2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn
maşallah canım yaa çok iyi, Rabbim devamını getirsin, darısı bizlere olsun. Bende bugün ıslaklık hissediyorum, renksiz hafif sarı akıntım oluyor, moralim bozuluyor yine olmadımı diye..

maşallah canım yaa çok iyi, Rabbim devamını getirsin, darısı bizlere olsun. Bende bugün ıslaklık hissediyorum, renksiz hafif sarı akıntım oluyor, moralim bozuluyor yine olmadımı diye..
amınn canım darısı hepınıze akıntı bedede var ılk gunden berı canım hıc belırtılere bakma ınan benım hıc bı berlıtım olmadı sadece elım ayagım buz ıbıydı ben dedım ev soguk ondandır başakada hıc belırtı yok ben anansla kabak ckırdegı yedım love arkadasım soylemıstı bıde ben sırt ustu yatamadım hıc kalcamdakı ıgne agrılarda umudum yoktu hıc ınan negatıftır dıye cok agladım uzme kendını

kabak çekirdeği yemeye başladım bir avuç, benimde normalde elim ayağım üşür, iki gündür malum havada kar yağışlı ondanmıdır nedendir ayaklarım ısınmadı, evde termal çorabım vardı çift katlı onu giydim ısınsın diye.
demek ilk günden itibaren akıntın varmı şöylemi, olumsuz bir şey değil diyorsun yani, inşallah canım inşallah...

kızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn
MAŞALLAHHH 41,5 kere. katlanarak artsın.çok çok güzel yaaaa

inşallahh inşallah seninde müjdeli haberlerini alacağız :) bu cumanın suyu yüzü hürmetine..

aynen canım hıc sıkıntı yapma uzulme bende hıc belırtı yoktu tek el ayak usume bıde ılk gunden berı akıntı var oyuzzden sıtres yapma kendıne kotu dusunme canım

Allahima şükürler olsun..bu mubarek gunde guzel bi haber aldik..hayirli olsun..insallah degerin katlanarak artar ve hayirli, saglikli bir hamilelik gecirirsin..Allah hepimize bugunleri gostersin..

Allahima şükürler olsun..bu mubarek gunde guzel bi haber aldik..hayirli olsun..insallah degerin katlanarak artar ve hayirli, saglikli bir hamilelik gecirirsin..Allah hepimize bugunleri gostersin..
amınn bıtanem allah razı olsun rabbım hepınıze bugunlerı poztıferı nasıp etsın kucaklarımıza alıp saglık sıhatle buyutmeyı nasıp eylesın amınn ecmaınnn...

kabak cekirdegini ve ananasi ne zaman yemeye baslamaliyiz.bi de kabak cekirdegi tuzsuz mu olmali

kabak cekirdegini ve ananasi ne zaman yemeye baslamaliyiz.bi de kabak cekirdegi tuzsuz mu olmali
canım ben tırasnvere 15 kala başladım gunde 2 dılım yedım kabac cekırdegınıde aynı donem basladım tuzsuz yedım ben ama fark etmez heralde bımıyomkı bend aeburda bı arkadasım anlatmıstı hamıle kalınca love arkadas ondan ogrenmıstım uygulmıstım hala devam edıyorum yemeye

Tesekkurler cevaplar icin..

cnm artık az kalmış sanada ya hadi bakalım buz bebeler seninle inşlh ......

cnm inşlh dr. dediği gibi olur bu denemende hamile kalırsın ....

kız allah seni ne etmesin emi nasıl yaptın 7.ci gü ya
süper bi haber bu sağlıkla devam etsin sonuna kadar...

kız artık darısı da bizlere olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aminnn bıtanem sorma
4. Gun evde test yapmaya başladım 6. Gun sılık cıgıyıngordum bugunde kan testı cok erken ama dayanamadım allahım sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın bıtanem allah hepınıze poztıfi gormeyı nasıp eylesın hepımız kucaklarımıza alalım inşallah amınn ecmaınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…