2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

tebrik ederim cnm Rabbim kucagına almak nasip olsun benimde bugun 7.günüm hiç belirtin varmı ?

allah razı olsun aminnnn bıtanem hala soktayım tam emınde degılım aslında kan tetsını gormeden emın olamam heralde haklısın bugun akşam ıgneye gıtcam hastaneye ınşallah yaptırırım canım kan tetsını

tebrik ederim cnm Rabbim kucagına almak nasip olsun benimde bugun 7.günüm hiç belirtin varmı ?
allah razı olsun amınn canm tek blırtı elım ayagım buz gıbı bıde uykum cok oluyor normalde gece 4 felan uyurdum artık saat 22.00 uyuyom baskada hıc bende belırtı yok ınşallah sende pozıtıfı gorursun inşallah amın ecmanın hekez ınşallah poztıfı gıorur

canım evet bende öyle düşünüyorum histereskopi yaptrcaz 2. denemeden önce.. ben birde çok kötü bir süreç atlattım onada bağlıyorum braz transfer sonrası akşam eve geldğimde felaket bir baş ağrısı eklem ağrısı mide bulantısı yaşadım sürekli ayktaydım yatamadım dinlenemdm iğne yapılan yer ödem oluşturdu ve az kalsın felç oluyordum yani çok şey atlattım bunada şükür diyorum hakkımızda hayırlısı olsun...

Canımm tebrik ederim hadi gözün aydın çok sevindim bu güzel haber aldığımıza tebrik ederim tebrik ederim

Anladım canım hayırlısıyla tedaviye başlarsın inşallah,İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz canım, kısmette öteye köy yok demişler, nasibimizde varsa olur. Rabbim inşallah nasip eder hepimize,,,sevgiler..

Canımm tebrik ederim hadi gözün aydın çok sevindim bu güzel haber aldığımıza tebrik ederim tebrik ederim
allah razı olsun bıtanem cok sagol darısı hepınızın basına ınsallah rabbım hepımızın yuzunu gukdursun bıde kan testınde pozıtıf gorurusem ınşallah cok sukur

çok geçmiş olsun, progestan iğne zaten çok fena yapıyor, sende baya kötü yapmış desene, inşallah bir daha aynı sorunları yaşamazsın. Valla benim bünyemde çok hashas çabuk hastalanırım, transfer sonrası banyo yapmadım, bir süre daha bekleyim diyorum, ılık duş yapmak gerek, hava kar yağışlı ve soğuk, namaz kılıyorum, namazım aksıyor,Rabbim affetsin...

en kötü günlerim o hastanede geçti hatırlamak bıle istemiyorum senın ıçın hayırlısı olurinşallah canım ::::

Merhaba evet Bursada oturuyorum Acıbadem de yaptırdım canım, orada ilk tüp denemem, dün transferim oldu. Sen başladınmı peki tedaviye?
hayırlı olsun senın adına sevındım ben istanbulda özel bır hastanede devam ediyorum yarın gene gıdeceğim bu arada kaç transfer yapıldı

hayırlı olsun senın adına sevındım ben istanbulda özel bır hastanede devam ediyorum yarın gene gıdeceğim bu arada kaç transfer yapıldı
seninde hayırlı olsun canım, şansına hava çok kötü, kazasız belasız gidip gelin inşallah. Hangi hastanede tedavi oluyorsun peki, orada kalıyormusunuz gidince,,,,eşim istemedi yoksa memoriala gitmeyi düşünmüştüm. Bursada en iyi yer Acıbadem olduğunu düşünüyorum, benim şahsi fikrim, tabi herşey kısmet nasibimizde varsa olur, oralar vesile yerler..
Fakültede 2 transferim var, ilki 1. kalite embriyoydu, 2. tüp denemem vasatt, transfer yapmayacaklardı ben istedimde oldu onu saymıyor doktorlar ...buda 3. transfer Acıbadem de..

İstanbul zor oluyor evet ama doktorumdan memnunum bakalım en buyuk sıkıntım yumurta rezervımın çok az olması amh 0.1 çıktı sadece yumurtam var su anda adetımın 9. günümdeyım

evet canım çok zor günlerdi inşallah yaza kadar histeroskpiyi de yaptırırım enazndan içim rahat olur hayırlısı bakalım bende hemen banyo yapmamamıştım bekledim braz sonrasında ılık duş aldım ama çok üşüdüm...

bu aradaFlorence NightingaleHastanesine gidiyorum
Hadi inşallah olur canım, tek yumurtası olup hamile kalan çok kişi var, doktorlar hatta buna altın yumurta diyorlar. Benim doktorumda inşallah altın yumurtandır dedi. Rabbim yeterki ol desin, normalde zaten tek yumurta ile hamile kalınmıyor mu. Ben amh ölçtürmedim, hormonlarım normal değerlerde çıkıyor hep, yaşa bağlı azalma var. Birde ultrason görüntülerinde 5-6 adet görülüyordu, şimdiye kadar o görünenlerin yumurta olduğunu sanıyordum, meğersem folüküllermiş, yumurta onların içinden çıkıyormuş, sadece 2 tane çıktı bu sefer, öncekilerde 6 tane çıkmıştı, gitgide azalıyor..

Bende üşürsem ondan korkuyorum, zatüre geçmişim var, kronik bronşitim, o yüzden. Histereskopiyi bende oldum ve poliplerim varmıştı temizlendi, hiç bilmiyordum mesela, birde rahime faydası olduğu söylenir.

inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

OTE="bulutefe, post: 39516191, member: 465698"]
Cok şükür cnm iyiyim sizlerin bebek haberleriyle dahada mutlu oluyorum Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin buda benim minisin geliş haberiEki Görüntüle 1422989 [/QUOTE]
Ay canım hiç bu kadar net bi test görmemiştim maaşallah kaçıncı gün ve kaç embriyo tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…