oyyy yerim ben o çift çizgiyi belirten kuzuyuu maşallah..
ben hala aglıyorum bıtanem ınan hala şoktayım esımde soku atlatamadı hala aglaya aglaya bı hal oldumayyy ne diyosuunnn çoooook sevindimmmm çok hemen bakayım testine
Benim dün oldu transferim, test gününü 2 mart yazmışlar kağıda, henüz bir belirti yok, iğnenin ikincisini vurulacağım ama dün benimde popom ağrıdı devamlı, zor bir iğne, belirtiye gelince valla pek bir şey hissetmiyorum, eğilince felan hafif kasıklarımda ağrı hissettim o kadar, normalde şişkinlik ve gaz daha çok ilaçlardan dolayı oluyor. Özellikle jelden..
İnşallah pozitif haberlerimizi vermek nasip olur canım..
hoş geldin egunal rabbim gönlüne göre versin inşallah. inşallah isteyen herkese nasip etsin ikiz annesi olmayı. benim de dün opum vardı. 10 yumurtam işleme alınıyor bu akşam haber gelecek heyecanlıyım çok. dün hemşire beni opuya hazırlarken içime doğuyor senin ikizin olacak elimi neye atsam çift çift geliyor dedi Allahımmm sana da bana da hepimize inşallahhhhhİnşallah canım..
Bu tedavimde ikiz annesi olacağım için bir daha bebek düşünmem gibi geliyor(yazan:aç tavuk, hayal mekanı:darı ambarı )
ben hala aglıyorum bıtanem ınan hala şoktayım esımde soku atlatamadı hala aglaya aglaya bı hal oldum
hoş geldin egunal rabbim gönlüne göre versin inşallah. inşallah isteyen herkese nasip etsin ikiz annesi olmayı. benim de dün opum vardı. 10 yumurtam işleme alınıyor bu akşam haber gelecek heyecanlıyım çok. dün hemşire beni opuya hazırlarken içime doğuyor senin ikizin olacak elimi neye atsam çift çift geliyor dedi Allahımmm sana da bana da hepimize inşallahhhhh
tesekkur ederim hoşbuldum .. aslında benim kendi doktorum unıversıte hast yonlendirdi özel hastanelere pek güvenmiyorum dedi acılabılme olasılıgı varsa acmayabiliyorlar dedi benımde kafam allak bullak napıcam bilemedimMerhaba...
Hoşgeldin tatlım..
Bence laparaskopi ve buna benzer işlemleri tüp bebek merkezlerinde yaptırmak daha doğru..
Oradaki doktorlar bu konuda daha tecrübeliler..
İyi bir doktor seçmelisin rastgele birine gitme lütfen..
günaydınlaaaarrrr
bursanın bi ilçesinde oturuyorum ben ve bursa 45 dk mesafede... tabi normal şartlardadün 4 saatte ulaştım hastaneye.... reglin ikinci günü gelin dediler sabah kalkıp havanın durumunu görünce yarın gelsem diye aradım, olmaz bugün mutlaka gelmeye çalışın dediler....... kabus gibiydi. durduk... bildiğiniz durduk. önümüzü göremiyoruz arkamız dolu.... İstanbul-izmir yolu var ya hani meşhur geçen kardan.... o yoldan gitmemiz gerek başka yol yok çünkü. 9:30 daki randevuma 13:35 te gittim kan testlerimi verdim. sonrasında ise ilaç dozlarımı alıp eve döndük; 1 saatte
mikrodoz deniyoruz bu defa da....
lucrini sulandırdı 3 su ilave etti... sabah akşam 10 ünite kullanıcam. reglin ikinci günü başlayarak...
femara diye bi hap var sabah akşam 1 er tane
menogon 2toz 1 su günde 1 kez
puregon gün de 1 kez
ve haftaya pazartesi kontrol... şimdilik bu kadar..
ooohhh be sonunda.... e bi dön artık..... napıyosun nasılsın
inşallahhhhhh sonu bebişli olsun tatlımmmmm
tesekkur ederim hoşbuldum .. aslında benim kendi doktorum unıversıte hast yonlendirdi özel hastanelere pek güvenmiyorum dedi acılabılme olasılıgı varsa acmayabiliyorlar dedi benımde kafam allak bullak napıcam bilemedim
haklısın bende oyle dusunuyorumBu çok ön yargılı bir bakış açısı olur ama..
Üniversite hastanesinde iyi bir doktor varsa tabi ki hem maddi açıdan hem de aklında bir soru olmaması açısından daha iyi olur..Benim anlatmak istediğim şu bu tür işlemler iyi ellerde yapılmazsa başka hasarlara sebep olabilir.Örneğin yumurta rezervi etkilenebilir.Bir kaç doktorla görüşüp sonra karar verebilirsin..
aynennn dondurulmuş tedavimde transfer günü arayıp ta gelmeyin sağlıklı çözünmediler dediler ya şimdi de arayıp döllenen yok gelişen yok dicekler diye çok korkuyorum çokkk paranoyak oldum resmenİnşallah canım ikizin olsun hemşirenin dediği gibi...
