hayırlı akşamlar arkadaşlar ben kan verdim 2 saat sonra sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı
yanlış yapmısım canım oyuzden 9 haftalık yazıyordu oyuzden degıstırımGebelik takvimin geçen gün 9.hafta yazıyodu..degiştirmissin..
cnm iim ya ne olsun hayat aynı devam ediyor çok şükür sağlıklıyımmerhabaaaa canımmmnabersin neler yapıosun
ayy hamilelik takvimini yerim senin kız
cnm inşlh kanda değerin yüksek çıkar ama şimdilerde sonucun çıkması gerekirdi galiba hadi gelde yazhayırlı akşamlar arkadaşlar ben kan verdim 2 saat sonra sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı
duaların ıcın aminnnn inşallah busefer kaybetmeden dogurmak kucagıma almakta nasıp ldun ınşallah... bıtanem ınternetım oldugu surece asla ayrılmam sızden hep burda olucam bıtanem... bazen başka topınkelre eskı arkadasların oldugu konularada gırıyorum onlardada cok dua ıstemıstım.... ama burayı sızı asla bırakmam canım ben tedavıye sızlerle başladım hepınız bana bılgı verdınız yardımcı oldunuz unutmam ogunleri... ınanıyorum hepınız ınşallah kısa zamanda pozıtıflerı goruceksınız hep bırlıkte sevıncaz ınşallah dualaırm hepınızle canım arkadasımcnm iim ya ne olsun hayat aynı devam ediyor çok şükür sağlıklıyım
ama galiba grip olucam üşüyorum boğazım acıyo...sen nasılsın tedavi sürecinde neler karara verdin başlayacakmısın ne yapacaksın...
ayy hamilelik takvimini yerim senin kızdoğuma kadar burda görelim hep o trakvimi sağlıklı geçsin hep hamişliğin ....
cnm inşlh kanda değerin yüksek çıkar ama şimdilerde sonucun çıkması gerekirdi galiba hadi gelde yaz
hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir sonuçla gelirsin yanımıza :)hayırlı akşamlar arkadaşlar ben kan verdim 2 saat sonra sonuç alıcam hakkımızda hayırlısı
peki sonuçta bebek oldumu merak ettimilk başlarda sanki bikaç ay sürecekmiş gibiydi bu durum yani çocuğumuzun olmama durumu o yüzden aileler her ay beklemedeydi ve her ay gözümün içine bakıyorlardı ve hastaneye gidişimden haberleri vardı başta pek can sıkıcı değildi fakat sonraları ne oldu nedenmiş onu ye bunu ye onun gelini yemiş hamile kalmış o bu doktora gitmiş derken kafam kaldırmaz hale geldi ve en sonunda bişekilde oyaladım onları halada öyle tüp bebek denedik ama kimsenin haberi yoktu hatta annem 150 kmlik uzaklıkta bana transferden sonra gidemem diye yumurta toplandığı gün gittim ve karın ağrısından duramıyordum fakat anneme çaktırmadım ilaçları gizligizli içtim derken transferden sonraki ilk haftada kayınvalidem misafir ağırladı ve ben servis yaptım haberi olsaydı kati şekilde yataktan kalkamazdım bence kimse bilmemeli ve stresde yapmamalı
maalesef bebişim olmadı ve kimseye söylemediğim içinde ayrıca sevindim bide milletin elli tane lafını çekecektim yok üzülme yok nasip tek felsefem eşekten düşeni eşekten düşen anlar :) onlar bana yardımcı olmak için uğraşıyorlar ama beni anladıklarını düşünmüyorum ben bebek düşünmekten hiç vazgeçmedim amapeki sonuçta bebek oldumu merak ettim
bilmiyorlar ve artık dert anlatmıyorum bebek düşünmüyorum diyorummm
