tebrik ederim cnm Rabbim kucagına almak nasip olsun benimde bugun 7.günüm hiç belirtin varmı ?yoktunkı bugun ıcın bugun 6. gunum bıde senın yazınıda gormustum cok sılık cıktı canım yakında bakınca bellı 4. gun yaptıgımda sılık yoktu bugun sılık var ınsallah kandada gorurum pozıtıfı sımdı erken dıye yaptrmım tm test gunu yaptırım dıyorum canım ogrenınce hemen 10 rekat sukur namazı kılıp burdakı herkeze dua ettım allahım arkadaslarımın dopınkdekı herkeze nasıp et saglıkla kucaklara almayıda nasıp et dıye cok dua ettım aglaya aglayaEki Görüntüle 1423016
allah razı olsun aminnnn bıtanem hala soktayım tam emınde degılım aslında kan tetsını gormeden emın olamam heralde haklısın bugun akşam ıgneye gıtcam hastaneye ınşallah yaptırırım canım kan tetsınıGördüm ki buldum ki bu resimleri sen söyleyince arka sayfalarda diye. Benimde 6. günde belli olmuştu hemde bayağı göstermişti benimki bana kendini. Ne yaşadığını ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama kan testlerini ihmal etme en azından düzenli artışı gör o nedenle bence yarın git kan var.
allah razı olsun amınn canm tek blırtı elım ayagım buz gıbı bıde uykum cok oluyor normalde gece 4 felan uyurdum artık saat 22.00 uyuyom baskada hıc bende belırtı yok ınşallah sende pozıtıfı gorursun inşallah amın ecmanın hekez ınşallah poztıfı gıorurtebrik ederim cnm Rabbim kucagına almak nasip olsun benimde bugun 7.günüm hiç belirtin varmı ?
canım evet bende öyle düşünüyorum histereskopi yaptrcaz 2. denemeden önce.. ben birde çok kötü bir süreç atlattım onada bağlıyorum braz transfer sonrası akşam eve geldğimde felaket bir baş ağrısı eklem ağrısı mide bulantısı yaşadım sürekli ayktaydım yatamadım dinlenemdm iğne yapılan yer ödem oluşturdu ve az kalsın felç oluyordum yani çok şey atlattım bunada şükür diyorum hakkımızda hayırlısı olsun...Gerçekten bu işler nasip kısmet işleri canım, benimde ilk denememde 5. gün çok iyi embriyom vardı, hatta doktor şöyle bir laf etmişti, günün en şanslısı, o gün transferi olanların içinde en iyisiymişti. Tahminen 8-10 kişi vardık. Ama tutmadı, sonraki denememde ise kalitesi çok kötüydü, şimdiki denememde ise orta kaliteli konuldu. Bunların hepsi teferruat rabbim yeterki ol desin, onun herşeye gücü yeter...
Bu arada sana tavsiyem histereskopi olman, eğerki olmadıysan, rahimde bir sıkıntı varmı yokmu belli olur..
saol canım yazdım bakalım ne zaman cevap verecek:)Forumda Bülent Hocaya ayrılmış bir bölüm var..Soru cevap şeklinde istersen aklına takılanları ona sorabilirsin konu açarak..
Aşağıdaki linkten giriş yapabilirsin bölüme;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/tup-bebek-tedavisi-prof-dr-bulent-tiras.1298/
canım bugun test yaptım sılık cıgı cıktı arka sayfalarda resmı senınde 6. gun sılık cıkmıstı dımı allahım ınşallah pzotıf olur sımsıkı tutunur kan testını gununde yaptırcam bıtanem yıne
Anladım canım hayırlısıyla tedaviye başlarsın inşallah,İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz canım, kısmette öteye köy yok demişler, nasibimizde varsa olur. Rabbim inşallah nasip eder hepimize,,,sevgiler..anlıyorum canım aynı şekilde fazla yumurtam yok.ilk denemem aralıktaydı. negatif oldu.şimdi tekrar regli öncesi iğne ve banda başlıycam inşallah..kısmette kaderde varsa olacak yok sa ancak yaza denerim bir daha herhalde...test günüm yok şimdilik...32 yim bende..
