ama ama sana yazmıştım ama cvp vermedin yaaaCanıımmm tebrik etme fırsatım olmadı nete girmekte sıkıntı çektim bir süre...
13 Şubatta doğurduğunu biliyorum...
Rabbim upuzun sağlıklı bir ömür versin CEM paşamıza
teşekkür ederim cvp icin..ne bileyim biraz tedirgin oldum :))))Evham yapma canım bişey olmaz bikaç saatten merkezden bana aynı saatler yapmam gerektiğini hiç söylemediler ben sabah kaçta kalktım o saatte yapıyodum benimde bikaç saat önce ve sonra oluyodu
2000, 4000tl nerdeyse tüp bebek parası. Ne kadar çok yüksek ücretleri. Anlaşıldı daha çok para biriktirmek lazım.Histereskopi fiyatı olabilir canım bende 1,5 sene önce 2000 yaptırmıştım başka bi merkezde
Ewet canım malesef bazı merkezlerde öyle bizimde el mahkum yaptırmaya yaptırıyoruz Allah güç kuvvet versin hepimize benim yaptırdığımda normal özel hastanelerde 500-1000 arasıydı benim gittiğim merkezde 2000 kendi doktoruna yaptır canım hangi merkeze gidiyosun2000, 4000tl nerdeyse tüp bebek parası. Ne kadar çok yüksek ücretleri. Anlaşıldı daha çok para biriktirmek lazım.
İlk denemen sanırım canım ilklerde oluyo böyleteşekkür ederim cvp icin..ne bileyim biraz tedirgin oldum :))))
ben histerıskopi yaptıralı 1 ay olmadı ankara memorial de 2250 tl verdim2000, 4000tl nerdeyse tüp bebek parası. Ne kadar çok yüksek ücretleri. Anlaşıldı daha çok para biriktirmek lazım.
Rahat ol canım bir iki saatten bişey olmuyor. Benim genelde 8 de oluyordu kontrol sonrası yolda olduğum için 11 de yaptırdım. Sordum hemşireye olur dediIyi akşamlar arkadaslar.bu aksam saat 7 de yapmam gereken gonal f yi unutmusum..9 da yaptim igneyi..bisey olur mu lutfen cvp.
Iyi akşamlar arkadaslar.bu aksam saat 7 de yapmam gereken gonal f yi unutmusum..9 da yaptim igneyi..bisey olur mu lutfen cvp.
Teşekkürler cvp icin.icim rahatladi.acemiyiz ondan galibaRahat ol canım bir iki saatten bişey olmuyor. Benim genelde 8 de oluyordu kontrol sonrası yolda olduğum için 11 de yaptırdım. Sordum hemşireye olur dedi
teşekkürler cevap icin..acemilik işte :))yok yok hiç bişi olmaz cnm. antibiyotik gibi saati saatine olmasına gerek yok sadece parelel olsun istiyorlar...
için rahat olsun:)
Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar :))[/QUOTE
Gunaydinnn sana da hayirli cumalar sekerpancarimmm
500-1000 neysede 2000 geçince çok oluyor ücreti. Merkeze karar veremedim daha malesef. Genart veya ankara memorial arasında kaldım.Ewet canım malesef bazı merkezlerde öyle bizimde el mahkum yaptırmaya yaptırıyoruz Allah güç kuvvet versin hepimize benim yaptırdığımda normal özel hastanelerde 500-1000 arasıydı benim gittiğim merkezde 2000 kendi doktoruna yaptır canım hangi merkeze gidiyosun
Canım
ben histerıskopi yaptıralı 1 ay olmadı ankara memorial de 2250 tl verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?