2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Öncelikle herkese günaydın.

Egunalım hoşgeldin hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyorum seni gördüğüme çok sevindim. Gözümüz yollarda kaldı.

Öncelikle herkese günaydın.

Egunalım hoşgeldin hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyorum seni gördüğüme çok sevindim. Gözümüz yollarda kaldı.
Hoşbulduk canım...
Ben de hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum neler oldu iyimisiniz tek tek yazın istiyorum durumlarınızı...

Hoşbulduk canım...
Ben de hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum neler oldu iyimisiniz tek tek yazın istiyorum durumlarınızı...

Çok şükür iyiyiz canım. Tekiz bu arada tam istediğim gibi. 7+1 de gittik görmeye ilk defa geçtiğimiz cts. Maşallah herşey yolunda canım. Kesemizde, bebeğimizde, suyumuzda iyimiş. Kalp atışlarını da duyduk. 144 çıktı.

ohh maşallah kuzucuğa
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım...
güzel başladı güzel devam ediyor Allahın izniyle doğum yaptığın günleride yaşayacağız birlikte

ohh maşallah kuzucuğa
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım...
güzel başladı güzel devam ediyor Allahın izniyle doğum yaptığın günleride yaşayacağız birlikte

İnşallah canım hep birlikte, sizin miniklerde gelsin daha güzel olacak herşey.

Acaba tüp bebek merkezlerindeki doktorlarda yazarlarmı veya yazınca kabul olur mu peki.
Bence gidecegin tup bebek merkezini ara sor durumunu anlat rapor veriyor musunuz diye? Bir de calistigin okula sor. sehir disinda tedavi gormem gerek.bu tedavimde 2 gune bir kontrolum olacak dersin toplamda 20 gun surebilir. Nasil bi rapor almam gerek dersin..ne tedavisi oldugunu soylemek istemezsen ozel diyip gecistirmeye calisursin

hoş geldin canım

güzel haberlerle geldin ne güzel buz bebeklerin göbişinde ısınıp kucağında büyüyecek inşallah bu sefer olacak ben çok inanıyorum güldenim canımın içi

Özledim ama daha çok merak ettim ama güzel haberle gelmiş sin az kalmış yegenimi almana

Günaydın kızlar egunal hoş geldin...kızlar bahçeci tüp bebek merkezi nasıl bir yer...kısmet yakınımdaymış geçen gun apartmanda bir ablanın kızı orda çalışıyomuş duymuş edirneye gidip kan falan verdiğimi tedavi olduğumu...bana bahćecide görüşme ayarlayabileceğini rapor falan onlara yönlendirebileceğini söyledi çok sevindim...şu an bir hafta izinliyiz karı koca istanbuldada kar var ama eşim bahane bulur kalkmaz ki

Benim dr um ya acıbademde yada Sonomed de tavsiye ederim dedi. 2sini de Sonomed de çektirdim( fiyat olarak daha uygun olduğundan, telefonda çok pahalı ama ben ısrarlarım sonucu anestezi de içinde 900 tl ye çektirdim) Anadolu yakasındaysan tavsiye edebileceğim tek yer orası, gittiğim bütün dr lar Sonomed den şaşma dedi. İnşallah sıkıntısız sorunsuz çıkar sonuçların. Ben tüpe başlıcam ama tutunmasını engelleyebilir. 2 hafta önce hamile kalabilir miyim diye düşünüyordum, şimdi ise bakıyorum da hamile kalmaktan da korkuyorum. Ya düşerse ya daha kötü olursa.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

hoş geldin canım

güzel haberlerle geldin ne güzel buz bebeklerin göbişinde ısınıp kucağında büyüyecek inşallah bu sefer olacak ben çok inanıyorum güldenim canımın içi
Hoşbulduk canımın taaaa içisi...
Paşalarımla aşk yaşadım yine yetmiyor tabii hep beraber olmak istiyorum ama olmuyor işte..
Histeroskopim çok güzel geçti sorun yaşamadım her şey yolunda şükür inşallah sonu da güzel olur

Özledim ama daha çok merak ettim ama güzel haberle gelmiş sin az kalmış yegenimi almana

Evet canım güzel haberlerim var hep Bülent hocamla tedaviye başladım başlayalı maşallah diyeyim
Hiç bu kadar güzel,keyifli,konforlu tedavim olmamıştı daha öncekiler tedaviyse bu ne diyorum şimdilerde...
Kardeşin doğum yapmış kavuşmuşsunuz ilker paşaya..
Sağlıklı upuzun bir ömrü olsun kuzucuğun..
Ailecek gözünüzaydın canım..

Hoşbulduk canım...
Rabbim evladını getirecek doktora ve hastaneye yönlendirsin seni inşallah..

Hoş geldin canım şükür iyi haberlerle dönmüşsün gözümüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…