2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

500-1000 neysede 2000 geçince çok oluyor ücreti. Merkeze karar veremedim daha malesef. Genart veya ankara memorial arasında kaldım.
memorial ın lab. eğer istanbuldaki gibiyse süper. bu seferki tedavimde gen art ın lab.ını kullanmayı düşünüyor dr.um.
aslında çok kalabalık olmasa başkent hastaneside iyi.ama aşırı kalabalık

Tatlım tam takip edemedim ama sanırım histeroskopi fiyatı araştırıyorsun.Başkent üni.daha uygun olabilir ve doktorlarıda iyidir..Ara bir sor istersen fiyatını..

Günaydın herkese ben buradayım bu gün bana haberleriniz var mı?
Ben evime döndüm adetimin 21.günü tek vurumluk lucrinimi yaptım ve adet olmayı bekliyorum önümüzdeki hafta adet olunca doktoruma gideceğim ve muayene olup buz bebeklerim için tedaviye başlayacağız..Benden haberler...

amin gerçekten herkes olduğundan harcamıyor zorlanıyoruz tabi ama inşallah rabbim mükafatını versin bu sefer tam 10.000 tl ye mal oluyor tedavim rabbim maddi manevi kolaylık sağlasın hepimizin son olsun inşallah. bu arada ben ankara memorial deyim soruların olursa çekinmeden sorabilirsin canım

Hadi hayırlısı olsun canım ve inşallah bu tedavi sonucunda sana anne diyelim

benim ağrım olsun lütfen ağrım olmayınca kafayı yiyorum
gerçi her şekilde stres oluyor insan bu sefer olsun lütfeennnnn
9 gün kaldı demek evde misin peki yoksa çalışıyor musun

Ağrım kesildi benim de ahaha
Sen ne aşamadasın canım?

Günaydın canım:) Karın ağrım geçti şimdi de pubik kemik ağrısı başladı. ne zor iş ya Allah hepimize kolaylık versin

Canım belki bebektendir öyle düşünmek istiyorum ben...
Bu arada dün listeye ekledim seni..

Ağrım kesildi benim de ahaha
Sen ne aşamadasın canım?
ben daha aşama kaydedemedim 13 kilo verdim dahada verecem
tedavimi de ramazandan sonra başlamak istiyorum canım herşekilde daha huzurlu olmak istiyorum
çünkü okul varken yaptım iki tüp bebeği tedavimi bu sefer tatilde yapacam
ağrıların ilk 3 gün çok oluyor daha sonra ara ara geliyor zaten ağrıların önemi yok
çünkü ilaçlardan oluyor
sen çalışıyor musun

Ohhhh haberler misss misss.

hayırlı cumalar canlarım nasılsınız ıyıısınızdır ınşallah allah bu cama gunu butun dualarımızı kabul eylesın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…