- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
inşallah sayıca çok ve olgun yumurtanız olur...hakkınızda hayırlısı..Günaydın kızlar bugün yumurta toplama günüm inşallah kaliteli yumurtalarım çıkar
Geçmiş olsun canım..günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü oldum grip değilde alerjı sanırım (her yıl subat mart nisan gibi oluyor)dr randevu aldım yine yeniden bir daha gideyim
haklısın canım bugun gıdıp kendı doktorumla gorusucem bakalım ne olacak bugun netlesıryok yok sıkmadımda üzüldüm ne biliym, sen karar verebildinmi canım?ne yapmayı düşünüyorsun,istersen ankara ya da istanbuldaki merkezlerden de birkaçıyla görüş.birkaç görüşün her zaman faydası vardır düşünüyorum.
haberdar et canım benim...bu tüp bebek olsun tıkalı tüp olsun uzmanlık gerektiren ve her kadın doğum uzmanının ne yazıkki bilemediği konular,dr.una güvenebilirsen herşey daha kolay oluyor insan için...haklısın canım bugun gıdıp kendı doktorumla gorusucem bakalım ne olacak bugun netlesır
Ben gıttıgım doktora cok guvenıyorum ama o yapmıycak bunları benım ıcın onun yonlendırmesı cok onemlı o yuzden esımle gıdıp ogrenecegızhaberdar et canım benim...bu tüp bebek olsun tıkalı tüp olsun uzmanlık gerektiren ve her kadın doğum uzmanının ne yazıkki bilemediği konular,dr.una güvenebilirsen herşey daha kolay oluyor insan için...
Çok iyi o zaman, umarım içine sinen en iyi tedaviye başlarsın,tez vakitte hem sağlığına hem evladına kavuşursun inşallahhBen gıttıgım doktora cok guvenıyorum ama o yapmıycak bunları benım ıcın onun yonlendırmesı cok onemlı o yuzden esımle gıdıp ogrenecegız
o annelik ateşi kalbe düşmeyegörsün...aminnnnKızlar az önce Hürriyette okudum, aramıza Beren Saat de katılmış, tüp bebek yaptırdığı yazıyor, yeni opu olmuş. Rabbim hepimize nasip etsin, ünlü, ünsüz bu sıkıntıyı çekiyoruz..
Evet valla topik çok sessiz kaldı..egunal yok yeter hasta olmuş..sen nasılsın iyimisin...takvimini niye kaldırdın kız..kızlar nasılsınız ıyısınızdır inşallah hepınızı topık cok sessız nerdesınız kızlar
amın canım inşallah Rabbim tüm evlat isteyen anne babalara hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah aminnÇok iyi o zaman, umarım içine sinen en iyi tedaviye başlarsın,tez vakitte hem sağlığına hem evladına kavuşursun inşallahh
cnm iim ya ne olsun hayat aynı devam ediyor çok şükür sağlıklıyım
ama galiba grip olucam üşüyorum boğazım acıyo...sen nasılsın tedavi sürecinde neler karara verdin başlayacakmısın ne yapacaksın...
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü oldum grip değilde alerjı sanırım (her yıl subat mart nisan gibi oluyor)dr randevu aldım yine yeniden bir daha gideyim
canım takvımı kaldırmamın sebebı gordukce kaybettıgım bebegım gelıyo aklıma kotu oluyorum oyuzden kaldırdım bıtanemEvet valla topik çok sessiz kaldı..egunal yok yeter hasta olmuş..sen nasılsın iyimisin...takvimini niye kaldırdın kız..
Canım dün takvimin vardı, ne oldu canım niye kaldırdın? Ben iyiyim bu arada canım Şükürler olsun.kızlar nasılsınız ıyısınızdır inşallah hepınızı topık cok sessız nerdesınız kızlar
bıtanem ben bıkere bebegımı kyabettım ya 9 haftalıkken ve takvımı gerı kaldırmıstım.. simdi kendım takvım yapınca hep kaybettıgım bebegım gelıyo aklıma ve ozamanlara dalıyorum oyuzden yoksa başka sebebı yok bıtanem ıyı ol hepCanım dün takvimin vardı, ne oldu canım niye kaldırdın? Ben iyiyim bu arada canım Şükürler olsun.
kaç tane transfer ettiler tatlım sana...kızlar 7.gun degerım 110.50 10 gun degerım 638.78 ıyımı acaba nasıl merkeze faksladım hemsıre aradın degerın cok guzel deı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?