allah razı olsun bıtanem cok sagol darısı hepınızın basına ınsallah rabbım hepımızın yuzunu gukdursun bıde kan testınde pozıtıf gorurusem ınşallah cok sukurCanımm tebrik ederim hadi gözün aydın çok sevindim bu güzel haber aldığımıza tebrik ederim tebrik ederim
çok geçmiş olsun, progestan iğne zaten çok fena yapıyor, sende baya kötü yapmış desene, inşallah bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Valla benim bünyemde çok hashas çabuk hastalanırım, transfer sonrası banyo yapmadım, bir süre daha bekleyim diyorum, ılık duş yapmak gerek, hava kar yağışlı ve soğuk, namaz kılıyorum, namazım aksıyor,Rabbim affetsin...canım evet bende öyle düşünüyorum histereskopi yaptrcaz 2. denemeden önce.. ben birde çok kötü bir süreç atlattım onada bağlıyorum braz transfer sonrası akşam eve geldğimde felaket bir baş ağrısı eklem ağrısı mide bulantısı yaşadım sürekli ayktaydım yatamadım dinlenemdm iğne yapılan yer ödem oluşturdu ve az kalsın felç oluyordum yani çok şey atlattım bunada şükür diyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
en kötü günlerim o hastanede geçti hatırlamak bıle istemiyorum senın ıçın hayırlısı olurinşallah canım ::::evet tüp bebek yaptırıyorum. üçüncü tedavim. jimerdeyim ben suat hazer doktorum.
amin canım sağol.... inşallahhh sende isteyen herkes de tez vakitte hayırlısıyla evlatlarına kavuşurrr...
inşallah canım.... sen neler yapıyosun... evet senin ilk tedavi mesajlarını gördüm mikrodoz ile ilgili arama yaparken :)
ay inşallah canım ya.... dün çok zor geldik burdan ama bursanın içi açıktı, bugün merkezde de yollar kapalıymış. yeğenim hamile bugün muayenesi vardı gitmiyor. sen de aman dikkat et.... sabah sağlık ocağına gittim bende bi kavga kopardım geldim. benim aile hekimimin bugün köy ziyaret günüymüş ve onun hastasına başkası iğne vuramazmış... nası yani dedim devlette devamlılık esastır. yok o drun hastası olmasam başkasının hastası olsam yaparmış. ama dedim bu iğneyi o dr yazmadı ki iğne yaptırmaya geldim sadece, yapsanız nolur. olmazmış.... devlet hastanesinin aciline gidecekmişim.. bu havada nası gidiyim ben dedim, geri zekalı eblek hemşire bozuntusu burdan çıkıyosunuz sağa dönüyosunuz diye bi de dalga geçmeye kalktı.... tamam dedim bu işi bimer çözer öyleyse.... insanlık namına bi şey istedim sizdende, inşallah kayar düşer k*çını kırar iğne yaptıracak adam bulamazsın dedim çıktım..
hayırlı olsun senın adına sevındım ben istanbulda özel bır hastanede devam ediyorum yarın gene gıdeceğim bu arada kaç transfer yapıldıMerhaba evet Bursada oturuyorum Acıbadem de yaptırdım canım, orada ilk tüp denemem, dün transferim oldu. Sen başladınmı peki tedaviye?
seninde hayırlı olsun canım, şansına hava çok kötü, kazasız belasız gidip gelin inşallah. Hangi hastanede tedavi oluyorsun peki, orada kalıyormusunuz gidince,,,,eşim istemedi yoksa memoriala gitmeyi düşünmüştüm. Bursada en iyi yer Acıbadem olduğunu düşünüyorum, benim şahsi fikrim, tabi herşey kısmet nasibimizde varsa olur, oralar vesile yerler..hayırlı olsun senın adına sevındım ben istanbulda özel bır hastanede devam ediyorum yarın gene gıdeceğim bu arada kaç transfer yapıldı
bu arada senınde mi yumurta rezervınde sıkıntı var öğrenebilirmiyim özel olmasahayırlı olsun senın adına sevındım ben istanbulda özel bır hastanede devam ediyorum yarın gene gıdeceğim bu arada kaç transfer yapıldı
İstanbul zor oluyor evet ama doktorumdan memnunum bakalım en buyuk sıkıntım yumurta rezervımın çok az olması amh 0.1 çıktı sadece yumurtam var su anda adetımın 9. günümdeyımseninde hayırlı olsun canım, şansına hava çok kötü, kazasız belasız gidip gelin inşallah. Hangi hastanede tedavi oluyorsun peki, orada kalıyormusunuz gidince,,,,eşim istemedi yoksa memoriala gitmeyi düşünmüştüm. Bursada en iyi yer Acıbadem olduğunu düşünüyorum, benim şahsi fikrim, tabi herşey kısmet nasibimizde varsa olur, oralar vesile yerler..
