ama yazmamışda
transferi falan mı oldu acaba ?

Kızçelerim internete giremiyorum henüz eve dönmedim kardeşimdeyim..
Herkes iyidir inşallah..

ayyy burdaymışsın bende dedim bu hatun transfer oldu herhlde bize hbr etmeden
canım güzel haberlerini bekliyoruz Allah a emanet ol

Çok iyiyiz canım ikimizde :) Hastaneden çıktığımızdan beri 150 gr almış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…