yok bende vazgeçmedim ama bilende konuşuyo bilmeyendemaalesef bebişim olmadı ve kimseye söylemediğim içinde ayrıca sevindim bide milletin elli tane lafını çekecektim yok üzülme yok nasip tek felsefem eşekten düşeni eşekten düşen anlar :) onlar bana yardımcı olmak için uğraşıyorlar ama beni anladıklarını düşünmüyorum ben bebek düşünmekten hiç vazgeçmedim ama
aynen bende ki sorun basit ama çözülmüş değil yani tahliller kendiliiğindende olabilir diyor fakat tüp bebek denedik yinede olmadı sonucu çıkıyor benim yumurtalıklar kafasına göre takılıyor her ay düzenli yumoş olmuyor eşimdede morfoloji var ama onun tahliline normal deniliyoıryok bende vazgeçmedim ama bilende konuşuyo bilmeyende
düşünmüyoruz artık diyorum dert anlatmyorum
benim felsefem de eşekten düşeni tüp bebek yapan anlar
nasipse Allah kendiliğinden bile verir
sorun ne peki sende canım
bence streslisin ondan olmuyor stresi bırak dedikçe artan birşey dimi bu stresaynen bende ki sorun basit ama çözülmüş değil yani tahliller kendiliiğindende olabilir diyor fakat tüp bebek denedik yinede olmadı sonucu çıkıyor benim yumurtalıklar kafasına göre takılıyor her ay düzenli yumoş olmuyor eşimdede morfoloji var ama onun tahliline normal deniliyoır
ya başta doğum kontrol hapını bıraktım hemen olur düşüncesiyle hiç stresim yoktu fakat hap benim düzenimi çok bozmuş ilk aylar hep gecikme hep bi ümit oluyordu ama sonu foss çıkıyordu buda bende telaş yaptı sonraki yıllar adetimde çok gecikmeliydi streste hat safhadaydı sonraları bişi yok olur denildi tatillere çıktık çokda relaxdım özellikle tatillerde ama yine olmadı şuandada rahatım çünkü donmuş bebişlerim beni bekliyor :)bence streslisin ondan olmuyor stresi bırak dedikçe artan birşey dimi bu stres
senin ilacın aslında bu stresi
uzaklaştır canımbenim problem çok şuan tüpler kapalı zaten
kendiğiliğinden olmazama iyi bir merkeze gitmeni öneririm ve tedavi sırasında dinlenmelisin
rahat olduğuna sevindim canımya başta doğum kontrol hapını bıraktım hemen olur düşüncesiyle hiç stresim yoktu fakat hap benim düzenimi çok bozmuş ilk aylar hep gecikme hep bi ümit oluyordu ama sonu foss çıkıyordu buda bende telaş yaptı sonraki yıllar adetimde çok gecikmeliydi streste hat safhadaydı sonraları bişi yok olur denildi tatillere çıktık çokda relaxdım özellikle tatillerde ama yine olmadı şuandada rahatım çünkü donmuş bebişlerim beni bekliyor :)
inşallah sende inşallah hayırlı haberler alırsın tüplerinin açılma olasılığı yokmuymuş pekirahat olduğuna sevindim canım
inşallah çok beklemeden kavuşursun bebişlerine
tedavi amaçlı dotor kapattı tüplerde sıvı birikmesi oluyor canıminşallah sende inşallah hayırlı haberler alırsın tüplerinin açılma olasılığı yokmuymuş peki
ii geceler geçmiş olsunnnnntedavi amaçlı dotor kapattı tüplerde sıvı birikmesi oluyor canım
neyse inşallah iyi geceler
yok yok sıkmadımda üzüldüm ne biliym, sen karar verebildinmi canım?ne yapmayı düşünüyorsun,istersen ankara ya da istanbuldaki merkezlerden de birkaçıyla görüş.birkaç görüşün her zaman faydası vardır düşünüyorum.sıkma canını sonucta herkes fıkrını paylaşmalı hem kotu bırseye ıyı dıyemezsınkı senın basına kotu bısı gelmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?