aynen cnm benim arkadaşım transferden sonra idrar testti yaptı hemde pahalı olandan çift çizgi çıktı ertesi gün kandeğeri hayal kırıklığına uğrattı.bende pek inanmıyorum artık idrar testlerine...tabii 5 dk içinde çıkmayan 2. çizgi 1 saat sonra belirebiliyor.tabii o test yanlış oluyor hayal kırıklığı oluyor.
birde benim başıma geldi. erken gebelik testiydi, ovulasyondan 10 gün sonra yapılan.hatta iş yerimde yaptım dayanamayıp, o zaman sorunumdan haberim yoktu doğal deniyorduk. 2. çizgi silik bile değil bariz kırmızıydı ve 2 dk da çıktı.hatta arkadaşımı çağırıp gösterdim.sonra..sonrası hayal kırıklığı...eşime de whatsup tan gönderdim hatta uzakta diye.. o günü hiç unutamam..ertesi gün kanda 0,1 i görünce..idrar testlerine pek güvenim kalmadı ne yalan söyleyeyim..
gunaydınlar kuzumgÜNAYDIN..
ay heyecan dorukta desene bende inşlh o yollara gelirim cnm du aet bizede ne olur.... benim yumilerim saklandı spermlerle döllenip bende donmuş transferini yaşarım inşlhhhhhhhhgünaydın kızlar benim gibi transfer günü bekleyenler var mı?heyecan dorukta dondurulmuş embriyolarım transfer olacak
İnsallah cnm Allah hakkimizda hayirlisini versin bende ohss oldugum.icin dondurduk bakalim bu adetle ttedaviye devam edecezay heyecan dorukta desene bende inşlh o yollara gelirim cnm du aet bizede ne olur.... benim yumilerim saklandı spermlerle döllenip bende donmuş transferini yaşarım inşlhhhhhhhh
ay heyecan dorukta desene bende inşlh o yollara gelirim cnm du aet bizede ne olur.... benim yumilerim saklandı spermlerle döllenip bende donmuş transferini yaşarım inşlhhhhhhhh
aminnn cnm aminn benim ohss olmadı opu olduktan sonra eşimin spermleri ileri gidemedi iptal oldu tedavim bizde yumurtalarımı dondurduk şimdi eşim sperm testti verecek 2 hafta içinde çıkışalrda kaliteli bulunur yumoşlarımı döllerse donmuş embriyo tedavim olacak inşlh ...İnsallah cnm Allah hakkimizda hayirlisini versin bende ohss oldugum.icin dondurduk bakalim bu adetle ttedaviye devam edecez
ay cnm hepimizin derdi farklı farklı ama sonu amacı aynı sağlıklı sıhahhatli evlatlar..inşaaalllahhh canım bol bol en kalitelerinden embriyoların olur inşallah benimkiler orta kaliteli oldular hepside donmuş şekilde beni bekliyorlar inşallah herşey yolunda gider ve sımsıkı tutunurlar çok bekledim tedavim biraz uzadı kistlerim oluştuğu için transfer öncesi adet olamamıştım kistlerim boşlatıldı ilaç kullandım şükür oldum şimdi bantları kullanıyorum ve transfer gününü dört gözle bekliyorum :)
Biliyorum cnm takip ediyorum burdaki herkesi cok yazmasamda seninde donmus spermlerin bozuldugunu biliyorum insallah bu sefer tum uzuntuleri bebeklerimizle unuturuz saglikla kucaklarizaminnn cnm aminn benim ohss olmadı opu olduktan sonra eşimin spermleri ileri gidemedi iptal oldu tedavim bizde yumurtalarımı dondurduk şimdi eşim sperm testti verecek 2 hafta içinde çıkışalrda kaliteli bulunur yumoşlarımı döllerse donmuş embriyo tedavim olacak inşlh ...
ay cnm hepimizin derdi farklı farklı ama sonu amacı aynı sağlıklı sıhahhatli evlatlar..
inşlh sende burdaki herkeste bende mutlu sonu görürüz inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tutunur...
