2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Insallah gelir bebeklerin canim benim ben denizhani biraktim Ali pekinceye gidiyordum istanbulda bir hocaya sordu tanidigiydi 4bin 5bin civari dedi ameyliyata oyle olursa direk tupe gecerim zaten senin ne kadar tuttu kuzum
Sağol canım . İsteyen herkesin olsun.canim ilaçlar 765 tl tuttu benim.. Bide 4000 tl verdik.. yani 4765 tl.. Ama yaklaşık 3 aydır kullandıradik lari bazı ilaçlar var.onlari yol parasini da hesaplarsak 5500 civarı tuttu .kararın ne usa olsun iyi düşün emin ol kararından.bak ben kist icin ameliyat oldum hemen hem de bir profosör e.ama yumurtalık rezervimi mahvetti .malesef.o yüzden dedim.dedim.senin için umarım hersey yolunda gider

Nerde oldunki canim neden rezerveye zarar vermis peki neyse insallah olumlu sonuclanir ben karar veremedim dogu fertilmi fethiye ersanmi

Nerde oldunki canim neden rezerveye zarar vermis peki neyse insallah olumlu sonuclanir ben karar veremedim dogu fertilmi fethiye ersanmi
Mersin'de oldum canım. Laparoskopi olarak başladı ameliyat fakat yumurtalikta kanama başlıyor durduramadıklar için açık ameliyata geçiyorlar kanama da lazerle durdurulur o da rezerveediyor çok ciddi zarar vermiiş.merkez konusuna gelince alt komsum 14 yıl sonra bir kızı oldu. 1 yaşında Fethiye Ersan da yaptırdı.ama çok yakın 3 arkadaşım da Doğu fertılde yaptırdı.hepsi de anne oldu.hatta biri 10 u iplik evli idi.kendi adima söylemem gerekirse sonuç ne olursa olsun ben Doğu fertilden çok memnun kaldım. Git iki merkezle de görüş kararını ona göre ver.aklinda soru işareti kalmamış olur hem.

Kızlar elinde puregon var 275 ıu tahminen ihtiyacı olana vericem fazla acık kalmaması lazım sanırım 1 hafta 10 gün önce yaptım en son

Bu güzel düşüncelerinize tüm içtenliğimle katılıyorum.Fethiye Ersanda tedavi olmuş bebeğini kucağına alan biri olarak Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gidipte doktor hanımla ve ekiple görüşen birinin kesinlikle ve kesinlikle kötü düşüneciğine ilgisiz diyeceğine heleki paragöz diyeceğine inanmıyorum.Ücret konusunda doktor hanım kesinlikle konuşmuyor etik bulmadığını söylüyor muhasebede bu konuda çok yardımcı oluyor tabiki karşılıklı güvende söz konusu benim eşim kamuda üst düzey çalışıyor biz tedaviden sonra ödedik ücretini başka merkezlerde ilk tedavi muayenesinde 1/3 nü,yumurta toplanmadan önce 1/3 nü,transferden hemen önce 1/3 nü ödemeden yapmıyorlar.Kulaktan duyma bilgilerle kötü yorum yazanlara tavsiyem burada gerçekten tedavi olmuş,olumlu sonuçlar almış hastaları yorum yazıyor sizde vakit kaybetmeden DR.FETHİYE ERSAN TÜP BEBEK MERKEZİNE gidin bizim gibi bebeklerinizi kucağınıza alın aramıza katılın....

evet cnm haklısın tüp bebek olayı kolay şey değil
bencede bi dene cnm denemekten bişey olmaz bakmışsın aşılamayla gelir bebeğin sana...

Seni çok iyi Anlıyorum canım, çünkü aynını maalesef ben de yaşadım Allah bi daha göstermesin inş.....
cnm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...

evet cnm haklısın tüp bebek olayı kolay şey değil
bencede bi dene cnm denemekten bişey olmaz bakmışsın aşılamayla gelir bebeğin sana...

cnm nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
Iyiyim canım benim tek ederim. Dün gördük bebişi 13 haftalık olduk şükür Allah'ım hepimize nasip etsin inş.... Sen nasılsın? Ne var ne yok?

Iyiyim canım benim tek ederim. Dün gördük bebişi 13 haftalık olduk şükür Allah'ım hepimize nasip etsin inş.... Sen nasılsın? Ne var ne yok?
hey maşallahh rabbime şükür o kadar oldu demekki sonuna kadar böyle sağlıklı olsun ben iim cnm ne olsun okulum başladı dersler falan oyalanıyorum martın ilk haftası eşim test verecek bakalım spermler ne olacak benim donmuş yumilerimle buluşabilecekler mi kafamda deli sorularla yaşıyorum bu günüme şükür deyip....

Bakın kendi hastaları söylüyor Denizhan beyin yaptığını yumurta toplama en önemli kısmı zaten ama tüp bebek sertifikası olmadığını biliyorum hastası olan arkadaşım söylemişti bu işte bilgi,eğitim ve güven önemli,merkezlerin ve hastaların bunlara dikkat etmeleri gerekir gittiğiniz doktorlara sorun lütfen tüp bebek sertifikası var mı diye.....

arastirmalarima gore dohu fertilde daha fazla olumlu yorumlar var ama bilemedim bakalim ya resmen 2 ucu b.klu deynek dedikleri olayi yasiyorum

Hanımefendi bilmeden lafa atlamayın isterseniz.yazdigimdan kendi adınıza bişeyler çıkarıp yorum yapmayın. Doktorum uğraş hoca idi.opu günü şehir dışında olduğu için Denizhan hoca gir di opu yay merkezi.bir merkezi one çıkarıp diğerini kotulemek icin pusuya yatıp yorum yapmayın lutfen

Ayrıca opu ya girdi ama opu yu mustafa hoca yaptı.çok merak ediyorsanız oturduğunuz yerden dedektiflik yapacağınıza gidin merkeze sorun merakınizi giderin

Ayrıca opu ya girdi ama opu yu mustafa hoca yaptı.çok merak ediyorsanız oturduğunuz yerden dedektiflik yapacağınıza gidin merkeze sorun merakınizi giderin

O arkadaşımız da yaşadıklarını ve düşüncelerini paylaşıyor. pusuya yatma, dedektiflik yapma, lafa atlama gibi iğneleyici laflar yerine siz de kendi yaşadıklarınızı paylaşıp kararı okuyana bıraksanız ve burada zaten zor günler yaşayan bizleri daha fazla zorlamasanız diyorum, nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…