Merhaba umuttepede Prof. Birol Vural hakkında bir bilgin varmımerhaba ben ikinciyide amerikanda yaptırdım.. ancak ondan önce umuttepeye yinede gittim acaba rapor çıkartsammı hiç olmazsa ilaçların bir kısmını karşılamış olur die düşündüm ama yetişmedi prosedürler...
umuttepede yaptırırım vede beklerim diyorsanız dr. yiğit çakıroğlunu tavsiye ederim. hem çok ince ve düşünceli biri. hemde çok ilgili alakalı... memnun kalırsınız tabi, bu işte başarı çok daha önemli... ancak başarı oranlarını pek bilmiyorum. dr. muayenede gayet iyi olduklarını söylemişti...
hmm yok cnm tanımıorum birol beyi.Merhaba umuttepede Prof. Birol Vural hakkında bir bilgin varmı
bende mart gibi sanırım uzun protokole başlayacağım.2 denemem olacak. aralıkta bir negatifim var.bakalım kısmet...amin inşallahhhAminnnn.Allah razi olsun sekerpancarimm :)) cocuk isteyen herkese nasip etsin rabbim. Sen napiyorsun
Hayirlisi olsun.insallah marttaki tedavinle guzel bebisine kavusursun.bende mart gibi sanırım uzun protokole başlayacağım.2 denemem olacak. aralıkta bir negatifim var.bakalım kısmet...amin inşallahhh
gunaydinnnnGünaydın kızlar :)
İnşallah cümle isteyen kavuşsun :))Hayirlisi olsun.insallah marttaki tedavinle guzel bebisine kavusursun.
tüpler tıkalı ise genelde alınmak isteniyor. aslında grubun yöneticisi E egunal görse daha açıklayıcı şeyler yazar muhtemelen ama genel itibariyle izlenen yol o tatlım.... tüplerin alınmasını tavsiye ediyor drlar genelde. benim başımdan benzeri bir şey geçmediği için net bir bilgim yok maalesef....arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....
tatlım.... sanırım iptal olmuş tedavin... tedaviye gerek kalmadan gelsin meleğin inşallahhhhbende mart gibi sanırım uzun protokole başlayacağım.2 denemem olacak. aralıkta bir negatifim var.bakalım kısmet...amin inşallahhh
Annem ve kayınvalidemde yazık hep dua ediyorlar doğal olsun, üzülmeyeyim yıpranmayayım diye ama işte durum belli Allah ol derse olur tabide ben elimden geleni yapayım.tüpler tıkalı ise genelde alınmak isteniyor. aslında grubun yöneticisi E egunal görse daha açıklayıcı şeyler yazar muhtemelen ama genel itibariyle izlenen yol o tatlım.... tüplerin alınmasını tavsiye ediyor drlar genelde. benim başımdan benzeri bir şey geçmediği için net bir bilgim yok maalesef....
tatlım.... sanırım iptal olmuş tedavin... tedaviye gerek kalmadan gelsin meleğin inşallahhhh
aynen gribe doğru gidiyorum burnumun içi yanıyor halim yokgrip oldum sanırım
Merhaba ben Umuttepe de Prof. Birol Vural a gitmeyi düşünüyorum ama yumurta rakiplerini özel muayene hanesinde yaptırıp opu ve transfer için Üniversiteye giderim diye düşündüm o zaman çok beklemem diye umut ediyorum inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eder
Arkadaşımın 40 günü bulmuştu, benimki ise beklenen tarihten sadece 2 gün sonra olmuştum.normalmiş yaniarkadaşlar negatif tüpbebekten sonra adeti geciken varmııı bölemi oluyo normalde acaba yazarmısınızzzz
bemde cuma günü 300 le basladım bugünde amh sonucumu aldım 0.1 doktorum çok düşük dedi yarın yumurtalara bakacak folikül sayımı için hayırlısı hepimiz için300 kullaniyorum ya sen?
fsh kaç çıktı? birde özel olmazsa yaş kaç? erken over rezervi yetmezliği gibi duruyor...bemde cuma günü 300 le basladım bugünde amh sonucumu aldım 0.1 doktorum çok düşük dedi yarın yumurtalara bakacak folikül sayımı için hayırlısı hepimiz için
yaşım 29 fsh 12 lh 4 e2 ıse 44 çıktı hormonlar fena değil ama yumurtalık rezervı düşük yarın gel bakalım dedi adetin 8. günü oluyorfsh kaç çıktı? birde özel olmazsa yaş kaç? erken over rezervi yetmezliği gibi duruyor...
tşk cevap için canımArkadaşımın 40 günü bulmuştu, benimki ise beklenen tarihten sadece 2 gün sonra olmuştum.normalmiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?