2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydın kızlar..
Ayrı düştük
Netim yoktu bugün geldi
evet yaaaa, gözlerimiz arıyor hep
neyse net gelmiş,kavuştırdu bizi :)
bende haberler var, mart ın 2'sinde Allah izin verirse 2. tedavim başlayacak. Climara Forte ile ve cetrotide ile devam edecek.uzun protokol. regli öncesi başlıycam.bakalım bu sefer ne olacak.hepimizin hakkında hayırlısı.
siz nasılsınız, bebişlerle kavuşmaya az kaldı
aslında şubatı seviyorum :) an itibariyle 3 gün kardayız:))

Iyiyim canım benim tek ederim. Dün gördük bebişi 13 haftalık olduk şükür Allah'ım hepimize nasip etsin inş.... Sen nasılsın? Ne var ne yok?
canım sen kaclık ıgne kullanıyorsun sendekı pıhtılaşma derecesı ney canım merka ettım

arastirmalarima gorr
Canım sen kendin gir iki yerle de görüş kararın ne olursa olsun senin olsu.

gorusmeye gıttıgımde ucret oduyormuyum acaba

günaydın canım görüşmelere ne zaman gidiceksin? reglinin 2. ya da 3. günü olsun hem rezervide kontrol ederler, hemde tüpler ve laparoskopi hakkında bilgide alırsın.
gunaydın bırtanem dun doktorum gıttım ıstanbulda 2 doktoru aradık ameylıyata 4 bın - 5 bın arası tutar dedı sanırım boyle olursa dırek tupe gecıcem henuz gorusmeye gıtmedım bende yumurta konusunda sorun yok cok sukur amh testı falanda once yapılmıstı .. tupe karar verırsem sanırım mayıs gıbı gıderım hemen gıtmek ıstemıyorum

evet oldukça pahalı bir işlem.
canım bu tüplerin tıkalı olmasından dolayı sanırım sıvı birikmeside söz konusu olabiliyormuş, bu da bebeğin tutunmasını yada gelişimini engelleyebilirmiş.dr.un bu konuda ne dedi. yani tüp bebek deneyebilirsin dedi mi?
canım maşallah diğer değerlerine.

4 gündür yoktum deli oldum resmen...
tedavi sürecine girmene çok sevindim canım..
birer birer tedavilere başlayıp sonuçlarını alıyoruz inşallah pozitif haberlerimize az kaldı

4 gündür yoktum deli oldum resmen...
tedavi sürecine girmene çok sevindim canım..
birer birer tedavilere başlayıp sonuçlarını alıyoruz inşallah pozitif haberlerimize az kaldı
benim de transferim oldu yokluğunda egunal iki adet 5. gün embriyosu.:) embriyolog çok ümitliyim hatta ikiz bekliyorum dedi ama 7 taneden dondurmaya hiç kalmadı o yüzden çok endişeliyim ya rabbim ne olur tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…