cnm bi daha ki ay olmazsın umarım regl aman ansızın gelince çok si,nir oluyoruz ya..günaydın kızlar
bugüne erken regl ile uyandım sinirlerim alt üst oldu yine
1 şubatta olmuştum bgn 26 şubat biraz erken gibi oldu
hoş henüz sadece lekelenme şeklinde ama korktum sıkıldım ne bileyim
sizde ne var ne yok
Bende ilk defa duydum canım ama kanımda pıhtılaşma varmış ve çokta kötü değilmiş dün doktora gittik çok tatlı bir bayandı hAmile olursam iğne verckmiş bu pıhtılaşmayı önlemek için bide folik asit eksikliğim varmış onuda yazdı bi kaç test istedi adetimle onuda yaptıracz ve onlara göre bi yol izlenecek ama doktorunda dediği gbi ilk önce kafamız raht olsun ve normAl deneycez olmzsa ondan sonra tüpe yönelin dedi bide hitereskopi olmamı söyledi rabbim sağlık versin hayırlısıyla inş kendiliğinden gelir gelmzsede yapcak bişey yok bida deneriz olmzsa ozmn Unuturz rabbim neyler neylerse güzel eyler Sende bebeişine kavuşacaksın ne güzel bi heycandır kimbilir umarım saglıkla güzel günler yaşarsınzCanim kandaki vitaminsizligi ilk kez duyuyorum nasil biir tedavi olacak?allahim yardimcin olsun tatlim :) guzel sonuclarinizi bekliyorum :)
Ben de gun sayiyorum ona kavusmak icin :) sanirim kucagima alanakadar inanamayacagim :) hala esime bu gercek degil mi diye soruyorum ruya olmasindan korkuyorum :)
Canim hayirli olsun degerin kat kat artsin insallah :) degerin cok guzel masallahhhhh :)
inşlh cnm ya evet iptal olması daha bi zor ikinciye iptal yaşadım inşlh bundan sonra yaşamam...Biliyorum cnm takip ediyorum burdaki herkesi cok yazmasamda seninde donmus spermlerin bozuldugunu biliyorum insallah bu sefer tum uzuntuleri bebeklerimizle unuturuz saglikla kucaklariz
umarım bundan sonrası daha güzel olur senin için takipte olup bazı şeyleri ona göre yapmak daha ii aslında cnm umarım bu sefer bebeğin kendiğinden gelir ve seni hiççç bırakmaz...Bende ilk defa duydum canım ama kanımda pıhtılaşma varmış ve çokta kötü değilmiş dün doktora gittik çok tatlı bir bayandı hAmile olursam iğne verckmiş bu pıhtılaşmayı önlemek için bide folik asit eksikliğim varmış onuda yazdı bi kaç test istedi adetimle onuda yaptıracz ve onlara göre bi yol izlenecek ama doktorunda dediği gbi ilk önce kafamız raht olsun ve normAl deneycez olmzsa ondan sonra tüpe yönelin dedi bide hitereskopi olmamı söyledi rabbim sağlık versin hayırlısıyla inş kendiliğinden gelir gelmzsede yapcak bişey yok bida deneriz olmzsa ozmn Unuturz rabbim neyler neylerse güzel eyler Sende bebeişine kavuşacaksın ne güzel bi heycandır kimbilir umarım saglıkla güzel günler yaşarsınz
Amin canım inş allhım hepimizin yüzünü güldürsün inş eskilerden kimseler pek yok sanırsam topik eskisi gbi değil ama yinde sohbet varumarım bundan sonrası daha güzel olur senin için takipte olup bazı şeyleri ona göre yapmak daha ii aslında cnm umarım bu sefer bebeğin kendiğinden gelir ve seni hiççç bırakmaz...
canım pıhtılaşma için ben de iğne kullanıyorum şükür bebiş büyüyor ve sağlıklı :) inşallah mucizen kendiliğinden gelerek seni çok bekletmez :) dualarım sizlerle :)Bende ilk defa duydum canım ama kanımda pıhtılaşma varmış ve çokta kötü değilmiş dün doktora gittik çok tatlı bir bayandı hAmile olursam iğne verckmiş bu pıhtılaşmayı önlemek için bide folik asit eksikliğim varmış onuda yazdı bi kaç test istedi adetimle onuda yaptıracz ve onlara göre bi yol izlenecek ama doktorunda dediği gbi ilk önce kafamız raht olsun ve normAl deneycez olmzsa ondan sonra tüpe yönelin dedi bide hitereskopi olmamı söyledi rabbim sağlık versin hayırlısıyla inş kendiliğinden gelir gelmzsede yapcak bişey yok bida deneriz olmzsa ozmn Unuturz rabbim neyler neylerse güzel eyler Sende bebeişine kavuşacaksın ne güzel bi heycandır kimbilir umarım saglıkla güzel günler yaşarsınz
Ben duymadım memnun olmayanı pahalı olduğunu söylüyorlar amakızlar bahçeci fulyaya gidip memnun kalmayan varmı? çok para tuzagı bir yer beklediğim gibi çıkmadı
inşallah canım bir sonraki tedavinde herşey su gibi akar ve sıkıntı çıkmadan bebişine veya bebişlerine kavuşursun :) senin yumiler dondurulmuştu değil mi :) eşinde örnek alınınca başlayacaktın diye hatırlıyorum :) inşallah hersey güzel olur :)inşlh cnm ya evet iptal olması daha bi zor ikinciye iptal yaşadım inşlh bundan sonra yaşamam...
off zor süreç hepimizie umut getirsin...
Evt canım iğne veriliyormuş bana corasprin vermişti bu sefr inş dikatli olcaz tabi ilk önce rabbimn yardımıyla sezeryanmı olcksın canm allh bi avzda kurtarsın inşcanım pıhtılaşma için ben de iğne kullanıyorum şükür bebiş büyüyor ve sağlıklı :) inşallah mucizen kendiliğinden gelerek seni çok bekletmez :) dualarım sizlerle :)
canım bende hem iğne hem de coraspin kullandım coraspini 32. haftada kesti iğneyi doğuma kadar dedi hala kullanıyorum :) normal doğum olacak canım :) allahım gönlüme göre verdi drum sezaryen isteklisi idi tüp bebek diye :) ilki normal olduğunu duyunca kontrol etti normal doğuma çok uygunsun dedi inşallah normal olacak gün bekliyoruz teyzesi :) darısı sizeeeeeeee :) sağlıkla allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu :)Evt canım iğne veriliyormuş bana corasprin vermişti bu sefr inş dikatli olcaz tabi ilk önce rabbimn yardımıyla sezeryanmı olcksın canm allh bi avzda kurtarsın inş
sabırsızlıkla bekliyoruzCanlar malum internet sorunum sebebiyle sık sık kk ya giremiyorum..Geldiğimde de işlerimi yapıyorum.İnşallah bu sorunu çözüp eskisi gibi sizinle olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?