2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tedavilerden sonra gelen mucize mi bu yoksa

Bende üşürsem ondan korkuyorum, zatüre geçmişim var, kronik bronşitim, o yüzden. Histereskopiyi bende oldum ve poliplerim varmıştı temizlendi, hiç bilmiyordum mesela, birde rahime faydası olduğu söylenir.
canım sen nerde nezamn oldun fiyatı nekadar acaba?

Arkadaşlar transferden sonra şiddetli karın/kasık ağrısı çektiği halde hamile kalan var mı? İlaçlar yüzünden olduğunu düşündüğüm adet ağrısı benzeri ağrılarım var. Transferden önce de vardı, 3 gün geçti hala var.
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kavuşursun meleğine
kaç günün var test gününe

Sağol canım Sen nasılsın? 9 gün kaldı. Ama zaman çok yavaş geçiyor her zamanki gibi.

Evet canım fark ettim kaybettiğini. Baktım eklememişsin, neyse dedim bu defa da listede olmayayım :)
5. güne 2 tanesi kaldı. Orta kalite. Pek inanamıyorum bu defa olabileceğine. Allah bilir.

Kasıklarım çok ağrıyor. İlaç almak zorunda kaldım.

canım sen nerde nezamn oldun fiyatı nekadar acaba?
Ben Bursada yaşıyorum Medical park hastanesinde oldum, Kasım ayında, 1200TL ödedim, sgk ile anlaşmalı fiyatı bu. Tedavi olduğum Acıbadem hastanesi 4000TL dedi, sağolsun anlayışlı bir doktorum var, beni oraya yönlendirdi bir arkadaşı yaptı histereskopimi...

anladım canım ben de bi araştırıp nisan ya da mayısta yaptırayım..

öyle yapayım en iyisi canım bulunduğum ilde bi araştırayım da varsa yaptırayım olmazsa ünv. hastanesinde yaptırırım belki.

kendiliginden 39519836 .!.:
Tedavilerden sonragelen mucize mi bu yoksa
Yok cnm kendiliginden oldu sadece mantar enfeksiyonu kapmistim onun icin ilac kullandim bir bucuk sene once ikizlwrimi kaybetmistim karnimda ondan sonra benim için mucize :)

Arkadaşlar Bu 4000 tl diye bahsettiğiniz histeroskopinin fiyatı mı tam anlamadım

iyi akşamlar kızlar
benimde bugün 9.günüm tüp bebek tedavisine başladım haftaya pazar gibi transfer planlanıyor çok heycanlıyımmm

Ben doğurdummm Cem oğlum 3175 gr doğdu. 1 haftalık oldu bile :)
Darısı başına kuzucum

Canıımmm tebrik etme fırsatım olmadı nete girmekte sıkıntı çektim bir süre...
13 Şubatta doğurduğunu biliyorum...
Rabbim upuzun sağlıklı bir ömür versin CEM paşamıza

Egunal canım şuan transfer için hazırlanıyorsun sanırım hangi ilaçları kullanıyorsun bende şuan transfer için hazırlanıyorum mart ayında transfer edilecek kısmet olursa kasım ayından beri tüp bebekle uğraşıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim ağrım olsun lütfen ağrım olmayınca kafayı yiyorum
gerçi her şekilde stres oluyor insan bu sefer olsun lütfeennnnn
9 gün kaldı demek evde misin peki yoksa çalışıyor musun

Iyi akşamlar arkadaslar.bu aksam saat 7 de yapmam gereken gonal f yi unutmusum..9 da yaptim igneyi..bisey olur mu lutfen cvp.

Iyi akşamlar arkadaslar.bu aksam saat 7 de yapmam gereken gonal f yi unutmusum..9 da yaptim igneyi..bisey olur mu lutfen cvp.
Evham yapma canım bişey olmaz bikaç saatten merkezden bana aynı saatler yapmam gerektiğini hiç söylemediler ben sabah kaçta kalktım o saatte yapıyodum benimde bikaç saat önce ve sonra oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…