canım nasılsınbelirti vermesin de adet belirtisi var o beni korutuyor
sen ne aşamadasın canım?
hep söylüyorum allahım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel sonuçlar alıp bundan sonra mutluluklarımızı paylaşırızhayırlısıyla bismillah dedin demekki arkadaşım inşlh hamiş olursun bu tedavinde...
cnm hayırlı olsun cnm eğer ilk çatlamama iğnesi olduysan benim 34 kutu kullandım cetroteidi 4 cü kutunun akşama çatlama iğnesi oldum ...2 gün sonrada opu oldum...
amin cnm am,nnnn zorlu yolumuz dayanma ve sabırla gelelim güzel günlere inşlh allahın izniyle...hep söylüyorum allahım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel sonuçlar alıp bundan sonra mutluluklarımızı paylaşırız
çok sağlasın inşallah seninde bundan sonraki son denemen olur ben poliklinikteyim ama orda da ilgi çok güzel neden hep dedim kendime ilk denememde de keşke buraya gelseydim diye
dediğin gibi herşey nasip kısmet rapora giriyorum yaşım 34 amh değerim çok düşük yumurta sayım çok az ilk denememde 1 kalteli yumurta oluşmuştu bakalım şimdi nasıl olucak bikaç tane kaliteli olsa bizde dondura bilsek ne iyi olur bakalım nasibimizde ne var görücez.Evet Ege üni.güzel, ben polikiliğine gitmedim..yani benmki şans oldu..internetten Ege .ün.tüp bebek bölümünün tel. numarasını buldum, aradım..meğer bu numarada Ege Hanım ın bulunduğu yerin numarasıymış..yoksa bende polikilinikde deneyecektim..bazen kader, kısmet...Hatta İlaçlarını iğneni alacaksan Hastane karşısında bir eczane var, en iyi fiyatı orası verdi bize..fiyatları iyi araştır canım, pazarlık et gerekirse..sormsı ayıp değilse, poliklinikde ne kadara mal olacak tedavin ? za geldimi merak ettim..birde yaşın gençse rapor alabiliyorsun biliyorsun dimi ?
Amin insallah canimtabiki kullanacaksın düşük doz bile olsa ...hem daha fazla kaliteli yumurta üretmesi hormonlar ve yumurtalıklar zorlanacak.amaç bu.lovely de kullandı.aynı senin gibi yumurtalık ve hormon sorunu yoktu...öyle düşün.korkma.bu tedavi bebeğini getirecek sana
Teşekkür ederim cevap için cnm..o zaman herşey normal giderse pazartesi opu günüm olabilir.hayırlısıyla bismillah dedin demekki arkadaşım inşlh hamiş olursun bu tedavinde...
cnm hayırlı olsun cnm eğer ilk çatlamama iğnesi olduysan benim 34 kutu kullandım cetroteidi 4 cü kutunun akşama çatlama iğnesi oldum ...2 gün sonrada opu oldum...
dediğin gibi herşey nasip kısmet rapora giriyorum yaşım 34 amh değerim çok düşük yumurta sayım çok az ilk denememde 1 kalteli yumurta oluşmuştu bakalım şimdi nasıl olucak bikaç tane kaliteli olsa bizde dondura bilsek ne iyi olur bakalım nasibimizde ne var görücez.
cuma günü kontrolüm var canım. muhtemelen pazartesi opum olacak...tedaviye başladın mı tatlım
maşallah canım hadi hayırlısı olsun,inşallah bu sefer olur canım.cuma günü kontrolüm var canım. muhtemelen pazartesi opum olacak...
senin test ne zaman şekerim ????maşallah canım hadi hayırlısı olsun,inşallah bu sefer olur canım.
insallah sonucu coook guzel olur :)cuma günü kontrolüm var canım. muhtemelen pazartesi opum olacak...
Tamam canim saol ben sadece fikir almak istedimarkadaşım buna drun karar verir biz burada sadece tedavi sürecimizi paylaşıyoruz yani hangi ilaç sana iyi gelir hangisi gelmez dr karar verir buna.
Yooo endiseli degilim merakliyim sadece birde agri kesiciyi bile kullanmayi isyemeyen ben bu kadar ilaci girunce korktum galiba :)ama bu ilaçları pko lu da kullanıor bizim gibi az yumurtası olan da yani bu tedavinin fıtratında var.endişelenme ama ilaçlar konusunda. seni endişelendirenin ne olduğunu anlayamadım.
Sonu guzel olsun da ilaclar dag gibi olsun :)Yooo endiseli degilim merakliyim sadece birde agri kesiciyi bile kullanmayi isyemeyen ben bu kadar ilaci girunce korktum galiba :)
cnm ya 34 kutu yazmısım ya yanlış 4 kutu olacak oTeşekkür ederim cevap için cnm..o zaman herşey normal giderse pazartesi opu günüm olabilir.
Biraz daha bekleseydin iyi akşamlara bağlayabilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?