- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
canımmmm güzel dileklerin için çok ama çok teşekkürler ben 23 ocakta adet olmuştum normalde 20 yada 21 'inde olmam lazım bugün son adet tarihimin günü o yüzden bugünde olabilirmiyim diye düşünmüyor değilim mevsimsel değişiklik sitres falan herşey etkiliyor nede olsa açıkçası çok karışığım her yönden hiçbir belirtim olmadığı için gebeliği konduramıyorumda kendime hakkımızda hayırlısı allahım kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin dualarımızı kabul etsin :)Canım benimm Allah gönlüne göre versin inşallahh...adet tarihiniz geçtimi? inşallahhh güzel haberlerinizi duymak nasip olur bize de...inşallahhh mucizeniz gelmiştir :)
eşler seni üzmemek için sormazlar...benim eşim tedaviden bile bahsetmiyor ama öyle oluncada bende onu ilgisizlikle falan suçluyorum,bende ancak dr. çıkışları falan arıyorum.bir dahada bahsetmiyorum.
çok güzelll hemen katılıyorum allahım hepimizin dualarını kabul etsin ...Kızlarrr nasılsınızzzzz..
Hepinize günaydın olsun:))
Bi topik açtım isteyen arada katıla bilir:)
Dua topiği..
Biz bazı arkadaşlarla topluca dua paylaşıyoruz ve duasını perşembe gecesi aynı saatte denk getirip topluca dua etmiş oluyor..
Hepinizi bekleriz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dualarda-bulusmak-isteyenler.799447/
teşekkür ederim iğne verildi fakat olmadı işte doktorum bu tüp bebekde çok nadir rastlanan bı durum dedi hayırlısı bırdaha kı sfere kaldıçok geçmiş olsun canım,doktorlar çatlama önleyici iğne veriyorlar,nasıl önlemini almadılar ki
sağolasın doktorda öyle ddedi sorunum yumurta rezervım çok azzcanım üzülme. bu iş malesef biraz sabır işi. bir daha deneyeceksiniz. belki de hayırlısı buydu. yumurta toplansaydı bir de 2 hafta bekleseydin ve olmasaydı çok daha zor olacaktı.
sorununuz ne bilmiyorum ama mümkünse ilişki ile deneseniz? madem çatlamış belki öyle döllenir?
selam arkadaşlar,ben fethiye hanıma 2010 da gittim şuan 5 yaşında bi kızım var,hekimden ekipden inanılmaz hoşnut kaldım,parayı problem eden bir hekim kesinlikle değil ben daha önceden d.fertilde yaptırdım oradaki acı tecrübem opu işlemine almadan önce eşimi muhasebeye çağırıp ödeme yapılmaz ise işlemi yapamıyacaklarını söylediler,ancak ben fethiye hanımda böyle bi durum kesinlikle yaşamadım öncelikleri kesinlikle hasta ben 2.çoçuğum için tekrar gitmeye başladım orda olmaktan fethiye hanımla böyle bir yola çıkmaktan sonderece mutluyumihiç endişelenmeden rahatlıkla gidin lütfen hemde acilen..saol canım ama Fethıye Ersan merkezınde cok olumsuz yorum okudum ınsallah en ıyısı olur hepımız ıcın
paragöz kelimesi açıkcası hoş bi kelime diyil,özelliklede fethiye hanımda tedavi geçmişi olan biri olarak bu kelimeyi hiç sevmedim zaten kendisi hasta ile para konusunda hiç görüşmeyen birisi bu işlerle muhasebe ilgileniyor onlarda olabildiğince esnek ve kibarlar.Canım diğer topikten hatırlıyorum seni...Fethiye Ersan ile ilgili bir arkadaşımın birebir yaşadığı bir olumsuzluk var,oldukça paragöz bir doktor olduğunu söylemişti. sanırım bu anlamda doğu fertil daha iyiymiş.kendiside eğer şartlar olgunlaşırsa orada tedavi olacak.Allah yardımcın olsun.
