2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü oldum grip değilde alerjı sanırım (her yıl subat mart nisan gibi oluyor)dr randevu aldım yine yeniden bir daha gideyim

haklısın canım bugun gıdıp kendı doktorumla gorusucem bakalım ne olacak bugun netlesır

haklısın canım bugun gıdıp kendı doktorumla gorusucem bakalım ne olacak bugun netlesır
haberdar et canım benim...bu tüp bebek olsun tıkalı tüp olsun uzmanlık gerektiren ve her kadın doğum uzmanının ne yazıkki bilemediği konular,dr.una güvenebilirsen herşey daha kolay oluyor insan için...

haberdar et canım benim...bu tüp bebek olsun tıkalı tüp olsun uzmanlık gerektiren ve her kadın doğum uzmanının ne yazıkki bilemediği konular,dr.una güvenebilirsen herşey daha kolay oluyor insan için...
Ben gıttıgım doktora cok guvenıyorum ama o yapmıycak bunları benım ıcın onun yonlendırmesı cok onemlı o yuzden esımle gıdıp ogrenecegız

Ben gıttıgım doktora cok guvenıyorum ama o yapmıycak bunları benım ıcın onun yonlendırmesı cok onemlı o yuzden esımle gıdıp ogrenecegız
Çok iyi o zaman, umarım içine sinen en iyi tedaviye başlarsın,tez vakitte hem sağlığına hem evladına kavuşursun inşallahh

Kızlar az önce Hürriyette okudum, aramıza Beren Saat de katılmış, tüp bebek yaptırdığı yazıyor, yeni opu olmuş. Rabbim hepimize nasip etsin, ünlü, ünsüz bu sıkıntıyı çekiyoruz..

Kızlar az önce Hürriyette okudum, aramıza Beren Saat de katılmış, tüp bebek yaptırdığı yazıyor, yeni opu olmuş. Rabbim hepimize nasip etsin, ünlü, ünsüz bu sıkıntıyı çekiyoruz..
o annelik ateşi kalbe düşmeyegörsün...aminnnn

kızlar nasılsınız ıyısınızdır inşallah hepınızı topık cok sessız nerdesınız kızlar

kızlar nasılsınız ıyısınızdır inşallah hepınızı topık cok sessız nerdesınız kızlar
Evet valla topik çok sessiz kaldı..egunal yok yeter hasta olmuş..sen nasılsın iyimisin...takvimini niye kaldırdın kız..

ayy geçmiş olsun canım bende yeni yeni iyileşiyorum
çok feci grip olmuştum geçen yazmıştımda buraya hatta
en önemlisi sağlık biz sağlıklı olalımda bebişlerimizde olur Allah ın izniyle
valla bişeye krr veremedim canım ya kararsız kaldım
ztn tüp bebek bu sene zor gibi görünüyor aşılamada karar vermeye çalışıyorum tüp bebeğe kdr denesemmi acaba diye

Canım dün takvimin vardı, ne oldu canım niye kaldırdın? Ben iyiyim bu arada canım Şükürler olsun.
bıtanem ben bıkere bebegımı kyabettım ya 9 haftalıkken ve takvımı gerı kaldırmıstım.. simdi kendım takvım yapınca hep kaybettıgım bebegım gelıyo aklıma ve ozamanlara dalıyorum oyuzden yoksa başka sebebı yok bıtanem ıyı ol hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…