Hoşbulduk canımın taaaa içisi...
Paşalarımla aşk yaşadım yine yetmiyor tabii hep beraber olmak istiyorum ama olmuyor işte..
Histeroskopim çok güzel geçti sorun yaşamadım her şey yolunda şükür inşallah sonu da güzel olur
inşallahhhhhh sonu bebişli olsun tatlımmmmmKızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
slm bende bursadayım tüp bebek mı yaptırıyorsunuz ben istanbulda bır doktora gidiş geliş yapıyorumgünaydınlaaaarrrr
bursanın bi ilçesinde oturuyorum ben ve bursa 45 dk mesafede... tabi normal şartlardadün 4 saatte ulaştım hastaneye.... reglin ikinci günü gelin dediler sabah kalkıp havanın durumunu görünce yarın gelsem diye aradım, olmaz bugün mutlaka gelmeye çalışın dediler....... kabus gibiydi. durduk... bildiğiniz durduk. önümüzü göremiyoruz arkamız dolu.... İstanbul-izmir yolu var ya hani meşhur geçen kardan.... o yoldan gitmemiz gerek başka yol yok çünkü. 9:30 daki randevuma 13:35 te gittim kan testlerimi verdim. sonrasında ise ilaç dozlarımı alıp eve döndük; 1 saatte
mikrodoz deniyoruz bu defa da....
lucrini sulandırdı 3 su ilave etti... sabah akşam 10 ünite kullanıcam. reglin ikinci günü başlayarak...
femara diye bi hap var sabah akşam 1 er tane
menogon 2toz 1 su günde 1 kez
puregon gün de 1 kez
ve haftaya pazartesi kontrol... şimdilik bu kadar..
ooohhh be sonunda.... e bi dön artık..... napıyosun nasılsın
inşallahhhhhh sonu bebişli olsun tatlımmmmm
hadi bakalım tedavin su gibi geçsin, senide sonunda sağlıklı bir evlada kavuştursun... bol bol ve kaliteli yumurtaların embriyoların olsun inşallah...günaydınlaaaarrrr
bursanın bi ilçesinde oturuyorum ben ve bursa 45 dk mesafede... tabi normal şartlardadün 4 saatte ulaştım hastaneye.... reglin ikinci günü gelin dediler sabah kalkıp havanın durumunu görünce yarın gelsem diye aradım, olmaz bugün mutlaka gelmeye çalışın dediler....... kabus gibiydi. durduk... bildiğiniz durduk. önümüzü göremiyoruz arkamız dolu.... İstanbul-izmir yolu var ya hani meşhur geçen kardan.... o yoldan gitmemiz gerek başka yol yok çünkü. 9:30 daki randevuma 13:35 te gittim kan testlerimi verdim. sonrasında ise ilaç dozlarımı alıp eve döndük; 1 saatte
lucrini sulandırdı 3 su ilave etti... sabah akşam 10 ünite kullanıcam. reglin ikinci günü başlayarak...
puregon gün de 1 kez
ilk tedavimde benimde sağ tarafım tedaviye iğneye hiç cevap vermedi.toplanan 2 yumurtamda soldandı.Herkese merhaba..bugun tedavimin 3.gunu kontrole gittik. .henuz yumurtalar ayni daha gelismemisler..cumartesi bi daha kontrol var. Sol tarafta 4.5 yumurta var.sagda kistlerden dolayi yumurta gorunmuyormus..bakalim hayirlisi..anlayacaginiz yumurta sikintisi olacak gibi bizde..nolur dualarinizi eksik etmeyin. Allahim hepimizin dualarini kabul eylesin..
Allah razi olsun..insallah senin de martta baslayacak tedavinle bebisine kavusursun..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli cocuklar nasip eylesinilk tedavimde benimde sağ tarafım tedaviye iğneye hiç cevap vermedi.toplanan 2 yumurtamda soldandı.
Allah yardımcın olsun...hepsi aynı anda büyüyüp gelişsin can kan olsun inşallahhh
tedavin benim ilk tedavime benziyor canım ilk zor başlamış tedavin bundan sonrası kolaycacık bitergünaydınlaaaarrrr
puregon gün de 1 kez
canım benim hepimiz tek yumurta tek spermiz.bunu transferde dr.uma söylediğimde çok hoşuna gitmişti. çok şükür tabii...Allah bu defa size bağışlasın.dua edicemm
canım transferin hayırlı olsun, güzel haberlerin gelsin.
cnm inşlh bebeğin sana sımsıkı tutunur cnm tek olsun senin olsun önemli olan bu...
