Amin kuzum kan verdin mi vermediysen haydi doğru kan vermeye.hayırlı cumalar canlarım nasılsınız ıyıısınızdır ınşallah allah bu cama gunu butun dualarımızı kabul eylesın inşallah
yok canım vermedım pazar gunu verım dıyoom haftaıcı hemen vermıyor hs sonucu haftasonları 1 saate verıyo kalabalık oldugu ıcın herhal her ay kan testı yaptırdıgımdan bılıyım nıye boyle bende bılmıyom sabah erken kalkabılseydım saglık ocagında yaptırcaktım sabah 9 kadar yapıyorlarAmin kuzum kan verdin mi vermediysen haydi doğru kan vermeye.
evet canım, histereskopi ama acıbadem hastanesinde...malum pahalı bir hastane, her hastane böyle değil..Arkadaşlar Bu 4000 tl diye bahsettiğiniz histeroskopinin fiyatı mı tam anlamadım
o bendede olmştu ne kötü oldugunu bilirim doktoruma sölemiştim trosyd ince tabaka sür dışına demişti 2 kere kullandım geçti benim sende doktoruna sor istersen çok zor oluyor yabıde dun cok kotu mantar oldum cok kasınıyo ynaıyo ılaçta kulanamam sırkelı suyla yııkıyom
Herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun herkesin hayırlı haberler alacağı günleri olsun
Hayırlı cumalar herkese cankuşlarım.
hayırlı cumalar canlarım nasılsınız ıyıısınızdır ınşallah allah bu cama gunu butun dualarımızı kabul eylesın inşallah
Embriyo ile ilgisi yok canım..O işlemler esnasında olan kanama eski kan olduğundan kahve şekilde geliyor..Kızlar transferim olduğu zaman psikolojiktir herhalde,birde heyecan yaptım, karnım pıt pıt atmaya başladı çok kısa bir süre, sonra geçti, doktor embriyoyu koyduktan sonra yaşadım, iyice kafayı yedimtransferden önce 2 gün crıone jel kullandım transfer akşamı peçeteye kahverengi şeklinde parçacıklar geldi, böyle çok ufacık, jelden sonra oluyordu öyle, ondan dolayıdır demi, yoksa embriyo değildir
Kendisi 40 yaş topiğinde takılıyor canım..@portakales portakalımdan haber yok mu????
evet canım cok koytu oldu gece bırden başladı noldugunu anlamadım sonra kalktım olucak gıbı degıl suya sırke kattım bıraz yıkadım ıyı geldı sımdılıko bendede olmştu ne kötü oldugunu bilirim doktoruma sölemiştim trosyd ince tabaka sür dışına demişti 2 kere kullandım geçti benim sende doktoruna sor istersen çok zor oluyor ya
Doktoruna sor bunu kendi başına iş yapma canım..İlla ki krem vs..bir şey verecektir..bıde dun cok kotu mantar oldum cok kasınıyo ynaıyo ılaçta kulanamam sırkelı suyla yııkıyom
Öylemi, çok sağol canım, içimi rahatlattın....bu arada trasnferin mart ayındaymış inşallah hepimiz anne olacağız Rabbimin izniyle...sevgiler...Embriyo ile ilgisi yok canım..O işlemler esnasında olan kanama eski kan olduğundan kahve şekilde geliyor..
şimdi aradım canım akşam muayenelr bıtınce dk arıycakmıs benı beklıycaz mecburDoktoruna sor bunu kendi başına iş yapma canım..İlla ki krem vs..bir şey verecektir..
Öylemi, çok sağol canım, içimi rahatlattın....bu arada trasnferin mart ayındaymış inşallah hepimiz anne olacağız Rabbimin izniyle...sevgiler...
inşallah cok guzel olucak ınşallah pozıtıf olucak ınan ben oyle hıs edıyorum senın adın ney canım adınla dua etmek ısterım kTrasferim Mart ayına dek geliyor ne güzel tam da üreme ayıMart kedileri damlarda dolanırken ben de transferimi olacağım
inşallah cok guzel olucak ınşallah pozıtıf olucak ınan ben oyle hıs edıyorum senın adın ney canım adınla dua etmek ısterım k
Tüplerinizde hidrosalpenks varsa mutlaka alınması gerekir. Hsg den zaten anlar doktorlar sıvı var mı yok mu. Benim vardı mesela. Tedavi öncesi laporoskopi ve histeroskopi yapıldı. Solda sıvı vardı, o tüp alındı.arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?