aminn canım inşallah tamda ezan okunurken dua ettım ısmınle rabbım kabul eylesın ınşallah ben bırbırımıze ettıgımız dualara cok ınanıyorum tıransvern once bı kac konudada burdada kızlardan hep dua estedım rabbım kabul eylesın dualrımıızı ınşallahİnşallah canım hislerinde yanılmazsın..
Adım ve soyadım Gülden Ünal...
Teşekkür ederim. Aygül hanıma mesaj attım. Tedaviden bir iki ay önce gelmemi söyledi. Sizede bir kaç ay öncesinden tedaviye başladı mı.amin gerçekten herkes olduğundan harcamıyor zorlanıyoruz tabi ama inşallah rabbim mükafatını versin bu sefer tam 10.000 tl ye mal oluyor tedavim rabbim maddi manevi kolaylık sağlasın hepimizin son olsun inşallah. bu arada ben ankara memorial deyim soruların olursa çekinmeden sorabilirsin canım
Sağol canım Allahrazı olsunaminn canım inşallah tamda ezan okunurken dua ettım ısmınle rabbım kabul eylesın ınşallah ben bırbırımıze ettıgımız dualara cok ınanıyorum tıransvern once bı kac konudada burdada kızlardan hep dua estedım rabbım kabul eylesın dualrımıızı ınşallah
Canim bide spermlerin donmus sekilde guvende oldugunu soyledinmiTeşekkür ederim. Aygül hanıma mesaj attım. Tedaviden bir iki ay önce gelmemi söyledi. Sizede bir kaç ay öncesinden tedaviye başladı mı.
Güven hastanesinde olduğunu söylemedim. Ama eşimin durumundan bahsettim. Dondurulmuş spermlerimiz var dedim.Canim bide spermlerin donmus sekilde guvende oldugunu soyledinmi
Ona ne dedi merak ettim
Esinin azolu oldugunu biliyormu
Ne yorum yapti.suan sizde cikis yok degilmi.bildigim kadariyla oyleydi
doğru olmaz ama evham işte benimkisi, sağol canım...Embriyoya öyle hemencecik bir şey olmaz canım..Düşünsene transferi olduk ayağa kalkınca düşmesi gerekmezmi hemen tutunmuyor sonuçtaBen buna benzer bir şey sorduğumda eski doktorum demişti hiç bir şey olmaz diye.
hahaha ben de bende.....Trasferim Mart ayına dek geliyor ne güzel tam da üreme ayıMart kedileri damlarda dolanırken ben de transferimi olacağım
Hayirlisi bakalim cnm.Güven hastanesinde olduğunu söylemedim. Ama eşimin durumundan bahsettim. Dondurulmuş spermlerimiz var dedim.
Oda bu mesajı göndermiş bana. Kısa ve öz :)
Mümkün olursa tedavi istediğiniz aydan1-2 ay önce gelin ve detaylı muayene ile konuşalım, görünen oki şansınız çok yüksek- ileri teknikler gerekli. Elimizden gelenin en iyisini yaparız ve yüksek bir gebelik şansı veririz Allah'ın izni ile. Görüşmek üzere.
Neden olmasın bu kadar uğraşmışken mart ayında yavru pisiciklerimiz geliverir belki dehahaha ben de bende.....
üstelik doğum günüm 22 martken.... ne güzel bi hediye olurdu
sen lucrinini oldun mu ne zaman regl olcan? ne zaman başlıycan donmuş tedavine????Neden olmasın bu kadar uğraşmışken mart ayında yavru pisiciklerimiz geliverir belki de
Adetimin 21.günü yani 18 şubatta vurdum iğnemi..25 Şubattada regl olmayı bekliyorum..2.ya da 3.günü ultrasona gitcem ve tam anlamıyla start vermiş olcaz inşallah..sen lucrinini oldun mu ne zaman regl olcan? ne zaman başlıycan donmuş tedavine????
hadi inşallahhhAdetimin 21.günü yani 18 şubatta vurdum iğnemi..25 Şubattada regl olmayı bekliyorum..2.ya da 3.günü ultrasona gitcem ve tam anlamıyla start vermiş olcaz inşallah..
birkaç ay denilemez ama uzun protokol oldu benim adetin 21. günü lucrin ile başladım ondan önce de histeroskopi önerdi. önce histeroskopi oldum ki o da zaten adetin 20. günüydü bir gün sonra lucrin ile başlayıp bi sonraki adetin 2. günü de iğnelerime başladım şimdi Allahın izni ile pazartesi transferim varTeşekkür ederim. Aygül hanıma mesaj attım. Tedaviden bir iki ay önce gelmemi söyledi. Sizede bir kaç ay öncesinden tedaviye başladı mı.
