- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allah analı babalı büyütsün, tahtıda bahtı da açık olsun inşallahKızlar az önce ilker bebeği kucağımiza aldık
ohhh maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar günaydın bizde cumartesi günü bebeğimizin tek olduğunu öğrendik. Darısı başınıza.
Canım benim darısı başına inşallah nasıl gidiyor?ohhh maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
çok çok sevindimm :) Allah gönlünüze göre vermiş
canım maşallah saglıkla buyut ınşallah yavrunu amınnnCanım benim darısı başına inşallah nasıl gidiyor?
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar günaydın bizde cumartesi günü bebeğimizin tek olduğunu öğrendik. Darısı başınıza.
hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin rabbim..Kızlar günaydın bizde cumartesi günü bebeğimizin tek olduğunu öğrendik. Darısı başınıza.
Bugün kontrolüm vardı, erken çatlamışlar yumurtalar, tedavi iptal. orgalutran vurduğum halde,neyse hayırlısı değilmiş.Canım benim darısı başına inşallah nasıl gidiyor?
Bugün kontrolüm vardı, erken çatlamışlar yumurtalar, tedavi iptal. orgalutran vurduğum halde,neyse hayırlısı değilmiş.
patch protokol denilen uzun protokol var,mart ayının başında onu uygulayacağız inşallah dr.umla
bakalım hayırlısı diyorum...
bir çeşit deneme yanılma aslında, geçen sefer iğneler işe yaramamıştı,bu seferde klomen...Aaaaa inanmıyorum ya tebrik ediyorum doktorunu.Çok sinir oldum gerçekten nasıl olur böyle birşey. Hayırlısı olsun ama üzüldüm yani böyle olmasına. Doktorun mu bilinçsizliği nedir yani bu durum kaç kişinin başına gelir ki.
bir çeşit deneme yanılma aslında, geçen sefer iğneler işe yaramamıştı,bu seferde klomen...
dr.umda çok şaşırdı bu kadar erken çatlamasına çünkü.çatlatmama vurduğumuz halde.yani bazen olabiliyormuş.o da beni buldu.az ama öz yumurta beklentimiz vardı,olmadı
kısmet değilmi sanırım.
patch protokole geçiyorum ve eski dr.uma dönüyorum.lab. olarak özel bir lab.ile çalışıcaz sadece.bakalım.mart ayının başında start vereceğiz inşallah...
bu aralar en çok ihtiyacım olan şey...çok yorgunum ama ümitsiz değil,Allah güç kuvvet versin devam ederim inşallah,yumurtada sorun olduğundan maddi manevi gücüm oldukça ertelemeyeceğim...çok teşekkür ederim.aminn inşallahhİnşallah canım bu denemede bebeğin sana gelir. Dua edicem bol bol. Allahım gönlüne göre versin inşallah.
canım TÜP bebekten aşılamaya geçmek nasıl bilmiyorum bu sizin durmunuzla ilgi ama bu arayaı değrlendirmek açısından bakarsa iyi olabilir (raporda almayı düşünüyorsan )iğneli olamalı aşılama yoksa rapor alamassın eğer hap kapsul kulanılırsa rapor için geçersiz olur canım ilaç olarak gonal f puregon ve ya menegon kulanılıyor ama çok çok az kulanıldığı için (1 2 kutu )fiyat çok uygun oluyor yani ilaçlar 200 tl falan tutyor ki devlette denersen başka ücret ödemiyorsun
canımmm taze anne sen topikdemisin CEM paşa nasıl
Kızçelerim internete giremiyorum henüz eve dönmedim kardeşimdeyim..
Herkes iyidir inşallah..
canım TÜP bebekten aşılamaya geçmek nasıl bilmiyorum bu sizin durmunuzla ilgi ama bu arayaı değrlendirmek açısından bakarsa iyi olabilir (raporda almayı düşünüyorsan )iğneli olamalı aşılama yoksa rapor alamassın eğer hap kapsul kulanılırsa rapor için geçersiz olur canım ilaç olarak gonal f puregon ve ya menegon kulanılıyor ama çok çok az kulanıldığı için (1 2 kutu )fiyat çok uygun oluyor yani ilaçlar 200 tl falan tutyor ki devlette denersen başka ücret ödemiyorsun
canımmm taze anne sen topikdemisin CEM paşa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?