grip yüzünden yeğenlerime uzaktan baktım bu günhapşuruk üşüme hava da acayip soğuk ankarada.şimdi yeni tipi şeklinde kar yağıyor(
Sizede hak veriyorum. Özel sektörde çalışmak çok zor. Özlük haklarınız çok kısıtlı. Hatta hiç yok bile denilebilir. Ama bizde kendi adıma söylüyorum zorlanıyorum başkalarına göre. Allahtan böyle birşey geldi başımıza. Ve hep yazları bu tedavinin üzerine düşüyorum.içim gidiyor buradaki yazıları okuyunca. Diğer öğretmen arkadaşlarınız için bir şey diyemem. Sonuçta devlet bu hakkı tanımış iyi ve art niyetli kullanmak onlara kalır.ah ahh hep devlette çalışana özeniyorum insanoğlu işte kendinde olmayanı istiyor hep. yazımız kışımız kar tatilimiz resmi tatilimiz hiç bişeyimiz yok. 13 yıllık özel sektördeyim 13 dk raporum yok. ayağım kırıldı alçıyla geldim işe. şimdi tedavide en büyük sıkıntım yalan bulmak oldu hep dün mesela yarım gün çalışıp 5 saatlik yola gittim gece geri döndüm bugün çalışıyorum yine. ne diyim her türlü zorlu bi sınav Allah senin de yardımcın olsun kolaylık versin inşallah. bi de bu arada iki tane okul öncesi öğretmen arkadaşım var ikiside doğum yaptı ve hiç bişeyleri olmadığı halde o kadar rapor aldılar ki sırf bebekleri biraz daha büyüsün diye 2014 sonunda diyor ki yıl bitince rapor hakkım doğuyor. Allahım deli oluyorum rapor bir hak mı? uff bu konu açılınca çok sinirleniyorum sisteme çok yazdım kusura bakma. rabbim hakkında hayırlısını versin bilirim izin stresini...
evet benım durumumda olup hamile kalan var mı acaba yada bosuna mı uğraşıyoruz anlamıyorum ya kafam çok karışıkcanımcım fsh yükselme eğiliminde amh 1'in altında olduğundan azıcık elini çabuk tutmalısın, birde usg görüntüsü çok önemli.inşallah iyi haberler verirsin.
Canım bende seninle aynı branştayım. Ben tedavi görürken sabahçı idim. Ve kontrollere öğleden sonra gidiyordum. Sadece transferden sonra izin almıştım canım.Amin cümlemize. Malesef okul öncesi öğretmeniyim her günüm dolu.
olmaz olurmu hiç, boşa uğraşmakta neymiş yaşınızda genç üstelik,çabalayacağız dua edeceğiz,sorun belli çözüme odaklanacağız inşallah,Allah nasip ederse doğaldan bile olur bebiş,ama işte uzun ve yorucu bir süreç.umutsuz olmayın lütfen.bende ayı durumdayım...evet benım durumumda olup hamile kalan var mı acaba yada bosuna mı uğraşıyoruz anlamıyorum ya kafam çok karışık
canım ben okulda ve çevremde hiç kimseye tedavimi söylemedim. Bence buna gerek de yok. Zaten söyleme zırt pırt soru sorarlar. Ben de transferden sonra 5 günlük rapor almıştım . Hafta şovlarıyla 9 gün oluyor. O da Fazlasıyla yeter bence canım.Alacağımız raporlar çok kısıtlı. Müdürlerde genelde erkek olunca dert anlatmak sıkıntı oluyor.
Hayırlı olsun canım tedavin umarım sonu bebişli olur kür tarzı şeyler uygulamanı tavsiye etmem ilaçla beraber bazen kötü sonuçlar doğurabiliyo nasıl besleniyosan öle beslenmeye devam et bence sadece sigara falan kullanıyosan eğer onu bırakmanı tavsiye edebilirim bu süreçteArkadaslar dun ilk tedavime basladim..gonal f kullaniyorum.yumurta buyutme ve gelistirme ignesi galiba..peki bunun disinda yumurtalarin buyumesi ve gelismesi icin onerebileceginiz yiyecek ya da icecekler var mi?
arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....
prolaktin sıkıntın yoksa kuru dağ inciri, bir dlim ananas rahim için, ben polen ve bal yiyorum faydasınıda gördüm(arı sütü bulamadım da).Arkadaslar dun ilk tedavime basladim..gonal f kullaniyorum.yumurta buyutme ve gelistirme ignesi galiba..peki bunun disinda yumurtalarin buyumesi ve gelismesi icin onerebileceginiz yiyecek ya da icecekler var mi?
tedavi olurken ekstra kür vs. yapmayın bence sorun çıkarabilir... ama örneğin gazlı, kafeinli içeceklerden uzak durabilirsiniz. ayrıca hazır gıda da tüketmemeye çalışın...Arkadaslar dun ilk tedavime basladim..gonal f kullaniyorum.yumurta buyutme ve gelistirme ignesi galiba..peki bunun disinda yumurtalarin buyumesi ve gelismesi icin onerebileceginiz yiyecek ya da icecekler var mi?
Arkadaslar verdiginiz cevaplar icin hepinuze tesekkur ediyorum..Hepnizden Allah razi olsun..insallah sizlerin tedavisi cok iyi gecer.bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.Hayırlı olsun canım tedavin umarım sonu bebişli olur kür tarzı şeyler uygulamanı tavsiye etmem ilaçla beraber bazen kötü sonuçlar doğurabiliyo nasıl besleniyosan öle beslenmeye devam et bence sadece sigara falan kullanıyosan eğer onu bırakmanı tavsiye edebilirim bu süreçte
prolaktin sıkıntın yoksa kuru dağ inciri, bir dlim ananas rahim için, ben polen ve bal yiyorum faydasınıda gördüm(arı sütü bulamadım da).
dhea melatonin ve koenzim q10'i bu aşamada bıraktım.iğnelerle beraber dr.um kullanma dedi çünkü.
benim tedavi martta başlayacak inşallahh
tedavi olurken ekstra kür vs. yapmayın bence sorun çıkarabilir... ama örneğin gazlı, kafeinli içeceklerden uzak durabilirsiniz. ayrıca hazır gıda da tüketmemeye çalışın...
Oyyy yerim ben o parmaklarıo zaman sana bir foto atalım teyzesi
mevlam hepimize nasip etsin inşOyyy yerim ben o parmaklarıbebeklerin en çok canını acıtmadan ayaklarını ısırmasını seviyorum
siz tüp bebek yaptırdınız mıolmaz olurmu hiç, boşa uğraşmakta neymiş yaşınızda genç üstelik,çabalayacağız dua edeceğiz,sorun belli çözüme odaklanacağız inşallah,Allah nasip ederse doğaldan bile olur bebiş,ama işte uzun ve yorucu bir süreç.umutsuz olmayın lütfen.bende ayı durumdayım...
ben şimdi başladım canım bir hafta oldu şimdilik 3 saat olduğu için geliş gidiş yapıyorum tranfer olursa bir hafta rapor alacağımArkadaşlar öğretmen olup bulunduğu şehir dışında tüp bebek tedavisi görenler varmı.varsa nasıl gidip geliyor. Sürekli rapormu kullanıyor Yazabilirmisiniz.
İnş canım benimde 2. Tedavi yaklaştıkça heycan basmaya başladı yeniden hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorummevlam hepimize nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?