2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar öğretmen olup bulunduğu şehir dışında tüp bebek tedavisi görenler varmı.varsa nasıl gidip geliyor. Sürekli rapormu kullanıyor Yazabilirmisiniz.
bizim bir arkadaş yaptırmıştı hafta sonlarına getiriyordu

bizim bir arkadaş yaptırmıştı hafta sonlarına getiriyordu
Hafta sonlarıda sıkıntılı olur muayenede şu gün gelmen gerekiyor diyor doktor. O arkadaşınızın hastanesi çok uzakda değildi herhalde. Ben doğudan batıya gidenlerdenim

Hafta sonlarıda sıkıntılı olur muayenede şu gün gelmen gerekiyor diyor doktor. O arkadaşınızın hastanesi çok uzakda değildi herhalde. Ben doğudan batıya gidenlerdenim
Zor cnm yumurta takibinde iki gunde bir gidiyosun olmazki oyle hafta sonu yarim gun idari izin alip tedaviye devam wedersin cnm

yaşım 29 fsh 12 lh 4 e2 ıse 44 çıktı hormonlar fena değil ama yumurtalık rezervı düşük yarın gel bakalım dedi adetin 8. günü oluyor
canımcım fsh yükselme eğiliminde amh 1'in altında olduğundan azıcık elini çabuk tutmalısın, birde usg görüntüsü çok önemli.inşallah iyi haberler verirsin.

Zor cnm yumurta takibinde iki gunde bir gidiyosun olmazki oyle hafta sonu yarim gun idari izin alip tedaviye devam wedersin cnm
Keşke öyle dediğiniz gibi olsa idari izin alıp alıp gidebilsem. Güneydoğunun bir şehrinden ankara ya gitmem gerekiyor.herhangi yerlerden alınan sağlık raporlarının dışında başka yolu varmı acaba. Mazeret izinleri gibi.

Rabbim yardim etsin cnm baska bir yolu varmi bilmem ama ders programini mudurle konusupta belirli gunlere yaysan sana haftada iki gun bir bosluk biraksa sinif ogretmeni degilsen tabi birde mudurunuz anlayisliysa

Rabbim yardim etsin cnm baska bir yolu varmi bilmem ama ders programini mudurle konusupta belirli gunlere yaysan sana haftada iki gun bir bosluk biraksa sinif ogretmeni degilsen tabi birde mudurunuz anlayisliysa
Amin cümlemize. Malesef okul öncesi öğretmeniyim her günüm dolu.

mazeret izni yılda on gün. onu da ilçe milli eğitim müdürünün onayı ile alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. o da okul müdüründen de fazla uğraşmanız anlamına gelir.... sağlık raporu da 7 günden sonra maaş kesintisi yapılır ayrıca idareciniz raporunuzun sahte olduğunu yani istek üzerine verilmiş olduğunu düşünürse sizin devlet hastanesinden raporu yeniletmenizi isteyebilir. bilginiz olsun....

maalesef bizlerde izin almak sorun oluyor bende sınıf öğretmeniyim
Ben sırf bu yüzden yaza erteledim.kafam rahat olsun diye. Ama içim durmuyor. Yaş geçiyor zaman geçiyor. Donmuş embriyolarımızda yok. Bundan sonraki tedavi daha uzun sürer. Kaç gün rapor alabilirim ki. transferden sonra insan dinlenmekte istiyor. Bunun başka bir yolu olmalı bence sağlık izni gibi. Bu konuyu hiç araştıran var mı acaba.

Alacağımız raporlar çok kısıtlı. Müdürlerde genelde erkek olunca dert anlatmak sıkıntı oluyor.

ah ahh hep devlette çalışana özeniyorum insanoğlu işte kendinde olmayanı istiyor hep. yazımız kışımız kar tatilimiz resmi tatilimiz hiç bişeyimiz yok. 13 yıllık özel sektördeyim 13 dk raporum yok. ayağım kırıldı alçıyla geldim işe. şimdi tedavide en büyük sıkıntım yalan bulmak oldu hep dün mesela yarım gün çalışıp 5 saatlik yola gittim gece geri döndüm bugün çalışıyorum yine. ne diyim her türlü zorlu bi sınav Allah senin de yardımcın olsun kolaylık versin inşallah. bi de bu arada iki tane okul öncesi öğretmen arkadaşım var ikiside doğum yaptı ve hiç bişeyleri olmadığı halde o kadar rapor aldılar ki sırf bebekleri biraz daha büyüsün diye 2014 sonunda diyor ki yıl bitince rapor hakkım doğuyor. Allahım deli oluyorum rapor bir hak mı? uff bu konu açılınca çok sinirleniyorum sisteme çok yazdım kusura bakma. rabbim hakkında hayırlısını versin bilirim izin stresini...

Ne diyim Allah kolaylık versin hepinize zor süreçlerden geçiyoruz zaten üstüne bide böyle sorunlar eklenince insanın daha çok morali bozuluyo bende sırf rahat gidip geliyim diye işten çıktım

sanırım izinler arz ve tedaviye göre değişiyor tam emin deyilim ama

konu sağlık olduğu zaman 8 haftaya kadar deyişir

ben sırf yumurta takibinde izin almak sorun oluyor diye erkek olan müdürüme durumumu detaylıca anlattım. ha noldu izin aldığımda hastaneye gittiğimi biliyor ancak işe geldiğimde mıkır tıkır yapıyor ve tabiki telafi çalışması yapıyordum.transferde bile millet anlamasın diye rapor almadım yıllık iznimden kullandım.
ancak artık umurumda değil.transfersonrası hiç değilse 3 günlük rapor alıcam Allah o günleri gösterirse tabiii
bende 10 yıldır özel sektördeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…