2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben yokken topiği boş bıraktınız dimi nerde bu kızçeler
Boş bırakmadık canım ben özgecan aslan ın başına gelenler üzüldüm orda açılan konudaydım...çok feci öldürülmüş kızcağız...gencecik bir kız hayalleri umutları olan cıvıl cıvıl bir kızın tüm yaşam enerjisi elinden alındı...katillerden biri fatih gökçe olana hapishanede şişeyler saldırmışlar sanırım ordaki bayanlar yazmış...

yeğene doyulurmu hiç ne kadar sevsen yanlarında olsan yine az gelir

histereskopinin sorunsuz olmasına ayrıca sevindim bende olmazsa bu sefer Bülent hocaya yönelecem

saol teşşekkür ederim cnm.. oraya da bir bakayım iyi oldu söylediğin..
aklından kötü negatif düşünceleri sil ve at cnm... hayatta herşey bizim için efet ancak kötü şeyleri çağırma etrafında toplama canım... bugün olmazsa yarn olur olucakta inşallah allhın izniyle....
sen yeterki dua ettt rabbine sığın...

Hoşgeldiinnn :) güzel haberler getirmişsin.... hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inşallahh

kızlar gecen bi arakadas sormustu hatırlaymadım ısmını ama dun merkezle konustuk 12 embro vardı sekızını cozmuslerdi 5 gune getırmek ıcın ama malesef bana verılen tek embrıo harıc hepısı gelısmemıs ve bozulmuslar kalan ve cozulmeyen 4 embrom var ve ben eger bıdaha denersem ınşalla bebegım benımledır grek kalmaz ama denersem 3 gun cozulup tırasnver edılmesınız ıstıycam dusunsenıze 8 taneden bıtanesı ıyı cıkmıs 4 taneden hıc umudum yok açıkçası nolcak bılmıyorum moralımde bozuk ve tırasnver gunu kalan 7 embroyu 6 gune kadar bekleyıp ızlıyceklerını soylemıslerdı ona gore haber verılcektı bende cok sevındıydım hıc bozulan yok dıye ve bız aradık merkezı bılgı ıstedık bılgısızım ve yapılan yontem dogurmu degılmı hıc bılmıyorum kalan 4 embromada hıc guvenmıyorum açıkçası..@egunal canım hoş geldın valla özledık senı canım

bende bugün seni geçirdim aklımdan nasıl acaba diye :)
inşallah onlar seni buzlukta beklemeye devam edecek..Allah seninkini bu sefer tamamına erdirsin inşallah...

bende bugün seni geçirdim aklımdan nasıl acaba diye :)
inşallah onlar seni buzlukta beklemeye devam edecek..Allah seninkini bu sefer tamamına erdirsin inşallah...
allah razı olsun canım duaların için amınnn allah hepımızın yuzunu guldursun gunlerde gecmek bılmıyor dun dayanamayıp evde test yaptım tabıykı negatıf cıktı daha dun 4. gundu hısler karma karısk onunda etkısıle moralım bozuk

kuzum çok çok erken daha belkide yeni yeni beta hcg salgılıyor, o gebelik testleri o kadar hassas değilkii
moral bozmak içimizdeki embriyoya yansıtmak yok, küstürme onu :)

merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...

Kızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
Allah tamamına erdirsin...kan can bebek olsun inşallah..pozitif sonucu almak nasip olsun...

Amin canım inşallah, Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin..
o kadar çok istiyorum topikte gebe olmayan kalmasın hayırlısıyla... sizinde erken yumurta rezervi azlığı sanırım...Rabbim yüzünüzü evladınızla güldürsün inşallahhhhh

o kadar çok istiyorum topikte gebe olmayan kalmasın hayırlısıyla... sizinde erken yumurta rezervi azlığı sanırım...Rabbim yüzünüzü evladınızla güldürsün inşallahhhhh
38 yaşındayım hani benden çok fazla yumurta beklenmiyor, kontrollerde vardı yumurtam, ama içi boş çıktı, bunada şükür dedim, hiç olmazsa yaaa, o zaman hiç başylayamayız tedaviye, Rabbim yeterki ol desin, herkes tek yumurta ile hamile kalıyor sonuçta..

Kızlar mrhb yeni geldim evime ilker paşa nın işitme testi ve Dr kontrolü vardı birde pazarimiz vardı bu gün yorucu ve soğuk bir gündü ama bitti çok şükür işler

senin adına çok sevindim kuzumm inşş böyle devameder evettt kuzum İLKER PAŞA geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde amin teyzesi teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…