kesinlikle anlamıyorlar benim annecim sağolsun ilk tedavimdeHaftaya cumartesi. 6 sayılır. test yaparsam ve çıkmazsa iyice bunalıma girerim biliyorum ama çok merak ediyorum. çok yorgunum ve uykum var. çok hafif de baş dönmesi :)
Annem Ankara'da gelmişti. Apar topar sabah ilk uçakla döndü. Çok kötü oldu. Hala da konuşmuyor benimle. ben 100 günden uzun süredir bu gün için hazırlanıyorum. 6. tüp bebek denememiz. Ameliyatlar, histeroskopiler, ilaçlar, sayısız muayene. Çok zor zamanlar geçirdim ve kavga ettiğimiz gün acıdan yerimde oturamıyordum. transferim çok zor geçmişti. her şeyden rahatsız oluyordum. kardeşimle tartışıp duruyordu. tartışmanız beni geriyor neden yapıyorsun dedim geriyorsam gideyim dedi ben de e git o zaman dememle kavga büyüdü. Gitmeden barışmak için yanına gittim sarıldım "ben küs değilim ama bir daha asla evimden çıkmayacağım" dedi ben de iyice kontrolümü kaybettim sabah 6'ya bilet aldım, gönderdim. o günden beri de gece bir uyanıyorum ki uyurken ağlamışım. beni bu kadar üzmeye hiç hakkı yoktu. bugün aradım gayet keyfi yerindeydi beni neden arıyorsun iyiyim hadi güle güle dedi kapattı. Ama anladım ki ateş düştüğü yeri yakıyor. İnsanın annesi bile anlayamıyor. Kendine dokundu mu senin halini unutup çekip gidiyor.
ilk başlarda sanki bikaç ay sürecekmiş gibiydi bu durum yani çocuğumuzun olmama durumu o yüzden aileler her ay beklemedeydi ve her ay gözümün içine bakıyorlardı ve hastaneye gidişimden haberleri vardı başta pek can sıkıcı değildi fakat sonraları ne oldu nedenmiş onu ye bunu ye onun gelini yemiş hamile kalmış o bu doktora gitmiş derken kafam kaldırmaz hale geldi ve en sonunda bişekilde oyaladım onları halada öyle tüp bebek denedik ama kimsenin haberi yoktu hatta annem 150 kmlik uzaklıkta bana transferden sonra gidemem diye yumurta toplandığı gün gittim ve karın ağrısından duramıyordum fakat anneme çaktırmadım ilaçları gizligizli içtim derken transferden sonraki ilk haftada kayınvalidem misafir ağırladı ve ben servis yaptım haberi olsaydı kati şekilde yataktan kalkamazdım bence kimse bilmemeli ve stresde yapmamalıkesinlikle anlamıyorlar benim annecim sağolsun ilk tedavimde
akrabamızdan biri hamile kalmış onun haberini verdidaha transferimi oldum yeni gelmiştim eve
hani sevinmediğimden değil ama çektiğimiz zahmeti düşünüyorum millet hiç zahmetsiz çocuk sahibi oluyor diye düşünmüştüm yanimda olsaydı eşim annemle kesin kavga ederdi
dediğin gibi anlamıyorlar
eşekten düşenin halini tüp bebek yaptıranlar anlarlütfen düşünme olanları bebeğini düşün
her şerde bir hayır vardır belki daha kötüsü olacaktı yanındayken böyle düşün ve bebeğine sarıl uyurkenbirde lütfen test gününü bekle
moralini bozma idrarla
Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezinin şu anki güncel fiyatı tüp bebek 4000 TL+ilaçlar tüp bebekte ilk muayene ücretsiz,muayeneye gelip tüp bebek kararı verilirse ilk muayene ücreti tedaviden düşülüyor,embriyo dondurma 500 TL,genetik labaratuarındada genetik tahliller embriyoyo genetik tanı yapılabiliyor,benim merkezde 1 kızım oldu,arkadaşım tedavide listeden düzeltebilirsiniz arkadaşları daha iyi bilgilendirebiliriz.Malatyadaki tek genetik labaratuarı olan merkez. Tüp bebek özel bölümün içinde 2015 tüp bebek ücretleri konulu formda var güncel fiyatlar bunlar.....Malatyadaki degilmi bilemedimki napsam.orada tup bebek fiyati ne acaba biliyormusun canim
ilk başlarda sanki bikaç ay sürecekmiş gibiydi bu durum yani çocuğumuzun olmama durumu..../QUOTE]
Ben de bir daha söylemeyeceğim. Annem bana manevi destek versin ve ev işlerinde yardımcı olsun diye söylemiştim. Bir de söylemeyince kendimi kötü hissediyordum ama şu an söylediğim için bin pişmanım. söyleyince anlayış bekliyor insan onu göremeyince daha da kötü oluyor. İnşallah gerekmez ama bir daha tüp bebek yaparsam asla söylemeyeceğim.
