2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hep söylüyorum allahım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel sonuçlar alıp bundan sonra mutluluklarımızı paylaşırız

hep söylüyorum allahım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel sonuçlar alıp bundan sonra mutluluklarımızı paylaşırız
amin cnm am,nnnn zorlu yolumuz dayanma ve sabırla gelelim güzel günlere inşlh allahın izniyle...

çok sağlasın inşallah seninde bundan sonraki son denemen olur ben poliklinikteyim ama orda da ilgi çok güzel neden hep dedim kendime ilk denememde de keşke buraya gelseydim diye

Evet Ege üni.güzel, ben polikiliğine gitmedim..yani benmki şans oldu..internetten Ege .ün.tüp bebek bölümünün tel. numarasını buldum, aradım..meğer bu numarada Ege Hanım ın bulunduğu yerin numarasıymış..yoksa bende polikilinikde deneyecektim..bazen kader, kısmet...Hatta İlaçlarını iğneni alacaksan Hastane karşısında bir eczane var, en iyi fiyatı orası verdi bize..fiyatları iyi araştır canım, pazarlık et gerekirse..sormsı ayıp değilse, poliklinikde ne kadara mal olacak tedavin ? za geldimi merak ettim..birde yaşın gençse rapor alabiliyorsun biliyorsun dimi ?

dediğin gibi herşey nasip kısmet rapora giriyorum yaşım 34 amh değerim çok düşük yumurta sayım çok az ilk denememde 1 kalteli yumurta oluşmuştu bakalım şimdi nasıl olucak bikaç tane kaliteli olsa bizde dondura bilsek ne iyi olur bakalım nasibimizde ne var görücez.

Amin insallah canim

cnm hayırlı olsun cnm eğer ilk çatlamama iğnesi olduysan benim 34 kutu kullandım cetroteidi 4 cü kutunun akşama çatlama iğnesi oldum ...2 gün sonrada opu oldum...[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevap için cnm..o zaman herşey normal giderse pazartesi opu günüm olabilir.

Teşekkür ederim cevap için cnm..o zaman herşey normal giderse pazartesi opu günüm olabilir.

Hayırlısı canım, yarın için bol şans dilerim..umarım pozitifi görürsün..

ama bu ilaçları pko lu da kullanıor bizim gibi az yumurtası olan da yani bu tedavinin fıtratında var. endişelenme ama ilaçlar konusunda. seni endişelendirenin ne olduğunu anlayamadım.
Yooo endiseli degilim merakliyim sadece birde agri kesiciyi bile kullanmayi isyemeyen ben bu kadar ilaci girunce korktum galiba :)

cnm ya 34 kutu yazmısım ya yanlış 4 kutu olacak oay yazıdan sonra kapı çaldı bakamadımda ay afedersin yA

günaydın kızlar
bugüne erken regl ile uyandım sinirlerim alt üst oldu yine
1 şubatta olmuştum bgn 26 şubat biraz erken gibi oldu
hoş henüz sadece lekelenme şeklinde ama korktum sıkıldım ne bileyim
sizde ne var ne yok

Biraz daha bekleseydin iyi akşamlara bağlayabilirdin

ama ama hep yazdım ama hiç cvp gelmedi senden !!!
bgn regl oldum olacam, aşılama maşılama diyordum çok hazırlıksız oldu sanırım bu ay da beklicimmm
bununla ilgili yazmıştımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…