2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

aynen canım hıc sıkıntı yapma uzulme bende hıc belırtı yoktu tek el ayak usume bıde ılk gunden berı akıntı var oyuzzden sıtres yapma kendıne kotu dusunme canım
Akıntı olunca moralim bozulmuştu neyseki sendede olmuş normal o zaman , sağol canım rahatlattın beni. Bu arada biliyorsun bendede yoğun pıhtılaşma sorunu var, bunun için hemotologa gittiğimde bana, bunu en iyi kadın doğum doktorları biliyor, özellikle doz ayarlamalarını demişti, şaşırmıştım, kendisi aspirin bile vermedi.
Kadın doğumcun uygun dozu vermiştir merak etme sen, birde önceki tedavinde bu kan iğnelerinden vurulmuş muydun?

Canım ıcın tahat olsun ınan ben kesın negatıf gozuyle bakıyordum sırt ustu bıle yatamıyodum ıgnelerden dedım kesın negatıf ama sukur ğozıtıf hepınızınkı inşallah pozıtıf olur canım bu benım ılk tub bebek tedavım 18 ay once normal hamıle kaldım 9 haftalıkken kalbı durdu dk onemsemedı bızde tun bebek yedavısı oncesı arastırıp tıbbı genetıge gıttım tm sonuclar cıktı tub bebek tedavısne başladık tırnaver sonrası tub bebek dk 04 yazdı ama ben emın olamadım cunku merkez cok kalabalık ve ıhmal olsun ıstemdediö zaten yazılan ıgne ılacları almam ıcın hast kadın doguma gıdıp yazdırmam gerekıyordu gıderken testlerımıde goturdum dk bana dedı trtıya cık tartıl tardıldıktan aonr defıkı bu doz sana az yazılmış senın 06 lıl ogne ve goaspırın kullanman lazım dedı rapor cıkarttı her alımda 3 aylık bırden al rahatca dedı dk bılgı bı dk benzıyorsu yaşıda vardı ama yınede bı kaybım oldugu ıcın korku var ıcımde pırofosore gıdeyım dedım bu konuda uzman ama bulamadım perınetoga gıtmem lazım aslında onuda bulamadım anlarada cok var uzmanlar ama burda bulamadım malesef

Valla canım bana hemotolog öyle söyledi, iğne dozlarını en iyi onlar ayarlıyor dedi, tüp bebek doktorları bu konuda çok bilgili oluyorlar, hani neresi içine siniyorsa bundan sonra takiplerini oraya yaptırırsın, kilo ile bağlantısı varmı bilmiyorum, ben hibor3500 kullanıyorum, tedaviyle beraber başladım, ilk kez kullandım, önceki tedavilerimde hiç kullanmamıştım.
Bende inşallah hamile kalırsam hemen rapor çıkartacağım, 1 hafta gidiyor, sonra tekrar yazdırmam gerekiyor, her seferde sadece tek kutu ödüyor devlette, para ile alırsan 90TL çok pahalı yani... Bu arada sorma benim popoda çok fena oldu, bugünde vururulusam tek yarın kaldı iğnem, bitmesini dört gözle bekliyorum :)

Merhabalar, perşembe toplanan 4 yumurtadan ikisi döllenmiş, bugun ikinci gunleri embryoskopta. Beklemeye devam:)) hayırlı bekleyişlerimiz olur umarım..

Banada genetık dk kadın dogum ayarlıyor dozları demişti ben rapor ısını bılmıyodum hanı devlette cıkarılıyo sanıydum ama dk hemen 5 dakkaya cıkardı çok mutlu oldum bende cunku dedıgın gıbı sureklı yazdırmak gerekıyodu benım eaporu 1 yıllık cıkarmıs dk demekkı doz degısmıycek sanırım aynen benım popo mosmor dk 3 ay jel ıgneye devam dedı ama bu pogestrın ıgnesınıde sureklı tazdırmam gerekıyo yarın aıle hekımıne yazdırmaya gıdıcam dıycam aylık yazamazmısınız bunu ıcınde 5 tane var hemen bıtıyor

Devlet rapor olmayınca bazı iğneleri tek kutu veriyor, muhtemelen tek kutu verecektir, olmadı onun içinde ayrı rapor çıkartırsın canım, daha bir süre kullanacaksın..bana 1 kutu kullan yeter dediler, jele geçeceğim sonra.

Ozaman aıle hekımıne dıyeyım rapor cıkartabılıyormuyuz ben 2 ay daha kullanmam lazım dıyeyım belkı cıkartır ınşallah cunku aıle hekımlerınınde rapor cıkartma yetkısı varmış

Ozaman aıle hekımıne dıyeyım rapor cıkartabılıyormuyuz ben 2 ay daha kullanmam lazım dıyeyım belkı cıkartır ınşallah cunku aıle hekımlerınınde rapor cıkartma yetkısı varmış
eğer öyleyse çok iyi, bir dene bakalım şansını, hadi bakalım, dahada iyi haberlerini almak dileğiyle..

poldi, post: 39552945, member: 620113"]eğer öyleyse çok iyi, bir dene bakalım şansını, hadi bakalım, dahada iyi haberlerini almak dileğiyle.. [/QUOTE]

Merhaba canım. Bu hibor iğne sağlık ocağı ında yazdirabilirmiyiz acaba

Bendede mthfr c677t homozigot var canım..sende mi homozigot yani hastasın..bizler heterozigotlara göre daha riskliyiz sanırım..hematoloğa gittin mi hiç canım doz ayarı için...ne kullanıyosun birde..

selam kızlar
bugün sabaha çok feci şekilde grip olmuş şekilde uyandım
geçen kar soguklarından bende nasibimi aldım belli ki
doktorada gidemedim ama çok fenayım
başım gözüm kulagım heryerim agrıyor
malum ya hamileysem diye antibiyotik falan almaya korkuyorum
adaçayı içeceğim boğazıma iyi gelir diye
sizlerde ne var ne yok

kızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
çok sevindim canım tebrikler

Bendede mthfr c677t homozigot var canım..sende mi homozigot yani hastasın..bizler heterozigotlara göre daha riskliyiz sanırım..hematoloğa gittin mi hiç canım doz ayarı için...ne kullanıyosun birde..
canım bende hem hemozıgot hem heterezıgotum hemetolojı bısey yapmıyor canım kadın doguma yonlendırıyor dur tahlılıı eklıyem bak bı durmumum ney bende bılmıyorum acıkcası yuksekmı azmı

benim de geçti ağrılar :)
muhtemelen yumurtalıklar iyileşiyordu o sebeple ağryordu. iyileşti artık. ben 2 hafta rapor aldım canım.

kızlar bu gün anneme gittim kaç zamandır yeğenimin koşturmacasında (alışveriş doğum vs)anneme gidememiştik işleri vardı köyde onları halletik derken size yazamadım inş hepiniz iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…