- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Tuplerim tikali sadece laparaskopi ameyliyatina bu fiyati verdilerarkadaşım hayırdı bu ne ücreti oluyor
Sağol canım . İsteyen herkesin olsun.canim ilaçlar 765 tl tuttu benim.. Bide 4000 tl verdik.. yani 4765 tl.. Ama yaklaşık 3 aydır kullandıradik lari bazı ilaçlar var.onlari yol parasini da hesaplarsak 5500 civarı tuttu .kararın ne usa olsun iyi düşün emin ol kararından.bak ben kist icin ameliyat oldum hemen hem de bir profosör e.ama yumurtalık rezervimi mahvetti .malesef.o yüzden dedim.dedim.senin için umarım hersey yolunda giderInsallah gelir bebeklerin canim benim ben denizhani biraktim Ali pekinceye gidiyordum istanbulda bir hocaya sordu tanidigiydi 4bin 5bin civari dedi ameyliyataoyle olursa direk tupe gecerim zaten senin ne kadar tuttu kuzum
Nerde oldunki canimSağol canım . İsteyen herkesin olsun.canim ilaçlar 765 tl tuttu benim.. Bide 4000 tl verdik.. yani 4765 tl.. Ama yaklaşık 3 aydır kullandıradik lari bazı ilaçlar var.onlari yol parasini da hesaplarsak 5500 civarı tuttu .kararın ne usa olsun iyi düşün emin ol kararından.bak ben kist icin ameliyat oldum hemen hem de bir profosör e.ama yumurtalık rezervimi mahvetti .malesef.o yüzden dedim.dedim.senin için umarım hersey yolunda gider
kızlar galiba ben adet olucam biraz önce peçeteye kahverengi ve pemebe karışık lekenlemeler geldi egedeki doktoru aradım yarın gel bir muayene edelim dedi
Mersin'de oldum canım. Laparoskopi olarak başladı ameliyat fakat yumurtalikta kanama başlıyor durduramadıklar için açık ameliyata geçiyorlar kanama da lazerle durdurulur o da rezerveediyor çok ciddi zarar vermiiş.merkez konusuna gelince alt komsum 14 yıl sonra bir kızı oldu. 1 yaşında Fethiye Ersan da yaptırdı.ama çok yakın 3 arkadaşım da Doğu fertılde yaptırdı.hepsi de anne oldu.hatta biri 10 u iplik evli idi.kendi adima söylemem gerekirse sonuç ne olursa olsun ben Doğu fertilden çok memnun kaldım. Git iki merkezle de görüş kararını ona göre ver.aklinda soru işareti kalmamış olur hem.Nerde oldunki canimneden rezerveye zarar vermis peki neyse insallah olumlu sonuclanir ben karar veremedim dogu fertilmi fethiye ersanmi
Hatta biliyorsun ben malatya ya 2 saat uzakta oturuyorum gidis geliş yaptimNerde oldunki canimneden rezerveye zarar vermis peki neyse insallah olumlu sonuclanir ben karar veremedim dogu fertilmi fethiye ersanmi
Çok iyi maşallah , inşallah 3 olgun yumurtan olur,3 üde kaliteli embriyo olur Allah ın izniyle...Sagol canim hersey yolunda. 3 yumim gorunuyo. Cuma kontrol var. Hersey yolunda giderse pazartesi opu olacak gibi....
selam arkadaşlar,ben fethiye hanıma 2010 da gittim şuan 5 yaşında bi kızım var,hekimden ekipden inanılmaz hoşnut kaldım,parayı problem eden bir hekim kesinlikle değil ben daha önceden d.fertilde yaptırdım oradaki acı tecrübem opu işlemine almadan önce eşimi muhasebeye çağırıp ödeme yapılmaz ise işlemi yapamıyacaklarını söylediler,ancak ben fethiye hanımda böyle bi durum kesinlikle yaşamadım öncelikleri kesinlikle hasta ben 2.çoçuğum için tekrar gitmeye başladım orda olmaktan fethiye hanımla böyle bir yola çıkmaktan sonderece mutluyumihiç endişelenmeden rahatlıkla gidin lütfen hemde acilen..
paragöz kelimesi açıkcası hoş bi kelime diyil,özelliklede fethiye hanımda tedavi geçmişi olan biri olarak bu kelimeyi hiç sevmedim zaten kendisi hasta ile para konusunda hiç görüşmeyen birisi bu işlerle muhasebe ilgileniyor onlarda olabildiğince esnek ve kibarlar.
