- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
memorial ın lab. eğer istanbuldaki gibiyse süper. bu seferki tedavimde gen art ın lab.ını kullanmayı düşünüyor dr.um.500-1000 neysede 2000 geçince çok oluyor ücreti. Merkeze karar veremedim daha malesef. Genart veya ankara memorial arasında kaldım.
Tatlım tam takip edemedim ama sanırım histeroskopi fiyatı araştırıyorsun.Başkent üni.daha uygun olabilir ve doktorlarıda iyidir..Ara bir sor istersen fiyatını..yinede fazlaymış. Hiç bu kadar yüksek olacağı aklıma gelmemişti. Allah sağlık versin. Bütün varımızı yoğumuzu buna harcıyoruz.böyle olupta durumu müsait olmayanların Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
Ben evime döndüm adetimin 21.günü tek vurumluk lucrinimi yaptım ve adet olmayı bekliyorum önümüzdeki hafta adet olunca doktoruma gideceğim ve muayene olup buz bebeklerim için tedaviye başlayacağız..Benden haberler...Günaydın herkese ben buradayım bu gün bana haberleriniz var mı?
inşallah hiç tecrübe kazanman gerekmez ilk denemende acemi şansı tutturursun inşallahhhh:)Teşekkürler cvp icin.icim rahatladi.acemiyiz ondan galiba
teşekkürler cevap icin..acemilik işte :))
amin gerçekten herkes olduğundan harcamıyor zorlanıyoruz tabi ama inşallah rabbim mükafatını versin bu sefer tam 10.000 tl ye mal oluyor tedavim rabbim maddi manevi kolaylık sağlasın hepimizin son olsun inşallah. bu arada ben ankara memorial deyim soruların olursa çekinmeden sorabilirsin canımyinede fazlaymış. Hiç bu kadar yüksek olacağı aklıma gelmemişti. Allah sağlık versin. Bütün varımızı yoğumuzu buna harcıyoruz.böyle olupta durumu müsait olmayanların Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
canım sen tuplerden dolayımı yaptırmıstınCanım
ben histerıskopi yaptıralı 1 ay olmadı ankara memorial de 2250 tl verdim
yok aslında bende sorun yok tamamen önhazırlık gibi bişey oldu hücre canlandırıp rahmi hazır hale getirdi güya bakalım sığındık önce Allaha sonra doktoruma.canım sen tuplerden dolayımı yaptırmıstın
Hadi hayırlısı olsun canım ve inşallah bu tedavi sonucunda sana anne diyelimBen evime döndüm adetimin 21.günü tek vurumluk lucrinimi yaptım ve adet olmayı bekliyorum önümüzdeki hafta adet olunca doktoruma gideceğim ve muayene olup buz bebeklerim için tedaviye başlayacağız..Benden haberler...
benim ağrım olsun lütfenağrım olmayınca kafayı yiyorum
gerçi her şekilde stres oluyor insanbu sefer olsun lütfeennnnn
9 gün kaldı demek evde misin peki yoksa çalışıyor musun
Günaydın canım:) Karın ağrım geçti şimdi de pubik kemik ağrısı başladı. ne zor iş ya Allah hepimize kolaylık versin
ınsallah ıyı sonuclar alırız canımyok aslında bende sorun yok tamamen önhazırlık gibi bişey oldu hücre canlandırıp rahmi hazır hale getirdi güya bakalım sığındık önce Allaha sonra doktoruma.
Günaydın canım:) Karın ağrım geçti şimdi de pubik kemik ağrısı başladı. ne zor iş ya Allah hepimize kolaylık versin
İnşallah cancağızım..Hadi hayırlısı olsun canım ve inşallah bu tedavi sonucunda sana anne diyelim
ben daha aşama kaydedemedimAğrım kesildi benim de ahaha
Sen ne aşamadasın canım?
Hayırlı cumalar kızçelerimm....
Haydi uyanın...
1 gün daha yaklaştık bebeklerimize
Ohhhh haberler misss misss.Ben evime döndüm adetimin 21.günü tek vurumluk lucrinimi yaptım ve adet olmayı bekliyorum önümüzdeki hafta adet olunca doktoruma gideceğim ve muayene olup buz bebeklerim için tedaviye başlayacağız..Benden haberler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?