seni medikal park sayfasına yazdığından beri takip ediyorum. Üzüldüm adına ama nasip diilmiş geçmiş olsun işallah son üzüntün olurmerhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
canım benim hepimiz tek yumurta tek spermiz.bunu transferde dr.uma söylediğimde çok hoşuna gitmişti. çok şükür tabii...Allah bu defa size bağışlasın.dua edicemm38 yaşındayım hani benden çok fazla yumurta beklenmiyor, kontrollerde vardı yumurtam, ama içi boş çıktı, bunada şükür dedim, hiç olmazsa yaaa, o zaman hiç başylayamayız tedaviye, Rabbim yeterki ol desin, herkes tek yumurta ile hamile kalıyor sonuçta..
Hoşbulduk canım...
Ben de hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum neler oldu iyimisiniz tek tek yazın istiyorum durumlarınızı...
Ben yokken topiği boş bıraktınız dimi nerde bu kızçeler
Boş bırakmadık canım ben özgecan aslan ın başına gelenler üzüldüm orda açılan konudaydım...çok feci öldürülmüş kızcağız...gencecik bir kız hayalleri umutları olan cıvıl cıvıl bir kızın tüm yaşam enerjisi elinden alındı...katillerden biri fatih gökçe olana hapishanede şişeyler saldırmışlar sanırım ordaki bayanlar yazmış...
Kızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
canım teşekkürler inşallah yaza dondurulmuşlarla deniycez kısmet canım...seni medikal park sayfasına yazdığından beri takip ediyorum. Üzüldüm adına ama nasip diilmiş geçmiş olsun işallah son üzüntün olur
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kavuşursun meleğinekızlar selamlar. ben şu an 6. denememin test günü bekleme aşamasındayım.
5. gün transferi olanlar için kalitelerin nasıl olduğunu söylediler mi? Kaç tane hangi kalite transfer edildi ve sonuç ne oldu?
canım hadi inşallah bu sefer tedavin harika geçerHoşbulduk canım...
Hep güzel haberler verelim inşallah
cnm inşlh bebeğin sana sımsıkı tutunur cnm tek olsun senin olsun önemli olan bu...Kızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
cnm dediğin gibi kısmet değilmiş.inşlh bi daha ki sefere olur ne kadar kaliteli olursa olsun tutunacaksa kalitesi orta olan bile tutunuyo demekki zamanı gelmemiş...merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
evet canım öyle gerçekten vakti zamanı gelmemiş demekki daha...yaza dondurulmuşlarla deniycez..cnm inşlh bebeğin sana sımsıkı tutunur cnm tek olsun senin olsun önemli olan bu...
cnm dediğin gibi kısmet değilmiş.inşlh bi daha ki sefere olur ne kadar kaliteli olursa olsun tutunacaksa kalitesi orta olan bile tutunuyo demekki zamanı gelmemiş...
Güüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah
Ben yokken topiği boş bıraktınız dimi nerde bu kızçeler
canım dediğin gibi nasip kısmet.merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
inşallah canım hayatta herşey bizim için yaşayıp görcez iinşallah o güzel günleri...canım dediğin gibi nasip kısmet.
Yüce Rabbim in bizim için de kıldıgı hayırlı bi zaman vardır elbet
benimde ilk denemem negatifti 2. içn beklemedeyim
inşallah 2.denemen son denemen olur bebişin gelir cnm
canım bir dene bence duanı okuyarak :) inşallah allahın izni ile bebişinin kendiliğinden gelmesine faydası olur:)Slm kızlar bişey soracam eşimin iş arkadaşı haca gidiyor her sene yine gitmişler bende eşime hamilelik için meyve satılıyormuş bi söylede bizim içinde dua edip alsınlar demiştim adamın eşide çay getirmiş hamile kalma çayı demiş böyle bişey olabilirmi acaba işte bunlar çay yapıp içsin demiş kadın dua etmiş zem zem suyu hurmada göndermişler
canım maşallah :) önünü görmeye başladın :) az kaldı demek senin için de gün saymamıza :) allahım yardımcın olsun canım :) böyle rahat olman tedavine merkeze en önemlisi druna güvenmen önemli :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)Güüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah
Ben de ayni durumdayim, yaz tatilini bekliyorum maalesefvgi8 .!.:Hafta sonlarıda sıkıntılı olur muayenede şu gün gelmen gerekiyor diyor doktor. O arkadaşınızın hastanesi çok uzakda değildi herhalde. Ben doğudan batıya gidenlerdenim
Çok karlı Ankara'dan Günaydın :)Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?