Güüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah
Hoşbulduk canım...Öncelikle herkese günaydın.
Egunalım hoşgeldin hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyorum seni gördüğüme çok sevindim. Gözümüz yollarda kaldı.
Hoşbulduk canım...
Ben de hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum neler oldu iyimisiniz tek tek yazın istiyorum durumlarınızı...
ohh maşallah kuzucuğaÇok şükür iyiyiz canım. Tekiz bu arada tam istediğim gibi.7+1 de gittik görmeye ilk defa geçtiğimiz cts. Maşallah herşey yolunda canım. Kesemizde, bebeğimizde, suyumuzda iyimiş. Kalp atışlarını da duyduk. 144 çıktı.
ohh maşallah kuzucuğa
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım...
güzel başladı güzel devam ediyor Allahın izniyle doğum yaptığın günleride yaşayacağız birlikte
Bence gidecegin tup bebek merkezini ara sor durumunu anlat rapor veriyor musunuz diye? Bir de calistigin okula sor. sehir disinda tedavi gormem gerek.bu tedavimde 2 gune bir kontrolum olacak dersin toplamda 20 gun surebilir. Nasil bi rapor almam gerek dersin..ne tedavisi oldugunu soylemek istemezsen ozel diyip gecistirmeye calisursinAcaba tüp bebek merkezlerindeki doktorlarda yazarlarmı veya yazınca kabul olur mu peki.
Evime döndüm...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Özledim ama daha çok merak ettim ama güzel haberle gelmiş sin az kalmış yegenimi almanaGüüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Benim dr um ya acıbademde yada Sonomed de tavsiye ederim dedi. 2sini de Sonomed de çektirdim( fiyat olarak daha uygun olduğundan, telefonda çok pahalı ama ben ısrarlarım sonucu anestezi de içinde 900 tl ye çektirdim) Anadolu yakasındaysan tavsiye edebileceğim tek yer orası, gittiğim bütün dr lar Sonomed den şaşma dedi. İnşallah sıkıntısız sorunsuz çıkar sonuçların. Ben tüpe başlıcam ama tutunmasını engelleyebilir. 2 hafta önce hamile kalabilir miyim diye düşünüyordum, şimdi ise bakıyorum da hamile kalmaktan da korkuyorum. Ya düşerse ya daha kötü olursa.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hmmm ok tamam cnm
o zaman bu şekilde başlıyacağız. bir önceki yerde çektirmem benim şimdi hsg çeken güsel bir kurum arama çalışmalarım başlıcak ozaman.
çok saol cnmbnm..
sanada rabbim kolaylık versin. umarım herşey gönlünce olur :)
sen nerde çektirdin tavsiye edermisin :)
Günaydın tatlımHerkese gunaydinnnnnn
Hoşbulduk canımın taaaa içisi...hoş geldin canım
güzel haberlerle geldin ne güzel buz bebeklerin göbişinde ısınıp kucağında büyüyecek inşallah bu sefer olacak ben çok inanıyorum güldenim canımın içi
Özledim ama daha çok merak ettim ama güzel haberle gelmiş sin az kalmış yegenimi almana
Günaydın kızlar egunal hoş geldin...kızlar bahçeci tüp bebek merkezi nasıl bir yer...kısmet yakınımdaymış geçen gun apartmanda bir ablanın kızı orda çalışıyomuş duymuş edirneye gidip kan falan verdiğimi tedavi olduğumu...bana bahćecide görüşme ayarlayabileceğini rapor falan onlara yönlendirebileceğini söyledi çok sevindim...şu an bir hafta izinliyiz karı koca istanbuldada kar var ama eşim bahane bulur kalkmaz ki
Evime döndüm...
Hoş geldin canım şükür iyi haberlerle dönmüşsün gözümüz aydın
Hoşbulduk canım...
Hep güzel haberler verelim inşallah
Buralardayiz cnm bos birakirmiyiz topigimizi hos geldin.burada ozlettin kendini yoklugun cok fark edildi bir daha bu kadar bos birakma buralariBen yokken topiği boş bıraktınız dimi nerde bu kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?