Seni çok iyi Anlıyorum canım, çünkü aynını maalesef ben de yaşadımbıtanem ben bıkere bebegımı kyabettım ya 9 haftalıkken ve takvımı gerı kaldırmıstım.. simdi kendım takvım yapınca hep kaybettıgım bebegım gelıyo aklıma ve ozamanlara dalıyorum oyuzden yoksa başka sebebı yok bıtanem ıyı ol hep
İki tane mi embriyo koydular..ikiz olmasın canım maşallah..kızlar 7.gun degerım 110.50 10 gun degerım 638.78 ıyımı acaba nasıl merkeze faksladım hemsıre aradın degerın cok guzel deı
elhamdullah rabbıme canım 1 tane tıransver edıldı ama ben hemsıreyle dk sormustum ıkız olabılırmı 5. embrosuda bolune bılırmı dıye doktor evet ıkız olma ıhtımalı var bı hastaya 2 atne tıransver ettık ucuz oldu ıcerde bolundu demıstı ama bılmıyorum kucagıma almak naıp olsun tek ıkız hıc fark etmezkaç tane transfer ettiler tatlım sana...
değerininmaşallahı var
amın canım ınan eşimde bende hergun korkuyla yaşıyoruz eşim dıyo aynısı yasıycaz dıye cok korkuyorumSeni çok iyi Anlıyorum canım, çünkü aynını maalesef ben de yaşadımAllah bi daha göstermesin inş.....
yok canım 1 tane koyuldu ama 8 haftaya kadar anlaşlmaz heralde tekmı ıkızmı bılmıyorum hıcİki tane mi embriyo koydular..ikiz olmasın canım maşallah..
Merhaba, ben 7 yıllık evliyim 3 kere tüp bebek tedavisinin sonucuda negatifti. çok kötüydüm artık hereşy bitti dediğim anda arkadaş tavsiyesi ile Dr Fethiye Ersana gittim ve çok memnun kaldım hemen kadınlar klübüne üye oldum neşemi umudumu sizlerle paylaşmak için. onlar için kötü şeyler yazanlara inanın şok oluyorum. kesinlikle gidip yerinde görün başkalarının lafıyla hareket etmeyin. Herşeyin hayırlısı inşallah ne iyisi olursaol canım ama Fethıye Ersan merkezınde cok olumsuz yorum okudum ınsallah en ıyısı olur hepımız ıcın
Ordqmi pozitif sonuc aldin arkaasMerhaba, ben 7 yıllık evliyim 3 kere tüp bebek tedavisinin sonucuda negatifti. çok kötüydüm artık hereşy bitti dediğim anda arkadaş tavsiyesi ile Dr Fethiye Ersana gittim ve çok memnun kaldım hemen kadınlar klübüne üye oldum neşemi umudumu sizlerle paylaşmak için. onlar için kötü şeyler yazanlara inanın şok oluyorum. kesinlikle gidip yerinde görün başkalarının lafıyla hareket etmeyin. Herşeyin hayırlısı inşallah ne iyisi olur
Bencede çok güzel, maşallah katlanarak artsın inşallahhh...kızlar 7.gun degerım 110.50 10 gun degerım 638.78 ıyımı acaba nasıl merkeze faksladım hemsıre aradın degerın cok guzel deı
söküldünmü tamamen, yerleşme falan olmasın...yani tam sökülmeden inanmam...üzülme lütfen,hayırlısı Allah'tan...kızlar galiba ben adet olucam biraz önce peçeteye kahverengi ve pemebe karışık lekenlemeler geldi egedeki doktoru aradım yarın gel bir muayene edelim dedi
canımcım nasıl gidiyor tedavi :) herşey yolundadır inşallah...kaç tane transfer ettiler tatlım sana...
değerininmaşallahı var
hayır canım hatta şimdi yine gittim kahverengi renk geldisöküldünmü tamamen, yerleşme falan olmasın...yani tam sökülmeden inanmam...üzülme lütfen,hayırlısı Allah'tan...
beklemek tek çare, test yapmaktan başka bir yol görünmüyor, onuda siz istemezsiniz,çok iyi anlıyorum sizi....üzülmeyin lütfenhayır canım hatta şimdi yine gittim kahverengi renk geldi
eşim test aldı birazdan yapıcam ama hala korkuyorumbeklemek tek çare, test yapmaktan başka bir yol görünmüyor, onuda siz istemezsiniz,çok iyi anlıyorum sizi....üzülmeyin lütfen
canımcım nasıl gidiyor tedavi :) herşey yolundadır inşallah...
canımcım nasıl gidiyor tedavi :) herşey yolundadır inşallah...
Sagol canim hersey yolunda. 3 yumim gorunuyo. Cuma kontrol var. Hersey yolunda giderse pazartesi opu olacak gibi....canımcım nasıl gidiyor tedavi :) herşey yolundadır inşallah...
arkadaşım hayırdı bu ne ücreti oluyorOff kizlar bugun doktoruma gittim istanbuldaki 2 dokt aradik 4000 ve 5000 arasi tutar dediler baska arkadaslarinada soracak ama napocam bilemedim
Canım Merhaba.nasilsin uzun zaman oldu. ben tüp bebek yaptırdım.dun 3 adet embriyo transferim oldu Doğu fertılde.opuyu Denizhan hoca yaptı transferi uğraş hoca.sen de zaman kaybetme bence hem tüplerin açılacağının garantisi yok. Denizhan hoca değilmiydi senin doktorun.illa Laparoskopi mi diyor doktorunOff kizlar bugun doktoruma gittim istanbuldaki 2 dokt aradik 4000 ve 5000 arasi tutar dediler baska arkadaslarinada soracak ama napocam bilemedim
Insallah gelir bebeklerin canim benim ben denizhani biraktim Ali pekinceye gidiyordum istanbulda bir hocaya sordu tanidigiydi 4bin 5bin civari dedi ameyliyataCanım Merhaba.nasilsin uzun zaman oldu. ben tüp bebek yaptırdım.dun 3 adet embriyo transferim oldu Doğu fertılde.opuyu Denizhan hoca yaptı transferi uğraş hoca.sen de zaman kaybetme bence hem tüplerin açılacağının garantisi yok. Denizhan hoca değilmiydi senin doktorun.illa Laparoskopi mi diyor doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?