Tedavilerden sonra gelen mucize mi bu yoksaYok cnm kendiliğinden yani normal yollarla oldu biraz islim vardı evle ilgili tamirat falan ben doktora pek gitmiypdum hep cekiniyodum en son ısrarlara dayanamadım gittim mantar var dedi bebek oluşumunu engelliyomus filtil ilaç falan verdi kullandım temizlendi ve hamis kaldım sonra keşke erken gitesydim doktora dedim ama psikolojim hazır değildi kısmet simdi oldu
canım sen nerde nezamn oldun fiyatı nekadar acaba?Bende üşürsem ondan korkuyorum, zatüre geçmişim var, kronik bronşitim, o yüzden. Histereskopiyi bende oldum ve poliplerim varmıştı temizlendi, hiç bilmiyordum mesela, birde rahime faydası olduğu söylenir.
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kavuşursun meleğine
kaç günün var test gününe
Evet canım her şey maşallah çok güzel gidiyor..
Az kalmış test gününe yumilerin durumu ne oldu? Kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler..
Biraz anlatsana..
Bir de listeye beni ekle diye yazdığını hatırlıyorum ama ekleyemeden kaybettim o mesajın yerini..
Tekrar yazarsan çok sevinirim..
Ben Bursada yaşıyorum Medical park hastanesinde oldum, Kasım ayında, 1200TL ödedim, sgk ile anlaşmalı fiyatı bu. Tedavi olduğum Acıbadem hastanesi 4000TL dedi, sağolsun anlayışlı bir doktorum var, beni oraya yönlendirdi bir arkadaşı yaptı histereskopimi...canım sen nerde nezamn oldun fiyatı nekadar acaba?
anladım canım ben de bi araştırıp nisan ya da mayısta yaptırayım..Ben Bursada yaşıyorum Medical park hastanesinde oldum, Kasım ayında, 1200TL ödedim, sgk ile anlaşmalı fiyatı bu. Tedavi olduğum Acıbadem hastanesi 4000TL dedi, sağolsun anlayışlı bir doktorum var, beni oraya yönlendirdi bir arkadaşı yaptı histereskopimi...
Genelde fiyat aralığı bu civarlarda oluyor, Ama Acıbadem, memeorial gibi pahalı hastanelerde bir tüp bebek fiyatı çıkıyor bilgin olsun. Sgk anlaşmalı yerde yaptır, bir kısmını devlet ödüyor çünkü.anladım canım ben de bi araştırıp nisan ya da mayısta yaptırayım..
öyle yapayım en iyisi canım bulunduğum ilde bi araştırayım da varsa yaptırayım olmazsa ünv. hastanesinde yaptırırım belki.Genelde fiyat aralığı bu civarlarda oluyor, Ama Acıbadem, memeorial gibi pahalı hastanelerde bir tüp bebek fiyatı çıkıyor bilgin olsun. Sgk anlaşmalı yerde yaptır, bir kısmını devlet ödüyor çünkü.
Yok cnm kendiliginden oldu sadece mantar enfeksiyonu kapmistim onun icin ilac kullandim bir bucuk sene once ikizlwrimi kaybetmistim karnimda ondan sonra benim için mucize :)kendiliginden 39519836 .!.:Tedavilerden sonragelen mucize mi bu yoksa
Arkadaşlar Bu 4000 tl diye bahsettiğiniz histeroskopinin fiyatı mı tam anlamadımBen Bursada yaşıyorum Medical park hastanesinde oldum, Kasım ayında, 1200TL ödedim, sgk ile anlaşmalı fiyatı bu. Tedavi olduğum Acıbadem hastanesi 4000TL dedi, sağolsun anlayışlı bir doktorum var, beni oraya yönlendirdi bir arkadaşı yaptı histereskopimi...
Hoşbulduk canım...
Ben de hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum neler oldu iyimisiniz tek tek yazın istiyorum durumlarınızı...
Histereskopi fiyatı olabilir canım bende 1,5 sene önce 2000 yaptırmıştım başka bi merkezdeArkadaşlar Bu 4000 tl diye bahsettiğiniz histeroskopinin fiyatı mı tam anlamadım
tebrik ederim allah bağışlasınBen doğurdummmCem oğlum 3175 gr doğdu. 1 haftalık oldu bile :)
Darısı başına kuzucum
Ben doğurdummmCem oğlum 3175 gr doğdu. 1 haftalık oldu bile :)
Darısı başına kuzucum
benim ağrım olsun lütfenArkadaşlar transferden sonra şiddetli karın/kasık ağrısı çektiği halde hamile kalan var mı? İlaçlar yüzünden olduğunu düşündüğüm adet ağrısı benzeri ağrılarım var. Transferden önce de vardı, 3 gün geçti hala var.
Sağol canımSen nasılsın? 9 gün kaldı. Ama zaman çok yavaş geçiyor her zamanki gibi.
Evet canım fark ettim kaybettiğini. Baktım eklememişsin, neyse dedim bu defa da listede olmayayım :)
5. güne 2 tanesi kaldı. Orta kalite. Pek inanamıyorum bu defa olabileceğine. Allah bilir.
Kasıklarım çok ağrıyor. İlaç almak zorunda kaldım.
Evham yapma canım bişey olmaz bikaç saatten merkezden bana aynı saatler yapmam gerektiğini hiç söylemediler ben sabah kaçta kalktım o saatte yapıyodum benimde bikaç saat önce ve sonra oluyoduIyi akşamlar arkadaslar.bu aksam saat 7 de yapmam gereken gonal f yi unutmusum..9 da yaptim igneyi..bisey olur mu lutfen cvp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?