teşekürler canımm darsısı hepimizeolsun inşAllah analı babalı büyütsün, tahtıda bahtı da açık olsun inşallah
Darısıda tüm isteyelere olsun inşallah...Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzelliği annelik ve babalığı ....
ohhhhhh mis gibi bir hediye almışsın 14 şubatta darsı kucağında kokladığın günlere olsun inşKızlarr 14 subat gunu bebegımın kalp atıslarını duyduk cokk sukur dun gece hafıf bır lekeleme geldı doktorumu aradım nemal dedı basına hıc bolebırsey gelmıs varmı suan 6 haftalık hamıleyım
canım evet dene bilirisin bilemezsin ki belkide böyle gelcek mucizenyetercim canım öncelikle bebişiniz gelmiş
Allah analı babalı büyütsün Rabbim sana ve bizlere de nasip etsin canım
yani kesinlikle boş boş beklemektense aşılama deneyim bari diye düşünüyorum
çünkü 2. tedavi için şehirdışı düşündüğümz için buda belli bi zaman gerektiriyor
bu zaman bu sene için eşim açısından sıkıntılı olucak.
daha öncede bahsetmiştim eşim bu seneki izinlerini kardeşinin nişanı ve düğünü için kullanıcak
hem aşılama denersem belki rapor da çıkartırım az da olsa tüp tedavimde faydası olur diyorum
demek iğne olmazsa rapor çıkmıyor bu bilgiyi öğendiğim ii oldu bilmiyordum
muhtemelen tüp denemiş birine ilaç yerine direk iğne verirler sanıyorum
bu ayki regl ile görüşmeye gideceğim doktorla fikir de alırım diyorum
tabi sizinde fikrinizi öğreneyim dedim tşk ederim cvp yazdıgın için tatlım
bende merak ediyorum E egunal ı
maşallah canımmmÇok iyiyiz canım ikimizde :) Hastaneden çıktığımızdan beri 150 gr almış :)
hayırlı olsun canımmmArkadaslar herkese merhaba...bugun tup bebek tedavisine basladim..doktorum gonal f ile cetrotide verdi..ilk ignemi oldum..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Allah yardımcınız olsun ilk deneme de tutsun inşallah :))Teşekkürler yeteeer.
Aminnnn.Allah razi olsun sekerpancarimm :)) cocuk isteyen herkese nasip etsin rabbim. Sen napiyorsunAllah yardımcınız olsun ilk deneme de tutsun inşallah :))
Merhaba, transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız. Dış gebelik 2 tüpümüzü de her ay umutla acaba hamile miyim bekleyişlerini de aldı elimizden. Şimdi tek umudumuz tüp bebek.yine de Şükürler olsun umudumuz var. Peki senin kapalı tüpünde hidrosalpenks görüldü mü?hikayemiz benziyor benimde tüplerim açıktı normal yolla hamile kalmıstım 1 oğlum var sonra dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı hsg çekildiğinde diğerininde kapalı oldugunu öğrendim doktorum normal yolla hamile kalamazsın dedi ben başka özel hastaneye gittim ordada aynı söylendi ama ameliyatla açabiliriz kesin olmamakla beraber dediler doktorumda yaşımdan dolayı beklemeyelim dedi simdi tüp bebek tedavisindeyim transferim oldu bugun 5.günüm sonucu bekliyorum insallah pozitifi görürürüz..
yok cnm görülmedi o yüzden o kapalı şekilde duruyor yoksa oda alınacaktıMerhaba, transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız. Dış gebelik 2 tüpümüzü de her ay umutla acaba hamile miyim bekleyişlerini de aldı elimizden. Şimdi tek umudumuz tüp bebek.yine de Şükürler olsun umudumuz var. Peki senin kapalı tüpünde hidrosalpenks görüldü mü?
