2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sende mi transfer oldun
İnşallahhhhhhh senden de güzel haberler alırım canım..

İnşallah canım..
Bu tedavimde ikiz annesi olacağım için bir daha bebek düşünmem gibi geliyor(yazan:aç tavuk, hayal mekanı:darı ambarı)
hoş geldin egunal rabbim gönlüne göre versin inşallah. inşallah isteyen herkese nasip etsin ikiz annesi olmayı. benim de dün opum vardı. 10 yumurtam işleme alınıyor bu akşam haber gelecek heyecanlıyım çok. dün hemşire beni opuya hazırlarken içime doğuyor senin ikizin olacak elimi neye atsam çift çift geliyor dedi Allahımmm sana da bana da hepimize inşallahhhhh

ben hala aglıyorum bıtanem ınan hala şoktayım esımde soku atlatamadı hala aglaya aglaya bı hal oldum

Ne olaylarla geldi kuzu ağla tabii ama abartma daha çok tadını çıkarma zamanı şimdi...
Endişelerin varmış okudum..
Hiiiçççç korkma canım sorun olmayacak her şey güzel gidecek kötüyü çağırma düşünüp..

İnşallah canım ikizin olsun hemşirenin dediği gibi...
Bu bekleme en heyecanlısı işte..
Kaçı döllendi,kaç tanesi devam ediyor,kaliteleri ne durumda derken ömründen ömür gidiyor insanın..
Hastaneden her aranışımda yüreğim ağzımda oluyordu o kadar da alışığım oysa ki..

tesekkur ederim hoşbuldum .. aslında benim kendi doktorum unıversıte hast yonlendirdi özel hastanelere pek güvenmiyorum dedi acılabılme olasılıgı varsa acmayabiliyorlar dedi benımde kafam allak bullak napıcam bilemedim

Döndüm artık lakin bu kez de net yüzünden iletişimimiz koptu..
Canım bu tedavin farklı ilerliyor ve çoook merak ediyorum nasıl olacak yumi durumu ve tedavi akışı..
Bana mantıklı geliyor..

Bu çok ön yargılı bir bakış açısı olur ama..
Üniversite hastanesinde iyi bir doktor varsa tabi ki hem maddi açıdan hem de aklında bir soru olmaması açısından daha iyi olur..Benim anlatmak istediğim şu bu tür işlemler iyi ellerde yapılmazsa başka hasarlara sebep olabilir.Örneğin yumurta rezervi etkilenebilir.Bir kaç doktorla görüşüp sonra karar verebilirsin..

haklısın bende oyle dusunuyorum buyuk ıhtımal ıstanbulda ıyı bır hastenede yaptırıcam yanı benım unıverste hast doktor pek ıcıme sınmedı bırde arastırdım mahkemelıkmıs cogu dolandırıcılıktsan

aynennn dondurulmuş tedavimde transfer günü arayıp ta gelmeyin sağlıklı çözünmediler dediler ya şimdi de arayıp döllenen yok gelişen yok dicekler diye çok korkuyorum çokkk paranoyak oldum resmen

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elhamdullah cok sukur maşallah supanallah sılık cıgı cıktı cok az bellı oluyoo ama pozıtıfmıdır 6. gunum bugun
Cok sukur.insallah kan testinde de pozitifi görürsün cnm.simdi ben de o kadar cok sevindim ve duygulandim ki sanki benim testimin sonucu gibi.superrrrr yaa

ben hala aglıyorum bıtanem ınan hala şoktayım esımde soku atlatamadı hala aglaya aglaya bı hal oldum
mrb cnm hatırladın mı bilmem 1 senedir girmiyodum 707 ya varis topiğinde beraberdik cok sevindim biliyo musun bende hamileyim cok mutluyum senide gördüm gecen sene birbirimize dua ediyoduk şükür rabbime

İstanbul da bunun için gidebileceğin yerler çok..
Tavsiyem aklında soru işareti olmaması açısından isim yapmış tüp bebek merkezleriyle görüşmen..
Buralarda açılacak tüplerin varsa açılır kimse seni tüp yapmak için tüplerin açılmıyor diye kandırmaz..
Bir arkadaşımız vardı onunla özel hayatımda da görüşüyorum kendisine tüplerinde sorun var açmayı deneyeceğiz açılmazsa alacağız dediler.Laparaskopi oldu ve tüpleri alınmadı açıldı..Ancak eşinde de sperm sorunu olduğundan doğal yolla denemek bize zaman kaybettirir dediler ve kendileri tüp bebek yapma kararı aldılar..Tedavilerinden şimdi kızları var neredeyse 1 yaşına girecek..

mrb cnm hatırladın mı bilmem 1 senedir girmiyodum 707 ya varis topiğinde beraberdik cok sevindim biliyo musun bende hamileyim cok mutluyum senide gördüm gecen sene birbirimize dua ediyoduk şükür rabbime
Çok tebrik ederim..
Sağlıklı gebelik ve kolay doğum diliyorum..

aynennn dondurulmuş tedavimde transfer günü arayıp ta gelmeyin sağlıklı çözünmediler dediler ya şimdi de arayıp döllenen yok gelişen yok dicekler diye çok korkuyorum çokkk paranoyak oldum resmen
Aman Allah korusun geçmişin travmaları peşimizi bırakmadığından yeni tedaviye de önce olumsuz gözle bakıyoruz...

oyyy yerim ben o çift çizgiyi belirten kuzuyuu maşallah..
sağlıklı bir gebelik diliyorum canım..
kaç embriyo kondu?
tek embro koyuldu bıtanem ama dk dedkı ıızde olabılır 12 embrodan gerıye 4 tane kaldı hepsı bozuldu 8 cozduler bıtane besıncı gune geldı otekılerıde deıler 6. gune kadar takıp etcaz haberde vermedıler bız bı aradıkkı hespsı bozulmus bıde tıransver gunu hepsı cok ıyı dedıler ama ınşallah hepınıze du ettım sukur namazı kıldım allahım arkadaslarınımın dopınkdekılre nasıp eyle dedım ınşallah allahım hepımıın yuunu guldursun kandada pozıtıfı nasıp etsın

masallah cok saol ccanım hemencık umut oldunuz bana :):) ben malatyada yasıyorum tup bebek merkezı var ama cokta guvenılır gelmıyor bana pekı sızzlerın onerecegı bır hastane varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…