allah razı olsun bıtanem ınanı hepınıze dua ettım bızelrı bızle ıyı anlarız ben hala şoktayım cok agladım allahım hepımızın yuzunu guldursun inşallah cok sagolCok sukur.insallah kan testinde de pozitifi görürsün cnm.simdi ben de o kadar cok sevindim ve duygulandim ki sanki benim testimin sonucu gibi.superrrrr yaa
gittim özelde yaptırdım ama yarın ağızlarından burunlarında getircem....Ne saçmalık aile hekimiyle ne alakası var, hay Allah ne ypatın peki canım, özel klinik felan varmı, bende az durup gideyim diyorum ben hep iğneye gidiyorum inşallah banada kıllık çıkartmazlar öyle, şikayet et tabi, hadlerini bilsinler..
masallah cok saol ccanım hemencık umut oldunuz bana :):) ben malatyada yasıyorum tup bebek merkezı var ama cokta guvenılır gelmıyor banapekı sızzlerın onerecegı bır hastane varmı
evet bılıyorum Bulent beyı yanı duymustum ben sımdıden arastırayıp arayıp sorayım bakalım ne dıyecekler cok cok saol :)Canım zaten bu büyük merkezler belli..
Ben sana kendi hastanemi öneririm Acıbadem Prof.Dr.Bülent Tıraş...
Forumda Bülent Hocaya ayrılmış bir bölüm var..Soru cevap şeklinde istersen aklına takılanları ona sorabilirsin konu açarak..evet bılıyorum Bulent beyı yanı duymustum ben sımdıden arastırayıp arayıp sorayım bakalım ne dıyecekler cok cok saol :)
canım bir dene bence duanı okuyarak :) inşallah allahın izni ile bebişinin kendiliğinden gelmesine faydası olur:)
canım maşallah :) önünü görmeye başladın :) az kaldı demek senin için de gün saymamıza :) allahım yardımcın olsun canım :) böyle rahat olman tedavine merkeze en önemlisi druna güvenmen önemli :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)
bana gelince büyütüyoruz bebişi :) az kaldı :) bazen patlayacağım sanıyorum :) bekliyorum kucağıma alacağım günü :) ne olur sağlıkla almamız için dua edin :) ptesi dra gideceğiz malum çatı kontrolü var :) normal mi sezaryen mi bakacak :) haber ederim sizeeeeee :)
Tbrkler cnm darisi hepimizin basina insallah
allah razı olsun canım amın darısı hepınızın basına hep duva edıcam hepınıze allah hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallahTbrkler cnm darisi hepimizin basina insallah
allah razı olsun canım evet ınaın tedavıye basladıgım gunden vberı ya negatıf olursa yada pıztıf olurda yıne kaybedersem dıye cok koktum hele bugun sılık cıgıyı gorunce kaybettıgım bebegım geldı aklıma allhım nolur aynı acıyı yastama kımseye ıclerındede bana dedım bende agr pıhtılaşma var oyuzden cok kokruyorum canımNe olaylarla geldi kuzu ağla tabii ama abartma daha çok tadını çıkarma zamanı şimdi...
Endişelerin varmış okudum..
Hiiiçççç korkma canım sorun olmayacak her şey güzel gidecek kötüyü çağırma düşünüp..
Canım geçmiş olsun. Histereskopi çok iyi geçmiş maşallah.
Benim de transferim oldu. 28 şubat test günüm.
canım transferin oldumu..
canım hadi inşallah bu sefer tedavin harika geçer
martta da kavuşacaksın bebişlerine hadi hayırlısı
maşşalah cok kalmıs yavrularına kavusmaya ınşallah herşey boyle mukemmel devam eder ve pozıtıfı gourursun ınşallah allahım guldursun hepımızı yuzunu yoklugun cok bellı oluyordu vallaEvet canım her şey maşallah çok güzel gidiyor..
Az kalmış test gününe yumilerin durumu ne oldu? Kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler..
