valla bravo ben dayanamam o kadar çabuk yapmaya..Aminnn bıtanem sorma
4. Gun evde test yapmaya başladım 6. Gun sılık cıgıyıngordum bugunde kan testı cok erken ama dayanamadım allahım sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın bıtanem allah hepınıze poztıfi gormeyı nasıp eylesın hepımız kucaklarımıza alalım inşallah amınn ecmaınn
Canım gözün Aydın çok güzel bi değerkızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn
Sagol canım 5. Gun embrıosuydu allahma sukur darısı isteyen herkeze olsun inşallah amınnnCanım gözün Aydın çok güzel bi değerkaçıncı gün embriyosu idi?
Bende kendıme soz vermiştim yapmıycam dıye ma duramadım bende hala şoktayıö goZlerim dolu dolu dılerım bu sefer kucagıma almaka nasıp olsun hepımız ınşallah poZitifleri gorup kycagımıza alak amınn ecmaınnvalla bravo ben dayanamam o kadar çabuk yapmaya..
sonuna kadar gitsin inşlh cnm ya acayip sevindim önce şok oldum sonra gözlerim doldu....
çok sevindim canım inan allah tamamına erdirsinSagol canım 5. Gun embrıosuydu allahma sukur darısı isteyen herkeze olsun inşallah amınnn
allah razı olsun cnım cok sagol darısı ıateyen herkeze sızlerın başına ınşallah aminn ecmainnçok sevindim canım inan allah tamamına erdirsin
canım siteye yeni girdim ne güzel bir haber bugün aldığım..allah tamanına erdirsin canım benim...5.gün embriyosumuydu arkadaşım bebişin.kızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn
Kan sulandırıcı verdiler mi sana coraspirin internetten bak bebek için çok iyiymis gelişiminde ben korktum benim ikizler karnimda öldü diye verdi doktora da sordum zararı yok yararı vardır dedi nettende baktım faydalı[/QUOTE][QUOefe, post: 39547405, member: 465698"]helena17 allahrazı olsun bıtanem darısı hepınızın başına hepımız pozıtıfı gorup saglıkla kucaklarımıza alalım inşallah canım 5. Embrıosuydu. Aslında cok korkuyorum bende cıddı pıhtılaşma var ve kaybetme korkusu ıçimde ıgnenın dozu yeterlımı bılmıyorum cok korluyorum
Canım ınşallah gelısırler benımde ılk başta gelişmedı aynı ek ıgneyı yazdılar sona dogru gelıstı hepsı ılkten yvaş gelişiyolar bende cok kokrmuştum gelışmıycekler dıye ınşallah gelısırler allahın ıznıyleHerkese gunaydinnnn..kontrolden geldim arkadaslar yumurtalarim fazla gelismemis.yavas gelisiyormus..normalde 13-14 mm olmasi gerekirken benimki 9mm( bu yuzdrn gonal f ye ek olarak menopur 75 lik verdi..3 gun daha kullancam..insallah yeteri seviyeye kadar gelisirler..dualarinizi bekliyorum
canım hakkında hayırlısı olsun pozıtıf sonuç al inşallah ben ananas cevız kabak cekırdegı yemıstım halada devam edıyorumMerhaba kızlar benimde duruma göre ay sonuna doğru transferim olcak inşallah,neler yemeli neler yapmalıyım siz neler yaptınız??paylaşır mısınız lutfen:):)
Insallah canim dedigin gibi olur..biraz olsun icimi rahatlattin.. Allah razi olsunCanım ınşallah gelısırler benımde ılk başta gelişmedı aynı ek ıgneyı yazdılar sona dogru gelıstı hepsı ılkten yvaş gelişiyolar bende cok kokrmuştum gelışmıycekler dıye ınşallah gelısırler allahın ıznıyle
hayırlı olsun benınde bugün 11. günüm yarın yumurtam alınacak siz nerde yaptırıyorsunuziyi akşamlar kızlar
benimde bugün 9.günüm tüp bebek tedavisine başladım haftaya pazar gibi transfer planlanıyor çok heycanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?