2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
seni medikal park sayfasına yazdığından beri takip ediyorum. Üzüldüm adına ama nasip diilmiş geçmiş olsun işallah son üzüntün olur

canım benim hepimiz tek yumurta tek spermiz.bunu transferde dr.uma söylediğimde çok hoşuna gitmişti. çok şükür tabii...Allah bu defa size bağışlasın.dua edicemm

Hoşbulduk canım...
Ben de hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum neler oldu iyimisiniz tek tek yazın istiyorum durumlarınızı...

Canım geçmiş olsun. Histereskopi çok iyi geçmiş maşallah.

Benim de transferim oldu. 28 şubat test günüm.

kızlar selamlar. ben şu an 6. denememin test günü bekleme aşamasındayım.

5. gün transferi olanlar için kalitelerin nasıl olduğunu söylediler mi? Kaç tane hangi kalite transfer edildi ve sonuç ne oldu?

katillerden diğeride adı Suphi olan geçmiş yıllarda kendi kız kardeşinede tecavüz etmiş o dönemde ailesi saklamış
şimdi o kız kardeş mahkemede Özgecan için yaşadıklarını anlatacakmışki katil sapık çok ceza almış..

Kızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..

canım transferin hayırlı olsun, güzel haberlerin gelsin.

kızlar selamlar. ben şu an 6. denememin test günü bekleme aşamasındayım.

5. gün transferi olanlar için kalitelerin nasıl olduğunu söylediler mi? Kaç tane hangi kalite transfer edildi ve sonuç ne oldu?
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kavuşursun meleğine
kaç günün var test gününe

Kızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
cnm inşlh bebeğin sana sımsıkı tutunur cnm tek olsun senin olsun önemli olan bu...
merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
cnm dediğin gibi kısmet değilmiş.inşlh bi daha ki sefere olur ne kadar kaliteli olursa olsun tutunacaksa kalitesi orta olan bile tutunuyo demekki zamanı gelmemiş...

evet canım öyle gerçekten vakti zamanı gelmemiş demekki daha...yaza dondurulmuşlarla deniycez..

kuzumm kuzummmmbizde özledikkkk seni
hoşgeldin sefalar getirdin
tek tek durumlarımızı merak etmişsin ama bizde seni çok merak ettikkk
maşallah histeroskopin güzel geçmiş
martta da bebişleri alıcaksın demek ve ömür boyu seninle kalıcaklar Rabbim in izniyle inşallah
bende daha öncede bahsetmiştim aşılama mı denesem diye bu aralar yine kafamı kurcalamakta
çünkü biliyorsun tüp bebişi bende şehir dışında deneyecğim yani istanbul olabilir yada başka bi yer bilmiyorum
işte bu yüzden acaba tüp bebeğe kdr beklerken devlette aşılama mı denesem dedim
eşim bu seneki izinlerini kardeşinin nişanı ve düğünü için kullanıcak
yani hadi hopp şehir dışına gidiyoruz tüp denemeye diyemeyiz
böyle beklemektense daha ii diye düşnüyorum ne bilim biliyorum mantıksız ama beklemek çok zor
bu ayki reglimle bi görüşmeye gidim dedim üniversitedeki doktorla ( herhangi bi doktor=)
hem aşılamalarda tutmazsa rapor da çıkartırım diye düşündüm
ama kararsızm elbette sen ne dersin napayım kuzu kuzu tüp bebek zamanını mı bekliyim

canım dediğin gibi nasip kısmet.
Yüce Rabbim in bizim için de kıldıgı hayırlı bi zaman vardır elbet
benimde ilk denemem negatifti 2. içn beklemedeyim
inşallah 2.denemen son denemen olur bebişin gelir cnm

canım dediğin gibi nasip kısmet.
Yüce Rabbim in bizim için de kıldıgı hayırlı bi zaman vardır elbet
benimde ilk denemem negatifti 2. içn beklemedeyim
inşallah 2.denemen son denemen olur bebişin gelir cnm
inşallah canım hayatta herşey bizim için yaşayıp görcez iinşallah o güzel günleri...

canım bir dene bence duanı okuyarak :) inşallah allahın izni ile bebişinin kendiliğinden gelmesine faydası olur:)

canım maşallah :) önünü görmeye başladın :) az kaldı demek senin için de gün saymamıza :) allahım yardımcın olsun canım :) böyle rahat olman tedavine merkeze en önemlisi druna güvenmen önemli :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)
bana gelince büyütüyoruz bebişi :) az kaldı :) bazen patlayacağım sanıyorum :) bekliyorum kucağıma alacağım günü :) ne olur sağlıkla almamız için dua edin :) ptesi dra gideceğiz malum çatı kontrolü var :) normal mi sezaryen mi bakacak :) haber ederim sizeeeeee :)

vgi8 .!.:
Hafta sonlarıda sıkıntılı olur muayenede şu gün gelmen gerekiyor diyor doktor. O arkadaşınızın hastanesi çok uzakda değildi herhalde. Ben doğudan batıya gidenlerdenim
Ben de ayni durumdayim, yaz tatilini bekliyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…