Umarim mutluluktan aglarsin cnm bizde burda senle beraber seviniriz rabbim hakkinda hayirli olani versin hakkinda hayirli olanda bebeginin senle olmasi ve seni hic birakmamasi olsunArkadaşlarım bugun 11.günüm iş çıkıcı kan vericem eşim ve annemlerin haberi yok bugun nedense ağlamak geliyor hep gözyaşım geliyor tutuyorum varsa diye ağlamak yoksa diye ağlamak bu sonucu alırken yanımda kimse olmasın istiyorum iyice bozdum ben düşünmekten..eğer varsa oturup yalnız başıma iyice bi ağlıcam yoksada aynı şekilde ağlıcam çok doluyum sizlerle paylaşmak istedim dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
ınsallah ıyı haberlerle gel canım :)Arkadaşlarım bugun 11.günüm iş çıkıcı kan vericem eşim ve annemlerin haberi yok bugun nedense ağlamak geliyor hep gözyaşım geliyor tutuyorum varsa diye ağlamak yoksa diye ağlamak bu sonucu alırken yanımda kimse olmasın istiyorum iyice bozdum ben düşünmekten..eğer varsa oturup yalnız başıma iyice bi ağlıcam yoksada aynı şekilde ağlıcam çok doluyum sizlerle paylaşmak istedim dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Evladınızı Allah bağışlasın öncelikle, ben arkadaşımın birebir başına gelmiş olayı anlattım. ben öyle nitelendirdim size hoş gelmeyebilir.yapacak birşey yok.siz olumlu sonuç almışsınız.benim arkadaşımsa tedaviye bile başlayamadı. merkezler ne yazıkki göreceli,birimize iyi gelen diğerimize iyi gelemeyebiliyor.herkes tecrübesini paylaşıyor, bende bu şekilde paylaştım...paragöz kelimesi açıkcası hoş bi kelime diyil,özelliklede fethiye hanımda tedavi geçmişi olan biri olarak bu kelimeyi hiç sevmedim zaten kendisi hasta ile para konusunda hiç görüşmeyen birisi bu işlerle muhasebe ilgileniyor onlarda olabildiğince esnek ve kibarlar.
inşallahhh müjdeli haberlerinizi alırız..hakkınızda en en hayırlısı neyse o olsun,insan öğrenene kadar diken üstünde oluyor,Rabbim yüzünüzü güldürsün...Arkadaşlarım bugun 11.günüm iş çıkıcı kan vericem eşim ve annemlerin haberi yok bugun nedense ağlamak geliyor hep gözyaşım geliyor tutuyorum varsa diye ağlamak yoksa diye ağlamak bu sonucu alırken yanımda kimse olmasın istiyorum iyice bozdum ben düşünmekten..eğer varsa oturup yalnız başıma iyice bi ağlıcam yoksada aynı şekilde ağlıcam çok doluyum sizlerle paylaşmak istedim dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
sıkma canını sonucta herkes fıkrını paylaşmalı hem kotu bırseye ıyı dıyemezsınkı senın basına kotu bısı gelmısEvladınızı Allah bağışlasın öncelikle, ben arkadaşımın birebir başına gelmiş olayı anlattım. ben öyle nitelendirdim size hoş gelmeyebilir.yapacak birşey yok.siz olumlu sonuç almışsınız.benim arkadaşımsa tedaviye bile başlayamadı. merkezler ne yazıkki göreceli,birimize iyi gelen diğerimize iyi gelemeyebiliyor.herkes tecrübesini paylaşıyor, bende bu şekilde paylaştım...
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben kan verdim 2 saat sonra sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı[/QUOTÂmin
Şaşırdım anlattıklarına. Annen hep böyle birimiydi?
Hayırlısı inşallah...bizleri haberdar et olur mu canım...allah gönlüme göre versin..yavrun seninledir inşallah..hayırlı akşamlar arkadaşlar ben kan verdim 2 saat sonra sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?