2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar sıze bırsey danısmak ıstıyorum Benım tupler tıkalı laparaskobi ameylıyatı yaptırmam ıcın ıstanbula yada ankaraya gıtmem gerek Malatyadakılere guvenmıyorum ben ıl dısına cıksam en az 3000 tl gıdecek acılma garantısı bıle yok Malatyada tup bebek dondurmayla beraber 600o TL ye mal oluyor acaba dırek tup bebegemı gecsem offf kafam cok karısık

Bendede mthfr c677t homozigot var canım..sende mi homozigot yani hastasın..bizler heterozigotlara göre daha riskliyiz sanırım..hematoloğa gittin mi hiç canım doz ayarı için...ne kullanıyosun birde..
Cnm bendede kan pihtilasmasi var dr.um transferden sonra kan sulandirici v e igne kullanacaksin dedi bende yazayim benim genetikte sole yaziyor
MTHFR-C677 MUT.ANALIZI HOMOZÌGOT 677 TT
yaziyor en hematologa gitmedim ama ..

Zamana hiç takılma olgun ve kaliteli olsunlar inşallah. Menapurda çok iyi destek olacağına inanıyorum

selam kızlar sanırım ben de temmuz gıbı tup bebek yaptıracagım ama tokattayım ankara samsun ya da olursa ıstanbul olucak o zamana kadar iyi bır merkez bulurum ınsallah

kızlar bu gün anneme gittim kaç zamandır yeğenimin koşturmacasında (alışveriş doğum vs)anneme gidememiştik işleri vardı köyde onları halletik derken size yazamadım inş hepiniz iyisinizdir
iyi yapmissin annelere yardim etmek gerek :) cok sukur iyiyim sen nasilsin

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün amerikana kendi doktoruma gittim. bir dahaki tedavim ne zaman olabilir ve neden bu seferde tutmamıştır yapabileceğimiz bir şey varmı bundan sonra diye aklıma takılanları sormak istedim....
negatif sonucu aldığımda izmitteki bi doktora gitmiştim hafta başında saolsun kendi beni perşembe günü ameliyata sokup tüplerimi almaya ikna etmeye çalıştı. aman benim doktorum cerrahiye gerek yok senin embriyoların çok iyi kalitede değil dedi.. grade 2 gibi birşey söyledi biz 1 olmasını isteriz felan bahsettii.
benim diğer tedaviye başlamadan önce embriyo kalitesi artırmak için yapabileceğim birşey varmı (yiyecek, içecek, kür, spor felan gibi...)
bu konuda bildiğiniz birşey varmı bayanlar

Canim kandaki vitaminsizligi ilk kez duyuyorum nasil biir tedavi olacak?allahim yardimcin olsun tatlim :) guzel sonuclarinizi bekliyorum :)
Ben de gun sayiyorum ona kavusmak icin :) sanirim kucagima alanakadar inanamayacagim :) hala esime bu gercek degil mi diye soruyorum ruya olmasindan korkuyorum :)

aminnnn sagol canım allah razı olsun
Canim hayirli olsun degerin kat kat artsin insallah :) degerin cok guzel masallahhhhh :)

Allah razı olsun canım amınnn ınşallah kucagıma almk nasıp olur inşallah senınde az kalmıs maşllah saglıcakla al yavrunu kucagına saglık sıhatle buyut inşallah amınn ecmainn

[QUOTE="polikistik, post: 39553673, member: 513234"ra anatolia tüp bebek 10. Günüm bugün 13 adet yumurtam var[/QUOTE]
Hakan bey ve merkezden memnun musun canim. Ben de orayı düşünüyorum yaza, aaraştırma aşamasındadır.

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Transfer sırasında bir kağıt veriyorlar ya orda spermin nerden elde edildiği ve hareketliliği yazıyor. Bizimkinde +2 yazıyordu. Tese sonucu sperm elde edildi.
+2 yerinde hareket demekmiş. Birde +4 var. Oda ileri hareket demekmiş. Acaba bizim hep yerinde harekette sperm mi vardı yada doktor çok uğraşmadımı daha iyisini bulmak için. 2 negatifim var. Bu yüzden mi başarısız oldu acaba. gece gece aklıma takıldı. Bu hareketlilik çok önemli mi.

Canım ben Elazığ da oturuyorum Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidiyorum çok memnunum 12 yıllık evliyim 9 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum Allaha şükrediyom iyiki Fethiye Ersan ı tanımışım keşke daha önceki yıllarda tanısaydım diyorum

kızlar dayanamadım test yatrdım sonucu aldım 7. gun degerım 110.50 nasıl sızce ıyımı allahıma sukur ınsallah darısı hepınızın basına amınnn ecmaınnnn

gözün aydın cnm çok güsellll sonucun inşallahh katlana katlanaa devamı gelir...

Canim sperm testinde +4veya a ileri hizli hareketli,+3veya b yavas hizli hareketli, +2 veya c uerinde hareketli spermleri, +1 veya d ise hareketsiz spermleri ifade eder.ve bu degerler testte yuzde (%) seklinde belirtilir.
Suan son testimizde bizde tum spermler hareketsiz cikti.3 hafta sonra tekrar test verin dedi ilac verdi.martin ilk haftasi kontrolumuz var.detayli konusucaz hareket durumunu.ve ne zaman baslayabiliriz tedaviye yuzdeler nasil olmali diye.haftaya net bilgi veririm sana
Cunku 2.tedavimizde en son %10 ileri hareketliydi spermler.boyle bir sorunla ilk defa karsilastik

Mikro enfeksiyon da spermin hızlınin oolması önemli mi aacaba, bir de mikro enjeksiyon yaptırmadan rahim filmi çektirmekgerekiyor mu arkadaslar

Malatyadaki degilmi bilemedimki napsam.orada tup bebek fiyati ne acaba biliyormusun canim

Teşekkür ederim cevabın için. Bizim spermlerimiz tese yoluyla elde edildiği için bir yüzde vermiyorlar. embriyonun gelişimini etkilermi onu bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…