2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

benım arastırmalarıma gorede dogu fertıl onde şuanda labaratuarının cok ıyı oldugunu duymustum bakalım ben napıcagımı bılemedıgım ıcın henuz

Canım Malatya da Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi Tüp bebek fiyatı 4750 ilaç fiyatıda 1500 tl
cok saol canım doktorumla hafta ıc konusacagım bakalım ne dıycek eger ıstanbulda laparaskob ameylıyatı 3000 tl falan olursa direk tup bebege gecerım artık

benim de geçti ağrılar :)
muhtemelen yumurtalıklar iyileşiyordu o sebeple ağryordu. iyileşti artık. ben 2 hafta rapor aldım canım.
iyi olmuş rapor alman çok gezme yinede evde bile olsan dinlen canım
inşallah ağrılara hiiç takılma bu arada kaç tane koydular

Cnm bendede kan pihtilasmasi var dr.um transferden sonra kan sulandirici v e igne kullanacaksin dedi bende yazayim benim genetikte sole yaziyor
MTHFR-C677 MUT.ANALIZI HOMOZÌGOT 677 TT
yaziyor en hematologa gitmedim ama ..
Bende gitmedim 3.düşüğümden sonra gitmek istedim ama önce dahiliye bakıyomuş araştırma hastahanesinde kontroldeyim daha son tahlillerimi almadım

Sende faktör 5 varmış onu dikkate alıyolar...benimki mthfr c677 t bunu pek dikkate almıyolar düşüğe etkisi yok falan deniyo ama bence yalan bebeklerim tam anneyle kan bağı kurcaklari dönemde düşüyo..en sonuncu daha uzun durdu benimle ama sonra aniden gelişimi iki haftaya kadar geriledi düzelmedide...şöyle diyeyim 9.haftamda 7 haftalık gözüeye başladı ve gelişmedi..

benım arastırmalarıma gorede dogu fertıl onde şuanda labaratuarının cok ıyı oldugunu duymustum bakalım ben napıcagımı bılemedıgım ıcın henuz
Ben de Malatyada iyi bir tüp bebek doktoru arıyorum.Doğu fertili duydum.Bir doktor arkadaşım orada tüp bebek yaptı olmadı onun söylediği bir hekim olarak labaratuarını beğenmediyi yönündeydi.Bir arkadaşımda Malatyadaki Denizhan beyin tüp bebek sertifikası olmadığı halde doğufertilde tedavi yaptığını söyledi.Sertifikası olmayan bir doktorun merkezlerinde tüp bebek yapmasına izin veren bir merkezde bende açıkcası büyük bir güvensizlik oluşturdu.

Merhaba ben doğu fertilde tüp bebek yaptirdim ve cok şükür hamileyim,denizhan bey tüp bebek yapmiyor kadin doğum uzmani olarak orada,tüp bebek uzmani mahmut uğraş uçar,tedavi onun kontrolünde yapiliyor,laboratuvar konusuna gelince sorumlu embriyoloğu çapa mezunu ve biyolog temelli degil,tıbbi embriyolog,koray bey bu konuda gercekten bayağı iyi,bol şans

bende genel olrak arastırdım ıyı denıldı ama tabı hafta ıcı kendı doktorumla gorusecegım zaten ıyı değilse o soyler

Kizlar bu surec nasil cok korkuyorum neler bekliyor beni nelere dikkat etmelim usenmeyip yazanlara tesekkur ederim

İnşallah iyi geçer opunuz, kaliteli olgun yumurtalar kanlansın can olsun inşallah
slm kızlar
bugun olusan tek yumurtamı aldırmak için hastaneye gıttığımızde eşimle şok olduk yumurtam erken çatlamış ve doktorum bu ay tup bebek denemesini yapamayacağımızı söyledi ağla ağla bıttım artık dualarınızı bekliyorum

iyi olmuş rapor alman çok gezme yinede evde bile olsan dinlen canım
inşallah ağrılara hiiç takılma bu arada kaç tane koydular

