Günaydınlar iyileşebildinizmi?günaydınlarr
evet yaaaa, gözlerimiz arıyor hepGünaydın kızlar..
Ayrı düştük
Netim yoktu bugün geldi
hoş geldın canım sukur geldın ozledık hepımız senıGünaydın kızlar..
Ayrı düştük
Netim yoktu bugün geldi
canım sen kaclık ıgne kullanıyorsun sendekı pıhtılaşma derecesı ney canım merka ettımIyiyim canım benim tek ederim. Dün gördük bebişi 13 haftalık olduk şükürAllah'ım hepimize nasip etsin inş.... Sen nasılsın? Ne var ne yok?
arastirmalarima gorrMersin'de oldum canım. Laparoskopi olarak başladı ameliyat fakat yumurtalikta kanama başlıyor durduramadıklar için açık ameliyata geçiyorlar kanama da lazerle durdurulur o da rezerveediyor çok ciddi zarar vermiiş.merkez konusuna gelince alt komsum 14 yıl sonra bir kızı oldu. 1 yaşında Fethiye Ersan da yaptırdı.ama çok yakın 3 arkadaşım da Doğu fertılde yaptırdı.hepsi de anne oldu.hatta biri 10 u iplik evli idi.kendi adima söylemem gerekirse sonuç ne olursa olsun ben Doğu fertilden çok memnun kaldım. Git iki merkezle de görüş kararını ona göre ver.aklinda soru işareti kalmamış olur hem.
Canım sen kendin gir iki yerle de görüş kararın ne olursa olsun senin olsu.
günaydın canım görüşmelere ne zaman gidiceksin? reglinin 2. ya da 3. günü olsun hem rezervide kontrol ederler, hemde tüpler ve laparoskopi hakkında bilgide alırsın.gunaydın herkeslere :)
gunaydın bırtanem dun doktorum gıttım ıstanbulda 2 doktoru aradık ameylıyata 4 bın - 5 bın arası tutar dedı sanırım boyle olursa dırek tupe gecıcemgünaydın canım görüşmelere ne zaman gidiceksin? reglinin 2. ya da 3. günü olsun hem rezervide kontrol ederler, hemde tüpler ve laparoskopi hakkında bilgide alırsın.
Yok tatlım odemiyorsunarastirmalarima gorr
gorusmeye gıttıgımde ucret oduyormuyum acaba
evet oldukça pahalı bir işlem.gunaydın bırtanem dun doktorum gıttım ıstanbulda 2 doktoru aradık ameylıyata 4 bın - 5 bın arası tutar dedı sanırım boyle olursa dırek tupe gecıcemhenuz gorusmeye gıtmedım bende yumurta konusunda sorun yok cok sukur amh testı falanda once yapılmıstı .. tupe karar verırsem sanırım mayıs gıbı gıderım hemen gıtmek ıstemıyorum
hoş geldın canım sukur geldın ozledık hepımız senı
evet yaaaa, gözlerimiz arıyor hep
neyse net gelmiş,kavuştırdu bizi :)
bende haberler var, mart ın 2'sinde Allah izin verirse 2. tedavim başlayacak. Climara Forte ile ve cetrotide ile devam edecek.uzun protokol. regli öncesi başlıycam.bakalım bu sefer ne olacak.hepimizin hakkında hayırlısı.
siz nasılsınız, bebişlerle kavuşmaya az kaldı
aslında şubatı seviyorum :) an itibariyle 3 gün kardayız:))
Canım ben daha önce maalesef bacağına pıhtı attığı için iğne kullanıyorum. 0,8 lik clexane kullanıyorum canım.canım sen kaclık ıgne kullanıyorsun sendekı pıhtılaşma derecesı ney canım merka ettım
geçmiş olsun canım ben sandım gebelık ıcın kadın dogum dk yazdıCanım ben daha önce maalesef bacağına pıhtı attığı için iğne kullanıyorum. 0,8 lik clexane kullanıyorum canım.
benim de transferim oldu yokluğunda egunal iki adet 5. gün embriyosu.:) embriyolog çok ümitliyim hatta ikiz bekliyorum dedi ama 7 taneden dondurmaya hiç kalmadı o yüzden çok endişeliyim ya rabbim ne olur tutsun4 gündür yoktum deli oldum resmen...
tedavi sürecine girmene çok sevindim canım..
birer birer tedavilere başlayıp sonuçlarını alıyoruz inşallah pozitif haberlerimize az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?