2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ok çok teşekürler cnm

merhaba arkadaşlar ben de nisan gibi düşünüyorum tüp bebek gatada. eşimde sperm hareket ve hızında sorun var. tüp bebek için rahim filminin yeni tarihli mi olması gerekiyor.ben 1 yıl önce çektirmiştim kabul ederler mi? bir de transferde kaç embriyo tarnsfer edileceğini neye göre belirliyorlar?

Teşekkür ederim. yumurta takibi için başka bir doktora mı gidiyordunuz önceki tedavinizde. Müdürünüz dilekçeyle mazeret iznini iyi kabul etmiş bence :)

Bende beklemek istemiyorum. Ama bakalım başka şekilde nasıl hallederim diye düşünüyorum.bir doktor en çok 10 gün verebiliyor ya raporu. 15 gün falan tedavi sürerse aynı doktordan üst üste rapor alabilirmiyiz. Birde il dışı olunca önce kendi ilçemizden rapor almamız da lazım. Valla karışık birde çok bunaltıcı. Yada yumurta takibini kendi ilimizdeki herhangi bir doktora yaptırmak lazım. Opu ve transfer için oraya gitmek lazım bilemedim şimdi.

sonuçta böyle bir tedavi için rapor verir sorun olacağını sanmıyorum.buradaki hastaneden de sevk yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.inşallah planladığım gibi olursa.araştıracağım tabi.ön görüşme için martta gideceğim.kesin cevapları doktordan alrım artık.

Buradan da paylasirsaniz sevinirim.nasıl bir yol izlediğinizi.Allah yardımcınız olsun.

Ayni doktordan ust uste 2 defa 10 gun alabilirsin..ya da tek seferde 20 gun almak icin heyet raporu alman gerekir

Ayni doktordan ust uste 2 defa 10 gun alabilirsin..ya da tek seferde 20 gun almak icin heyet raporu alman gerekir

Slm kızlar bişey soracam eşimin iş arkadaşı haca gidiyor her sene yine gitmişler bende eşime hamilelik için meyve satılıyormuş bi söylede bizim içinde dua edip alsınlar demiştim adamın eşide çay getirmiş hamile kalma çayı demiş böyle bişey olabilirmi acaba işte bunlar çay yapıp içsin demiş kadın dua etmiş zem zem suyu hurmada göndermişler

Eklentiler

• image.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 52
İnş canım benimde 2. Tedavi yaklaştıkça heycan basmaya başladı yeniden hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum
canım olumsuz düşünme her seferinde aynı şeyi yaşayacaksın diye bir şey yok inşbu sefer güzel olur he rşey
Ben onu yerimmmm, o minik parmakları öperek bitiririm, maşallah 41,5 kere tahtıda bahtıda güzel olsun
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
azıcık büyüsün sizi görmeye gelrcek teyzesi

bende ilk tedavimi gata da oldum.eğer raporlu olacaksa 2 yıl içinde çekilmiş olanı kabul ediyorlar. kaç transfer olacağını yaşınıza göre belirliyorlar.devlet hastanesi olduğundan.

Güüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…