Çok sağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun, inşallah bu sefer olur, benimde yüzüm güler..
Tedavin hayırlı olsun canım benim, inşallah bu son tedavilerimiz olur bebeklerimize kavuşuruz. Benim hastanede o tarafta biliyorsun, sabah kolay gittim ama dönüşte felaket kar vardı, odamda yatarken camdan seyretmesi güzeldi :) ama dönüşte Allahtan çok zorlanmadım, metro ile döndüm yollar açıktı ama bugün çok daha fena hava, iğneye gideceğim sağlık ocağına inşallah düşmem..günaydınlaaaarrrr
puregon gün de 1 kez
günaydın canım çok güzel haberler hayırlısı ile inşallah son tedavin olurGüüüüüüüüünnnnnnnaaaaaaayyyyyyydddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evime döndüm...
Sizi çooooook özlemişimmmm...
Bir sürü iş birikmiş forumla ilgilenmem lazım..
Bir yandan da evin işleri derken sizinleyim ama artık...
Herkes nasıl neler oldu merak ediyorum...
Ben bugün tek vurumluk Lucrin kullanacağım yani bir kez vurup adet olacağım günü bekleyeceğim..
Yumurtalıkları baskılayacaz buz bebeklerimin tedavisi için..
Martın ortalarında buz bebeklerimi alacağım inşallah
Gerçekten bu işler nasip kısmet işleri canım, benimde ilk denememde 5. gün çok iyi embriyom vardı, hatta doktor şöyle bir laf etmişti, günün en şanslısı, o gün transferi olanların içinde en iyisiymişti. Tahminen 8-10 kişi vardık. Ama tutmadı, sonraki denememde ise kalitesi çok kötüydü, şimdiki denememde ise orta kaliteli konuldu. Bunların hepsi teferruat rabbim yeterki ol desin, onun herşeye gücü yeter...merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...
slm sizdemı bursada oturuyorsunuz burda hangı doktora gitttiğinizi öğrenebilir miyimGerçekten bu işler nasip kısmet işleri canım, benimde ilk denememde 5. gün çok iyi embriyom vardı, hatta doktor şöyle bir laf etmişti, günün en şanslısı, o gün transferi olanların içinde en iyisiymişti. Tahminen 8-10 kişi vardık. Ama tutmadı, sonraki denememde ise kalitesi çok kötüydü, şimdiki denememde ise orta kaliteli konuldu. Bunların hepsi teferruat rabbim yeterki ol desin, onun herşeye gücü yeter...
Bu arada sana tavsiyem histereskopi olman, eğerki olmadıysan, rahimde bir sıkıntı varmı yokmu belli olur..
Merhaba evet Bursada oturuyorum Acıbadem de yaptırdım canım, orada ilk tüp denemem, dün transferim oldu. Sen başladınmı peki tedaviye?slm sizdemı bursada oturuyorsunuz burda hangı doktora gitttiğinizi öğrenebilir miyim
canım hayırlısı olsun dualarımız seninle ve tüm transfer olan arkadaşlarımızla güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..
canım hayırlısı olsun burada 5. gün transferi olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var sen içini ferah tut ve rabbime dua et o ol derse her şey olur güzel haberlerini bekliyoruzkızlar selamlar. ben şu an 6. denememin test günü bekleme aşamasındayım.
5. gün transferi olanlar için kalitelerin nasıl olduğunu söylediler mi? Kaç tane hangi kalite transfer edildi ve sonuç ne oldu?
selam arkadaşım. bende bursa acıbademde yaptırdım. 5.gün embriyosu koydular bana. 2.kaliteymiş. 2 tane koydular dondurmayada kalmadı. doktorum kalitesi iyi dedi ama tedirginim açıkçası. verilen kağıtta grade2 3bc yazıyo. benimki orta kalite mi kötü mü anlamadım. sana verilen kağıtta ne yazıyo? hakkımızda hayırlısı. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür hepimize çifter çifter nasip eder inşallahGerçekten bu işler nasip kısmet işleri canım, benimde ilk denememde 5. gün çok iyi embriyom vardı, hatta doktor şöyle bir laf etmişti, günün en şanslısı, o gün transferi olanların içinde en iyisiymişti. Tahminen 8-10 kişi vardık. Ama tutmadı, sonraki denememde ise kalitesi çok kötüydü, şimdiki denememde ise orta kaliteli konuldu. Bunların hepsi teferruat rabbim yeterki ol desin, onun herşeye gücü yeter...
