2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım pıhtılaşma için ben de iğne kullanıyorum şükür bebiş büyüyor ve sağlıklı :) inşallah mucizen kendiliğinden gelerek seni çok bekletmez :) dualarım sizlerle :)
canım guanaydın sendekı pıhtılaşma ne duzeyde bendede var 06 ıgne kullanıyorum sen kaclık kullanıyorsun ben doz yetersızdır dıye cok korkuyorum maşallah sana ve bebegıne

pazartesi günü 12. günü yani....bilmiyorum cumarteside gidebilirim, eşim pazartesiyi bekle diyor bakalım...
pazartesiye de bi şey kalmıyor. seninki ikinci gün transferiydi onuncu gün erken olur tatlım bence de sonradan hatırladımmm

pazartesiye de bi şey kalmıyor. seninki ikinci gün transferiydi onuncu gün erken olur tatlım bence de sonradan hatırladımmm
evet, öyle,,,pazartesi adet günüm ayrıcada ayy ne bileyim yine adet olacakmışım gibi ağrılarım var, offf....stresi bitmiyor uykularım paramparça, inşallah olmuştur bu sefer ya, Rabbim verir inşallah..

Sen bu tedavinde puregon kullanmıştın değilmi, kaçlık kullandın canım, folükül durumları ne alemde, o ultrasonda görünenler folükülmüş yumurta onların içinde var olabilirmişte yada yok, bunu daha yeni öğrendim...

Esim hormon tedavisi goruyo gelecek ay doktora gidecegiz eger degerler yukselmisse tedaviye baslayacagiz biz hic asilama falan yapmadik yine rapor alabilirmiyiz
İŞTE O ÖZEL DURUMLARA GİRİYORSANIZ MESELA EŞİNİN SPERM SAYISI 5 MİLYONUN ALTINDA İSE YADA AZOLU İSE AŞILAMA İSTEMİYORLAR YADA KANDINDA REZERV AZLIĞI VARSA

İŞTE O ÖZEL DURUMLARA GİRİYORSANIZ MESELA EŞİNİN SPERM SAYISI 5 MİLYONUN ALTINDA İSE YADA AZOLU İSE AŞILAMA İSTEMİYORLAR YADA KANDINDA REZERV AZLIĞI VARSA
Cnm sen napiyosun dusunuyormusun tekrar denemeyi raporlu hakkini yasi 43cektiler yararlaniyorsun degilmi

puregon 200 kullandım tatlım. foliküllerin 3 tanesi birbirine yakın eşit gibi büyüyorlar arkadan gelen 2 tane de küçük var. ama drum onları saymayalım olursa sürpriz olsun dedi. aynen öyle canım foliküller ölçülüyor. içi boş da çıkabiliyor. benim diğer tedavilerimde mesela ilkinde 8-9 tane ölçü alıyolardı 3 tanesinde yumi çıktı. ikincisinde de 4 folikülden ikisi dolu çıkmıştı. o yüzden az biraz tırsmıyor değilim

İnşallah içleri dolu çıkar canım, hiç belli olmaz. Benim 5 tane eşit ölçüde büyümüşlerdi ama sadece 2 tanesi olgun yumurta çıktı, teki döllendi bu sefer, gitgide azalıyorlar, hatta doktor en fazla 3 elde ederiz felan diyordu bende içimden diyordum varya 5 tane diye, meğersem boş çıkmış,ben anlamamışım bu folükül olayını...eşim gıcığıda demesin mi 5 tane yumurtam var diye palavra atıyordun çıka çıka 2 tane çıktı dedi, çok canımı sıktı, neymiş bu kadar zaman gidiyormuşum ama öğrenememişim folükül olayını, ne bileyim fakültede hiç bir yorum yapmıyorlardıki nerden bileyim..

pazartesi 2 mart, umut dolu benim için...sen test yaparsın, amayaa opu olacak inşallah, bende tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,sendromdan uzak güpgüzel bir pazartesi olsuuunnn
herkez bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşsuunnn

bizde ilk denememizi yaptığımızda 2,5 senelik evliydik.ama bende rezerv azlığı var,konseye girdim,hiç aşılama falan demediler,direkt tüp.
Esimin tedavi oldugu doktorda direk tup bebek dedi ama bize mayis haziran gibi olur dedi esim tedavi oluyo simdi mart ta tahlil yaptiracak sonuca bakip ona gore hareket edecegiz

İnşallah arkadaşım sağolasın, şimdiden hayırlı olsun tedavin, hepimizin bu son tedavileri olur inşallah pozitifi görürüz..

Kızlar 20 adet folikül toplandı bugün bakalım kaç tanesinden yumurta çıkacak yumurta çıkarda döllenirse pazar yada Salı transfer yapılacak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok heyecanlıyım çokkkk

Esimin tedavi oldugu doktorda direk tup bebek dedi ama bize mayis haziran gibi olur dedi esim tedavi oluyo simdi mart ta tahlil yaptiracak sonuca bakip ona gore hareket edecegiz
hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun....demek ki yaz aylarında bebiş tedavisi görünüyor size de o zaman :)

inşallah kaliteli döllenip çoğalırlar...maşallah....Allah tamamına erdirsin şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…