- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
demek 2 mart opu,hadi hayırlısıbende de rezerv azlığı var... inşallah güzel sonuçlar alır sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın
bende o gün opu olucam.... inşallahhhhh son tedavin olur
belirti vermesin de adet belirtisi var o beni korutuyorcanım o kadar küçük ki belirti veremez ancak zaten herkesin dediği adetle benzer ağrılar yaşattığı yönünde, benimde 1 negatifim var,Allah ın izniyle tutacak,tutunacak belkide çoooktan tutundu.bildiğin şeyleri yazdım belkide ama...
saol canım anladım :) ınsallah hemen anlar bebegıme kavusurum :) yanı hep beraber rabbım hasretımızı dındırsınCanımcım evet çok sayıda folikül elde etmek için.sonra bunlardan yumurta oluşuyor.hepsi aynı anda büyüsün diye 13-14 mm olunca çatlatmama iğnesine başlanır.sonrada yumurtalar toplanmadan 36 saat önce çatlatma iğneni vurulursun. yumurtalarının durumuna göre iğne ve ilaç dozu ayarlanır. yumurt ların toplandığı gün spermlerle buluşturulur,ilk gün döllenmeleri beklenir. opu ertesi size bilgi verirler şu kadar yumurtanız döllendi diye. sonrasındada ise hergün kaç hücreli kaliteli yumurtanız var transfere kadar bilgi verirler.süreç aşağı yukarı böyle.
tabiki kullanacaksın düşük doz bile olsa ...hem daha fazla kaliteli yumurta üretmesi hormonlar ve yumurtalıklar zorlanacak.amaç bu.lovely de kullandı.aynı senin gibi yumurtalık ve hormon sorunu yoktu...öyle düşün.korkma.bu tedavi bebeğini getirecek sanayan soyle benım yumurtalarda sorun yok serephone gunde 1 tane alırken bıle 4 yumurtam olusuyordu progestan testım 25 cıkıyordu yınede kullanmaız gerekıyormu
arkadaşım buna drun karar verir biz burada sadece tedavi sürecimizi paylaşıyoruz yani hangi ilaç sana iyi gelir hangisi gelmez dr karar verir buna.yan soyle benım yumurtalarda sorun yok serephone gunde 1 tane alırken bıle 4 yumurtam olusuyordu progestan testım 25 cıkıyordu yınede kullanmaız gerekıyormu
canımcım benim 2. tedavi daha 2 martta başlayacak,beklemedeyim...belirti vermesin de adet belirtisi var o beni korutuyor
sen ne aşamadasın canım?
aminn tatlım hayırlısıyla inşallahhhsaol canım anladım :) ınsallah hemen anlar bebegıme kavusurum :) yanı hep beraber rabbım hasretımızı dındırsın
ama bu ilaçları pko lu da kullanıor bizim gibi az yumurtası olan da yani bu tedavinin fıtratında var.saol canım anladım :) ınsallah hemen anlar bebegıme kavusurum :) yanı hep beraber rabbım hasretımızı dındırsın
son model telefon için tek ne ikiz doğrulur yaniAslında girdim bir ara ama bildirimler gelmişti forumdaki işlerim içün onlar daha önceliğim halletmem gerekti..Buraya da bir mesaj yazmak aklıma gelmemiş kınıyorum kendimi..Kocamın telefonundan yazdığımdan beceremedim peksadece nettemi sorun yaşadım telefonumda da sorun var epey bir süredir hamile kalınca kocacım son model alcak diye bekliyorum öyle dedi..Telefon için gebe kalmam lazım
canım rapor hakın varsa bakente gidebilirsin ama hemen almalısın randevuyu ön görüşmeler vs 1 2 ay sürebiliyor acıbadem e gidebilirsin onlar hemen başlarlar birde turan çetin tüp bebek merkezi var ama turan çetini tercih edersen mutlaka turan hocayapsın tedvini turan çetin ve acıbadem tam özel başkent ise sgk ile anlaşmalıiyi gunler kizlar ben adanadayim bizde mayis gibi tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz esim hormon tedavisi oluyo adanada nerde yaptirabiliriz on gorusmeyi ne zaman yapmaliyiz
evet canım hatta hayırlısı ile yarın tedavim başlıyor:)Merhaba sizde mi Ege Ün.gidiyorsunuz ?
hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah ....İyi akşamlar arkadaşlar birkaç gündür yoğundum giremedim..inşallah iyisinizdir..dün kontrolüm vardı çok şükür büyümüşler yumiler..13 mm olmuşlar..bugün de ilk çatlatmama iğnemi oldum..cuma tekrar kontrolüm var..inşallah iyi sonuçlar alırız hep beraber..
senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun diyelim..inşallah bu tedavinde bebiş ya da bebişlerine kavuşursunkızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım
aminnnnn canım ...senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun diyelim..inşallah bu tedavinde bebiş ya da bebişlerine kavuşursun
evet canım hatta hayırlısı ile yarın tedavim başlıyor:)
hayırlısıyla bismillah dedin demekki arkadaşım inşlh hamiş olursun bu tedavinde...kızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım
cnm hayırlı olsun cnm eğer ilk çatlamama iğnesi olduysan benim 34 kutu kullandım cetroteidi 4 cü kutunun akşama çatlama iğnesi oldum ...2 gün sonrada opu oldum...Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. merak ettiğim bir şey var.şimdi bugün çatlatmama iğnesini yaptım cetrotide..eğer herşey normal giderse ne zaman opu yapılır..cuma günü kontrolüm vardı ama doktora kadar bekleyemedim :))
çok sağlasın inşallah seninde bundan sonraki son denemen olur ben poliklinikteyim ama orda da ilgi çok güzel neden hep dedim kendime ilk denememde de keşke buraya gelseydim diyeHayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlarla gelirsin..benimde tranferim orda yapıldı ama negatifi gördüm..ama ben 40 taşın üstündeyim..benim işim azıcık zaman alıyor,orda pek çok genç kadının pozitifi gördüğünü gördüm..bakalım benimde 2 ebriyom daha var Ege ün. tekrar deneyeceğiz :)) Ege Hanıma mı gidiyorsun, yoksa polikilinikdemi tedavin ? yarın için bol şans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?