2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Naptın kuzum kan verdin mi?
verdım canım 7.gun 110.50 10.gun 638cıktı bıtanem sıdılık beklıyorum merkeze haber verdım dk 10 gun sonra ultrasona gırmen lazım sıtersen gel ben bakım ılaclarını sonuna kadar ben ayarlıycam sen bızım hastamıssın dedı gelemzesende keseyı gorunce ara kalp atısını duyunca ara dedı... merkze gıdemem muanesı 250 tl oyuzden ıste bendekı pıhtılaşmadan dolaı peronotoloktan randevu almıstık canım pazartesı ama esıme ara degıstır 13 marta al dedımkı hem ozaman belkı kalp atısı duylur simıd gıtsemde ne kse gorulcek ne kalp atısı duyulcak ben hanı ıgenın dozu hakkında bılgı almak ıcın gıtcam bıkerelıgene kafam ıgne dozu konusuda okadar karıskkı canım

Günaydınnn pardon tünaydın mı demeliyim sanırım

Kızlar normalde kuru bir cilde sahibim fakat vücudumda özellikle sırt ve kollarımda iltihaplı sivilceler çıkmış böyle uçları beyaz, kullandığım ilaçlardan dolayımıdır acaba, bilgisi olan varmı..

benim de transferim oldu yokluğunda egunal iki adet 5. gün embriyosu.:) embriyolog çok ümitliyim hatta ikiz bekliyorum dedi ama 7 taneden dondurmaya hiç kalmadı o yüzden çok endişeliyim ya rabbim ne olur tutsun

canım çok sevindim...
5.gün 2 adet kuzu şahane
inşallah ikiz kuzuların geliyor bu kez annesi..
benimde 14 embriyodan kala kala 6 tane kaldı onlardan da 2 tanesi genetik sorunlu çıktı kaldı 4..
2 tanesi koncak kaldı 2..
hiç te kalmayabilir napalım amaannn boşver bu kuzular tutcak ya gerisi mühim değil

maşallah çok güzel değerin canım...
iğne dozun konusunda endişeli olman doğal daha önceki kayıptan dolayı ama bunun çaresi var sonuçta emin ol en doğru dozu vereceklerdir..

arkadaşlar 3. gün 11 hücreli transfer dr. iyi kalite dedi. hep 8 9 görüyorum acaba bu iyi birşey mi kötü birşey mi?

Tizim merak ettık ya birimize telefon ver arayalim seni

Aslında girdim bir ara ama bildirimler gelmişti forumdaki işlerim içün onlar daha önceliğim halletmem gerekti..Buraya da bir mesaj yazmak aklıma gelmemiş kınıyorum kendimi..Kocamın telefonundan yazdığımdan beceremedim pek sadece nettemi sorun yaşadım telefonumda da sorun var epey bir süredir hamile kalınca kocacım son model alcak diye bekliyorum öyle dedi..Telefon için gebe kalmam lazım

Bazı arkadaşlar gebe kalınca yazmışlardı buna benzer öyle hatırlıyorum..Ama malum ilaçlardan ötürü bir sürü yan etki olabiliyor ilaçlardan da olabilir..

evet kendimi öyle teselli ediyorum bunlar tutacak rabbim o yüzden o parayı ödetmedi bize diyorum 1900 tl nihayetinde:)

iyi gunler kizlar ben adanadayim bizde mayis gibi tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz esim hormon tedavisi oluyo adanada nerde yaptirabiliriz on gorusmeyi ne zaman yapmaliyiz

Bazı arkadaşlar gebe kalınca yazmışlardı buna benzer öyle hatırlıyorum..Ama malum ilaçlardan ötürü bir sürü yan etki olabiliyor ilaçlardan da olabilir..
Her iki ihtimalde var,keşke hamilelikten dolayı olsa...çok sağol canım...ilk defa böyle gördüm şaşırdım, gece hemen yıkanıp çıktım, baktım sadece vücudumun üst kısımları sırt, göğüs ve kollarımda var, belden aşağıda yok

Biraz daha bekleseydin iyi akşamlara bağlayabilirdin
Doğru söylüyosun canım ama sizden haber alabilmek için buralara nasıl girdiğimi bi bilseniz bizim evdeki net bozuk sağolsun eşimin telefonunda da olduğu için pek umursamıyo tuzu kuru tabi ben kayınvaldeme çıkıyorum nete giriyim diye yaaaa

saol kuzum dun kendı doktoruma sordum oyle bır durum yok su anda dedı onun adı baskaydı soyledıde unuttum :) acık konustu her ıkısınıde yaptırsa oran aynı dedı tup yaptırsa sansın %50 olasılık ameylıyatta da ...ama oda fıyata yuksek dedı

evet kendimi öyle teselli ediyorum bunlar tutacak rabbim o yüzden o parayı ödetmedi bize diyorum 1900 tl nihayetinde:)
canım transferinin sonu güzel olur inşallah kayseride deneme yapmıştın dimi daha önce tabi yanlış hatırlamıyosam bu sefer nerde denedin acaba merak ettim

arkadaşlar 3. gün 11 hücreli transfer dr. iyi kalite dedi. hep 8 9 görüyorum acaba bu iyi birşey mi kötü birşey mi?
merhaba canım, gayet iyi maşallah. sana zahmet olmazsa tedavi sürecinden bahsedermisin?ben de de erken yumurta rezervi azlığı söz konusu.merakım ondan.sanırım novaart a gidiyordun? birde bu uzun protokol tedavimiydi?
Rabbim tedavini hayırlı kılsın,sağlıklı bir evlatla sonuçlansın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…