2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cok sukur.insallah kan testinde de pozitifi görürsün cnm.simdi ben de o kadar cok sevindim ve duygulandim ki sanki benim testimin sonucu gibi.superrrrr yaa
allah razı olsun bıtanem ınanı hepınıze dua ettım bızelrı bızle ıyı anlarız ben hala şoktayım cok agladım allahım hepımızın yuzunu guldursun inşallah cok sagol

gittim özelde yaptırdım ama yarın ağızlarından burunlarında getircem....

masallah cok saol ccanım hemencık umut oldunuz bana :):) ben malatyada yasıyorum tup bebek merkezı var ama cokta guvenılır gelmıyor bana pekı sızzlerın onerecegı bır hastane varmı

Canım zaten bu büyük merkezler belli..
Ben sana kendi hastanemi öneririm Acıbadem Prof.Dr.Bülent Tıraş...

Canım zaten bu büyük merkezler belli..
Ben sana kendi hastanemi öneririm Acıbadem Prof.Dr.Bülent Tıraş...
evet bılıyorum Bulent beyı yanı duymustum ben sımdıden arastırayıp arayıp sorayım bakalım ne dıyecekler cok cok saol :)

Evet canım yakında gün saymaya başlayacağım bende...
Hem doktoruma hem ekibine çok güveniyorum tabi ki nasip diye bir şey var olmayabilir de ama en azından elimizden geleni yaptık bundan başka bir şey yapılamazdı diyeceğim..
Kuzu şişirdi iyice seni aman patlama annesi az kaldı çıkacak zaten
Rabbim kolay doğum nasip etsin canım normal doğurma cesaretinden dolayıda tebrik ediyorum seni..

allah razı olsun canım evet ınaın tedavıye basladıgım gunden vberı ya negatıf olursa yada pıztıf olurda yıne kaybedersem dıye cok koktum hele bugun sılık cıgıyı gorunce kaybettıgım bebegım geldı aklıma allhım nolur aynı acıyı yastama kımseye ıclerındede bana dedım bende agr pıhtılaşma var oyuzden cok kokruyorum canım

Canım geçmiş olsun. Histereskopi çok iyi geçmiş maşallah.

Benim de transferim oldu. 28 şubat test günüm.

Evet canım her şey maşallah çok güzel gidiyor..
Az kalmış test gününe yumilerin durumu ne oldu? Kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler..
Biraz anlatsana..
Bir de listeye beni ekle diye yazdığını hatırlıyorum ama ekleyemeden kaybettim o mesajın yerini..
Tekrar yazarsan çok sevinirim..

canım transferin oldumu..

Hayır canım transferim Mart ayının ortalarında..

canım hadi inşallah bu sefer tedavin harika geçer
martta da kavuşacaksın bebişlerine hadi hayırlısı

İnşallah canım...
Az kaldı...

maşşalah cok kalmıs yavrularına kavusmaya ınşallah herşey boyle mukemmel devam eder ve pozıtıfı gourursun ınşallah allahım guldursun hepımızı yuzunu yoklugun cok bellı oluyordu valla

allah razı olsun bıtanem ınanı hepınıze dua ettım bızelrı bızle ıyı anlarız ben hala şoktayım cok agladım allahım hepımızın yuzunu guldursun inşallah cok sagol
canımmm benimmm Allah tamamına erdirsin çok çok çok sevindim,değerlerin katlanarak artsın, bebişin sımsıkı ttunsun sana inşallahhh,maşallah 6. gün pozitifi gördün,farısı cümle isteyenin başına olsun...

aminnn canım allah bınkere razı olsun ınsallah darısı ısteyen herkezın basına olsun dılerım hepımız pozıtıfı gorelım kandada ıdrardada ınşallah saglıkla kucagımıza almak nasıl olsun 4. gunde yapmıstım cok aglamıstım tek cıgıydı ama bugun cok az bellı sılık cızgı kan testını test gununde yaptırım dıyorum ıcım rahat etsın tm emın olayım hıc bır belıtımde yok sadece elım ayagım buz gıbı oyuzden cok umutsuzdum allah sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın inşallah

kıyamam annesi minnacık daha o, nasıl belirti versin, sen az daha bekle ben burdayım diyecek belirtide verecek inşallah :)

kıyamam annesi minnacık daha o, nasıl belirti versin, sen az daha bekle ben burdayım diyecek belirtide verecek inşallah :)
aminn canım ınşallah sımdılık hep uzanıyom arada yuruyus yapıyom ıgneye gıdıyorum jel ıcınde yuruyus yapılması lazımmıs

aminn canım ınşallah sımdılık hep uzanıyom arada yuruyus yapıyom ıgneye gıdıyorum jel ıcınde yuruyus yapılması lazımmıs
evet tatlım jel in dağılması için dediğin gibi yürüyüş yapılmalıymış,herşeyi yavaştan yap, çokta iş yapma hatta hiç iş yapma.malum tutunma zamanları annesi :)

evet tatlım jel in dağılması için dediğin gibi yürüyüş yapılmalıymış,herşeyi yavaştan yap, çokta iş yapma hatta hiç iş yapma.malum tutunma zamanları annesi :)
butun işi eşim yapıyo ısten gelıyo evı toluyo yemek hazırlıyo bılasık makınesını doldurup bosaltıyo o bakıyo işlere artık

Sende mi transfer oldun
İnşallahhhhhhh senden de güzel haberler alırım canım..
İnşallah canım sağolasın, 2 olgun yumurtam çıktı, sadece teki döllendi, grade2 yazıyor...pazartesi opu oldu, çarşamba sabahı transferim oldu, şimdi 2. gün embriyosumu yoksa 3. günmü bilemedim. Öncekiler 5. gündü bu erken konuldu, inşallah bu sefer olur canım ya...
sen ne aşamadasın, yazılarını takip etmeye çalışıyorum en son histereskopi olmuştun, transfer ne zaman?

OTE="bulutefe, post: 39516191, member: 465698"][/QUOTE]
Cok şükür cnm iyiyim sizlerin bebek haberleriyle dahada mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin buda benim minisin geliş haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…