nerdesin arkadaşımm ama yaaa yoksun ne zamandırTebrikler
Şaşırdım anlattıklarına. Annen hep böyle birimiydi?Haftaya cumartesi. 6 sayılır. test yaparsam ve çıkmazsa iyice bunalıma girerim biliyorum ama çok merak ediyorum. çok yorgunum ve uykum var. çok hafif de baş dönmesi :)
Annem Ankara'da gelmişti. Apar topar sabah ilk uçakla döndü. Çok kötü oldu. Hala da konuşmuyor benimle. ben 100 günden uzun süredir bu gün için hazırlanıyorum. 6. tüp bebek denememiz. Ameliyatlar, histeroskopiler, ilaçlar, sayısız muayene. Çok zor zamanlar geçirdim ve kavga ettiğimiz gün acıdan yerimde oturamıyordum. transferim çok zor geçmişti. her şeyden rahatsız oluyordum. kardeşimle tartışıp duruyordu. tartışmanız beni geriyor neden yapıyorsun dedim geriyorsam gideyim dedi ben de e git o zaman dememle kavga büyüdü. Gitmeden barışmak için yanına gittim sarıldım "ben küs değilim ama bir daha asla evimden çıkmayacağım" dedi ben de iyice kontrolümü kaybettim sabah 6'ya bilet aldım, gönderdim. o günden beri de gece bir uyanıyorum ki uyurken ağlamışım. beni bu kadar üzmeye hiç hakkı yoktu. bugün aradım gayet keyfi yerindeydi beni neden arıyorsun iyiyim hadi güle güle dedi kapattı. Ama anladım ki ateş düştüğü yeri yakıyor. İnsanın annesi bile anlayamıyor. Kendine dokundu mu senin halini unutup çekip gidiyor.
Canım benimm Allah gönlüne göre versin inşallahh...adet tarihiniz geçtimi? inşallahhh güzel haberlerinizi duymak nasip olur bize de...inşallahhh mucizeniz gelmiştir :)kızlar günaydın araya hafta sonu girdi ve nete giremedim aranızda kaçırdığım ve pozitif sonuç alanlar varsa tebrik ederim transferi olucaklar hayırlısı olsun ve güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah
Ve bu arada ben karma karışığım 6 ocakta histeroskopi ameliyatı oldum 23 ocakta adet gördüm normalde adetlerim düzenlidir hatta adet tarihimden muhakkat 4 yada 5 gün önce adet olurum şu son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı fakat adet ağrısı gibide değil fakat bugün hiçbir şeyim yok ve hamilelikle ilgili aklınıza gelicek hiçbir belirtimde yok test yapmayı hem çok istiyorum hemde çok korkuyorumdile kolay 15 yıl bir mucize yaşarmıyım acaba artık kendi kendime bugünüde bekliyeceğim dedim olmadı yarın test dualarınızı benden eksik etmeyim iyiki sizler varsınız sizden başka hiçbir kimseyle paylaşamıyorum eşim dahi beni umutlandırmamak için hiçbir şey sormuyor nasıl dayanabiliyor anlayamıyorum
saol canım ama Fethıye Ersan merkezınde cok olumsuz yorum okudum ınsallah en ıyısı olur hepımız ıcınMalatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezinin şu anki güncel fiyatı tüp bebek 4000 TL+ilaçlar tüp bebekte ilk muayene ücretsiz,muayeneye gelip tüp bebek kararı verilirse ilk muayene ücreti tedaviden düşülüyor,embriyo dondurma 500 TL,genetik labaratuarındada genetik tahliller embriyoyo genetik tanı yapılabiliyor,benim merkezde 1 kızım oldu,arkadaşım tedavide listeden düzeltebilirsiniz arkadaşları daha iyi bilgilendirebiliriz.Malatyadaki tek genetik labaratuarı olan merkez. Tüp bebek özel bölümün içinde 2015 tüp bebek ücretleri konulu formda var güncel fiyatlar bunlar.....
Canım diğer topikten hatırlıyorum seni...Fethiye Ersan ile ilgili bir arkadaşımın birebir yaşadığı bir olumsuzluk var,oldukça paragöz bir doktor olduğunu söylemişti. sanırım bu anlamda doğu fertil daha iyiymiş.kendiside eğer şartlar olgunlaşırsa orada tedavi olacak.Allah yardımcın olsun.saol canım ama Fethıye Ersan merkezınde cok olumsuz yorum okudum ınsallah en ıyısı olur hepımız ıcın
evet canım benımde ıkı tupum tıkalı cıktıCanım diğer topikten hatırlıyorum seni...Fethiye Ersan ile ilgili bir arkadaşımın birebir yaşadığı bir olumsuzluk var,oldukça paragöz bir doktor olduğunu söylemişti. sanırım bu anlamda doğu fertil daha iyiymiş.kendiside eğer şartlar olgunlaşırsa orada tedavi olacak.Allah yardımcın olsun.
phalaaaaŞaşırdım anlattıklarına. Annen hep böyle birimiydi?
merhabaaaa canımmmherkese merhabalar kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?