Evet canım her şey yapıldı bir tek transferim kaldı..hadi inşallahhh
bu defa yapılabilecek herşeyi yaptın gerçekten....
inşallah sonu güzel olur
Anladım. İnşallah herşey yolunda gider. Mutlu sona kavuşursunuz. Bakalım ben neler yapacağım.birkaç ay denilemez ama uzun protokol oldu benim adetin 21. günü lucrin ile başladım ondan önce de histeroskopi önerdi. önce histeroskopi oldum ki o da zaten adetin 20. günüydü bir gün sonra lucrin ile başlayıp bi sonraki adetin 2. günü de iğnelerime başladım şimdi Allahın izni ile pazartesi transferim var
Gecmis olsun cnm benimde tam.oturdugumda yere gelen kisma yapmislardi hep hem aile hekimliginde hemde ozel hastanede mosmordu tum kalcalarim dikkat et haftasonu gidincede tecrubeli biri olsun dikkatli ol cnmkzılar aıle hekımlıgıne gıttım ıgeney normalde 2 gundur kar yagdıgı ıcın tek gıtmmedım akşam esım eve yakın hs goturdu orda yaptırsım meger yanlıs yapmıslar kalcanım altına tam sınır damarları olan bolgeye yapmıslar dun carşambada belıme yakın yapmıslar ben dıyorum nıye bukadar agrı yaptı şişti kalcam hemsıreye gısterdım agzı acık kaldı az kalsın felç oluyomussun dedı sımdı ben nasıl hafta sonraı terar aynı hast yaptırım esıme soylesem gıder bagırır kızar napıcamı sasırdım
Haftaya kadın doğum uzmanına gidcz canım benim kanımda vitanmsizlik varmış hamile kalmadan önce mutlaka tedavimin olması gerkmiş ona başlayınca içecem inş rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı bebişleirmz nasip olsun inş hepimizin senin bebişinde az kalmış annesi geliyor artık hasretinz bitcek ne güzelcanım bir dene bence duanı okuyarak :) inşallah allahın izni ile bebişinin kendiliğinden gelmesine faydası olur:)
canım maşallah :) önünü görmeye başladın :) az kaldı demek senin için de gün saymamıza :) allahım yardımcın olsun canım :) böyle rahat olman tedavine merkeze en önemlisi druna güvenmen önemli :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)
bana gelince büyütüyoruz bebişi :) az kaldı :) bazen patlayacağım sanıyorum :) bekliyorum kucağıma alacağım günü :) ne olur sağlıkla almamız için dua edin :) ptesi dra gideceğiz malum çatı kontrolü var :) normal mi sezaryen mi bakacak :) haber ederim sizeeeeee :)
canım Geçmiş olsun yazdığın dikkatimi çekti aynı şeyleri yaşamışız transfer sonrası progesteron iğne yapıldı ve az kalsın felç oluyordum bikaç gün yataktan bile eşim kucaklayarak kaldırıyordu ağlıyordum sağdan sola dönerken bile.fizik tedavi doktoruna gittik Allah korumuş sinire çok yakın yere vurulmuş ve ödem yapmış diğer tarafa yaptırdığım yer de apse oldu şuan iyiyim ama insan hayatı bukadar ucuz olmamalı.kzılar aıle hekımlıgıne gıttım ıgeney normalde 2 gundur kar yagdıgı ıcın tek gıtmmedım akşam esım eve yakın hs goturdu orda yaptırsım meger yanlıs yapmıslar kalcanım altına tam sınır damarları olan bolgeye yapmıslar dun carşambada belıme yakın yapmıslar ben dıyorum nıye bukadar agrı yaptı şişti kalcam hemsıreye gısterdım agzı acık kaldı az kalsın felç oluyomussun dedı sımdı ben nasıl hafta sonraı terar aynı hast yaptırım esıme soylesem gıder bagırır kızar napıcamı sasırdım
allahım sağlıkl uzun ömürler versin oğluşuna analı babalı büyütünBen doğurdummmCem oğlum 3175 gr doğdu. 1 haftalık oldu bile :)
Darısı başına kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?