2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kesinlikle anlamıyorlar benim annecim sağolsun ilk tedavimde
akrabamızdan biri hamile kalmış onun haberini verdi daha transferimi oldum yeni gelmiştim eve
hani sevinmediğimden değil ama çektiğimiz zahmeti düşünüyorum millet hiç zahmetsiz çocuk sahibi oluyor diye düşünmüştüm yanimda olsaydı eşim annemle kesin kavga ederdi
dediğin gibi anlamıyorlar
eşekten düşenin halini tüp bebek yaptıranlar anlar lütfen düşünme olanları bebeğini düşün
her şerde bir hayır vardır belki daha kötüsü olacaktı yanındayken böyle düşün ve bebeğine sarıl uyurken birde lütfen test gününü bekle
moralini bozma idrarla

ilk başlarda sanki bikaç ay sürecekmiş gibiydi bu durum yani çocuğumuzun olmama durumu o yüzden aileler her ay beklemedeydi ve her ay gözümün içine bakıyorlardı ve hastaneye gidişimden haberleri vardı başta pek can sıkıcı değildi fakat sonraları ne oldu nedenmiş onu ye bunu ye onun gelini yemiş hamile kalmış o bu doktora gitmiş derken kafam kaldırmaz hale geldi ve en sonunda bişekilde oyaladım onları halada öyle tüp bebek denedik ama kimsenin haberi yoktu hatta annem 150 kmlik uzaklıkta bana transferden sonra gidemem diye yumurta toplandığı gün gittim ve karın ağrısından duramıyordum fakat anneme çaktırmadım ilaçları gizligizli içtim derken transferden sonraki ilk haftada kayınvalidem misafir ağırladı ve ben servis yaptım haberi olsaydı kati şekilde yataktan kalkamazdım bence kimse bilmemeli ve stresde yapmamalı

Malatyadaki degilmi bilemedimki napsam.orada tup bebek fiyati ne acaba biliyormusun canim
Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezinin şu anki güncel fiyatı tüp bebek 4000 TL+ilaçlar tüp bebekte ilk muayene ücretsiz,muayeneye gelip tüp bebek kararı verilirse ilk muayene ücreti tedaviden düşülüyor,embriyo dondurma 500 TL,genetik labaratuarındada genetik tahliller embriyoyo genetik tanı yapılabiliyor,benim merkezde 1 kızım oldu,arkadaşım tedavide listeden düzeltebilirsiniz arkadaşları daha iyi bilgilendirebiliriz.Malatyadaki tek genetik labaratuarı olan merkez. Tüp bebek özel bölümün içinde 2015 tüp bebek ücretleri konulu formda var güncel fiyatlar bunlar.....

Günaydın arkadaşlar.

S sena_2333 canım benin bütün tedavilerde olabilecek bir durum ne yazık ki ( toparlanmışsındır umarım birazcık.sonra gene ya Bismillah dersin..hem bu sefer dhea melatonin gibi desteklerde kullanarak 1-2 ay sonra tekrar denersin Allah ın izniyle.bazen çatlatmama vurulmasına rağmen yada işte çatlatma iğnesini vurduğun halde 36 satten önce çatlayabiliyor.insan vücudu sonsuz çok değişik

Şaşırdım anlattıklarına. Annen hep böyle birimiydi?

kızlar günaydın araya hafta sonu girdi ve nete giremedim aranızda kaçırdığım ve pozitif sonuç alanlar varsa tebrik ederim transferi olucaklar hayırlısı olsun ve güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah
Ve bu arada ben karma karışığım 6 ocakta histeroskopi ameliyatı oldum 23 ocakta adet gördüm normalde adetlerim düzenlidir hatta adet tarihimden muhakkat 4 yada 5 gün önce adet olurum şu son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı fakat adet ağrısı gibide değil fakat bugün hiçbir şeyim yok ve hamilelikle ilgili aklınıza gelicek hiçbir belirtimde yok test yapmayı hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum dile kolay 15 yıl bir mucize yaşarmıyım acaba artık kendi kendime bugünüde bekliyeceğim dedim olmadı yarın test dualarınızı benden eksik etmeyim iyiki sizler varsınız sizden başka hiçbir kimseyle paylaşamıyorum eşim dahi beni umutlandırmamak için hiçbir şey sormuyor nasıl dayanabiliyor anlayamıyorum

Canım benimm Allah gönlüne göre versin inşallahh...adet tarihiniz geçtimi? inşallahhh güzel haberlerinizi duymak nasip olur bize de...inşallahhh mucizeniz gelmiştir :)
eşler seni üzmemek için sormazlar...benim eşim tedaviden bile bahsetmiyor ama öyle oluncada bende onu ilgisizlikle falan suçluyorum,bende ancak dr. çıkışları falan arıyorum.bir dahada bahsetmiyorum.

saol canım ama Fethıye Ersan merkezınde cok olumsuz yorum okudum ınsallah en ıyısı olur hepımız ıcın

saol canım ama Fethıye Ersan merkezınde cok olumsuz yorum okudum ınsallah en ıyısı olur hepımız ıcın
Canım diğer topikten hatırlıyorum seni...Fethiye Ersan ile ilgili bir arkadaşımın birebir yaşadığı bir olumsuzluk var,oldukça paragöz bir doktor olduğunu söylemişti. sanırım bu anlamda doğu fertil daha iyiymiş.kendiside eğer şartlar olgunlaşırsa orada tedavi olacak.Allah yardımcın olsun.

evet canım benımde ıkı tupum tıkalı cıktı ya acılması ıcın laparoskı olucam yada tup bebek henuz karar veremedım evet o kadın oyle malesef buyuk ıhtımal oraya gıtmem

Şaşırdım anlattıklarına. Annen hep böyle birimiydi?
phalaaaa cnm nasılsın ne zzmndır snnle denk gelmedik.neler yapıosun
bugün hatta melindamada isyan ettim o da yok snn haberin vardır nerelerde o kızçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…