- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Cnm bendede kan pihtilasmasi var dr.um transferden sonra kan sulandirici v e igne kullanacaksin dedi bende yazayim benim genetikte sole yaziyorBendede mthfr c677t homozigot var canım..sende mi homozigot yani hastasın..bizler heterozigotlara göre daha riskliyiz sanırım..hematoloğa gittin mi hiç canım doz ayarı için...ne kullanıyosun birde..
Zamana hiç takılma olgun ve kaliteli olsunlar inşallah. Menapurda çok iyi destek olacağına inanıyorumHerkese gunaydinnnn..kontrolden geldim arkadaslar yumurtalarim fazla gelismemis.yavas gelisiyormus..normalde 13-14 mm olmasi gerekirken benimki 9mm( bu yuzdrn gonal f ye ek olarak menopur 75 lik verdi..3 gun daha kullancam..insallah yeteri seviyeye kadar gelisirler..dualarinizi bekliyorum
İnşallah iyi geçer opunuz, kaliteli olgun yumurtalar kanlansın can olsun inşallahhayırlı olsun benınde bugün 11. günüm yarın yumurtam alınacak siz nerde yaptırıyorsunuz
iyi yapmissin annelere yardim etmek gerek :) cok sukur iyiyim sen nasilsinkızlar bu gün anneme gittim kaç zamandır yeğenimin koşturmacasında (alışveriş doğum vs)anneme gidememiştik işleri vardı köyde onları halletik derken size yazamadım inş hepiniz iyisinizdir
tesekkurler..insallah..sali gunu bi daha gitcm kontrole..bugun 6.gunu tedaviminZamana hiç takılma olgun ve kaliteli olsunlar inşallah. Menapurda çok iyi destek olacağına inanıyorum
Canim kandaki vitaminsizligi ilk kez duyuyorum nasil biir tedavi olacak?allahim yardimcin olsun tatlim :) guzel sonuclarinizi bekliyorum :)Haftaya kadın doğum uzmanına gidcz canım benim kanımda vitanmsizlik varmış hamile kalmadan önce mutlaka tedavimin olması gerkmiş ona başlayınca içecem inş rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı bebişleirmz nasip olsun inş hepimizin senin bebişinde az kalmış annesi geliyor artık hasretinz bitcek ne güzel
Canim hayirli olsun degerin kat kat artsin insallah :) degerin cok guzel masallahhhhh :)aminnnn sagol canım allah razı olsun
Allah razı olsun canım amınnn ınşallah kucagıma almk nasıp olur inşallah senınde az kalmıs maşllah saglıcakla al yavrunu kucagına saglık sıhatle buyut inşallah amınn ecmainnCanim kandaki vitaminsizligi ilk kez duyuyorum nasil biir tedavi olacak?allahim yardimcin olsun tatlim :) guzel sonuclarinizi bekliyorum :)
Ben de gun sayiyorum ona kavusmak icin :) sanirim kucagima alanakadar inanamayacagim :) hala esime bu gercek degil mi diye soruyorum ruya olmasindan korkuyorum :)
Canim hayirli olsun degerin kat kat artsin insallah :) degerin cok guzel masallahhhhh :)
Canım ben Elazığ da oturuyorum Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidiyorum çok memnunum 12 yıllık evliyim 9 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum Allaha şükrediyom iyiki Fethiye Ersan ı tanımışım keşke daha önceki yıllarda tanısaydım diyorumkızlar sıze bırsey danısmak ıstıyorumBenım tupler tıkalı laparaskobi ameylıyatı yaptırmam ıcın ıstanbula yada ankaraya gıtmem gerek Malatyadakılere guvenmıyorum ben ıl dısına cıksam en az 3000 tl gıdecek acılma garantısı bıle yok Malatyada tup bebek dondurmayla beraber 600o TL ye mal oluyor acaba dırek tup bebegemı gecsem offf kafam cok karısık
kızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn
Canim sperm testinde +4veya a ileri hizli hareketli,+3veya b yavas hizli hareketli, +2 veya c uerinde hareketli spermleri, +1 veya d ise hareketsiz spermleri ifade eder.ve bu degerler testte yuzde (%) seklinde belirtilir.Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Transfer sırasında bir kağıt veriyorlar ya orda spermin nerden elde edildiği ve hareketliliği yazıyor. Bizimkinde +2 yazıyordu. Tese sonucu sperm elde edildi.
+2 yerinde hareket demekmiş. Birde +4 var. Oda ileri hareket demekmiş. Acaba bizim hep yerinde harekette sperm mi vardı yada doktor çok uğraşmadımı daha iyisini bulmak için. 2 negatifim var. Bu yüzden mi başarısız oldu acaba. gece gece aklıma takıldı. Bu hareketlilik çok önemli mi.
Malatyadaki degilmi bilemedimki napsam.orada tup bebek fiyati ne acaba biliyormusun canimCanım ben Elazığ da oturuyorum Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidiyorum çok memnunum 12 yıllık evliyim 9 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum Allaha şükrediyom iyiki Fethiye Ersan ı tanımışım keşke daha önceki yıllarda tanısaydım diyorum
Aminnn canım inşallah allah razı olsungözün aydın cnm çok güsellll sonucun inşallahh katlana katlanaa devamı gelir...
Teşekkür ederim cevabın için. Bizim spermlerimiz tese yoluyla elde edildiği için bir yüzde vermiyorlar. embriyonun gelişimini etkilermi onu bilmek lazım.Canim sperm testinde +4veya a ileri hizli hareketli,+3veya b yavas hizli hareketli, +2 veya c uerinde hareketli spermleri, +1 veya d ise hareketsiz spermleri ifade eder.ve bu degerler testte yuzde (%) seklinde belirtilir.
Suan son testimizde bizde tum spermler hareketsiz cikti.3 hafta sonra tekrar test verin dedi ilac verdi.martin ilk haftasi kontrolumuz var.detayli konusucaz hareket durumunu.ve ne zaman baslayabiliriz tedaviye yuzdeler nasil olmali diye.haftaya net bilgi veririm sana
Cunku 2.tedavimizde en son %10 ileri hareketliydi spermler.boyle bir sorunla ilk defa karsilastik
iyiyim canım gripliyim biraz ama öyle güzel bir hava varki bu gün dışarıya çıkacağımiyi yapmissin annelere yardim etmek gerek :) cok sukur iyiyim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?