Bu bekleme en heyecanlısı işte..
Kaçı döllendi,kaç tanesi devam ediyor,kaliteleri ne durumda derken ömründen ömür gidiyor insanın..
Hastaneden her aranışımda yüreğim ağzımda oluyordu o kadar da alışığım oysa ki..
Cok sukur.insallah kan testinde de pozitifi görürsün cnm.simdi ben de o kadar cok sevindim ve duygulandim ki sanki benim testimin sonucu gibi.superrrrr yaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elhamdullah cok sukur maşallah supanallah sılık cıgı cıktı cok az bellı oluyoo ama pozıtıfmıdır 6. gunum bugun
mrb cnm hatırladın mı bilmem 1 senedir girmiyodum 707 ya varis topiğinde beraberdik cok sevindim biliyo musun bende hamileyim cok mutluyum senide gördüm gecen sene birbirimize dua ediyoduk şükür rabbimeben hala aglıyorum bıtanem ınan hala şoktayım esımde soku atlatamadı hala aglaya aglaya bı hal oldum
haklısın bende oyle dusunuyorumbuyuk ıhtımal ıstanbulda ıyı bır hastenede yaptırıcam yanı benım unıverste hast doktor pek ıcıme sınmedı bırde arastırdım mahkemelıkmıs cogu dolandırıcılıktsan
Çok tebrik ederim..mrb cnm hatırladın mı bilmem 1 senedir girmiyodum 707 ya varis topiğinde beraberdik cok sevindim biliyo musun bende hamileyim cok mutluyum senide gördüm gecen sene birbirimize dua ediyoduk şükür rabbime
Aman Allah korusun geçmişin travmaları peşimizi bırakmadığından yeni tedaviye de önce olumsuz gözle bakıyoruz...aynennn dondurulmuş tedavimde transfer günü arayıp ta gelmeyin sağlıklı çözünmediler dediler ya şimdi de arayıp döllenen yok gelişen yok dicekler diye çok korkuyorum çokkk paranoyak oldum resmen
cok tesekkür ederim dualara ve iyi dileklere iğtiyacım var umarım bu sefer sag salim alırım kucagımaÇok tebrik ederim..
Sağlıklı gebelik ve kolay doğum diliyorum..
tek embro koyuldu bıtanem ama dk dedkı ıızde olabılır 12 embrodan gerıye 4 tane kaldı hepsı bozuldu 8 cozduler bıtane besıncı gune geldı otekılerıde deıler 6. gune kadar takıp etcaz haberde vermedıler bız bı aradıkkı hespsı bozulmus bıde tıransver gunu hepsı cok ıyı dedıler ama ınşallah hepınıze du ettım sukur namazı kıldım allahım arkadaslarınımın dopınkdekılre nasıp eyle dedım ınşallah allahım hepımıın yuunu guldursun kandada pozıtıfı nasıp etsınoyyy yerim ben o çift çizgiyi belirten kuzuyuu maşallah..
sağlıklı bir gebelik diliyorum canım..
kaç embriyo kondu?
masallah cok saol ccanım hemencık umut oldunuz bana :):) ben malatyada yasıyorum tup bebek merkezı var ama cokta guvenılır gelmıyor banaİstanbul da bunun için gidebileceğin yerler çok..
Tavsiyem aklında soru işareti olmaması açısından isim yapmış tüp bebek merkezleriyle görüşmen..
Buralarda açılacak tüplerin varsa açılır kimse seni tüp yapmak için tüplerin açılmıyor diye kandırmaz..
Bir arkadaşımız vardı onunla özel hayatımda da görüşüyorum kendisine tüplerinde sorun var açmayı deneyeceğiz açılmazsa alacağız dediler.Laparaskopi oldu ve tüpleri alınmadı açıldı..Ancak eşinde de sperm sorunu olduğundan doğal yolla denemek bize zaman kaybettirir dediler ve kendileri tüp bebek yapma kararı aldılar..Tedavilerinden şimdi kızları var neredeyse 1 yaşına girecek..
mrb cnm hatırladın mı bilmem 1 senedir girmiyodum 707 ya varis topiğinde beraberdik cok sevindim biliyo musun bende hamileyim cok mutluyum senide gördüm gecen sene birbirimize dua ediyoduk şükür rabbime[/QUOTE hatırladım canım nasılsın maşallah sende hamılesın allaha sukur canım allah razı olsun rabbım hepımıın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah amınn ecmaınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?