Bu güzel düşüncelerinize tüm içtenliğimle katılıyorum.Fethiye Ersanda tedavi olmuş bebeğini kucağına alan biri olarak Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidipte doktor hanımla ve ekiple görüşen birinin kesinlikle ve kesinlikle kötü düşüneciğine ilgisiz diyeceğine heleki paragöz diyeceğine inanmıyorum.Ücret konusunda doktor hanım kesinlikle konuşmuyor etik bulmadığını söylüyor muhasebede bu konuda çok yardımcı oluyor tabiki karşılıklı güvende söz konusu benim eşim kamuda üst düzey çalışıyor biz tedaviden sonra ödedik ücretini başka merkezlerde ilk tedavi muayenesinde 1/3 nü,yumurta toplanmadan önce 1/3 nü,transferden hemen önce 1/3 nü ödemeden yapmıyorlar.Kulaktan duyma bilgilerle kötü yorum yazanlara tavsiyem burada gerçekten tedavi olmuş,olumlu sonuçlar almış hastaları yorum yazıyor sizde vakit kaybetmeden DR.FETHİYE ERSAN TÜP BEBEK MERKEZİNE gidin bizim gibi bebeklerinizi kucağınıza alın aramıza katılın....Merhaba, ben 7 yıllık evliyim 3 kere tüp bebek tedavisinin sonucuda negatifti. çok kötüydüm artık hereşy bitti dediğim anda arkadaş tavsiyesi ile Dr Fethiye Ersana gittim ve çok memnun kaldım hemen kadınlar klübüne üye oldum neşemi umudumu sizlerle paylaşmak için. onlar için kötü şeyler yazanlara inanın şok oluyorum. kesinlikle gidip yerinde görün başkalarının lafıyla hareket etmeyin. Herşeyin hayırlısı inşallah ne iyisi olur
evet cnm haklısın tüp bebek olayı kolay şey değilayy geçmiş olsun canım bende yeni yeni iyileşiyorum
çok feci grip olmuştum geçen yazmıştımda buraya hatta
en önemlisi sağlık biz sağlıklı olalımda bebişlerimizde olur Allah ın izniyle
valla bişeye krr veremedim canım ya kararsız kaldım
ztn tüp bebek bu sene zor gibi görünüyor aşılamada karar vermeye çalışıyorum tüp bebeğe kdr denesemmi acaba diye
cnm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...Seni çok iyi Anlıyorum canım, çünkü aynını maalesef ben de yaşadımAllah bi daha göstermesin inş.....
Iyiyim canım benim tek ederim. Dün gördük bebişi 13 haftalık olduk şükürevet cnm haklısın tüp bebek olayı kolay şey değil
bencede bi dene cnm denemekten bişey olmaz bakmışsın aşılamayla gelir bebeğin sana...
cnm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
hey maşallahh rabbime şükür o kadar oldu demekkiIyiyim canım benim tek ederim. Dün gördük bebişi 13 haftalık olduk şükürAllah'ım hepimize nasip etsin inş.... Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Ben de Malatyada iyi bir tüp bebek doktoru arıyorum.Doğu fertili duydum.Bir doktor arkadaşım orada tüp bebek yaptı olmadı onun söylediği bir hekim olarak labaratuarını beğenmediyi yönündeydi.Bir arkadaşımda Malatyadaki Denizhan beyin tüp bebek sertifikası olmadığı halde doğufertilde tedavi yaptığını söyledi.Sertifikası olmayan bir doktorun merkezlerinde tüp bebek yapmasına izin veren bir merkezde bende açıkcası büyük bir güvensizlik oluşturdu.
