Boş bırakmadık canım ben özgecan aslan ın başına gelenler üzüldüm orda açılan konudaydım...çok feci öldürülmüş kızcağız...gencecik bir kız hayalleri umutları olan cıvıl cıvıl bir kızın tüm yaşam enerjisi elinden alındı...katillerden biri fatih gökçe olana hapishanede şişeyler saldırmışlar sanırım ordaki bayanlar yazmış...Ben yokken topiği boş bıraktınız dimi nerde bu kızçeler
Hoşbulduk canımın taaaa içisi...
Paşalarımla aşk yaşadım yine yetmiyor tabii hep beraber olmak istiyorum ama olmuyor işte..
Histeroskopim çok güzel geçti sorun yaşamadım her şey yolunda şükür inşallah sonu da güzel olur
Benim dr um ya acıbademde yada Sonomed de tavsiye ederim dedi. 2sini de Sonomed de çektirdim( fiyat olarak daha uygun olduğundan, telefonda çok pahalı ama ben ısrarlarım sonucu anestezi de içinde 900 tl ye çektirdim) Anadolu yakasındaysan tavsiye edebileceğim tek yer orası, gittiğim bütün dr lar Sonomed den şaşma dedi. İnşallah sıkıntısız sorunsuz çıkar sonuçların. Ben tüpe başlıcam ama tutunmasını engelleyebilir. 2 hafta önce hamile kalabilir miyim diye düşünüyordum, şimdi ise bakıyorum da hamile kalmaktan da korkuyorum. Ya düşerse ya daha kötü olursa.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Güüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah
Hoşgeldiinnn :) güzel haberler getirmişsin.... hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inşallahhGüüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah
Sen de hosgeldin cnm..tedavin hayirli olsun.insallah mart ta buz bebislerini alir, yeni yila kucaginda bebis ya da bebislerinle birlikte girersin :))Günaydın tatlım
bende bugün seni geçirdim aklımdan nasıl acaba diye :)kızlar gecen bi arakadas sormustu hatırlaymadım ısmını ama dun merkezle konustuk 12 embro vardı sekızını cozmuslerdi 5 gune getırmek ıcın ama malesef bana verılen tek embrıo harıc hepısı gelısmemıs ve bozulmuslar kalan ve cozulmeyen 4 embrom var ve ben eger bıdaha denersem ınşalla bebegım benımledır grek kalmaz ama denersem 3 gun cozulup tırasnver edılmesınız ıstıycam dusunsenıze 8 taneden bıtanesı ıyı cıkmıs 4 taneden hıc umudum yok açıkçası nolcak bılmıyorum moralımde bozuk ve tırasnver gunu kalan 7 embroyu 6 gune kadar bekleyıp ızlıyceklerını soylemıslerdı ona gore haber verılcektı bende cok sevındıydım hıc bozulan yok dıye ve bız aradık merkezı bılgı ıstedık bılgısızım ve yapılan yontem dogurmu degılmı hıc bılmıyorum kalan 4 embromada hıc guvenmıyorum açıkçası..@egunal canım hoş geldın valla özledık senı canım
allah razı olsun canım duaların için amınnn allah hepımızın yuzunu guldursun gunlerde gecmek bılmıyor dun dayanamayıp evde test yaptım tabıykı negatıf cıktı daha dun 4. gundu hısler karma karısk onunda etkısıle moralım bozukbende bugün seni geçirdim aklımdan nasıl acaba diye :)
inşallah onlar seni buzlukta beklemeye devam edecek..Allah seninkini bu sefer tamamına erdirsin inşallah...
çok şükür hadi bakalım büyüsün gelişsin kan can olsun inşallahhslm kızlar doktordan geliyorum iki yumurtam oluşmuş bunada şükür bakalım dualarınızı bekliyorum
kuzum çok çok erken daha belkide yeni yeni beta hcg salgılıyor, o gebelik testleri o kadar hassas değilkiiallah razı olsun canım duaların için amınnn allah hepımızın yuzunu guldursun gunlerde gecmek bılmıyor dun dayanamayıp evde test yaptım tabıykı negatıf cıktı daha dun 4. gundu hısler karma karısk onunda etkısıle moralım bozuk
Allah tamamına erdirsin...kan can bebek olsun inşallah..pozitif sonucu almak nasip olsun...Kızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
Amin canım inşallah, Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin..Allah tamamına erdirsin...kan can bebek olsun inşallah..pozitif sonucu almak nasip olsun...
o kadar çok istiyorum topikte gebe olmayan kalmasın hayırlısıyla... sizinde erken yumurta rezervi azlığı sanırım...Rabbim yüzünüzü evladınızla güldürsün inşallahhhhhAmin canım inşallah, Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin..
38 yaşındayım hani benden çok fazla yumurta beklenmiyor, kontrollerde vardı yumurtam, ama içi boş çıktı, bunada şükür dedim, hiç olmazsa yaaa, o zaman hiç başylayamayız tedaviye, Rabbim yeterki ol desin, herkes tek yumurta ile hamile kalıyor sonuçta..o kadar çok istiyorum topikte gebe olmayan kalmasın hayırlısıyla... sizinde erken yumurta rezervi azlığı sanırım...Rabbim yüzünüzü evladınızla güldürsün inşallahhhhh
senin adına çok sevindim kuzumm inşş böyle devameder evettt kuzum İLKER PAŞA geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde amin teyzesi teşekürlerEvet canım güzel haberlerim var hep Bülent hocamla tedaviye başladım başlayalı maşallah diyeyim
Hiç bu kadar güzel,keyifli,konforlu tedavim olmamıştı daha öncekiler tedaviyse bu ne diyorum şimdilerde...
Kardeşin doğum yapmış kavuşmuşsunuz ilker paşaya..
Sağlıklı upuzun bir ömrü olsun kuzucuğun..
Ailecek gözünüzaydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?