tesekkurler cevap icin.evet benim de ilk denememistediğin zaman yaptırabiliyorsun senınde mı ilk denemen senın içinde hayırlısı inş.
Evet bende bülent bey ile başlayacağım nisan ayında umarım iyi olur çünkü iki başarısız denememiz var..
canim ramazan bey benim filmime bakip sorun yok demisti.. ama sorun cikti.. ramazan bey cok iyi bi doktor aslinda ondada pozitifi yakalayan cok ama bi doktorda iki defa negatifi gorduysen daha gitmenin anlami yok.... benimde amerikan hast bir defa denemem vardi gecmiste..
cnm sana laparaskopi ve tupdeki sorunlar sivilir konusunda Sisli Memorial Semra Kahramani onerebilirim..
Arkadaşlar öğretmen olup bulunduğu şehir dışında tüp bebek tedavisi görenler varmı.varsa nasıl gidip geliyor. Sürekli rapormu kullanıyor Yazabilirmisiniz.[/QUOTE
ben de öğretmenim.yaza düşünüyordum ama nednese beklemek istemiyorum mart ayında gideceğim uygun olursa nisana düşünüyorum. il dışında bir yer düşünüyorum.gidiş geliş yapamayacağım.bunun için de rapor almak gerekir.bu süreç için 2 hafta yeterli olmaz mı? doktor 2 hftalık rapor verir istersem diye düşündüm.önce sağlık ve bebek diye düşnüp böyle bir karar veridm.
Teşekkür ederim. yumurta takibi için başka bir doktora mı gidiyordunuz önceki tedavinizde. Müdürünüz dilekçeyle mazeret iznini iyi kabul etmiş bence :)selam canım bende öğretmenim ama ben yarım gün çalışıyorum. Tedavi gördüğüm merkez aynı şehirde fakat benim önceki tedavimde transferim cumartesiye denk geldi sadece pazartesi için ve opu günü için birer günlük mazeret izni kullanmıştım. Ailevi nedenler diye okul idaresine dilekçe yazıp vermiştim sorun olmamıştı..
Bende beklemek istemiyorum. Ama bakalım başka şekilde nasıl hallederim diye düşünüyorum.bir doktor en çok 10 gün verebiliyor ya raporu. 15 gün falan tedavi sürerse aynı doktordan üst üste rapor alabilirmiyiz. Birde il dışı olunca önce kendi ilçemizden rapor almamız da lazım. Valla karışık birde çok bunaltıcı. Yada yumurta takibini kendi ilimizdeki herhangi bir doktora yaptırmak lazım. Opu ve transfer için oraya gitmek lazım bilemedim şimdi.
Buradan da paylasirsaniz sevinirim.nasıl bir yol izlediğinizi.Allah yardımcınız olsun.sonuçta böyle bir tedavi için rapor verir sorun olacağını sanmıyorum.buradaki hastaneden de sevk yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.inşallah planladığım gibi olursa.araştıracağım tabi.ön görüşme için martta gideceğim.kesin cevapları doktordan alrım artık.
Bende beklemek istemiyorum. Ama bakalım başka şekilde nasıl hallederim diye düşünüyorum.bir doktor en çok 10 gün verebiliyor ya raporu. 15 gün falan tedavi sürerse aynı doktordan üst üste rapor alabilirmiyiz. Birde il dışı olunca önce kendi ilçemizden rapor almamız da lazım. Valla karışık birde çok bunaltıcı. Yada yumurta takibini kendi ilimizdeki herhangi bir doktora yaptırmak lazım. Opu ve transfer için oraya gitmek lazım bilemedim şimdi.
Ayni doktordan ust uste 2 defa 10 gun alabilirsin..ya da tek seferde 20 gun almak icin heyet raporu alman gerekir
canım olumsuz düşünme her seferinde aynı şeyi yaşayacaksın diye bir şey yok inşbu sefer güzel olur he rşeyİnş canım benimde 2. Tedavi yaklaştıkça heycan basmaya başladı yeniden hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum
azıcık büyüsün sizi görmeye gelrcek teyzesiBen onu yerimmmm, o minik parmakları öperek bitiririm, maşallah 41,5 kere tahtıda bahtıda güzel olsun
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
Acaba tüp bebek merkezlerindeki doktorlarda yazarlarmı veya yazınca kabul olur mu peki.Ayni doktordan ust uste 2 defa 10 gun alabilirsin..ya da tek seferde 20 gun almak icin heyet raporu alman gerekir
gata da transfer sonrası 10 gün iş göremez raporu verebiliyorlar. başkent üniversiteside aynı şekilde sanırım.Acaba tüp bebek merkezlerindeki doktorlarda yazarlarmı veya yazınca kabul olur mu peki.
bende ilk tedavimi gata da oldum.eğer raporlu olacaksa 2 yıl içinde çekilmiş olanı kabul ediyorlar. kaç transfer olacağını yaşınıza göre belirliyorlar.devlet hastanesi olduğundan.merhaba arkadaşlar ben de nisan gibi düşünüyorum tüp bebek gatada. eşimde sperm hareket ve hızında sorun var. tüp bebek için rahim filminin yeni tarihli mi olması gerekiyor.ben 1 yıl önce çektirmiştim kabul ederler mi? bir de transferde kaç embriyo tarnsfer edileceğini neye göre belirliyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?