2 tane canım. zaten başka kalmamıştı :)
Evde dinleniyorum da çok stresliyim. Annem de yanıma gelmişti ama kavga ettik, gitti. 3 gündür onun stresindeyim. yine sakin geçiremedim. İnşallah kötü etkilenmez. Bugün yumurta toplamadan sonraki 10. gün. yarın idrar testi yapmak istiyorum ya dayanamayacağım.

canım üzülme. bu iş malesef biraz sabır işi. bir daha deneyeceksiniz. belki de hayırlısı buydu. yumurta toplansaydı bir de 2 hafta bekleseydin ve olmasaydı çok daha zor olacaktı.

sorununuz ne bilmiyorum ama mümkünse ilişki ile deneseniz? madem çatlamış belki öyle döllenir?

annenle kavga etmen çok kötü olmuş ama stresliyiz zaten birde onlarla uğraşıyoruz
ben annemi anlaşmalı çağırıyorum yanıma bak eğer kavga edersen hiç gelme diye
tamam tamam diyo 10 gün bişey demeyecem diyo
annelerle kavga etmeden olmuyooo zaten
bence hiç kafana takma düşünmemeye çalış canım kitap oku cristin hannah kitapları bire bir bence
daha idrar için erken daha var şimdiden moralini bozma sakınnnn
daha teste 7 gün var dimi

Haftaya cumartesi. 6 sayılır. test yaparsam ve çıkmazsa iyice bunalıma girerim biliyorum ama çok merak ediyorum. çok yorgunum ve uykum var. çok hafif de baş dönmesi :)

Annem Ankara'da gelmişti. Apar topar sabah ilk uçakla döndü. Çok kötü oldu. Hala da konuşmuyor benimle. ben 100 günden uzun süredir bu gün için hazırlanıyorum. 6. tüp bebek denememiz. Ameliyatlar, histeroskopiler, ilaçlar, sayısız muayene. Çok zor zamanlar geçirdim ve kavga ettiğimiz gün acıdan yerimde oturamıyordum. transferim çok zor geçmişti. her şeyden rahatsız oluyordum. kardeşimle tartışıp duruyordu. tartışmanız beni geriyor neden yapıyorsun dedim geriyorsam gideyim dedi ben de e git o zaman dememle kavga büyüdü. Gitmeden barışmak için yanına gittim sarıldım "ben küs değilim ama bir daha asla evimden çıkmayacağım" dedi ben de iyice kontrolümü kaybettim sabah 6'ya bilet aldım, gönderdim. o günden beri de gece bir uyanıyorum ki uyurken ağlamışım. beni bu kadar üzmeye hiç hakkı yoktu. bugün aradım gayet keyfi yerindeydi beni neden arıyorsun iyiyim hadi güle güle dedi kapattı. Ama anladım ki ateş düştüğü yeri yakıyor. İnsanın annesi bile anlayamıyor. Kendine dokundu mu senin halini unutup çekip gidiyor.

[QUOTE="polikistik, post: 39553673, member: 513234"ra anatolia tüp bebek 10. Günüm bugün 13 adet yumurtam var
Hakan bey ve merkezden memnun musun canim. Ben de orayı düşünüyorum yaza, aaraştırma aşamasındadır.[/QUOTE]
ewet canım memnunum benim doktorum tavsiye etti bana başka bir yer araştırmadan gittim

Kızlar nasılsınız benım cok agrım var kasıklard sk gıttım hemen dedı bakım kıatın varmı bktı kost yok bebek zaten gorunmez agrının olması cok norml dedı ama korkuyorum yınede ınşallah sıkıc tutunur bana

çok geçmiş olsun canım,doktorlar çatlama önleyici iğne veriyorlar,nasıl önlemini almadılar ki

Yarın transfer günüm, bugün sbh sbh aradılar ve sabah saat 8de hastanede olacagım inşallah.. Transfer günü yarın olan var mı aramızda? Allahım hepımıxın yüzünü güldürür hayırlı haberler verir kucaklarımızı doldurur inşallah , dualarınızı bekliyorum ve inşallah ettiğim-ettğimiz dua bana-bıze-hepımıze döner umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…