Merhaba ben doğu fertilde tüp bebek yaptirdim ve cok şükür hamileyim,denizhan bey tüp bebek yapmiyor kadin doğum uzmani olarak orada,tüp bebek uzmani mahmut uğraş uçar,tedavi onun kontrolünde yapiliyor,laboratuvar konusuna gelince sorumlu embriyoloğu çapa mezunu ve biyolog temelli degil,tıbbi embriyolog,koray bey bu konuda gercekten bayağı iyi,bol şans
Bakın kendi hastaları söylüyor Denizhan beyin yaptığını yumurta toplama en önemli kısmı zaten ama tüp bebek sertifikası olmadığını biliyorum hastası olan arkadaşım söylemişti bu işte bilgi,eğitim ve güven önemli,merkezlerin ve hastaların bunlara dikkat etmeleri gerekir gittiğiniz doktorlara sorun lütfen tüp bebek sertifikası var mı diye.....Canım Merhaba.nasilsin uzun zaman oldu. ben tüp bebek yaptırdım.dun 3 adet embriyo transferim oldu Doğu fertılde.opuyu Denizhan hoca yaptı transferi uğraş hoca.sen de zaman kaybetme bence hem tüplerin açılacağının garantisi yok. Denizhan hoca değilmiydi senin doktorun.illa Laparoskopi mi diyor doktorun
Evet caniminsallah mukafatini alirsinHatta biliyorsun ben malatya ya 2 saat uzakta oturuyorum gidis geliş yaptim
arastirmalarima gore dohu fertilde daha fazla olumlu yorumlar var ama bilemedim bakalim ya resmen 2 ucu b.klu deynek dedikleri olayi yasiyorumMersin'de oldum canım. Laparoskopi olarak başladı ameliyat fakat yumurtalikta kanama başlıyor durduramadıklar için açık ameliyata geçiyorlar kanama da lazerle durdurulur o da rezerveediyor çok ciddi zarar vermiiş.merkez konusuna gelince alt komsum 14 yıl sonra bir kızı oldu. 1 yaşında Fethiye Ersan da yaptırdı.ama çok yakın 3 arkadaşım da Doğu fertılde yaptırdı.hepsi de anne oldu.hatta biri 10 u iplik evli idi.kendi adima söylemem gerekirse sonuç ne olursa olsun ben Doğu fertilden çok memnun kaldım. Git iki merkezle de görüş kararını ona göre ver.aklinda soru işareti kalmamış olur hem.
Hanımefendi bilmeden lafa atlamayın isterseniz.yazdigimdan kendi adınıza bişeyler çıkarıp yorum yapmayın. Doktorum uğraş hoca idi.opu günü şehir dışında olduğu için Denizhan hoca gir di opu yay merkezi.bir merkezi one çıkarıp diğerini kotulemek icin pusuya yatıp yorum yapmayın lutfenBakın kendi hastaları söylüyor Denizhan beyin yaptığını yumurta toplama en önemli kısmı zaten ama tüp bebek sertifikası olmadığını biliyorum hastası olan arkadaşım söylemişti bu işte bilgi,eğitim ve güven önemli,merkezlerin ve hastaların bunlara dikkat etmeleri gerekir gittiğiniz doktorlara sorun lütfen tüp bebek sertifikası var mı diye.....
Canım sen kendin gir iki yerle de görüş kararın ne olursa olsun senin olsu.arastirmalarima gore dohu fertilde daha fazla olumlu yorumlar var ama bilemedim bakalim ya resmen 2 ucu b.klu deynek dedikleri olayi yasiyorum
Ayrıca opu ya girdi ama opu yu mustafa hoca yaptı.çok merak ediyorsanız oturduğunuz yerden dedektiflik yapacağınıza gidin merkeze sorun merakınizi giderinBakın kendi hastaları söylüyor Denizhan beyin yaptığını yumurta toplama en önemli kısmı zaten ama tüp bebek sertifikası olmadığını biliyorum hastası olan arkadaşım söylemişti bu işte bilgi,eğitim ve güven önemli,merkezlerin ve hastaların bunlara dikkat etmeleri gerekir gittiğiniz doktorlara sorun lütfen tüp bebek sertifikası var mı diye.....
Ayrıca opu ya girdi ama opu yu mustafa hoca yaptı.çok merak ediyorsanız oturduğunuz yerden dedektiflik yapacağınıza gidin merkeze sorun merakınizi giderin
O arkadaşımız da yaşadıklarını ve düşüncelerini paylaşıyor. pusuya yatma, dedektiflik yapma, lafa atlama gibi iğneleyici laflar yerine siz de kendi yaşadıklarınızı paylaşıp kararı okuyana bıraksanız ve burada zaten zor günler yaşayan bizleri daha fazla zorlamasanız diyorum, nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?