2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canıımmm tebrik etme fırsatım olmadı nete girmekte sıkıntı çektim bir süre...
13 Şubatta doğurduğunu biliyorum...
Rabbim upuzun sağlıklı bir ömür versin CEM paşamıza
ama ama sana yazmıştım ama cvp vermedin yaaa

Evham yapma canım bişey olmaz bikaç saatten merkezden bana aynı saatler yapmam gerektiğini hiç söylemediler ben sabah kaçta kalktım o saatte yapıyodum benimde bikaç saat önce ve sonra oluyodu
teşekkür ederim cvp icin..ne bileyim biraz tedirgin oldum :))))

2000, 4000tl nerdeyse tüp bebek parası. Ne kadar çok yüksek ücretleri. Anlaşıldı daha çok para biriktirmek lazım.
Ewet canım malesef bazı merkezlerde öyle bizimde el mahkum yaptırmaya yaptırıyoruz Allah güç kuvvet versin hepimize benim yaptırdığımda normal özel hastanelerde 500-1000 arasıydı benim gittiğim merkezde 2000 kendi doktoruna yaptır canım hangi merkeze gidiyosun

Iyi akşamlar arkadaslar.bu aksam saat 7 de yapmam gereken gonal f yi unutmusum..9 da yaptim igneyi..bisey olur mu lutfen cvp.
Rahat ol canım bir iki saatten bişey olmuyor. Benim genelde 8 de oluyordu kontrol sonrası yolda olduğum için 11 de yaptırdım. Sordum hemşireye olur dedi

Rahat ol canım bir iki saatten bişey olmuyor. Benim genelde 8 de oluyordu kontrol sonrası yolda olduğum için 11 de yaptırdım. Sordum hemşireye olur dedi
Teşekkürler cvp icin.icim rahatladi.acemiyiz ondan galiba
yok yok hiç bişi olmaz cnm. antibiyotik gibi saati saatine olmasına gerek yok sadece parelel olsun istiyorlar...
için rahat olsun:)
teşekkürler cevap icin..acemilik işte :))

500-1000 neysede 2000 geçince çok oluyor ücreti. Merkeze karar veremedim daha malesef. Genart veya ankara memorial arasında kaldım.

Canım

ben histerıskopi yaptıralı 1 ay olmadı ankara memorial de 2250 tl verdim

yinede fazlaymış. Hiç bu kadar yüksek olacağı aklıma gelmemişti. Allah sağlık versin. Bütün varımızı yoğumuzu buna harcıyoruz.böyle olupta durumu müsait olmayanların Allah yardımcısı olsun ne diyelim.

Günaydın herkese ben buradayım bu gün bana haberleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…