2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elhamdullah cok sukur maşallah supanallah sılık cıgı cıktı cok az bellı oluyoo ama pozıtıfmıdır 6. gunum bugun
canımmmmmm gözün aydın idrarda az silik çıksa dahi seni umutlandırmak istemiyorum ama kesin hamilesin çünkü hcg idrara en son geçer derler demekki seninki tutmuş canım tek mi çift mi transfer edilmişti bu arada maşallah allahım kandada güzel bir değer çıkarak yüzünü güldürsün

ama hıc blıertım yok sadece llerım ayaklarım buz gıbı tek korkum gene kaybetmek 06000 doluk ıgne kullanıyom bıde aspırın dou ıyımı deglmı emın degılım cok korkuyom

tek tırasnver ama hemsıre yınde ıkız olabılır dedı bıtanem ınşallah cok agladım yemınle allahım ısteyen herkeze nasıp etsım valla bılla hemen 10 rekat sukur nama kıldım ve hepınıze dua ettım yuklıyımı resmı

canım beni bile duygulandırdın sanki kendi haberimi almışgibi sevindim kendine dikkat et boll bolll dinlen yorma

Ne saçmalık aile hekimiyle ne alakası var, hay Allah ne ypatın peki canım, özel klinik felan varmı, bende az durup gideyim diyorum ben hep iğneye gidiyorum inşallah banada kıllık çıkartmazlar öyle, şikayet et tabi, hadlerini bilsinler..

inşallah sımsıkı tutunurlar canım. bugün 5.günü transferimin. test günüm 26 şubat. seninki ne zaman ? bi belirtin var mı? transterden sonra progestan iğne vermişlerdi 5 tane. dün sonuncusunu vurunamadım. o kadar ağrıdıki kalçalarım. şiştiler. yatamadım oturamadım. dün aradım hemşireleri jele geçmek istiyorum dedim.tamam dediler. jel de iğneyle aynı etkiye sahiptir umarım..

tlf bozuk net cekemdım ama zaten cok yakından bakınca bellı olıyor kızlar allahım ısteyen herkee rabbım aratmadan nasıl eylesın hepınıze ınsallah saglıkla kucagıma kucagımıza almak nasıp olsun tekrar acısını yaşayıp kaybetmım

hiç önemli değil canım senin görmen daha o heyecanı yaşaman daha önemli rabbim ilk önce doktorundan güzel haneri duymanı daha sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hiç önemli değil canım senin görmen daha o heyecanı yaşaman daha önemli rabbim ilk önce doktorundan güzel haneri duymanı daha sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amınnn canımmm ınşallah daha 2 gun once yaptıgımda tek cızgıydı aglamıstım baya pazar gunu kantetı yaptırcam bıde carşamba gunu merkezde yaptırcam ınşallah pozıtıf cıkar darısı ısteyen herkee hepınıze ınşallah kucaklarımıza almak nasıp olsun gozlerım dolu dolu hala şoktayımm hıc belırtım yoktu kesın tutunmadı demiştım

kızlar merhaba,
ben 2 yıllık evlıyım benım yumurtlarada ve esımde sorun olammasına ragmen cocugumuz olmadı megerse 2 tupumde tıkalıymıs ctesi guu öğrendim çok üzüldüm doktor laparaskopi yapılması gerekşyor dedı ve üniv hastanesine yönlendirdiler doktor tutturdu oyle bı ameylıyat yok dıye cok canımı sıktı eger ameylıyat sonrası acılmazsa banada tüp bebek yolu görünüyor biraz kilom var şimdilik onu vermek için diyetteyim :) insallah her evlat isteyen akdın tez vakitte sağlıklı hayırlı evladını kucagına alır.. Aminn

Benim dün oldu transferim, test gününü 2 mart yazmışlar kağıda, henüz bir belirti yok, iğnenin ikincisini vurulacağım ama dün benimde popom ağrıdı devamlı, zor bir iğne, belirtiye gelince valla pek bir şey hissetmiyorum, eğilince felan hafif kasıklarımda ağrı hissettim o kadar, normalde şişkinlik ve gaz daha çok ilaçlardan dolayı oluyor. Özellikle jelden..
İnşallah pozitif haberlerimizi vermek nasip olur canım..

Merhaba...
Hoşgeldin tatlım..
Bence laparaskopi ve buna benzer işlemleri tüp bebek merkezlerinde yaptırmak daha doğru..
Oradaki doktorlar bu konuda daha tecrübeliler..
İyi bir doktor seçmelisin rastgele birine gitme lütfen..

Hoşbulduk kuzum..
Ne durumdasın test günün ne zaman
bugun sılık ıcgıyı gordum bıtanem bı oncekı sayfada paylaştım test gunu 25 şubat ay ınşallah poztıfı gorurum hepımızı goruruz saglıkla kucagımıza almak nasıp olur bıdaha aynı acıyı yaşamam inşallah

ayyy ne diyosuunnn çoooook sevindimmmm çok hemen bakayım testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…