- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
transferin yapıldığı gün sayılmıyormuş canım benim, 2. gün embriyosu oluyorki annesinde gelişmesi daha iyidir deniyor.ben sorduğumda öyle demişlerdi çünküİnşallah canım sağolasın, 2 olgun yumurtam çıktı, sadece teki döllendi, grade2 yazıyor...pazartesi opu oldu, çarşamba sabahı transferim oldu, şimdi 2. gün embriyosumu yoksa 3. günmü bilemedim. Öncekiler 5. gündü bu erken konuldu, inşallah bu sefer olur canım ya...
sen ne aşamadasın, yazılarını takip etmeye çalışıyorum en son histereskopi olmuştun, transfer ne zaman?
Cok şükür cnm iyiyim sizlerin bebek haberleriyle dahada mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin buda benim minisin geliş haberiEki Görüntüle 1422989 [/QUOTE]OTE="bulutefe, post: 39516191, member: 465698"]
İnşallah canım sağolasın, öncekiler 5. güne gitsede tutmamıştı, bu tek olduğu için öyle yaptılar herhalde, hadi bakalım karnımda gelişimini tamamlar inşallah..transferin yapıldığı gün sayılmıyormuş canım benim, 2. gün embriyosu oluyorki annesinde gelişmesi daha iyidir deniyor.ben sorduğumda öyle demişlerdi çünkü
inşallahh olur
inşallah poztıfİnşallah canım sağolasın, öncekiler 5. güne gitsede tutmamıştı, bu tek olduğu için öyle yaptılar herhalde, hadi bakalım karnımda gelişimini tamamlar inşallah..
canım bugun test yaptım sılık cıgı cıktı arka sayfalarda resmı senınde 6. gun sılık cıkmıstı dımı allahım ınşallah pzotıf olur sımsıkı tutunur kan testını gununde yaptırcam bıtanem yıneALYA_DUA canım kaçıncı günün bugün. 26'sı doktora gidicem ben sende 25'i test yapacakmışsın sanırım hadi güzel haberlerini bekliyorum.
inşallah canım benim inşallah, tek ya kıymetli demişti dr. eee dondurulmuşumda yoktu.İnşallah canım sağolasın, öncekiler 5. güne gitsede tutmamıştı, bu tek olduğu için öyle yaptılar herhalde, hadi bakalım karnımda gelişimini tamamlar inşallah..
sağol canım inşallah, sende idrarda pozitfi görmüşsün, inşallah kandada görürsün devamı gelir canım..inşallah poztıfsonuc alır saglıkla kucagına alırsın canım sımsıkı tutunsun annesıne ınşallah
hersey kader kısmet canım maşallah sana sonuna kadar gıtmek nasıp olsun ınşallahYok cnm kendiliğinden yani normal yollarla oldu biraz islim vardı evle ilgili tamirat falan ben doktora pek gitmiypdum hep cekiniyodum en son ısrarlara dayanamadım gittim mantar var dedi bebek oluşumunu engelliyomus filtil ilaç falan verdi kullandım temizlendi ve hamis kaldım sonra keşke erken gitesydim doktora dedim ama psikolojim hazır değildi kısmet simdi oldu
Neeeeeeee bana niye haber vermedin kaçıncı günündü bugün oyyy çok sevindim tebrik ediyorum darısıcanım bugun test yaptım sılık cıgı cıktı arka sayfalarda resmı senınde 6. gun sılık cıkmıstı dımı allahım ınşallah pzotıf olur sımsıkı tutunur kan testını gununde yaptırcam bıtanem yıne
allah razı olsun canım amın ınsallah kandada gormek nasıp olur pozıtıfı hepımız ınşallahsağol canım inşallah, sende idrarda pozitfi görmüşsün, inşallah kandada görürsün devamı gelir canım..
Amin cnm ins bekleyen isteyen herkesin isteği dileği kabul olur içinde de bizlerinhersey kader kısmet canım maşallah sana sonuna kadar gıtmek nasıp olsun ınşallah
Fazla yumurta çıkmıyor maalesef canım,yaş 38, senin kaçıncı gün embriyosu, test ne zaman arkadaşım..inşallah canım benim inşallah, tek ya kıymetli demişti dr. eee dondurulmuşumda yoktu.
inşallah rahminde kanlanır canlanır...
yoktunkı bugun ıcın bugun 6. gunum bıde senın yazınıda gormustum cok sılık cıktı canım yakında bakınca bellı 4. gun yaptıgımda sılık yoktu bugun sılık var ınsallah kandada gorurum pozıtıfı sımdı erken dıye yaptrmım tm test gunu yaptırım dıyorum canım ogrenınce hemen 10 rekat sukur namazı kılıp burdakı herkeze dua ettım allahım arkadaslarımın dopınkdekı herkeze nasıp et saglıkla kucaklara almayıda nasıp et dıye cok dua ettım aglaya aglayaNeeeeeeee bana niye haber vermedin kaçıncı günündü bugün oyyy çok sevindim tebrik ediyorum darısısekerpancari mmmm ve diğer kızların başına.
Maşallah canım, devamıda gelir inşallah, transfer olduğumuz günüde sayıyormuyuz, bu 3. denemem ama sanki ilkmiş gibi cahilimyoktunkı bugun ıcın bugun 6. gunum bıde senın yazınıda gormustum cok sılık cıktı canım yakında bakınca bellı 4. gun yaptıgımda sılık yoktu bugun sılık var ınsallah kandada gorurum pozıtıfı sımdı erken dıye yaptrmım tm test gunu yaptırım dıyorum canım ogrenınce hemen 10 rekat sukur namazı kılıp burdakı herkeze dua ettım allahım arkadaslarımın dopınkdekı herkeze nasıp et saglıkla kucaklara almayıda nasıp et dıye cok dua ettım aglaya aglayaEki Görüntüle 1423016
anlıyorum canım aynı şekilde fazla yumurtam yok.ilk denemem aralıktaydı. negatif oldu.şimdi tekrar regli öncesi iğne ve banda başlıycam inşallah..kısmette kaderde varsa olacak yok sa ancak yaza denerim bir daha herhalde...test günüm yok şimdilik...32 yim bende..Fazla yumurta çıkmıyor maalesef canım,yaş 38, senin kaçıncı gün embriyosu, test ne zaman arkadaşım..
amın canım allah hepımıze nasıp eylesın poztıfı gorup saglıkla kucagımza almayı tıransver gununu saymıyormusuz canım ertesı gun bırıncı gun oluyormus merkezdende oyle dedılerMaşallah canım, devamıda gelir inşallah, transfer olduğumuz günüde sayıyormuyuz, bu 3. denemem ama sanki ilkmiş gibi cahilimbeynim durdu şuanda valla...
Gördüm ki buldum ki bu resimleri sen söyleyince arka sayfalarda diye. Benimde 6. günde belli olmuştu hemde bayağı göstermişti benimki bana kendini. Ne yaşadığını ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama kan testlerini ihmal etme en azından düzenli artışı gör o nedenle bence yarın git kan var.yoktunkı bugun ıcın bugun 6. gunum bıde senın yazınıda gormustum cok sılık cıktı canım yakında bakınca bellı 4. gun yaptıgımda sılık yoktu bugun sılık var ınsallah kandada gorurum pozıtıfı sımdı erken dıye yaptrmım tm test gunu yaptırım dıyorum canım ogrenınce hemen 10 rekat sukur namazı kılıp burdakı herkeze dua ettım allahım arkadaslarımın dopınkdekı herkeze nasıp et saglıkla kucaklara almayıda nasıp et dıye cok dua ettım aglaya aglayaEki Görüntüle 1423016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?