2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Merhaba umuttepede Prof. Birol Vural hakkında bir bilgin varmı

Aminnnn.Allah razi olsun sekerpancarimm :)) cocuk isteyen herkese nasip etsin rabbim. Sen napiyorsun
bende mart gibi sanırım uzun protokole başlayacağım.2 denemem olacak. aralıkta bir negatifim var.bakalım kısmet...amin inşallahhh

tüpler tıkalı ise genelde alınmak isteniyor. aslında grubun yöneticisi E egunal görse daha açıklayıcı şeyler yazar muhtemelen ama genel itibariyle izlenen yol o tatlım.... tüplerin alınmasını tavsiye ediyor drlar genelde. benim başımdan benzeri bir şey geçmediği için net bir bilgim yok maalesef....

bende mart gibi sanırım uzun protokole başlayacağım.2 denemem olacak. aralıkta bir negatifim var.bakalım kısmet...amin inşallahhh
tatlım.... sanırım iptal olmuş tedavin... tedaviye gerek kalmadan gelsin meleğin inşallahhhh

Annem ve kayınvalidemde yazık hep dua ediyorlar doğal olsun, üzülmeyeyim yıpranmayayım diye ama işte durum belli Allah ol derse olur tabide ben elimden geleni yapayım.
mart ayında uzun protokol başlıyorum hayırlısıyla birde böyle deneyeceğim ....

İnşallah canim insallah hayirlisi olur birol vural beyi bilmiyorum ama yigit bey var orda gercekten iyi bir doktor ilgisi samimiyeti aciklamalari beni baya motive etmisti Allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar negatif tüpbebekten sonra adeti geciken varmııı bölemi oluyo normalde acaba yazarmısınızzzz

Arkadaşlar öğretmen olup bulunduğu şehir dışında tüp bebek tedavisi görenler varmı.varsa nasıl gidip geliyor. Sürekli rapormu kullanıyor Yazabilirmisiniz.

bemde cuma günü 300 le basladım bugünde amh sonucumu aldım 0.1 doktorum çok düşük dedi yarın yumurtalara bakacak folikül sayımı için hayırlısı hepimiz için
fsh kaç çıktı? birde özel olmazsa yaş kaç? erken over rezervi yetmezliği gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…