2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gunaydin canim biz 1.5 yillik evliyiz rapor alabilirmiyiz bilmiyorum esim baskentte tedavi goruyo ben orda yaptirirsam kimi onerirsin cevabin icin tesekkur ederim

Gunaydin canim biz 1.5 yillik evliyiz rapor alabilirmiyiz bilmiyorum esim baskentte tedavi goruyo ben orda yaptirirsam kimi onerirsin cevabin icin tesekkur ederim
canım 1.5 yılık evliysenalamassın (bazı özel durumlar hariç rezerv azlığı azolu gibi) canım esra hanım çok iyiydir tayfun bey bülent beyde iyidir bülent bey biraz sert bir adamdır ama sadece erhan beyi önermem onun dışında tüm dr iyi

canım bazı aylarda oluyor öle stres yada bir sıkıntı üzüntü vs yaşadıysan etkiliyor

Esim hormon tedavisi goruyo gelecek ay doktora gidecegiz eger degerler yukselmisse tedaviye baslayacagiz biz hic asilama falan yapmadik yine rapor alabilirmiyiz

bu kişden kişiye değşir canım bazan 3 tane çatlatma iğnesi kulanır bazısı 8 tane cuma gün dr sana söyler mutlaka opu gününü

kızlar bahçeci fulyaya gidip memnun kalmayan varmı? çok para tuzagı bir yer beklediğim gibi çıkmadı

Arkadaşlar günaydın. Ben yazılanlardan bu ara idrar testlerine yanlış pozitif gören çok kişi var gibi algılıyorum. Benim doktorum idrar testinde yanlış pozitif olmaz o kimyasal gebeliktir. Yanlış negatif olur o da erken yaptığı içindir diyor. Bende de certain ultra erken gebelik testi var. Forumda bu testte pozitif görüp kanda 0 çıkan kişiler var. Onlar testin bozuk olduğunu iddea ediyor. Boş yere ümitlemek istemiyorum. Sizce bu test güvenilir değil mi? 20 TL'ye aldım, o kadar da para verdim. Bir de hayal kırıklığı yaşamayayım.

canım nasılsın
test yapmadın değil mi
duam seninle

Canım günaydın. Eksik olma canım bekliyorum bakalım. Adet olacakmışım hissi bu gün geçti. 2 gün kaldı test tarihime.

2 gün kalmış beklemenin zorluğunu biliyorum hemde çok iyi, ama kan en kesin sonuç,o testler istediği kadar pahalı olsun.... o testlerden ağzı yanan arkadaşım çok oldu,hatta birebir gözümlede gördüm,tabiki karar sizin ....

canım azıcık kaldı,çok seviniyorum olgun olgun olsun inşallah yumişlerrr :))

Hadi Bismillah o zaman...şans ta çok önemli,şansınız açık olsun,Rabbim yardımcınız olsun...

bariz pembe pozitif çizgide mi hatalı çıktı yani? belki kimyasal gebeliktir olabilir mi?

doktorlar idrar testleri güvenilirdir diyor. uzman tv'de "Evde yapılan hamilelik testleri ne kadar güvenilirdir?" isimli bir video var. Kafam çok karıştı valla.

ikinci çizgi ilk 5 dakika içinde çıkmalı. sonra çıkarsa doğru olmayabilir diyor. acaba bazıları geç mi bakıyor? veya buharlaşma çizgisini pozitif mi zannediyor?

tabii 5 dk içinde çıkmayan 2. çizgi 1 saat sonra belirebiliyor.tabii o test yanlış oluyor hayal kırıklığı oluyor.
birde benim başıma geldi. erken gebelik testiydi, ovulasyondan 10 gün sonra yapılan.hatta iş yerimde yaptım dayanamayıp, o zaman sorunumdan haberim yoktu doğal deniyorduk. 2. çizgi silik bile değil bariz kırmızıydı ve 2 dk da çıktı.hatta arkadaşımı çağırıp gösterdim.sonra..sonrası hayal kırıklığı...eşime de whatsup tan gönderdim hatta uzakta diye.. o günü hiç unutamam..ertesi gün kanda 0,1 i görünce..idrar testlerine pek güvenim kalmadı ne yalan söyleyeyim..

Reactions: 9ay
merhaba arkadasım benim kullandıgım certain idi.2 tane aldım biri normal 4 lira olandan diğeri erken gebelik testi 15 lira ikisinde de silik 2.cizgi çıktı kanda negatifti o kimyasal gebelik olmuyormus kullandıgımız iğneler ve ilaçlardan dolayı böyle çıkıyormuş ama her böyle çıkanın negatif olmadı icini ferah tut ve günün geldiginde kanda baktır bence..tüp bebek tedavileri görmeyenlerde böyle bir şey söz konusu değilmiş o yüzden bizim başıma gelen bu durum ilaç ve ignelerden dolayıymış..inşallah kanda pozitifi görürsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…