2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

belirti vermesin de adet belirtisi var o beni korutuyor
sen ne aşamadasın canım?

saol canım anladım :) ınsallah hemen anlar bebegıme kavusurum :) yanı hep beraber rabbım hasretımızı dındırsın

yan soyle benım yumurtalarda sorun yok serephone gunde 1 tane alırken bıle 4 yumurtam olusuyordu progestan testım 25 cıkıyordu yınede kullanmaız gerekıyormu
tabiki kullanacaksın düşük doz bile olsa ...hem daha fazla kaliteli yumurta üretmesi hormonlar ve yumurtalıklar zorlanacak.amaç bu.lovely de kullandı.aynı senin gibi yumurtalık ve hormon sorunu yoktu...öyle düşün.korkma.bu tedavi bebeğini getirecek sana

yan soyle benım yumurtalarda sorun yok serephone gunde 1 tane alırken bıle 4 yumurtam olusuyordu progestan testım 25 cıkıyordu yınede kullanmaız gerekıyormu
arkadaşım buna drun karar verir biz burada sadece tedavi sürecimizi paylaşıyoruz yani hangi ilaç sana iyi gelir hangisi gelmez dr karar verir buna.

belirti vermesin de adet belirtisi var o beni korutuyor
sen ne aşamadasın canım?
canımcım benim 2. tedavi daha 2 martta başlayacak,beklemedeyim...
sizlerin iyi haberlerini alayımda inşallah bende uçarak giderim artık doktora...
işte o adet belirtisine benziyormuş,kasıkta ağrıda yaparmış mesela.

saol canım anladım :) ınsallah hemen anlar bebegıme kavusurum :) yanı hep beraber rabbım hasretımızı dındırsın
ama bu ilaçları pko lu da kullanıor bizim gibi az yumurtası olan da yani bu tedavinin fıtratında var. endişelenme ama ilaçlar konusunda. seni endişelendirenin ne olduğunu anlayamadım.

son model telefon için tek ne ikiz doğrulur yani canımm iyi olmana sevindim birde hamiş ol mis mis

Son düzenleme:
iyi gunler kizlar ben adanadayim bizde mayis gibi tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz esim hormon tedavisi oluyo adanada nerde yaptirabiliriz on gorusmeyi ne zaman yapmaliyiz
canım rapor hakın varsa bakente gidebilirsin ama hemen almalısın randevuyu ön görüşmeler vs 1 2 ay sürebiliyor acıbadem e gidebilirsin onlar hemen başlarlar birde turan çetin tüp bebek merkezi var ama turan çetini tercih edersen mutlaka turan hocayapsın tedvini turan çetin ve acıbadem tam özel başkent ise sgk ile anlaşmalı

kızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım

İyi akşamlar arkadaşlar birkaç gündür yoğundum giremedim..inşallah iyisinizdir..dün kontrolüm vardı çok şükür büyümüşler yumiler..13 mm olmuşlar..bugün de ilk çatlatmama iğnemi oldum..cuma tekrar kontrolüm var..inşallah iyi sonuçlar alırız hep beraber..

hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah ....

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. merak ettiğim bir şey var.şimdi bugün çatlatmama iğnesini yaptım cetrotide..eğer herşey normal giderse ne zaman opu yapılır..cuma günü kontrolüm vardı ama doktora kadar bekleyemedim :))

senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun diyelim..inşallah bu tedavinde bebiş ya da bebişlerine kavuşursun

evet canım hatta hayırlısı ile yarın tedavim başlıyor:)

Hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlarla gelirsin..benimde tranferim orda yapıldı ama negatifi gördüm..ama ben 40 taşın üstündeyim..benim işim azıcık zaman alıyor,orda pek çok genç kadının pozitifi gördüğünü gördüm..bakalım benimde 2 ebriyom daha var Ege ün. tekrar deneyeceğiz :)) Ege Hanıma mı gidiyorsun, yoksa polikilinikdemi tedavin ? yarın için bol şans..

hayırlısıyla bismillah dedin demekki arkadaşım inşlh hamiş olursun bu tedavinde...

cnm hayırlı olsun cnm eğer ilk çatlamama iğnesi olduysan benim 34 kutu kullandım cetroteidi 4 cü kutunun akşama çatlama iğnesi oldum ...2 gün sonrada opu oldum...

çok sağlasın inşallah seninde bundan sonraki son denemen olur ben poliklinikteyim ama orda da ilgi çok güzel neden hep dedim kendime ilk denememde de keşke buraya gelseydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…