2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım bende seninle aynı branştayım. Ben tedavi görürken sabahçı idim. Ve kontrollere öğleden sonra gidiyordum. Sadece transferden sonra izin almıştım canım.
Teşekkür ederim. Ama benim tercih edeceğim merkez çoook uzak kalıyor Bu arada nasılsınız. Bebişiniz inşallah sizinledir.

bemde cuma günü 300 le basladım bugünde amh sonucumu aldım 0.1 doktorum çok düşük dedi yarın yumurtalara bakacak folikül sayımı için hayırlısı hepimiz için
Amh testini ne zaman yaptiriyorz acaba.ben daha dun basladim..persrmbe gunu bi daha gitcm..senin icin de insallah hayirlisi olur..Allahim hepimize nasip eder.emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.

tüpün tıkalı olması, kıvrımlı kıvrımlı boğum olması, sıvı birikimi oluşması tüp bebekte bebeğin tutunmasını engelleyen en büyük faktörler arasında cnm..

teşekkür ederim cnm. peki bunu ameliyat olmaadan nasıl anlıyorlarda ameliyata karar veriyorlar.
dün bana ameliyat diyen doktor 15 dakika benimle konuştuktan sonra ameliyata karar verdi.
yani böle bir ihtimal var diyemi ameliyata alıyorlar. yoksa ameliyat yapmadan önce kesin teşhis konulabiiliyorlar mı?
onu merak ediyorum..

Merhaba. Tüplerinin durumunu görebilmek için önce hsg çektirmeni tavsiye ederim. Benim de kalan tek tüpüm kapalı ve hafif Sıvı birikmesi olduğu görüldü bu film ile. Rahim filminden sonra ameliyat olman gerekir mi gerekmez mi dr un karar verir. Bende hafif hidrosalpenks olduğu için ameliyat olmadan tüp bebek deneyeceğiz .

rahim filmi olmadan bu ameliyata karar verilmez canim.. rahim filmine baktimi doktorun ayni sekilde filmde kendi gordugunu sanada gostermeli..
doktorun kim cnm..nerede tedavi oluyorsun..
rahim filmlerine her doktorun bakis acisi farkli oluyor, bana ayni filmde 4 doktor hiccc sorun yok demisti son doktorum o film uzerinden sorunu gordu.. ve banada ameliyat resimlerini ayrintili gosterdi..
ameliyattan sonra ilk denememde hamile kalabilmistim(.. oncesindede 8 tane denemem vardi..
ama sen yinede cok iyi bir yerde laparaskopi ol.. kimin yaptigida onemli..

Son düzenleme:
hmmm ok tamam cnm
o zaman bu şekilde başlıyacağız. bir önceki yerde çektirmem benim şimdi hsg çeken güsel bir kurum arama çalışmalarım başlıcak ozaman.
çok saol cnmbnm..
sanada rabbim kolaylık versin. umarım herşey gönlünce olur :)
sen nerde çektirdin tavsiye edermisin :)

ooooo canım yaa ne kadar önemliymiş bu durum...
benim hsg 2013 te çekildi. 2014te çikolata kistlerinden ameliyat oldum. o güne kadar izmitteki dr.larımın ikiside baktı bişi görmedi.raporu yazan dr.da herşey normal die yazmış.
ameliyattan sonna öğrendik ki açılamayacak kadar tıkanmış.
direk tüp bebek. amerikab hastanesi ramazan beyde 2 defa denedim.
1.si kimyasal gebelik, 2. de negatif sonuç aldım direk cumartesi günü...
acaba dr. felan mı değiştirsem die düşünürken şimdi tüpler konusu gündeme geldi.. dr.dan doktora ne kadar değişiyor. bunu zaten çoktan anladım. onlar yüzünden 1 senemizi kaybettik..
sen nerde çektirmiştin hsg filmini cnm...
laporoskopini kime yaptırdın?

Amh testini ne zaman yaptiriyorz acaba.ben daha dun basladim..persrmbe gunu bi daha gitcm..senin icin de insallah hayirlisi olur..Allahim hepimize nasip eder.emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.
istediğin zaman yaptırabiliyorsun senınde mı ilk denemen senın içinde hayırlısı inş.

Hsg için maslak acıbademi tavsiye ederim son teknoloji kullanılıyor

canim ramazan bey benim filmime bakip sorun yok demisti.. ama sorun cikti.. ramazan bey cok iyi bi doktor aslinda ondada pozitifi yakalayan cok ama bi doktorda iki defa negatifi gorduysen daha gitmenin anlami yok.... benimde amerikan hast bir defa denemem vardi gecmiste..
cnm sana laparaskopi ve tupdeki sorunlar sivilir konusunda Sisli Memorial Semra Kahramani onerebilirim..

Arkadaşlar öğretmen olup bulunduğu şehir dışında tüp bebek tedavisi görenler varmı.varsa nasıl gidip geliyor. Sürekli rapormu kullanıyor Yazabilirmisiniz.

selam canım bende öğretmenim ama ben yarım gün çalışıyorum. Tedavi gördüğüm merkez aynı şehirde fakat benim önceki tedavimde transferim cumartesiye denk geldi sadece pazartesi için ve opu günü için birer günlük mazeret izni kullanmıştım. Ailevi nedenler diye okul idaresine dilekçe yazıp vermiştim sorun olmamıştı..

rahim filmimi Findikzade Radyomarda cektirdim.. lap yi semra hn yapti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…