Fakültede 2 transferim var, ilki 1. kalite embriyoydu, 2. tüp denemem vasatt, transfer yapmayacaklardı ben istedimde oldu onu saymıyor doktorlar ...buda 3. transfer Acıbadem de..
bu aradaFlorence NightingaleHastanesine gidiyorumİstanbul zor oluyor evet ama doktorumdan memnunum bakalım en buyuk sıkıntım yumurta rezervımın çok az olması amh 0.1 çıktı sadece yumurtam var su anda adetımın 9. günümdeyım
evet canım çok zor günlerdi inşallah yaza kadar histeroskpiyi de yaptırırım enazndan içim rahat olur hayırlısı bakalım bende hemen banyo yapmamamıştım bekledim braz sonrasında ılık duş aldım ama çok üşüdüm...çok geçmiş olsun, progestan iğne zaten çok fena yapıyor, sende baya kötü yapmış desene, inşallah bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Valla benim bünyemde çok hashas çabuk hastalanırım, transfer sonrası banyo yapmadım, bir süre daha bekleyim diyorum, ılık duş yapmak gerek, hava kar yağışlı ve soğuk, namaz kılıyorum, namazım aksıyor,Rabbim affetsin...
Hadi inşallah olur canım, tek yumurtası olup hamile kalan çok kişi var, doktorlar hatta buna altın yumurta diyorlar. Benim doktorumda inşallah altın yumurtandır dedi. Rabbim yeterki ol desin, normalde zaten tek yumurta ile hamile kalınmıyor mu. Ben amh ölçtürmedim, hormonlarım normal değerlerde çıkıyor hep, yaşa bağlı azalma var. Birde ultrason görüntülerinde 5-6 adet görülüyordu, şimdiye kadar o görünenlerin yumurta olduğunu sanıyordum, meğersem folüküllermiş, yumurta onların içinden çıkıyormuş, sadece 2 tane çıktı bu sefer, öncekilerde 6 tane çıkmıştı, gitgide azalıyor..bu aradaFlorence NightingaleHastanesine gidiyorum
Bende üşürsem ondan korkuyorum, zatüre geçmişim var, kronik bronşitim, o yüzden. Histereskopiyi bende oldum ve poliplerim varmıştı temizlendi, hiç bilmiyordum mesela, birde rahime faydası olduğu söylenir.evet canım çok zor günlerdi inşallah yaza kadar histeroskpiyi de yaptırırım enazndan içim rahat olur hayırlısı bakalım bende hemen banyo yapmamamıştım bekledim braz sonrasında ılık duş aldım ama çok üşüdüm...
inşallah hayırlı haberlerini alırız :)Hadi inşallah olur canım, tek yumurtası olup hamile kalan çok kişi var, doktorlar hatta buna altın yumurta diyorlar. Benim doktorumda inşallah altın yumurtandır dedi. Rabbim yeterki ol desin, normalde zaten tek yumurta ile hamile kalınmıyor mu. Ben amh ölçtürmedim, hormonlarım normal değerlerde çıkıyor hep, yaşa bağlı azalma var. Birde ultrason görüntülerinde 5-6 adet görülüyordu, şimdiye kadar o görünenlerin yumurta olduğunu sanıyordum, meğersem folüküllermiş, yumurta onların içinden çıkıyormuş, sadece 2 tane çıktı bu sefer, öncekilerde 6 tane çıkmıştı, gitgide azalıyor..
Cok şükür cnm iyiyim sizlerin bebek haberleriyle dahada mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin buda benim minisin geliş haberiEki Görüntüle 1422989 [/QUOTE]OTE="bulutefe, post: 39516191, member: 465698"]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?