Ben de hafif görüldü ama az olduğu için dr tüpü almadan bir defa tüp bebek deneyelim dedi. Inşallah tutunmasını engellemez.yok cnm görülmedi o yüzden o kapalı şekilde duruyor yoksa oda alınacaktı
hafifse doktorda gerek görmediyse sorun olmaz inşallah... ananas,nar suyu,havuç suyu ve kabak çekirdeği tükettim ben tutunmaya yarıyormus aklında olsun senindeBen de hafif görüldü ama az olduğu için dr tüpü almadan bir defa tüp bebek deneyelim dedi. Inşallah tutunmasını engellemez.
Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allah hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Çok teşekkür ederim bu bilgiler için. Mart sonunda uzun protokolle başlayacağım inşallah. Yazdıklarını mutlaka uygulayacağım.hafifse doktorda gerek görmediyse sorun olmaz inşallah... ananas,nar suyu,havuç suyu ve kabak çekirdeği tükettim ben tutunmaya yarıyormus aklında olsun seninde
Arkadaslar herkese merhaba...bugun tup bebek tedavisine basladim..doktorum gonal f ile cetrotide verdi..ilk ignemi oldum..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
merhaba bende tup bebek tedavisine yenı başladım günde ne kadar gonal f kllanıyorsunArkadaslar herkese merhaba...bugun tup bebek tedavisine basladim..doktorum gonal f ile cetrotide verdi..ilk ignemi oldum..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Tesekkur ederim cnm.sen de goruyor musun tedavi..Tedavin hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlu olsun ...
300 kullaniyorum ya sen?merhaba bende tup bebek tedavisine yenı başladım günde ne kadar gonal f kllanıyorsun
Tesekkur ederim cnm.sen de goruyor musun tedavi..
Hadi hayirlisi..insallah transferin yapilir hayirli ve guzel haberler alirsin..dr bugun muayene etti ilk gun..sagdaki yumurtaliklarda kistlerden dolayi yumurtalari goremiyorum dedi bana da..ama tedaviye basladik..bi sakincasi olur mu ki acaba? Kafam karisti simdiEvet canım bende tedavi görüyorum geçen ay yumurtalarım toplandı döllenip 3. gün donduruldular. Tedavi esnasında kistim oluştu onun akmasını bekliyorum şimdi adet olduğumda tekrar gidecem muayene tahlil falan herşey normale dönmüşse transfer yapılacak...
Hadi hayirlisi..insallah transferin yapilir hayirli ve guzel haberler alirsin..dr bugun muayene etti ilk gun..sagdaki yumurtaliklarda kistlerden dolayi yumurtalari goremiyorum dedi bana da..ama tedaviye basladik..bi sakincasi olur mu ki acaba? Kafam karisti simdi
demekki boylesi hayirliymis.cenab i Allah her zaman hayirli olani verir.Benim başta kist yoktu canım tedavi esnasında oluşmuş. Adet olduğumda sevinerek gittim transfer hazırlıklarına başlayacam diye ama kist sürprizi ile karşılaştım 1 ay sonraya ertelendi doktor ahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlasak kist de büyür o yüzden 1 ay daha bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım. Bu tedavide o kadar çok acele ettim ki anlatamam ama bir o kadar da işlerim yavaştan gidiyor takdir-i ilahi ne diyeyim :)
Merhaba ben Umuttepe de Prof. Birol Vural a gitmeyi düşünüyorum ama yumurta rakiplerini özel muayene hanesinde yaptırıp opu ve transfer için Üniversiteye giderim diye düşündüm o zaman çok beklemem diye umut ediyorum inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip ederBen gecen yil haziran ayinda umuttepede yapmistim universite hastanesi oldugu icin zaten stresli olan donem dahada stresli oluyor cok kalabalik sabah erkenden gidip aksam saatlerinde ciktigimi biliyorum memnun olanlarda var merkez tabiki onemli ama nasipte varsa oluyor. Bir arkadasimiz bir cok sikintisi vardi 6 kisi arasindan tek gebe kalan o oldu. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.bende izmitte tup bebek merkezi ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?