2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allah analı babalı büyütsün, tahtıda bahtı da açık olsun inşallah
Darısıda tüm isteyelere olsun inşallah...Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzelliği annelik ve babalığı ....
teşekürler canımm darsısı hepimizeolsun inş
Kızlarr 14 subat gunu bebegımın kalp atıslarını duyduk cokk sukur dun gece hafıf bır lekeleme geldı doktorumu aradım nemal dedı basına hıc bolebırsey gelmıs varmı suan 6 haftalık hamıleyım
ohhhhhh mis gibi bir hediye almışsın 14 şubatta darsı kucağında kokladığın günlere olsun inş
canım evet dene bilirisin bilemezsin ki belkide böyle gelcek mucizen
E egunal dan haber yokmu kızlar yaaaa
merak ettim onuda hep bakıyorum bişey yazmışmı diye ama yazmamışda
transferi falan mı oldu acaba ?
bende merak ediyorum E egunal ı

Çok iyiyiz canım ikimizde :) Hastaneden çıktığımızdan beri 150 gr almış :)
maşallah canımmm
Arkadaslar herkese merhaba...bugun tup bebek tedavisine basladim..doktorum gonal f ile cetrotide verdi..ilk ignemi oldum..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
hayırlı olsun canımmm

Merhaba, transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız. Dış gebelik 2 tüpümüzü de her ay umutla acaba hamile miyim bekleyişlerini de aldı elimizden. Şimdi tek umudumuz tüp bebek.yine de Şükürler olsun umudumuz var. Peki senin kapalı tüpünde hidrosalpenks görüldü mü?

yok cnm görülmedi o yüzden o kapalı şekilde duruyor yoksa oda alınacaktı

Ben de hafif görüldü ama az olduğu için dr tüpü almadan bir defa tüp bebek deneyelim dedi. Inşallah tutunmasını engellemez.
hafifse doktorda gerek görmediyse sorun olmaz inşallah... ananas,nar suyu,havuç suyu ve kabak çekirdeği tükettim ben tutunmaya yarıyormus aklında olsun seninde

maşallah canım Allah anneli babalı, sağlıklı, mutlu büyütsün Cem oğlumuzu.. ismi gibi bahtıda güzel olsun..

hafifse doktorda gerek görmediyse sorun olmaz inşallah... ananas,nar suyu,havuç suyu ve kabak çekirdeği tükettim ben tutunmaya yarıyormus aklında olsun seninde
Çok teşekkür ederim bu bilgiler için. Mart sonunda uzun protokolle başlayacağım inşallah. Yazdıklarını mutlaka uygulayacağım.

Arkadaslar herkese merhaba...bugun tup bebek tedavisine basladim..doktorum gonal f ile cetrotide verdi..ilk ignemi oldum..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
merhaba bende tup bebek tedavisine yenı başladım günde ne kadar gonal f kllanıyorsun

arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....

Tesekkur ederim cnm.sen de goruyor musun tedavi..

Evet canım bende tedavi görüyorum geçen ay yumurtalarım toplandı döllenip 3. gün donduruldular. Tedavi esnasında kistim oluştu onun akmasını bekliyorum şimdi adet olduğumda tekrar gidecem muayene tahlil falan herşey normale dönmüşse transfer yapılacak...

Hadi hayirlisi..insallah transferin yapilir hayirli ve guzel haberler alirsin..dr bugun muayene etti ilk gun..sagdaki yumurtaliklarda kistlerden dolayi yumurtalari goremiyorum dedi bana da..ama tedaviye basladik..bi sakincasi olur mu ki acaba? Kafam karisti simdi

Benim başta kist yoktu canım tedavi esnasında oluşmuş. Adet olduğumda sevinerek gittim transfer hazırlıklarına başlayacam diye ama kist sürprizi ile karşılaştım 1 ay sonraya ertelendi doktor ahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlasak kist de büyür o yüzden 1 ay daha bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım. Bu tedavide o kadar çok acele ettim ki anlatamam ama bir o kadar da işlerim yavaştan gidiyor takdir-i ilahi ne diyeyim :)

demekki boylesi hayirliymis.cenab i Allah her zaman hayirli olani verir.

Merhaba ben Umuttepe de Prof. Birol Vural a gitmeyi düşünüyorum ama yumurta rakiplerini özel muayene hanesinde yaptırıp opu ve transfer için Üniversiteye giderim diye düşündüm o zaman çok beklemem diye umut ediyorum inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…