- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
benım arastırmalarıma gorede dogu fertıl onde şuanda labaratuarının cok ıyı oldugunu duymustum bakalım ben napıcagımı bılemedıgım ıcın henuzCanım ben Elazığ da oturuyorum Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidiyorum çok memnunum 12 yıllık evliyim 9 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum Allaha şükrediyom iyiki Fethiye Ersan ı tanımışım keşke daha önceki yıllarda tanısaydım diyorum
Canım Malatya da Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi Tüp bebek fiyatı 4750 ilaç fiyatıda 1500 tlMalatyadaki degilmi bilemedimki napsam.orada tup bebek fiyati ne acaba biliyormusun canim
cok saol canım doktorumla hafta ıc konusacagım bakalım ne dıycek eger ıstanbulda laparaskob ameylıyatı 3000 tl falan olursa direk tup bebege gecerım artıkCanım Malatya da Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi Tüp bebek fiyatı 4750 ilaç fiyatıda 1500 tl
iyi olmuş rapor alman çok gezme yinede evde bile olsan dinlen canımbenim de geçti ağrılar :)
muhtemelen yumurtalıklar iyileşiyordu o sebeple ağryordu. iyileşti artık. ben 2 hafta rapor aldım canım.
Bende gitmedim 3.düşüğümden sonra gitmek istedim ama önce dahiliye bakıyomuş araştırma hastahanesinde kontroldeyim daha son tahlillerimi almadımCnm bendede kan pihtilasmasi var dr.um transferden sonra kan sulandirici v e igne kullanacaksin dedi bende yazayim benim genetikte sole yaziyor
MTHFR-C677 MUT.ANALIZI HOMOZÌGOT 677 TT
yaziyor en hematologa gitmedim ama ..
Canım ben Elazığ da oturuyorum Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidiyorum çok memnunum 12 yıllık evliyim 9 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum Allaha şükrediyom iyiki Fethiye Ersan ı tanımışım keşke daha önceki yıllarda tanısaydım diyorum
Ben de Malatyada iyi bir tüp bebek doktoru arıyorum.Doğu fertili duydum.Bir doktor arkadaşım orada tüp bebek yaptı olmadı onun söylediği bir hekim olarak labaratuarını beğenmediyi yönündeydi.Bir arkadaşımda Malatyadaki Denizhan beyin tüp bebek sertifikası olmadığı halde doğufertilde tedavi yaptığını söyledi.Sertifikası olmayan bir doktorun merkezlerinde tüp bebek yapmasına izin veren bir merkezde bende açıkcası büyük bir güvensizlik oluşturdu.benım arastırmalarıma gorede dogu fertıl onde şuanda labaratuarının cok ıyı oldugunu duymustum bakalım ben napıcagımı bılemedıgım ıcın henuz
Merhaba ben doğu fertilde tüp bebek yaptirdim ve cok şükür hamileyim,denizhan bey tüp bebek yapmiyor kadin doğum uzmani olarak orada,tüp bebek uzmani mahmut uğraş uçar,tedavi onun kontrolünde yapiliyor,laboratuvar konusuna gelince sorumlu embriyoloğu çapa mezunu ve biyolog temelli degil,tıbbi embriyolog,koray bey bu konuda gercekten bayağı iyi,bol şansBen de Malatyada iyi bir tüp bebek doktoru arıyorum.Doğu fertili duydum.Bir doktor arkadaşım orada tüp bebek yaptı olmadı onun söylediği bir hekim olarak labaratuarını beğenmediyi yönündeydi.Bir arkadaşımda Malatyadaki Denizhan beyin tüp bebek sertifikası olmadığı halde doğufertilde tedavi yaptığını söyledi.Sertifikası olmayan bir doktorun merkezlerinde tüp bebek yapmasına izin veren bir merkezde bende açıkcası büyük bir güvensizlik oluşturdu.
bende genel olrak arastırdım ıyı denıldı ama tabı hafta ıcı kendı doktorumla gorusecegım zaten ıyı değilse o soylerBen de Malatyada iyi bir tüp bebek doktoru arıyorum.Doğu fertili duydum.Bir doktor arkadaşım orada tüp bebek yaptı olmadı onun söylediği bir hekim olarak labaratuarını beğenmediyi yönündeydi.Bir arkadaşımda Malatyadaki Denizhan beyin tüp bebek sertifikası olmadığı halde doğufertilde tedavi yaptığını söyledi.Sertifikası olmayan bir doktorun merkezlerinde tüp bebek yapmasına izin veren bir merkezde bende açıkcası büyük bir güvensizlik oluşturdu.
slm kızlarİnşallah iyi geçer opunuz, kaliteli olgun yumurtalar kanlansın can olsun inşallah
iyi olmuş rapor alman çok gezme yinede evde bile olsan dinlen canım
inşallah ağrılara hiiç takılma bu arada kaç tane koydular
slm kızlar
bugun olusan tek yumurtamı aldırmak için hastaneye gıttığımızde eşimle şok olduk yumurtam erken çatlamış ve doktorum bu ay tup bebek denemesini yapamayacağımızı söyledi ağla ağla bıttım artık dualarınızı bekliyorum
annenle kavga etmen çok kötü olmuş ama stresliyiz zaten birde onlarla uğraşıyoruz2 tane canım. zaten başka kalmamıştı :)
Evde dinleniyorum da çok stresliyim. Annem de yanıma gelmişti ama kavga ettik, gitti. 3 gündür onun stresindeyim. yine sakin geçiremedim. İnşallah kötü etkilenmez. Bugün yumurta toplamadan sonraki 10. gün. yarın idrar testi yapmak istiyorum ya dayanamayacağım.
annenle kavga etmen çok kötü olmuş ama stresliyiz zaten birde onlarla uğraşıyoruz
ben annemi anlaşmalı çağırıyorum yanımabak eğer kavga edersen hiç gelme diye
tamam tamam diyo 10 gün bişey demeyecem diyo
annelerle kavga etmeden olmuyooo zaten
bence hiç kafana takma düşünmemeye çalış canım kitap oku cristin hannah kitapları bire bir bence
daha idrar için erken daha var şimdiden moralini bozma sakınnnn
daha teste 7 gün var dimi
Hakan bey ve merkezden memnun musun canim. Ben de orayı düşünüyorum yaza, aaraştırma aşamasındadır.[/QUOTE][QUOTE="polikistik, post: 39553673, member: 513234"ra anatolia tüp bebek 10. Günüm bugün 13 adet yumurtam var
çok geçmiş olsun canım,doktorlar çatlama önleyici iğne veriyorlar,nasıl önlemini almadılar kislm kızlar
bugun olusan tek yumurtamı aldırmak için hastaneye gıttığımızde eşimle şok olduk yumurtam erken çatlamış ve doktorum bu ay tup bebek denemesini yapamayacağımızı söyledi ağla ağla bıttım artık dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?