Bu arada sana tavsiyem histereskopi olman, eğerki olmadıysan, rahimde bir sıkıntı varmı yokmu belli olur..
tedavin hayırlısı olsun canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün dualarımızı boş çeviresin...Herkese merhaba..bugun tedavimin 3.gunu kontrole gittik. .henuz yumurtalar ayni daha gelismemisler..cumartesi bi daha kontrol var. Sol tarafta 4.5 yumurta var.sagda kistlerden dolayi yumurta gorunmuyormus..bakalim hayirlisi..anlayacaginiz yumurta sikintisi olacak gibi bizde..nolur dualarinizi eksik etmeyin. Allahim hepimizin dualarini kabul eylesin..
evet tüp bebek yaptırıyorum. üçüncü tedavim. jimerdeyim ben suat hazer doktorum.slm bende bursadayım tüp bebek mı yaptırıyorsunuz ben istanbulda bır doktora gidiş geliş yapıyorum
amin canım sağol.... inşallahhh sende isteyen herkes de tez vakitte hayırlısıyla evlatlarına kavuşurrr...hadi bakalım tedavin su gibi geçsin, senide sonunda sağlıklı bir evlada kavuştursun... bol bol ve kaliteli yumurtaların embriyoların olsun inşallah...
benimde uzun protokol bu sefer.iğneler bantlar.ama daha değil mart 2'sinde başlıycam...
inşallah canım.... sen neler yapıyosun... evet senin ilk tedavi mesajlarını gördüm mikrodoz ile ilgili arama yaparken :)tedavin benim ilk tedavime benziyor canım ilk zor başlamış tedavin bundan sonrası kolaycacık biter
sonucu bebek olur inşallah canım
ay inşallah canım ya.... dün çok zor geldik burdan ama bursanın içi açıktı, bugün merkezde de yollar kapalıymış. yeğenim hamile bugün muayenesi vardı gitmiyor. sen de aman dikkat et.... sabah sağlık ocağına gittim bende bi kavga kopardım geldim. benim aile hekimimin bugün köy ziyaret günüymüş ve onun hastasına başkası iğne vuramazmış... nası yani dedim devlette devamlılık esastır. yok o drun hastası olmasam başkasının hastası olsam yaparmış. ama dedim bu iğneyi o dr yazmadı ki iğne yaptırmaya geldim sadece, yapsanız nolur. olmazmış.... devlet hastanesinin aciline gidecekmişim.. bu havada nası gidiyim ben dedim, geri zekalı eblek hemşire bozuntusu burdan çıkıyosunuz sağa dönüyosunuz diye bi de dalga geçmeye kalktı.... tamam dedim bu işi bimer çözer öyleyse.... insanlık namına bi şey istedim sizdende, inşallah kayar düşer k*çını kırar iğne yaptıracak adam bulamazsın dedim çıktım..Tedavin hayırlı olsun canım benim, inşallah bu son tedavilerimiz olur bebeklerimize kavuşuruz. Benim hastanede o tarafta biliyorsun, sabah kolay gittim ama dönüşte felaket kar vardı, odamda yatarken camdan seyretmesi güzeldi :) ama dönüşte Allahtan çok zorlanmadım, metro ile döndüm yollar açıktı ama bugün çok daha fena hava, iğneye gideceğim sağlık ocağına inşallah düşmem..
İnşallah canım, hayırlı olsun. Benim 3. gün embriyosu galiba, iki tane yumurtam çıktı sadece teki döllendi, o yüzden fazla bekletmediler , öncekiler 5. gün transferimdi. Benim kağıtta grade 2(4-0ue) yazıyor,,,araştırdım grade1ve 2 olanlar iyi embriyolarmış,inşallah ikimizn kide tutar canım. Test günün ne zaman?selam arkadaşım. bende bursa acıbademde yaptırdım. 5.gün embriyosu koydular bana. 2.kaliteymiş. 2 tane koydular dondurmayada kalmadı. doktorum kalitesi iyi dedi ama tedirginim açıkçası. verilen kağıtta grade2 3bc yazıyo. benimki orta kalite mi kötü mü anlamadım. sana verilen kağıtta ne yazıyo? hakkımızda hayırlısı. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür hepimize çifter çifter nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?