2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İnşallah canım hislerinde yanılmazsın..
Adım ve soyadım Gülden Ünal...
aminn canım inşallah tamda ezan okunurken dua ettım ısmınle rabbım kabul eylesın ınşallah ben bırbırımıze ettıgımız dualara cok ınanıyorum tıransvern once bı kac konudada burdada kızlardan hep dua estedım rabbım kabul eylesın dualrımıızı ınşallah

Teşekkür ederim. Aygül hanıma mesaj attım. Tedaviden bir iki ay önce gelmemi söyledi. Sizede bir kaç ay öncesinden tedaviye başladı mı.

Sağol canım Allahrazı olsun

Teşekkür ederim. Aygül hanıma mesaj attım. Tedaviden bir iki ay önce gelmemi söyledi. Sizede bir kaç ay öncesinden tedaviye başladı mı.
Canim bide spermlerin donmus sekilde guvende oldugunu soyledinmi
Ona ne dedi merak ettim
Esinin azolu oldugunu biliyormu
Ne yorum yapti.suan sizde cikis yok degilmi.bildigim kadariyla oyleydi

Canim bide spermlerin donmus sekilde guvende oldugunu soyledinmi
Ona ne dedi merak ettim
Esinin azolu oldugunu biliyormu
Ne yorum yapti.suan sizde cikis yok degilmi.bildigim kadariyla oyleydi
Güven hastanesinde olduğunu söylemedim. Ama eşimin durumundan bahsettim. Dondurulmuş spermlerimiz var dedim.
Oda bu mesajı göndermiş bana. Kısa ve öz :)

Mümkün olursa tedavi istediğiniz aydan1-2 ay önce gelin ve detaylı muayene ile konuşalım, görünen oki şansınız çok yüksek- ileri teknikler gerekli. Elimizden gelenin en iyisini yaparız ve yüksek bir gebelik şansı veririz Allah'ın izni ile. Görüşmek üzere.

doğru olmaz ama evham işte benimkisi, sağol canım...

Hayirlisi bakalim cnm.
Rabbim karar vermeni kolaylastirsin
En guzeli olsun senin icin ve bebegine kavus insallah

Adetimin 21.günü yani 18 şubatta vurdum iğnemi..25 Şubattada regl olmayı bekliyorum..2.ya da 3.günü ultrasona gitcem ve tam anlamıyla start vermiş olcaz inşallah..
hadi inşallahhh

bu defa yapılabilecek herşeyi yaptın gerçekten....

inşallah sonu güzel olur

birkaç ay denilemez ama uzun protokol oldu benim adetin 21. günü lucrin ile başladım ondan önce de histeroskopi önerdi. önce histeroskopi oldum ki o da zaten adetin 20. günüydü bir gün sonra lucrin ile başlayıp bi sonraki adetin 2. günü de iğnelerime başladım şimdi Allahın izni ile pazartesi transferim var

Anladım. İnşallah herşey yolunda gider. Mutlu sona kavuşursunuz. Bakalım ben neler yapacağım.

kzılar aıle hekımlıgıne gıttım ıgeney normalde 2 gundur kar yagdıgı ıcın tek gıtmmedım akşam esım eve yakın hs goturdu orda yaptırsım meger yanlıs yapmıslar kalcanım altına tam sınır damarları olan bolgeye yapmıslar dun carşambada belıme yakın yapmıslar ben dıyorum nıye bukadar agrı yaptı şişti kalcam hemsıreye gısterdım agzı acık kaldı az kalsın felç oluyomussun dedı sımdı ben nasıl hafta sonraı terar aynı hast yaptırım esıme soylesem gıder bagırır kızar napıcamı sasırdım

Gecmis olsun cnm benimde tam.oturdugumda yere gelen kisma yapmislardi hep hem aile hekimliginde hemde ozel hastanede mosmordu tum kalcalarim dikkat et haftasonu gidincede tecrubeli biri olsun dikkatli ol cnm

Haftaya kadın doğum uzmanına gidcz canım benim kanımda vitanmsizlik varmış hamile kalmadan önce mutlaka tedavimin olması gerkmiş ona başlayınca içecem inş rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı bebişleirmz nasip olsun inş hepimizin senin bebişinde az kalmış annesi geliyor artık hasretinz bitcek ne güzel

canım Geçmiş olsun yazdığın dikkatimi çekti aynı şeyleri yaşamışız transfer sonrası progesteron iğne yapıldı ve az kalsın felç oluyordum bikaç gün yataktan bile eşim kucaklayarak kaldırıyordu ağlıyordum sağdan sola dönerken bile.fizik tedavi doktoruna gittik Allah korumuş sinire çok yakın yere vurulmuş ve ödem yapmış diğer tarafa yaptırdığım yer de apse oldu şuan iyiyim ama insan hayatı bukadar ucuz olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…