2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sekerpancari Canim erken rezerv azligim mevcut benim senin dedigin gibi novaart mehmet hocanin hastasiyim tavsiye ederim. Uzun protokol olarak degilde ben sana kisaca anlatayim. Gecen ayki adetimin 20. Gununden itibaren bamt kullanmaya basladim. 21. Gunden sonra cetrotide igne kullandim 3 gun. Adetimi bekledim adetimle birlikte 3. Gun 225 gonal f 75 marional igne ile basladim. 9 gun kullandim son 3 gun tekrar cetrotide igne son gun catlatma ignesi 3 tane . 2 yumurta ile yola basladik bi tane de kucuk vardi. Kucuk yetisti 3 olgun toplandi 2 dollendi dun de transferimi oldum. Ben cok memnunum kendimi cok guvende hissettim. Sonucu da dileeim pozitif olur.

Rabbim tamamına erdirsin inşallah,senin test gününüde heyecanla bekliycem.Sanırım 2 embriyonda transfer oldu değilmi? yanlışmı anladım.
bende mart 2'sinde climara bant a başlıycam inşallah.cetrotide ile devam edicem. tedavimiz benzer.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

anladım dr.un yönlendirmesi de önemli.o zaman sende malatyadaki her iki tüp bebek merkeziylede görüşür öyle karar verirsin.içinde rahat olur.

Bir sey daha ben biesteron kullandim yaklasik 2,5 kutu q10 kullandim ve ari sutu bal polen corek otu hepsini sabah ac karna ayri ayri yuttum. insallah cok guzel sonuclar aliriz. Seni strese sokacak herseyden uzaklas. Cok cok onemli. Dilerim guzel sonuclarimiz olur.

bende de rezerv azlığı var... inşallah güzel sonuçlar alır sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın

bende o gün opu olucam.... inşallahhhhh son tedavin olur

kuzum ya ben cok cahılım bu konuya bu ılaclar yumurta gelıstırmek ıcınmı

arkadaşım malesef hiç birşey yumurta üretmene neden olmuyor. benim bildiğim normalde 8-10 yumurta üretiyoruz her ay daha fazlası hatta ,ama bunlardan sadece birtanesi gelişiyor (genelde) bu ilaçlar ürettiğin yumurtalardan mümkün olduğunca daha çoğunun kullanımına neden oluyor.

canım bende kullanıyorum,özellikle bal polende işe yaradı sanırım arı sütü bulamadım nisan da hasat ediliyormuş.stresten uzak durmayı ne kadar çok isterdim. eşimle ayrıyız yani sadece hafta sonları görüşebiliyoruz iş dolayısıyla.evim 2,5 saat uzakta. işimi hiç sevmiyorum daha doğrusu işverenimle aramız kötü, ancak tazminat vermemek için beni çıkartmıyor, bende tedavim var diye masraflar için işten çıkmıyorum.neyse yaaa ayy ne ayıp anne adayına hiç böyle şeyler anlatılırmı.
mucizen gelmiş olsun inşallah 7 martta bende senden dolayı ümitleneyim :))

Arkadaşlar daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi test gününe yaklaştıkça adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?

Benim hiç pozitifim olmadığı için gerçekten de nasıl hissettirdiğini bilemiyorum

Bu seferde mi negatif geliyor acaba

canım benim anne adayı demen bile beni çok duygulandırdı. inşallah iyi bir sonuç alıp bizim gibi olanlara bir ümit olurum. :) arı sütü konusuna gelince bana da babam buldu sağolsun. şırıngada geldi buzluklarda saklıyorlarmış.

Canımcım evet çok sayıda folikül elde etmek için.sonra bunlardan yumurta oluşuyor.hepsi aynı anda büyüsün diye 13-14 mm olunca çatlatmama iğnesine başlanır.sonrada yumurtalar toplanmadan 36 saat önce çatlatma iğneni vurulursun. yumurtalarının durumuna göre iğne ve ilaç dozu ayarlanır. yumurt ların toplandığı gün spermlerle buluşturulur,ilk gün döllenmeleri beklenir. opu ertesi size bilgi verirler şu kadar yumurtanız döllendi diye. sonrasındada ise hergün kaç hücreli kaliteli yumurtanız var transfere kadar bilgi verirler.süreç aşağı yukarı böyle.

ama öyle :) polen aldığım yerde arı sütü kalmamıştı bende nisan ı bekliyorum belki belki bebeğim gelirde ihtiyacım kalmaz

canım o kadar küçük ki belirti veremez ancak zaten herkesin dediği adetle benzer ağrılar yaşattığı yönünde, benimde 1 negatifim var,Allah ın izniyle tutacak,tutunacak belkide çoooktan tutundu.bildiğin şeyleri yazdım belkide ama...

yan soyle benım yumurtalarda sorun yok serephone gunde 1 tane alırken bıle 4 yumurtam olusuyordu progestan testım 25 cıkıyordu yınede kullanmaız gerekıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…