Biraz anlatsana..
Bir de listeye beni ekle diye yazdığını hatırlıyorum ama ekleyemeden kaybettim o mesajın yerini..
Tekrar yazarsan çok sevinirim..
Hayır canım transferim Mart ayının ortalarında..
İnşallah canım...
Az kaldı...
canımmm benimmm Allah tamamına erdirsin çok çok çok sevindim,değerlerin katlanarak artsın, bebişin sımsıkı ttunsun sana inşallahhh,maşallah 6. gün pozitifi gördün,farısı cümle isteyenin başına olsun...allah razı olsun bıtanem ınanı hepınıze dua ettım bızelrı bızle ıyı anlarız ben hala şoktayım cok agladım allahım hepımızın yuzunu guldursun inşallah cok sagol
aminnn canım allah bınkere razı olsun ınsallah darısı ısteyen herkezın basına olsun dılerım hepımız pozıtıfı gorelım kandada ıdrardada ınşallah saglıkla kucagımıza almak nasıl olsun 4. gunde yapmıstım cok aglamıstım tek cıgıydı ama bugun cok az bellı sılık cızgı kan testını test gununde yaptırım dıyorum ıcım rahat etsın tm emın olayım hıc bır belıtımde yok sadece elım ayagım buz gıbı oyuzden cok umutsuzdum allah sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın inşallahcanımmm benimmm Allah tamamına erdirsin çok çok çok sevindim,değerlerin katlanarak artsın, bebişin sımsıkı ttunsun sana inşallahhh,maşallah 6. gün pozitifi gördün,farısı cümle isteyenin başına olsun...
kıyamam annesi minnacık daha o, nasıl belirti versin, sen az daha bekle ben burdayım diyecek belirtide verecek inşallah :)aminnn canım allah bınkere razı olsun ınsallah darısı ısteyen herkezın basına olsun dılerım hepımız pozıtıfı gorelım kandada ıdrardada ınşallah saglıkla kucagımıza almak nasıl olsun 4. gunde yapmıstım cok aglamıstım tek cıgıydı ama bugun cok az bellı sılık cızgı kan testını test gununde yaptırım dıyorum ıcım rahat etsın tm emın olayım hıc bır belıtımde yok sadece elım ayagım buz gıbı oyuzden cok umutsuzdum allah sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın inşallah
aminn canım ınşallah sımdılık hep uzanıyom arada yuruyus yapıyom ıgneye gıdıyorum jel ıcınde yuruyus yapılması lazımmıskıyamam annesi minnacık daha o, nasıl belirti versin, sen az daha bekle ben burdayım diyecek belirtide verecek inşallah :)
evet tatlım jel in dağılması için dediğin gibi yürüyüş yapılmalıymış,herşeyi yavaştan yap, çokta iş yapma hatta hiç iş yapma.malum tutunma zamanları annesi :)aminn canım ınşallah sımdılık hep uzanıyom arada yuruyus yapıyom ıgneye gıdıyorum jel ıcınde yuruyus yapılması lazımmıs
butun işi eşim yapıyo ısten gelıyo evı toluyo yemek hazırlıyo bılasık makınesını doldurup bosaltıyo o bakıyo işlere artıkevet tatlım jel in dağılması için dediğin gibi yürüyüş yapılmalıymış,herşeyi yavaştan yap, çokta iş yapma hatta hiç iş yapma.malum tutunma zamanları annesi :)
İnşallah canım sağolasın, 2 olgun yumurtam çıktı, sadece teki döllendi, grade2 yazıyor...pazartesi opu oldu, çarşamba sabahı transferim oldu, şimdi 2. gün embriyosumu yoksa 3. günmü bilemedim. Öncekiler 5. gündü bu erken konuldu, inşallah bu sefer olur canım ya...Sende mi transfer oldun
İnşallahhhhhhh senden de güzel haberler alırım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?